açtığı konudan dolayı değil daha önceki bu konunun altına yazdığım başlıkta belirtmiştim tutarsızlığı,profilinde 24 yaşında yazdığı için kendisi az önce bana gerçek yaşını yeni söyledi tarihte bir hata olmuştur diye tahmin ediyorum ve bizde fake bulanlar olarak bu sebeple fake bulmuştuk,konu sebebiyle değil.yanlış anlaşılma oldu sanırım ama ben başka forumlarda bu şekilde bu sitede sahte hesaplarla sahte konular açan ve sonra üyelerle alay edip aptal yerine koyan insanlara şahit olduğum için temkinli davrandım amacım kırıcı olmak değildi,yanlış anlaşılmak istemem
özür dilerim sizden,daha önce bu forumda bu tip olaylara şahit olduğum için ve bu tip bir meseleyle dalga geçilmesini hoş bulmadığım için bu kadar hassas davrandım.umarım kırmamışımdır sizi
açtığı konudan dolayı değil daha önceki bu konunun altına yazdığım başlıkta belirtmiştim tutarsızlığı,profilinde 24 yaşında yazdığı için kendisi az önce bana gerçek yaşını yeni söyledi tarihte bir hata olmuştur diye tahmin ediyorum ve bizde fake bulanlar olarak bu sebeple fake bulmuştuk,konu sebebiyle değil.yanlış anlaşılma oldu sanırım ama ben başka forumlarda bu şekilde bu sitede sahte hesaplarla sahte konular açan ve sonra üyelerle alay edip aptal yerine koyan insanlara şahit olduğum için temkinli davrandım amacım kırıcı olmak değildi,yanlış anlaşılmak istemem
ben kısının hıc profıl bılgılerıne bakmam..
uye olma tarıhı ve mesaj sayısı yeterlıdır..
sahte hesapların omru 1 günlük oluyor..
asya30 aktıf bı uye,hadı konularda denk gelmeyip goremezsende,orda kafam kadar kalplerı var,
sağda uyelık tarıhı ve mesaj sayısı var..aaa lütfen sınırlendırmeyın benı:))
Yazdıklarımızın bi kısmaya katılıyorum fakat tecavüz edildiğinden dolayı neden başkasıyla evlenmesi zor olursun ki adam gibi biri elbet çıkardı ne olursa olsun kimse kimseyle evlenmek zorunda değil.tecavüz insanı sevdiği adamdan anında soğutur nefret eder bana bunu yapan beni aldatır bile der.Adam tamamen bir hayvan gibi davranmış. ama işini bilen bir hayvan gibi. böylece sevdiği kızın ondan ayrılmasını engeleyerek, kızı garantilemiş. Ama yaptığı tabii ki kabul edilemez. hayvanca, bencilce, öküzce...
Kız arkadaşına gelince canım, o bu erkek arkadaşı ile evliliği seçmekle bence mantıklı davranmış. eğer tecavüzden sonra onunla evlenmeseydi, başka birini bulması zor olurdu. bir evladı bir yuvası olmazdı. bunun hasretini çekerdi. şimdi bir kızı ve kendisine iyi davranan bir eşi var. boşanmak çözüm değil, yeni sorunların çıkmasına sebep olur. kız arkadaşınız yaşadığı bu istek dışı cinsel ilişki sonrası şimdiki kocasına kırgın, bu cinsel hayatlarını da etkilemiş. o zaman yapması gereken söylemesi kolay ama yapması biraz zor bir yol var. geçmişini affetmek, eşini affetmek. çünkü hayat kısa, bari bundan sonra evlilik hayatına mutluluğu soksun. kırgınlıkla bir ömür tüketilmez, ancak kırgın bir beraberlik bir ömürü tüketir! gerekirse dış destek alsın. Affetsin !!! Ruh ve psikoloji dunyasında bunun sayısız faydalarını görecektir. Affetmek için bugün Kuantum gibi değişik psikoterapi yöntemleri var. bununla ilgili kitaplar var açsın baksın, okusun, danışsın. Her şey, her anımızı mutluluk içinde yaşamak için olmalıdır derim... Zaman kısa, acılarla doldurulacak kadar uzun değil!
Size verilen bir sırrı burda anlatmanızı etik bulmadım.
Doğruysa çok üzücü ama yine de çok kendini kaptırma derim.
Tam olarak anlatıldığı gibi olmayabilir.
Güle oynaya evlenen kişiler bile sonradan beni kandırdı diyebiliyorlar.
Öncesinde uzun bir arkadaşlıkları varmış ve siz onları bugüne kadar aşık zannediyormuşsunuz.
Belki rızası dışında olmasa bile ısrarı ile olmuştur.Arkadaşın gerçekte vajinismustur,yenememiştir.
Cinsel sorunları olduğu için tüm suçu ilk birlikteliklerine yüklüyor olabilir.
İnsanlar mutsuzluklarına başka kılıflar bulabiliyorlar.
Birlikte olmasaydık evlenmezdim,birliktelik onun zoruyla oldu zaten gibi...
ben kısının hıc profıl bılgılerıne bakmam..
uye olma tarıhı ve mesaj sayısı yeterlıdır..
sahte hesapların omru 1 günlük oluyor..
asya30 aktıf bı uye,hadı konularda denk gelmeyip goremezsende,orda kafam kadar kalplerı var,
sağda uyelık tarıhı ve mesaj sayısı var..aaa lütfen sınırlendırmeyın benı:))
pekala,o halde biz yanlış anlamış olmalıyız ancak profil bilgilerinizde 1 Nisan 1990'da doğduğunuz ve 24 yaşınızda olduğunuz yazıyor,asıl kargaşa buradan çıktı,tarihte bir yanlışlık olmuş diye tahmin ediyorum.Size iyi günler dilerim.
Toplam 46,530 Kullanıcı (tabi bu min) üyemizin doğum günü maalesef 1 Nisan olarak değişti
Bana bildirebilirseniz yeni doğum günlerini gireyim....
Eşinizle yaşadığınız bir sorunu yüzlerce kişinin bulunduğu bir konferans salonunda anlatır mısınız? Genellikle cevap hayırdır. Böyle konular konuşulmazdır. Ama gelip burada yüzlerce kişinin okuyabileceği bir yerde paylaşıyoruz. Ne arkadaşının ismini vermiş ne de bir şey. Sosyal medyanın ya da kknın olayını pek anlayamamışız bence. Yoksa normalde kimse gidip eşiyle olan sıkıntılarını yüzlerce insanla da paylaşmaz kendisine söylenen sırrı da gidip herkese anlatmaz. Burda kim olduğumuzun bilinmemesinin getirdiği rahatlık. O zaman ben eşi ve eşinin ailesi başlığına gidip yazayım "utanmıyor musun kocanı/görümceni/eltini burda insanlarla çekiştirmeye. Tüm aile sırlarınızı burda anlatmaya."
BİR ara site çökmüştü canım bazı üyelerin mesajları eksilmişti(benim de düşmütü mesaj sayım) bazılarının arkadaş listesi silinmişti,bazı arkadaşların doğum tarihleri sıfırlanmıştı ve kendiliginden değişmişti arkadaşın doğum tarihide site çöktüğü için değişmiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?