• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecavüz evliliği

açtığı konudan dolayı değil daha önceki bu konunun altına yazdığım başlıkta belirtmiştim tutarsızlığı,profilinde 24 yaşında yazdığı için kendisi az önce bana gerçek yaşını yeni söyledi tarihte bir hata olmuştur diye tahmin ediyorum ve bizde fake bulanlar olarak bu sebeple fake bulmuştuk,konu sebebiyle değil.yanlış anlaşılma oldu sanırım ama ben başka forumlarda bu şekilde bu sitede sahte hesaplarla sahte konular açan ve sonra üyelerle alay edip aptal yerine koyan insanlara şahit olduğum için temkinli davrandım amacım kırıcı olmak değildi,yanlış anlaşılmak istemem:40:

değişiklik yapılmıyor malesef ancak yaş kısmını gizleyebildim

açtığı konudan dolayı değil daha önceki bu konunun altına yazdığım başlıkta belirtmiştim tutarsızlığı,profilinde 24 yaşında yazdığı için kendisi az önce bana gerçek yaşını yeni söyledi tarihte bir hata olmuştur diye tahmin ediyorum ve bizde fake bulanlar olarak bu sebeple fake bulmuştuk,konu sebebiyle değil.yanlış anlaşılma oldu sanırım ama ben başka forumlarda bu şekilde bu sitede sahte hesaplarla sahte konular açan ve sonra üyelerle alay edip aptal yerine koyan insanlara şahit olduğum için temkinli davrandım amacım kırıcı olmak değildi,yanlış anlaşılmak istemem:40:

ben kısının hıc profıl bılgılerıne bakmam..

uye olma tarıhı ve mesaj sayısı yeterlıdır..

sahte hesapların omru 1 günlük oluyor..

asya30 aktıf bı uye,hadı konularda denk gelmeyip goremezsende,orda kafam kadar kalplerı var,

sağda uyelık tarıhı ve mesaj sayısı var..aaa lütfen sınırlendırmeyın benı:))

adamın şerefsizliği bir tarafa yaptığı yanına kar kalmış.. hatası olan kız değil ki! verseydi keşke mahkemeye.. anlayabiliyorum sanırım aile biraz mutasıp hoş karşılanmaz diye düşündü. ama adamın resmen yanlış davranışı onaylanmış. evlenmiş kadınla... adamdaki de nasıl bir gurursuzluk.. beni sevmediğini bile bile birisi ile evlenemem nasıl bir acizliktir!! çok üzüldum gerçekten.. ben olsam evlendim diyelim adamın yanına kar kaldı varsayalım. 3 ay sonra boşanırdım.. gerçi yine ailesi kızın sorun yaratırmıydı bilemiyorum. bazı yerlerde boşanmayada hoş bakmıyorlar. ama ömrünü nasıl geçirirsin bu adamla? çocuk sorun değil olmuş artık. alırsın evladını yeni bir hayat kurarsın kendine. işte böyle şeylerde aile destek olmalı aslında çok önemli. belki kızlarımı sıkıyoruz aman ayıp yapma diye ama daha beter çıkmazlara itiyoruz onları. adamın şerefsizliği başlı başına hata olabilir ama aile sahiplenseydi bu kız bunları yaşamak zorunda kalmayacaktı.. en azından bu kız derdini ailesine açabilmiş olsaydı o pislik kodeste bu kız da mutlu bir evililk yapacaktı..

profile yazılanları ciddiye almayın bence. bazılarımız gerçeği yazmak istemezler. yaşadığı yeri ilişki durumunu mesleğini. ilk üye olurkende atarlar, öylede kalabilir. bu o kişinin yalan söylediğini göstermez.
haata bir ara veteriner yapmıştım mesleğimi eğlencesine:)

Son düzenleme:
Adam tamamen bir hayvan gibi davranmış. ama işini bilen bir hayvan gibi. böylece sevdiği kızın ondan ayrılmasını engeleyerek, kızı garantilemiş. Ama yaptığı tabii ki kabul edilemez. hayvanca, bencilce, öküzce...
Kız arkadaşına gelince canım, o bu erkek arkadaşı ile evliliği seçmekle bence mantıklı davranmış. eğer tecavüzden sonra onunla evlenmeseydi, başka birini bulması zor olurdu. bir evladı bir yuvası olmazdı. bunun hasretini çekerdi. şimdi bir kızı ve kendisine iyi davranan bir eşi var. boşanmak çözüm değil, yeni sorunların çıkmasına sebep olur. kız arkadaşınız yaşadığı bu istek dışı cinsel ilişki sonrası şimdiki kocasına kırgın, bu cinsel hayatlarını da etkilemiş. o zaman yapması gereken söylemesi kolay ama yapması biraz zor bir yol var. geçmişini affetmek, eşini affetmek. çünkü hayat kısa, bari bundan sonra evlilik hayatına mutluluğu soksun. kırgınlıkla bir ömür tüketilmez, ancak kırgın bir beraberlik bir ömürü tüketir! gerekirse dış destek alsın. Affetsin !!! Ruh ve psikoloji dunyasında bunun sayısız faydalarını görecektir. Affetmek için bugün Kuantum gibi değişik psikoterapi yöntemleri var. bununla ilgili kitaplar var açsın baksın, okusun, danışsın. Her şey, her anımızı mutluluk içinde yaşamak için olmalıdır derim... Zaman kısa, acılarla doldurulacak kadar uzun değil!

