- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.306
- 198
öncelikle haklıysanız size bir özür borçluyum ancak beni bu şekilde düşünmeye iten sebepleri bilmeye hakkınız var diye düşünüyorum.konularınıza göz atarken orgazm başlıklı konunuzda,yaklaşık 1 sene önce açılmış, 8 senelik evli olduğunuzu ama orgazmın ve bazı cinsellikle ilgili temel şeylerin ne olduğunu bilmediğinizi belirtmişsiniz ve profilinizde yüksek lisans mezunu olduğunuz ve 24 yaşında olduğunuz yazıyor ama söylediğinize göre 9 senelik evlisiniz ve kendinizi modern olarak nitelemişsiniz.Peki bu hesaba göre eşinizle 15 yaşında mı evlendiniz ,6 yaşınızda kızınız ve ve bu bana çok inandırıcı gelmedi yaşınız ve eğitim durumunuz itibariyle.sonra diğer konu başlıklarınıza da baktım hep sansasyon yaratmaya meyilli cinsten ilginç konular,tacizler,trajedik hikayeler anlatmışsınız.
yeni gördüm yazını
öncelikle evliliğimin 9. senesindeyim
teoride bilmek ve pratikte yaşamak arasında ki farkı gözetmişimdir bilmiyorum dediysem inan şimdi açıp okumadım konumu
yaş konusunda bir sıkıntı olabilir
31 yaşındayım
24 ü hiç telaffuz ettiğimi hatırlamıyorum
2005 te evlenip 2008 de doğum yaptım
yani 24 ün sonu 25 in başı gibi anne oluşum belki annelik yaşım için 24 demiş olabilirim
bu sene ilkokul 1 e başlayan bir kızım var
konu içereiklerime gelince
gerçekten hepsi yaşadığım yada şahit olduğum olaylardır
aslına bakarsanız
meslek hayatım ve içinde yaşadığım sosyal durumlar nedeni ile malesef çok olaya şahit oluyorum
kendimi ispat etme çabamın tek nedeni senin kendini yaptığın yorumdan sonra kötü hissetmendir