• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecavüz evliliği

öncelikle haklıysanız size bir özür borçluyum ancak beni bu şekilde düşünmeye iten sebepleri bilmeye hakkınız var diye düşünüyorum.konularınıza göz atarken orgazm başlıklı konunuzda,yaklaşık 1 sene önce açılmış, 8 senelik evli olduğunuzu ama orgazmın ve bazı cinsellikle ilgili temel şeylerin ne olduğunu bilmediğinizi belirtmişsiniz ve profilinizde yüksek lisans mezunu olduğunuz ve 24 yaşında olduğunuz yazıyor ama söylediğinize göre 9 senelik evlisiniz ve kendinizi modern olarak nitelemişsiniz.Peki bu hesaba göre eşinizle 15 yaşında mı evlendiniz ,6 yaşınızda kızınız ve ve bu bana çok inandırıcı gelmedi yaşınız ve eğitim durumunuz itibariyle.sonra diğer konu başlıklarınıza da baktım hep sansasyon yaratmaya meyilli cinsten ilginç konular,tacizler,trajedik hikayeler anlatmışsınız.

yeni gördüm yazını
öncelikle evliliğimin 9. senesindeyim
teoride bilmek ve pratikte yaşamak arasında ki farkı gözetmişimdir bilmiyorum dediysem inan şimdi açıp okumadım konumu
yaş konusunda bir sıkıntı olabilir
31 yaşındayım
24 ü hiç telaffuz ettiğimi hatırlamıyorum
2005 te evlenip 2008 de doğum yaptım
yani 24 ün sonu 25 in başı gibi anne oluşum belki annelik yaşım için 24 demiş olabilirim
bu sene ilkokul 1 e başlayan bir kızım var
konu içereiklerime gelince
gerçekten hepsi yaşadığım yada şahit olduğum olaylardır
aslına bakarsanız
meslek hayatım ve içinde yaşadığım sosyal durumlar nedeni ile malesef çok olaya şahit oluyorum
kendimi ispat etme çabamın tek nedeni senin kendini yaptığın yorumdan sonra kötü hissetmendir

O tip yazarlar kendini hemen belli ediyor, ben erkeğim diye bağıran başlıklar açıyorlar. Asya'nın hehangi bir konusunda ben böyle bir izlenim edinmemiştim. Üyelik tarihine bakayım bir ama bilgileri güncel olmayabilir bence.[/Q

Son düzenleme:
Bu konu fake olsun olmasın yaşadığınız ülkede bu konudan bin beterini yaşayan binlerce kadın var.

Ben aşağıdaki hikayeyi okuduğum hiç bir zaman etkilenmedim. Sırf senin para verdiğin kadının çocuğu ölümü beklemiyor diye başka ölümü beklemeyen çocuklar yok değil ki? Ve sne o parayı bir lösemi vakfına bağışlayacakken bir dolandırıcıya verdin ki bu bence hala acıklı bir durum.

Arjantin’li ünlü golf oyuncusu Robert de Vincenzo, yine bir turnuvayı kazanmış, ödülünü alıp kameralara poz vermiş ve kulüp binasına gidip oradan ayrılmak üzere hazırlanmıştı.
Bir sure sonra binadan çıkıp otoparktaki arabasına yürürken yanına bir kadın yaklaştı.
Kadın başarısını kutladıktan sonra ona çocuğunun çok hasta ve ölmek üzere olduğunu anlattı.
Zavallı kadının hastane masraflarını ödemesi olanaksızdı.
Kadının anlattığı öykü De Vincenzo’yu çok etkilemişti, hemen cebinden bir kalem çıkarttı ve turnuvadan kazandığı paranın bir miktarını yazdı çek defterine.
Çeki kadının eline sıkıştırırken de ona, “Umarım, bebeğinin iyi günleri için harcarsın” dedi.
Ertesi hafta kulüpte öğle yemeği yerken, Profesyonel Golf Derneği’nin bir görevlisi, Vincenzo’nun yanına geldi: “Otoparkta görevli çocuklar bana geçen hafta turnuvayı kazandıktan sonra yanına bir kadının geldiğini ve senin onunla konuştuğunu söylediler bana” dedi.
De Vincenzo, evet anlamında başını salladı.
“Evet” dedi görevli.
“Sana bir haberim var.
O kadın bir sahtekardır.
Üstelik hasta bir çocuğu da yok.
Seni fena halde kandırmış, arkadaşım.” De Vincenzo, “Yani ortada ölümü bekleyen bir bebek yok mu?” dedi.
“Hayır, yok ” dedi görevli.
“İşte bu, bu hafta duyduğum en iyi haber.” diye karşılık verdi De Vincenzo…
AYNI PENCEREDEN DIŞARI BAKAN İKİ ADAMDAN BİRİ, SOKAKTAKİ ÇAMURU, DİĞERİ İSE GÖKTEKİ YILDIZLARI GÖRÜR.
Frederick Langbridge