okurken gerçekten üzüldüm arkadaşınız için ama bir taraftan da bir insan bir insana bu kadar yaklaşıyorsa ve o kişiyi daha önce de seviyordu ise bir şekilde bu olayı kendi aralarında kapatabilirler. bir evlilik danışmanıyla olabilir ya da açık açık net bir şekilde konuşarak da olabilir. arkadaşınızın eşini sevmediğini düşünmüyorum ama tabi o işi her yaptıklarında da aynı günü hatırlıyor olabilir o ayrı. ama bunu unutmaya çalışmalı bence. artık o kişiyle bir hayat kurmuş ve eşi de iyi biri diyorsunuz. herkes hatalar yapabiliyor. özellikle de üniversitede hata yapmak için sanki ortam yaratılıyor sürekli. hepimiz yaşadık o günleri ve hatalar yaptık belki de. bu boyutta ya da daha az. ama şu bir gerçek ya unutup devam edecek ya da boşanacak. o olayı hatırlayıp kendini üzmesi sadece ona kötülük. belki eşini sevmemeye çalışarak ona ceza verdiğini düşünüyor ama aslında hayatını kendisi mutsuz ederek kendisini cezalandırıyor. böyle bir duruma katlanmak zorundaysa bile bence hayattan tad almaya çalışmalı. hayat çok kısa ve o ana kendini kilitleyip hayatı pas geçmek hata bence.

asya30 aktıf bı uye,hadı konularda denk gelmeyip goremezsende,orda kafam kadar kalplerı var,

arkadaştan da özür diledim zaten ve inanıyorum da şu an kendisine zaten ben de en başta ciddiye alıp,ciddi ciddi yorumlar yapmıştım sonrasında tarih kısmındaki yanlışlık nedeniyle şüphe ettim,şu an kendisine inanıyorum zaten ancak uzun süreli üye olması da o an şüphemi ortadan kaldırmaya yetmedi çünkü sözlüklerde,forumlarda troll diye tabir edilen insanlar oluyor senelerce devam edebiliyorlar faaliyetlerine,ki benimde birkaç kez oldu bu forumda fake olduğuna inandığım hesaplar ve insanların ciddiye alıp yazdığı ama sonrasında ortadan kayboldular aylarca yazdıktan sonra,ben de öyledir diye düşündüm sonra durumu izah edince de kendisine inandım.

Adam tamamen bir hayvan gibi davranmış. ama işini bilen bir hayvan gibi. böylece sevdiği kızın ondan ayrılmasını engeleyerek, kızı garantilemiş. Ama yaptığı tabii ki kabul edilemez. hayvanca, bencilce, öküzce...
Kız arkadaşına gelince canım, o bu erkek arkadaşı ile evliliği seçmekle bence mantıklı davranmış. eğer tecavüzden sonra onunla evlenmeseydi, başka birini bulması zor olurdu. bir evladı bir yuvası olmazdı. bunun hasretini çekerdi. şimdi bir kızı ve kendisine iyi davranan bir eşi var. boşanmak çözüm değil, yeni sorunların çıkmasına sebep olur. kız arkadaşınız yaşadığı bu istek dışı cinsel ilişki sonrası şimdiki kocasına kırgın, bu cinsel hayatlarını da etkilemiş. o zaman yapması gereken söylemesi kolay ama yapması biraz zor bir yol var. geçmişini affetmek, eşini affetmek. çünkü hayat kısa, bari bundan sonra evlilik hayatına mutluluğu soksun. kırgınlıkla bir ömür tüketilmez, ancak kırgın bir beraberlik bir ömürü tüketir! gerekirse dış destek alsın. Affetsin !!! Ruh ve psikoloji dunyasında bunun sayısız faydalarını görecektir. Affetmek için bugün Kuantum gibi değişik psikoterapi yöntemleri var. bununla ilgili kitaplar var açsın baksın, okusun, danışsın. Her şey, her anımızı mutluluk içinde yaşamak için olmalıdır derim... Zaman kısa, acılarla doldurulacak kadar uzun değil!
Yazdıklarımızın bi kısmaya katılıyorum fakat tecavüz edildiğinden dolayı neden başkasıyla evlenmesi zor olursun ki adam gibi biri elbet çıkardı ne olursa olsun kimse kimseyle evlenmek zorunda değil.tecavüz insanı sevdiği adamdan anında soğutur nefret eder bana bunu yapan beni aldatır bile der.

