tecavüz evliliği

aynı fikirdeyim sizinle, bence konu sahibinin arkadaşı olayı eksik anlatmış sanki...

kesinlikle değilim milena
şahsen tanıştığım arkadaşlarımda var platformda
ama anlayamadığım çelişkiyi nerde gördün
merak ettim bunu

sanırım bir taşma noktasına denk geldim
çünki çok sıkı fıkı görüşmesek te bugune kadar anlatmamıştı

Bir kere bu kadın bu adamla evlenmeyi kabul etmiş, çünkü o kadar kapalı bir çevreden geliyormuş ve o kadar çaresizmiş. Böyle bir kadının dışardan iyi görünen bir adamdan ayrılması kolay olsaydı zaten baştan evlenmezdi. Kadın boşanmayı zaten düşünmüyor, düşünemiyor. Çocuğu da kendisi için, anne olmak için, kendisini seven ve sınırsız sevgisini verebileceği bir varlık olsun diye yapmış bence. Ben de başta evlenmemesi taraftarıyım, ben de hadi evlendi ayrılmanın bir yolunu bulması taraftarıyım ama tutup da yalan söylüyor demem diyemem. Bu çok ağır bir itham.

Yorumlara çok şaşırdım. Ülke gerçeklerine, ülkenizin kadınlarına bu kadar yabancı mısınız? Çaresizlik içinde yaşayan ne kadar çok kadın var, kocasının tecavüzüne uğrayan ne kadar çok kadın var. Yurdunuzda bir kız yaşı kadar kiloya düşüp ölüyor. Ona da dersiniz şimdi siz. Ay hiç inandırıcı gelmedi. Yiyecek yemek bulamamış mı yani. Hiç inanmadım.

Ünversite mezunu üniversite mezunu diyoruz ama ben burda ne üniversite mezunları gördüm. Hatun mühendis olmuş ama kocası izin vermiyor diye çalışmıyor. O kız ortam görmemiş mi? Hatun üniversite okumuş ama kocam bi seferlik dövdü bir şey olmaz diyebiliyor. O kadın üniversite okumamış mı? Öğretmen bir arkadaşımız kocam izin vermiyor iş dışında dışarıya çıkamıyorum diye başlık açıyor. Arkadaşlar üniversite bir kadının 20 yıllık hayatını belli bir yere kadar değiştirebilir. O eğitimi alacak da kapasite lazım.

Son düzenleme:
Arkadasiniz bu aile sirrini umuma actiginizi duysa tepkisi ne olur..soyleme sirrini dostuna.dostununun dostu vardir oda soyler dostuna... ayrica bu sirri burda anlatmaniz bana hic etik gelmedi....

kesinlikle değilim milena
şahsen tanıştığım arkadaşlarımda var platformda
ama anlayamadığım çelişkiyi nerde gördün
merak ettim bunu

öncelikle haklıysanız size bir özür borçluyum ancak beni bu şekilde düşünmeye iten sebepleri bilmeye hakkınız var diye düşünüyorum.konularınıza göz atarken orgazm başlıklı konunuzda,yaklaşık 1 sene önce açılmış, 8 senelik evli olduğunuzu ama orgazmın ve bazı cinsellikle ilgili temel şeylerin ne olduğunu bilmediğinizi belirtmişsiniz ve profilinizde yüksek lisans mezunu olduğunuz ve 24 yaşında olduğunuz yazıyor ama söylediğinize göre 9 senelik evlisiniz ve kendinizi modern olarak nitelemişsiniz.Peki bu hesaba göre eşinizle 15 yaşında mı evlendiniz ,6 yaşınızda kızınız ve ve bu bana çok inandırıcı gelmedi yaşınız ve eğitim durumunuz itibariyle.sonra diğer konu başlıklarınıza da baktım hep sansasyon yaratmaya meyilli cinsten ilginç konular,tacizler,trajedik hikayeler anlatmışsınız.

Son düzenleme:
Kendini sadece o ondeki et parcasi yuzunden erkek zanneden bu o..co...larini gercektente taksimde asmak surundurmek lazim. Bole olaylari okudukca nefret ediyorum hepsinden ya.

Hanimlar sizden rica ediyorum ogullarinizi erkektir yapar mantigiyla yetistirmeyin lutfen lutfen ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O insan müsvettesinin durumunu tartışmıyorum bile. Ben ayrı bir noktaya değineceğim. O adama (!) yazıklar olsun denildiği kadar bir bu kadarı da kendisini et parçası gibi görmeye mecbur edilen bayanın ailesine gelsin. Eğer onlar kızlarına onun bir zardan, iki damla kandan daha değerli olduğunu hissettirebilselerdi eminim ki vücuduna özellikle kendine saygısızlık eden birine eşim demek durumunda olmazdı. İçimi sızlattı durum, Allah kolaylık versin. Başka ne denilebilir ki ...

Ne büyük vicdansızlık değil mi........kadının ailesi sorun Türkiye de.........ne kadar sahip çıksalarda eskisi gibi olmuyor............ben bile doktor oldugum halde aile baskısı yuzünden hemen boşanamadım......aman sınavi kazan bak sonun kotü olur.....iyi bir iş bulup ondan sonra gönül rahatliğıyla tekmeyi basiyorsun.........sosyal bir devlet de degiliz kadın sığınma evleri falan
Kadınların işi tamamen Allah a kalmiş

Size yüzde yüz katılıyorum. Ben de aynı şeyi söyleyecektim. 9 senelik evli. 24 yaşında. 15 yaşında evlenmiş. Fakat üniversiteyi de anladığım kadariyla evli olarak değil bekar olarak okumuş çünkü arkadaşim eve geldiğinde falan diyor. Yani bir yurt ya da ev hayatları vardı. Velhasılı kesinlikle fake olduğunu düşünüyorum ben de.. ve öyle de umuyorum zaten.. Böyle bir konu canımı acıtırdı doğrusu...

