Doğruysa çok üzücü ama yine de çok kendini kaptırma derim.
Tam olarak anlatıldığı gibi olmayabilir.
Güle oynaya evlenen kişiler bile sonradan beni kandırdı diyebiliyorlar.
Öncesinde uzun bir arkadaşlıkları varmış ve siz onları bugüne kadar aşık zannediyormuşsunuz.
Belki rızası dışında olmasa bile ısrarı ile olmuştur.Arkadaşın gerçekte vajinismustur,yenememiştir.
Cinsel sorunları olduğu için tüm suçu ilk birlikteliklerine yüklüyor olabilir.
İnsanlar mutsuzluklarına başka kılıflar bulabiliyorlar.
Birlikte olmasaydık evlenmezdim,birliktelik onun zoruyla oldu zaten gibi...
ya kızlar bu arada çok şüpheci bir insan gibi görünmek istemem ama şimdi konu sahibi arkadaşın diğer konularına bir göz attım ve kimi çelişki ve tutarsızlıklarla karşılaştım.Günahının almak istemiyorum ve haksızsam binlerce kez özür dilerim ama bana yalnızca konu değil de arkadaş da ''fake''gib geldi.ve ciddiye alıp yazdıklarımdan pişmanlık duymaya başladım açıkçası kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum bu sahte hesaplar yüzünden.
Ee hadi tecavüz olayı oldu . yazık gerçekten bir kadın için çok aşağılayıcı tamam ama
tecavüz edenden bedenini hoyratça kullanandan çocuk yapmak
o daha da büyük bir hata. Bak arkadaşın üniversite mezunu belli bir ortam görüp
sağlıklı kararlar alabilecek yeterlilikte bir insan .
ee şimdi bunu sana anlattıda noldu. kabullenmiş çocuk yapmış ne diye ortalığa döküyor ki kendini şimdi.
kesinlikle değilim milena
şahsen tanıştığım arkadaşlarımda var platformda
ama anlayamadığım çelişkiyi nerde gördün
merak ettim bunu
fatih harbiye dizisinde ki şinasi'nin kız kardeşi aslının başına gelen olayın aynısı anlatmışsn. Enteresan bir benzerlik
Ne büyük vicdansızlık değil mi........kadının ailesi sorun Türkiye de.........ne kadar sahip çıksalarda eskisi gibi olmuyor............ben bile doktor oldugum halde aile baskısı yuzünden hemen boşanamadım......aman sınavi kazan bak sonun kotü olur.....iyi bir iş bulup ondan sonra gönül rahatliğıyla tekmeyi basiyorsun.........sosyal bir devlet de degiliz kadın sığınma evleri falanBir kere bu kadın bu adamla evlenmeyi kabul etmiş, çünkü o kadar kapalı bir çevreden geliyormuş ve o kadar çaresizmiş. Böyle bir kadının dışardan iyi görünen bir adamdan ayrılması kolay olsaydı zaten baştan evlenmezdi. Kadın boşanmayı zaten düşünmüyor, düşünemiyor. Çocuğu da kendisi için, anne olmak için, kendisini seven ve sınırsız sevgisini verebileceği bir varlık olsun diye yapmış bence. Ben de başta evlenmemesi taraftarıyım, ben de hadi evlendi ayrılmanın bir yolunu bulması taraftarıyım ama tutup da yalan söylüyor demem diyemem. Bu çok ağır bir itham.
Yorumlara çok şaşırdım. Ülke gerçeklerine, ülkenizin kadınlarına bu kadar yabancı mısınız? Çaresizlik içinde yaşayan ne kadar çok kadın var, kocasının tecavüzüne uğrayan ne kadar çok kadın var. Yurdunuzda bir kız yaşı kadar kiloya düşüp ölüyor. Ona da dersiniz şimdi siz. Ay hiç inandırıcı gelmedi. Yiyecek yemek bulamamış mı yani. Hiç inanmadım.