Son düzenleme:
Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası.. :19:
Bir kere sevmese evlenmezdi .. :53:
Bi kere tecavüze uğramak yerine milyonlarcayı seçmiş olmuş.. :20:
Ayrılsın neyi bekliyor o zamann .. Hiç inanmadım doğrusu .. :19:

tam bir iğrençlik örneği.hayvan herif...Türkiyede ve bir çok ülkede benzer olaylar çokca yaşanıyor ve kadın evlenmeyi bi zorunluluk olarak görüyor bu noktadan sonra.....asyacım arkadaşın buraya üyeyse vede sana anlattığı mahremini burda görürse ne düşünür acaba:26:

Doğruysa çok üzücü ama yine de çok kendini kaptırma derim.
Tam olarak anlatıldığı gibi olmayabilir.
Güle oynaya evlenen kişiler bile sonradan beni kandırdı diyebiliyorlar.

Öncesinde uzun bir arkadaşlıkları varmış ve siz onları bugüne kadar aşık zannediyormuşsunuz.
Belki rızası dışında olmasa bile ısrarı ile olmuştur.Arkadaşın gerçekte vajinismustur,yenememiştir.
Cinsel sorunları olduğu için tüm suçu ilk birlikteliklerine yüklüyor olabilir.
İnsanlar mutsuzluklarına başka kılıflar bulabiliyorlar.
Birlikte olmasaydık evlenmezdim,birliktelik onun zoruyla oldu zaten gibi...

Ben de boyle dusunuyorum nedense. Tecavuze ugrayan biri nasil olurda asikmis gibi davranir ki? Bana mantikli gelmedi.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

aynen profile girip bakmaya gerek yok..yorum yapılan kısmın sağ tarafında üyelik tarihi ve mesaj sayıları yazıyor nasıl olsa...

Bence bu çok özel bir konu.. yıllar sonra neden böyle özel bir sırrını anlattı ki? Konu iğrenç olabilir ama bence kendisiyle mezara gitmesi gereken bir mevzu.

pekala,o halde biz yanlış anlamış olmalıyız ancak profil bilgilerinizde 1 Nisan 1990'da doğduğunuz ve 24 yaşınızda olduğunuz yazıyor,asıl kargaşa buradan çıktı,tarihte bir yanlışlık olmuş diye tahmin ediyorum.Size iyi günler dilerim.

BİR ara site çökmüştü canım bazı üyelerin mesajları eksilmişti(benim de düşmütü mesaj sayım) bazılarının arkadaş listesi silinmişti,bazı arkadaşların doğum tarihleri sıfırlanmıştı ve kendiliginden değişmişti arkadaşın doğum tarihide site çöktüğü için değişmiş olabilir.

Eşinizle yaşadığınız bir sorunu yüzlerce kişinin bulunduğu bir konferans salonunda anlatır mısınız? Genellikle cevap hayırdır. Böyle konular konuşulmazdır. Ama gelip burada yüzlerce kişinin okuyabileceği bir yerde paylaşıyoruz. Ne arkadaşının ismini vermiş ne de bir şey. Sosyal medyanın ya da kknın olayını pek anlayamamışız bence. Yoksa normalde kimse gidip eşiyle olan sıkıntılarını yüzlerce insanla da paylaşmaz kendisine söylenen sırrı da gidip herkese anlatmaz. Burda kim olduğumuzun bilinmemesinin getirdiği rahatlık. O zaman ben eşi ve eşinin ailesi başlığına gidip yazayım "utanmıyor musun kocanı/görümceni/eltini burda insanlarla çekiştirmeye. Tüm aile sırlarınızı burda anlatmaya."

Son düzenleme:
Eşinizle yaşadığınız bir sorunu yüzlerce kişinin bulunduğu bir konferans salonunda anlatır mısınız? Genellikle cevap hayırdır. Böyle konular konuşulmazdır. Ama gelip burada yüzlerce kişinin okuyabileceği bir yerde paylaşıyoruz. Ne arkadaşının ismini vermiş ne de bir şey. Sosyal medyanın ya da kknın olayını pek anlayamamışız bence. Yoksa normalde kimse gidip eşiyle olan sıkıntılarını yüzlerce insanla da paylaşmaz kendisine söylenen sırrı da gidip herkese anlatmaz. Burda kim olduğumuzun bilinmemesinin getirdiği rahatlık. O zaman ben eşi ve eşinin ailesi başlığına gidip yazayım "utanmıyor musun kocanı/görümceni/eltini burda insanlarla çekiştirmeye. Tüm aile sırlarınızı burda anlatmaya."

hıc sorma sankı bılıyoruz arkadaşının kım olduğunu da,

tutup onun sırrını bızımle neden paylaştın dıye eleştrıyoruz..

ozaman bdv tümden kalksın,dedıkodu kazanı..

yada herkes eşinden,kaynvalıdesınden,görumcesınden onaylı belge alsın..

senı kk da cekıstırecem dıye..

BİR ara site çökmüştü canım bazı üyelerin mesajları eksilmişti(benim de düşmütü mesaj sayım) bazılarının arkadaş listesi silinmişti,bazı arkadaşların doğum tarihleri sıfırlanmıştı ve kendiliginden değişmişti arkadaşın doğum tarihide site çöktüğü için değişmiş olabilir.

yok canım mesele çözüldü zaten bir karışıklık olmuş.:40:

Back
X