Tabiki de var hanımefendi ben yok demiyorum. Hatta tecavuzcusuyle evlendirme gibi bir yasa olduğunu biliyorum (yanlıs biliyorsam affedin) ve çok tutucu bir ailede büyümemize rağmen, çok tutucu bir aileye gelin gelmeme rağmen hepimiz bu olayı (ki varsa) çok iğrenç ve itici buluyoruz. Biz müslümanız ve bizim dinimiz darbe vuranla evlendirmez. Bekaretmiş, yemişiz bekaretini.. Tabiki zinayı asla kabul etmiyorum. (tövbe edilmişse geri dönmemek uzere tertemiz olur o kişi de ) Ama böyle tecavüz eseri ya da bir bayan açmıştı kendiliğinden bekaretim bozuldu diye bakin bunlara takmak bizde yok. Hatta elimizden geleni yapariz. Biz doğuluyuz fakat çok eskilerden beri bekarete çok önem verildiği zamanlardan bahsediyorum ( ha bi de doğulular bakir olmayan kızi öldürüyorlar denir ya) benim nenelerim ilk gece hatta 1-2 sene yapmamış bazıları. Bazılarından kan gelmemiş. Bazıları aç bakacagiz çarşafa dememiş. Benim görümcem ilk evlendiğim zaman demişti ki ben ilk gece yapamadim biliyor musun, hatta uzun bir sure yapamadim, bizde öyle kanlı çarşaf, bakmak falan yok. Herkes kendini bildikten sonra.Neyse bu konu uzar.
Velhasıli tabiki de böyle olaylar oluyor, Allah yardımcıları olsun ve kimseye de bi daha yaşatmasin. Ama boş yere yalan bir kişiye yalan isnad etmek de nedir?( tabi konu fake ise). Anlayacağınız biz yok demiyoruz.
Not: Fake değilse özür diliyorum... Selametle

18 yaşında girer ve hazırlık okumazsanız bitiyor. Ben lisede hazırlık okudum ve 23'te bitti. Siz çift hazırlık mı okudunuz?

:-) şaka yapıyorum tabiki de biter.. Ben hem ilkokula yol sebepleriyle geç başladım. Hem liseden sonra 1 yıl hazırlık yaptim falan derken bu yaşıma geldim. Gerçi ablam da 29 yaşında o da bu sene bitirecek inşallah ;-)okumanın yaşı yok, muhakkak engel çıkıyor ama azim ;-)

Tabiki de var hanımefendi ben yok demiyorum. Hatta tecavuzcusuyle evlendirme gibi bir yasa olduğunu biliyorum (yanlıs biliyorsam affedin) ve çok tutucu bir ailede büyümemize rağmen, çok tutucu bir aileye gelin gelmeme rağmen hepimiz bu olayı (ki varsa) çok iğrenç ve itici buluyoruz. Biz müslümanız ve bizim dinimiz darbe vuranla evlendirmez. Bekaretmiş, yemişiz bekaretini.. Tabiki zinayı asla kabul etmiyorum. (tövbe edilmişse geri dönmemek uzere tertemiz olur o kişi de ) Ama böyle tecavüz eseri ya da bir bayan açmıştı kendiliğinden bekaretim bozuldu diye bakin bunlara takmak bizde yok. Hatta elimizden geleni yapariz. Biz doğuluyuz fakat çok eskilerden beri bekarete çok önem verildiği zamanlardan bahsediyorum ( ha bi de doğulular bakir olmayan kızi öldürüyorlar denir ya) benim nenelerim ilk gece hatta 1-2 sene yapmamış bazıları. Bazılarından kan gelmemiş. Bazıları aç bakacagiz çarşafa dememiş. Benim görümcem ilk evlendiğim zaman demişti ki ben ilk gece yapamadim biliyor musun, hatta uzun bir sure yapamadim, bizde öyle kanlı çarşaf, bakmak falan yok. Herkes kendini bildikten sonra.Neyse bu konu uzar.
Velhasıli tabiki de böyle olaylar oluyor, Allah yardımcıları olsun ve kimseye de bi daha yaşatmasin. Ama boş yere yalan bir kişiye yalan isnad etmek de nedir?( tabi konu fake ise). Anlayacağınız biz yok demiyoruz.
Not: Fake değilse özür diliyorum... Selametle