Ünversite mezunu üniversite mezunu diyoruz ama ben burda ne üniversite mezunları gördüm. Hatun mühendis olmuş ama kocası izin vermiyor diye çalışmıyor. O kız ortam görmemiş mi? Hatun üniversite okumuş ama kocam bi seferlik dövdü bir şey olmaz diyebiliyor. O kadın üniversite okumamış mı? Öğretmen bir arkadaşımız kocam izin vermiyor iş dışında dışarıya çıkamıyorum diye başlık açıyor. Arkadaşlar üniversite bir kadının 20 yıllık hayatını belli bir yere kadar değiştirebilir. O eğitimi alacak da kapasite lazım.
öncelikle haklıysanız size bir özür borçluyum ancak beni bu şekilde düşünmeye iten sebepleri bilmeye hakkınız var diye düşünüyorum.konularınıza göz atarken orgazm başlıklı konunuzda,yaklaşık 1 sene önce açılmış, 8 senelik evli olduğunuzu ama orgazmın ve bazı cinsellikle ilgili temel şeylerin ne olduğunu bilmediğinizi belirtmişsiniz ve profilinizde yüksek lisans mezunu olduğunuz ve 24 yaşında olduğunuz yazıyor ama söylediğinize göre 9 senelik evlisiniz ve kendinizi modern olarak nitelemişsiniz.Peki bu hesaba göre eşinizle 15 yaşında mı evlendiniz ,6 yaşınızda kızınız ve ve bu bana çok inandırıcı gelmedi yaşınız ve eğitim durumunuz itibariyle.sonra diğer konu başlıklarınıza da baktım hep sansasyon yaratmaya meyilli cinsten ilginç konular,tacizler,trajedik hikayeler anlatmışsınız.
Ne büyük vicdansızlık değil mi........kadının ailesi sorun Türkiye de.........ne kadar sahip çıksalarda eskisi gibi olmuyor............ben bile doktor oldugum halde aile baskısı yuzünden hemen boşanamadım......aman sınavi kazan bak sonun kotü olur.....iyi bir iş bulup ondan sonra gönül rahatliğıyla tekmeyi basiyorsun.........sosyal bir devlet de degiliz kadın sığınma evleri falan
Kadınların işi tamamen Allah a kalmiş
Size yüzde yüz katılıyorum. Ben de aynı şeyi söyleyecektim. 9 senelik evli. 24 yaşında. 15 yaşında evlenmiş. Fakat üniversiteyi de anladığım kadariyla evli olarak değil bekar olarak okumuş çünkü arkadaşim eve geldiğinde falan diyor. Yani bir yurt ya da ev hayatları vardı. Velhasılı kesinlikle fake olduğunu düşünüyorum ben de.. ve öyle de umuyorum zaten.. Böyle bir konu canımı acıtırdı doğrusu...
Size yüzde yüz katılıyorum. Ben de aynı şeyi söyleyecektim. 9 senelik evli. 24 yaşında. 15 yaşında evlenmiş. Fakat üniversiteyi de anladığım kadariyla evli olarak değil bekar olarak okumuş çünkü arkadaşim eve geldiğinde falan diyor. Yani bir yurt ya da ev hayatları vardı. Velhasılı kesinlikle fake olduğunu düşünüyorum ben de.. ve öyle de umuyorum zaten.. Böyle bir konu canımı acıtırdı doğrusu...
Yalnız bayan başka bir konusunda 31 yaşında olduğunu ve 22 yaşında evlendiğini yazmış. Belki de profilindeki yaş yanlıştır. Bilemedim
vallahi normalde takmazdım,ama o kadar insan üzülüp yorum yapıp aptal yerine konuluyor.Bir de ekşi sözlükteki kadınlar kulübü ile ilgili yorumları okuduktan sonra ve bazı yazarların sahte kimliklerle hesap alıp buradaki kadınlarla dalga geçtiğini-kendi sözlüklerinin yerlerde olan entelektüelitesine ve birbirinden abazan başlıklarına bakmadan- öğrendikten sonra çok temkinli olmaya ve bu tip hamleleri kişisel algılamaya başladım.
Olabilir tabiki de ama insan neden yaşını yanlış yazar ki.. Ve de hemen çıktı gitti.. Ayrıca 22'de üniversite bitebiliyor mu yahu? Ben 24üm de hala bitmedi:-S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?