Oluyor yani benim babası avukat kendisi mühendis akrabam var, çok mutsuz olduğu zamanlar oldu ama boşanmak malesef bir seçenek değildi. Şimdi ne yapıyor bilmiyorum ama eğitim her zaman çare olmuyor malesef. Aile ve çevre tutucu olduktan sonra elin ayağın bağlanıyor. Ben özgür yetiştim, ilkokuldan beri nerdeyse feministim. Ama ben böyleyim diye herkes benim şartlarıma sahip değil ki? Herkes benim anne babama sahip değil ki. Türkiyedeki şanslı bir azınlık olduğumuzu göremiyoruz.

Yalnız bayan başka bir konusunda 31 yaşında olduğunu ve 22 yaşında evlendiğini yazmış. Belki de profilindeki yaş yanlıştır. Bilemedim

vallahi normalde takmazdım,ama o kadar insan üzülüp yorum yapıp aptal yerine konuluyor.Bir de ekşi sözlükteki kadınlar kulübü ile ilgili yorumları okuduktan sonra ve bazı yazarların sahte kimliklerle hesap alıp buradaki kadınlarla dalga geçtiğini-kendi sözlüklerinin yerlerde olan entelektüelitesine ve birbirinden abazan başlıklarına bakmadan- öğrendikten sonra çok temkinli olmaya ve bu tip hamleleri kişisel algılamaya başladım.

Bu konu fake olsun olmasın yaşadığınız ülkede bu konudan bin beterini yaşayan binlerce kadın var.

Ben aşağıdaki hikayeyi okuduğum hiç bir zaman etkilenmedim. Sırf senin para verdiğin kadının çocuğu ölümü beklemiyor diye başka ölümü beklemeyen çocuklar yok değil ki? Ve sne o parayı bir lösemi vakfına bağışlayacakken bir dolandırıcıya verdin ki bu bence hala acıklı bir durum.

Arjantin’li ünlü golf oyuncusu Robert de Vincenzo, yine bir turnuvayı kazanmış, ödülünü alıp kameralara poz vermiş ve kulüp binasına gidip oradan ayrılmak üzere hazırlanmıştı.
Bir sure sonra binadan çıkıp otoparktaki arabasına yürürken yanına bir kadın yaklaştı.
Kadın başarısını kutladıktan sonra ona çocuğunun çok hasta ve ölmek üzere olduğunu anlattı.
Zavallı kadının hastane masraflarını ödemesi olanaksızdı.
Kadının anlattığı öykü De Vincenzo’yu çok etkilemişti, hemen cebinden bir kalem çıkarttı ve turnuvadan kazandığı paranın bir miktarını yazdı çek defterine.
Çeki kadının eline sıkıştırırken de ona, “Umarım, bebeğinin iyi günleri için harcarsın” dedi.
Ertesi hafta kulüpte öğle yemeği yerken, Profesyonel Golf Derneği’nin bir görevlisi, Vincenzo’nun yanına geldi: “Otoparkta görevli çocuklar bana geçen hafta turnuvayı kazandıktan sonra yanına bir kadının geldiğini ve senin onunla konuştuğunu söylediler bana” dedi.
De Vincenzo, evet anlamında başını salladı.
“Evet” dedi görevli.
“Sana bir haberim var.
O kadın bir sahtekardır.
Üstelik hasta bir çocuğu da yok.
Seni fena halde kandırmış, arkadaşım.” De Vincenzo, “Yani ortada ölümü bekleyen bir bebek yok mu?” dedi.
“Hayır, yok ” dedi görevli.
“İşte bu, bu hafta duyduğum en iyi haber.” diye karşılık verdi De Vincenzo…
AYNI PENCEREDEN DIŞARI BAKAN İKİ ADAMDAN BİRİ, SOKAKTAKİ ÇAMURU, DİĞERİ İSE GÖKTEKİ YILDIZLARI GÖRÜR.
Frederick Langbridge

Son düzenleme:
Yalnız bayan başka bir konusunda 31 yaşında olduğunu ve 22 yaşında evlendiğini yazmış. Belki de profilindeki yaş yanlıştır. Bilemedim

Olabilir tabiki de ama insan neden yaşını yanlış yazar ki.. Ve de hemen çıktı gitti.. Ayrıca 22'de üniversite bitebiliyor mu yahu? Ben 24üm de hala bitmedi :-S

O tip yazarlar kendini hemen belli ediyor, ben erkeğim diye bağıran başlıklar açıyorlar. Asya'nın hehangi bir konusunda ben böyle bir izlenim edinmemiştim. Üyelik tarihine bakayım bir ama bilgileri güncel olmayabilir bence.

Olabilir tabiki de ama insan neden yaşını yanlış yazar ki.. Ve de hemen çıktı gitti.. Ayrıca 22'de üniversite bitebiliyor mu yahu? Ben 24üm de hala bitmedi :-S

18 yaşında girer ve hazırlık okumazsanız bitiyor. Ben lisede hazırlık okudum ve 23'te bitti. Siz çift hazırlık mı okudunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…