Canım arkadaşım tabiki de doğru olan düşünce sizinki. Peki sen ülkemizde sizin düşüncenizin genel olduğunu herkesin bu kadar güzel düşündüğünü iddia söyleyebilir misin? Malesef sen-ben azınlıktayız. Sizin aileniz güzel insanlardan oluşuyormuş ama eminim çevrenizde bunun tam tersi pek çok şeyle karşılaşmışsınızdır.

canım ne diyeceğimi bilemedim çok korkunç bir olay,Allah size de ona da sabır versin peki kocası nasıl biri tam olarak,yani sizde nasıl bir izlenim uyandırdı?bu arada buna benzer olayları ne yazık ki ben çevremden duydum daha önce tecavüz şeklinde değildi gönüllü olarak ya da alkol alıp kız arkadaşlarıyla birlikte olduktan sonra bunu şantaj olarak kullanan erkekleri

çok adice bence tecavüz eden erkeğe bir başkası da aynısını yapmalı ki zorla güzellik nasıl olur öğrensin.

Doğruysa çok üzücü ama yine de çok kendini kaptırma derim.
Tam olarak anlatıldığı gibi olmayabilir.
Güle oynaya evlenen kişiler bile sonradan beni kandırdı diyebiliyorlar.

Öncesinde uzun bir arkadaşlıkları varmış ve siz onları bugüne kadar aşık zannediyormuşsunuz.
Belki rızası dışında olmasa bile ısrarı ile olmuştur.Arkadaşın gerçekte vajinismustur,yenememiştir.
Cinsel sorunları olduğu için tüm suçu ilk birlikteliklerine yüklüyor olabilir.
İnsanlar mutsuzluklarına başka kılıflar bulabiliyorlar.
Birlikte olmasaydık evlenmezdim,birliktelik onun zoruyla oldu zaten gibi...

bende bu sekıl duşundum..

ya kızlar bu arada çok şüpheci bir insan gibi görünmek istemem ama şimdi konu sahibi arkadaşın diğer konularına bir göz attım ve kimi çelişki ve tutarsızlıklarla karşılaştım.Günahının almak istemiyorum ve haksızsam binlerce kez özür dilerim ama bana yalnızca konu değil de arkadaş da ''fake''gib geldi.ve ciddiye alıp yazdıklarımdan pişmanlık duymaya başladım açıkçası kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum bu sahte hesaplar yüzünden.

açtığı konudan dolayı,konu sahıbının fakelıkle ne alakası var onu anlamadım..

aramızdan bırıdır asya 30..

önüne gelen fake..uçan kus bıle fake..

yeni gördüm yazını
öncelikle evliliğimin 9. senesindeyim
teoride bilmek ve pratikte yaşamak arasında ki farkı gözetmişimdir bilmiyorum dediysem inan şimdi açıp okumadım konumu
yaş konusunda bir sıkıntı olabilir
31 yaşındayım
24 ü hiç telaffuz ettiğimi hatırlamıyorum
2005 te evlenip 2008 de doğum yaptım
yani 24 ün sonu 25 in başı gibi anne oluşum belki annelik yaşım için 24 demiş olabilirim
bu sene ilkokul 1 e başlayan bir kızım var
konu içereiklerime gelince
gerçekten hepsi yaşadığım yada şahit olduğum olaylardır
aslına bakarsanız
meslek hayatım ve içinde yaşadığım sosyal durumlar nedeni ile malesef çok olaya şahit oluyorum
kendimi ispat etme çabamın tek nedeni senin kendini yaptığın yorumdan sonra kötü hissetmendir

pekala,o halde biz yanlış anlamış olmalıyız ancak profil bilgilerinizde 1 Nisan 1990'da doğduğunuz ve 24 yaşınızda olduğunuz yazıyor,asıl kargaşa buradan çıktı,tarihte bir yanlışlık olmuş diye tahmin ediyorum.Size iyi günler dilerim.

