Tecavüz

Sikayetini yap yanına kalmasın bugün sana yarın kim bilir kimlere o yüzden fırsat verme bu pislige

aynen bunu yapıyor tanışalı 3 ay oluyordu istemedim ben beni mecbur bırakmak için bu kötülüğü yaptı

Merhaba,
Konuyu sildiğiniz için ceza almışsınız. Soruma gelince neden etrafınızda askerler var ? Yani 2016 asker, 2018 asker hem de çok ağır bir suçlama var ....
Geldiğinizde cevaplarsanız sevinirim

canim ne gec kalmasi silahla susturulmus tehdit edilmis birisin. korku insana hersey yaptirabilir.
psikolojini saglam tut kendini birakma ve bu isin pesinide birakma.
susma sessiz kalma utanilacakta birsey yok sana bunu yapanlar utansin.
gencligini kadinligini insanligini boyle serefsizlere namussuzlara harcatma.
devletin sana vermis oldugu tum haklari sonuna kadar kullan.
ve huzurlu bir sekilde hayatina devam et.

Merhaba,
Konuyu sildiğiniz için ceza almışsınız. Soruma gelince neden etrafınızda askerler var ? Yani 2016 asker, 2018 asker hem de çok ağır bir suçlama var ....
Geldiğinizde cevaplarsanız sevinirim
Doğuda öğretmensen etrafında bol bol asker polis oluyor. Genelde doguya atanan personellerin (egm-tsk-meb-sb) hepsi ilk atama Asker - hemsire öğretmen -polis evliliklerinin fazla olma nedeni de budur..

Sikayetci ol boyle pislikler hangi meslekte olursa olsun cezasini cekmeli. Evlilik dusunmuyosun peki tecavuze nerde ugradin? Nasil oyle bi ortam icine sokuldun merak ettim? Gecmis olsun

Kafam karisti.. tecavuz degil mi yani? Iyide yesilcamdan biliyoruz zaten evlilik vaadiyle kandirilan kizlari.. ha zevkse zevk karsilikli oluyor.. evlencez deyip evlenmez kandirmis oluyo o zaman o ayri.. ama iki kisi raziysa asla tecavuz denemez buna

Kafam karisti.. tecavuz degil mi yani? Iyide yesilcamdan biliyoruz zaten evlilik vaadiyle kandirilan kizlari.. ha zevkse zevk karsilikli oluyor.. evlencez deyip evlenmez kandirmis oluyo o zaman o ayri.. ama iki kisi raziysa asla tecavuz denemez buna

Karşılıklı rıza varsa tecavüz etme sayılmaz. Çocuk yaşta bireyi bir erişkinin yönlendirmesi de tecavüze girebilir, hatta pedofiliye dahi girebilir. Evli bireylerde kadının istemediği halde kocası tarafından zorlanmasıyla birlikte olması da evlilik içi tecavüze girer mesela. Ama konu sahibinin yaşadığı durumun tecavüz olduğunu düşünmüyorum. Birlikte olmuş, sonuç ayrılık olunca "Ben istemediydim de bana tecavüz etti" olmuş.

Bunu ben biliyorumda.. konuyu anlayamadim tam olarak.. yani dedigin gibi zorka olduysa tecavuzde.. bu kadin istegiyle mi yapmis yani?

Bunu ben biliyorumda.. konuyu anlayamadim tam olarak.. yani dedigin gibi zorka olduysa tecavuzde.. bu kadin istegiyle mi yapmis yani?

Bilmiyorum aralarda çelişkili konuştuğuna dair sözler vardı. Bence öyle gibi.

Bir de babam sevdiğim çocuğu öldürür diye korktum o yüzden onun ismini verdim demisti
Her yaşı küçük olanin masum olduğuna inancım sarsılıyor
Bazi cocuklar şeytan doğuyor

Bir de babam sevdiğim çocuğu öldürür diye korktum o yüzden onun ismini verdim demisti

Bahsettiğin kız 16 yaşında (haberlerde 13 yazıyor ama öldürülen çocuğun babası kızı bilerek küçük lanse ettiklerini 13 yaşında değil 16 yaşında olduğunu söylüyor), yani hukuken çocuk. Yoksa gayet bilinçli olduğunu düşünüyorum, ceza aldı mı almadı mı bilmiyorum ama indirimli de olsa bir ceza verilmeliydi.

Ne kadar da talihsiz bir cumle kurmuşsunuz!!! Resmen cocuklara yapilan kötülükleri destekliyorsunuz!! Hatta bir cocuga kotu davranmayi normal bile kabul edebilirisiniz bu cümleyi kurduktan sonra.

Masum yavrulara nasil seytan doguyor dersiniz! Varsayalim ki akli basinda olmayan yalan soyleyen bir cocuk var ortada. Neyin nasil olacağıni sonucun nereye varacagini düşünemezler onlar!

Eskiye donup cocukca davranışlarınizi hatırlatmak isterim. Siz simdiki siz olsaydınız o hatalari yaparmiydiniz?

Kesinlikle sadece babasının müebbet alması ödül olur o kızla o sevgilisi olacak adama
Kiza iftira ve cinayete azmettirmeden ceza verilmeli
Sevgilisi olacak adamada küçük yaşta kizla beraber olma suçundan
O ölen çocuğun anne babasını düşünemiyorum
Dünyayı yiksalar haklılar

Bu arada konu sahibi için bir sey diyemiyorum
Sevgilisi olsa bile adam tecavüz etmiş olabilir

Bakın ben çocuklar kötüdür demedim
bazi çocuklar kötüdür dedim
Onlara kötü davranılmalıda demedim
Ama biriyle bile isteye beraber olup hamile kalıp tecavüze uğradım deyip öldürüleceğini bile bile masum birine iftira atmak çok üst düzey bir kötülük değil mi
Kendinizi bir de o ölen masum çocuğun ailesinin yerine koyun

Ayrıca davranışın sonucunu hesaplayamamis demişsiniz ama kızın ifadesi baya hesapladigini gösteriyor
Ben bile isteye beraber oldum babam bunu öğrenirse beni öldürür o yuzden tecavüz diyeyim
Sevgilimin ismini verirse sevgilimi öldürur bu yüzden benden hoslanan çocuğun adini vereyim
Dna testi yapılmasaydı belki bu söyledikleri yalan ortaya bile çıkmayacaktı
Suçsuz bir çocuk öldüğü yetmiyor gibi tecavüzcü olarak anilacakti

Konu sahibinden ben de emin olamadım. Dediğim gibi karşılıklı rıza olup evlilik vaadinin gerçekleşmemesiyle tecavüz diye yansıtmış olabilir, bir de sürekli asker sevgilileri var açtığı konulara göre. Dilerim tecavüz değildir.

Eski konulara bakınca zaten sevgilim var doğu da askeri personel evleneceğiz vs. Demiş. Umarım gerçek değildir.
Dediklerim tamamıyla gerçektir hiç bir yalan yoktur eksik anlattığım şeyler vardır yazamadığım şeyler. Eski sevgilimde askerdi ama iyi birisiydi onunla olmadı sonra ben asker düşünmedim ama bu insan tam 3 ay peşimi bırakmadı sevgisi gerçek sandım, sevgili olduk sonra istemedim ayrıldık ve son buluşmamızda bana bu kötülük yapıldı. HAYIR dedim anlamadı... Her şey isteğim dışında gerçekleşti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…