Canım arkadaşım tabiki de doğru olan düşünce sizinki. Peki sen ülkemizde sizin düşüncenizin genel olduğunu herkesin bu kadar güzel düşündüğünü iddia söyleyebilir misin? Malesef sen-ben azınlıktayız. Sizin aileniz güzel insanlardan oluşuyormuş ama eminim çevrenizde bunun tam tersi pek çok şeyle karşılaşmışsınızdır.

Bilmiyorum ben mi asosyalim ama inanın çevremde bi tane bile rastlamadım. Allah da göstermesin zaten. Ne biliyim inanın yok sadece yıllardan beri acı bir olay hep dilden dile dolaşır onun da bunula alakası yok zaten..
Not: Tek sorun arkadaşın doğum tarihinin 1 Nisan 1990 olarak görünmesidir. Onu değistirirse sorun da hallolur. Tekrar Özür dilerim.. Allah arkadaşınıza yardım etsin. Çok acı bir olay..

Bilmiyorum ben mi asosyalim ama inanın çevremde bi tane bile rastlamadım. Allah da göstermesin zaten. Ne biliyim inanın yok sadece yıllardan beri acı bir olay hep dilden dile dolaşır onun da bunula alakası yok zaten..
Not: Tek sorun arkadaşın doğum tarihinin 1 Nisan 1990 olarak görünmesidir. Onu değistirirse sorun da hallolur. Tekrar Özür dilerim.. Allah arkadaşınıza yardım etsin. Çok acı bir olay..

Yok canım ben konu sahibi değilim. Sadece ülkemdeki kadınların zorluklarına yabancı kalamayan, sessiz kalamayan biriyim.

Pislikk:47::47:Off çok kötü oldum ne denir ki dediğiniz gibi ne yapılabilir ki keşke çocuk sahibi olmasaymış aile ne kadar tutucu olursa olsun en kötüsü evlendiyse de tekrardan boşansaymış insan nefret ettiği sevemediği bir insanla ne kadar ömür geçirebilir ki kendine bu eziyeti yapması neden :5:

pekala,o halde biz yanlış anlamış olmalıyız ancak profil bilgilerinizde 1 Nisan 1990'da doğduğunuz ve 24 yaşınızda olduğunuz yazıyor,asıl kargaşa buradan çıktı,tarihte bir yanlışlık olmuş diye tahmin ediyorum.Size iyi günler dilerim.

evet bir arkadaş şimdi özelden msj atarak uyardı
hiç farkında değilim
gerçi genç gösteriyorum ama
:1:
düzeltiyim hemen

1 mayıs resmi tatili nedeni ile üniversiteden tanıştığım sevdiğim ve herzaman çok mütavazi bulduğum kız arkadaşım bana ziyarete geldi
sohbet muhabbet uzadıkça uzadı
derken sevgime birde acıma ekleyen bu aile sırrını öğrendim

ben herzaman onları sakin sessiz kendi hallerinde kimseye zararı olmayan geçinip giden bir aile olarak bilirdim
eşinide bir çok kez takdir etmişimdir.

neyse uzatmadan konuya girmek istiyorum
üniversiteden beri arkadaşlıklarını bilirdik
evlilik öncesi de uzun bir birliktelik yaşadılar
biz aşk ve sevgi olduğunu düşünmüştük herzaman
meğer işin aslı öyle değilmiş
:50:
arkadaşımla eşi o dönemlerde ayrılık kararı almışlar (üniversitedeki flört dönemleri)
ancak eşi bu durumu kabullenmemiş
ve arkadaşımın rızası dışında onunla birlikte olmuş
tutucu bir aileye sahip olan arkadaşımda
kimseye birşey söylememiş ve okul biter bitmezde evlenmişlerdi zaten
:43::43::43::43::43:
ben bunları hiç bilmiyordum
hatta bu olayı yaşadığında yurda geç kalmış
biz sormuşuz nedenini ama söyleyememiş
(ben bu olayı hatırlayamadım )

neyse şimdi bir tane çocukları var
ama malesef dışardan göründüğü gibi değilmiş
''çok mutsuzum'' dedi
ve ben o an zaten dolan gözlerime daha fazla hakim olamadım

:43::43:

eşine dair: aklımdaki tüm düşünceler bir anda değişti
resmen düşman olmuş hissediyorum kendimi

işin en acısı ne biliyormusunuz
boşanmayı da hiç düşünmemiş
:45:
kavga gürültümüz yok bana kötü de davranmıyor ama sevmiyorum diyor
:50::50:

cinsellik anlamındada çok büyük sorunlar yaşamışlar
o olaydfan sonra sağlıklı bir ilişkileri hiç olmamış

malesef evladına bile sahip olduğu gece
dişlerini sıkıp gözlerini kapatarak yaşamış
:25:

evladına olan sevgisini etkilemediğini söyledi
:43:

bense ne denir ?
sorusuna doğru bir cevap veremedim kendi içimde

oysaki söylemek istediklerim şunlardı

hayvan herif
dünyanın en iyi insanı olsa bile
bu hata onu hayvan yapmaktan kurtarmaz
:50::50:
boşannnn
demek istedim
:43::43:
gözüm birlikte oynayan kızlarımıza takıldı
dilimi ısırdım
çenemi kapattım
ve balkondaki eşlerimize çay servisi yaptım
:43:

başka ne yapılabilirdi ki ?

böyle bir adamla evlenmesi hata.
o seçimini yapmış maalesef. acı çekmeyi seçmiş. yapacak bir şey yok

saol millan cım
bendede hata var
profilimde yaş bilgim 1990 lı görünüyormuş
arkadaşlar şimdi uyardı

ahha ahh
insan hisswettiği yaştadır deniyor ama
malesef yıllar geçip gidiyor
öpüyorum seni

açtığı konudan dolayı değil daha önceki bu konunun altına yazdığım başlıkta belirtmiştim tutarsızlığı,profilinde 24 yaşında yazdığı için kendisi az önce bana gerçek yaşını yeni söyledi tarihte bir hata olmuştur diye tahmin ediyorum ve bizde fake bulanlar olarak bu sebeple fake bulmuştuk,konu sebebiyle değil.yanlış anlaşılma oldu sanırım ama ben başka forumlarda bu şekilde bu sitede sahte hesaplarla sahte konular açan ve sonra üyelerle alay edip aptal yerine koyan insanlara şahit olduğum için temkinli davrandım amacım kırıcı olmak değildi,yanlış anlaşılmak istemem:40:

öncelikle haklıysanız size bir özür borçluyum ancak beni bu şekilde düşünmeye iten sebepleri bilmeye hakkınız var diye düşünüyorum.konularınıza göz atarken orgazm başlıklı konunuzda,yaklaşık 1 sene önce açılmış, 8 senelik evli olduğunuzu ama orgazmın ve bazı cinsellikle ilgili temel şeylerin ne olduğunu bilmediğinizi belirtmişsiniz ve profilinizde yüksek lisans mezunu olduğunuz ve 24 yaşında olduğunuz yazıyor ama söylediğinize göre 9 senelik evlisiniz ve kendinizi modern olarak nitelemişsiniz.Peki bu hesaba göre eşinizle 15 yaşında mı evlendiniz ,6 yaşınızda kızınız ve ve bu bana çok inandırıcı gelmedi yaşınız ve eğitim durumunuz itibariyle.sonra diğer konu başlıklarınıza da baktım hep sansasyon yaratmaya meyilli cinsten ilginç konular,tacizler,trajedik hikayeler anlatmışsınız.

Nedense sizinle aynı fikirdeyim.
Tecavüzcüsüyle evlendirilen çok kadın var maalesef ve bunun için adam akıllı bir yasa çıkması gerekiyor.

evet bir arkadaş şimdi özelden msj atarak uyardı
hiç farkında değilim
gerçi genç gösteriyorum ama
:1:
düzeltiyim hemen

özür dilerim sizden,daha önce bu forumda bu tip olaylara şahit olduğum için ve bu tip bir meseleyle dalga geçilmesini hoş bulmadığım için bu kadar hassas davrandım.:1:umarım kırmamışımdır sizi

Cnm duygulandıim gerçekten :43:
Sevmemekte okadar haklı ki ...
Keşke bosanabilseler demekten başka bişey gelmiyor aklıma.....
Birşeyleri bahane edip ayrilabilir. Yuvarlak yıkmak olay değil kimse olmasın isterim ama tecavüz konu :43:

Son düzenleme:
Back
X