Bende sallanan besik almayi dusunmuyorum kizlar, bebegimin sallanmaya alismasini istemiyorum.
saolun kızlar valla bilgiler çok işe yarayacak...
benim sorular bitmez ama ona göre:)))
daha erken ama merak ediyroum...bebeğinizin çamaşırları için hangi deterjan yada sabun tozunu kullanıyoprsunuz...??
birde bütün listelerde fırça tarak seti yazıyor gerçekten lazım oluyor mu?ben almayı düşünmüyorum ama tüm listelerde var...acaba alsam mı?
bana düğünümde emzik ateş ölçer hediye edilmişti..onu kullanmayı düşünüyorum ..nasıl kullanışlı oluyor mu? yoksa şu kulaktan ölçenler daha mı iyi??
deterjan kullanmıyorum dalanın roxy matik yüzde yüz bitkisel sabun tozunu kullanıyorum yumuşatıcı etkiside var içinde ayrıyetten yumuşatıcı kullanmıyorumsaolun kızlar valla bilgiler çok işe yarayacak...
benim sorular bitmez ama ona göre:)))
daha erken ama merak ediyroum...bebeğinizin çamaşırları için hangi deterjan yada sabun tozunu kullanıyoprsunuz...??
saçları kısada olsa yne de oluyorrrbirde bütün listelerde fırça tarak seti yazıyor gerçekten lazım oluyor mu?ben almayı düşünmüyorum ama tüm listelerde var...acaba alsam mı?
ay cok saol bende bornoz alayım dıye dsunuyordum..bilmiyorumkismile
ama normal havlu almak sanırım daha mantıklı..
işte o istemekle olmuyor canım bende istemiyordum hatta hayatta sallamam diyen ben stork dondolino aldım yani elektrikli kendi kendine sallanan beşik almak zorunda kaldım sadece 4 ay kullandım onu..inanılmaz gazlıydı hatta kolikti benim oğlum sallamazsan hiç durmadan ağlıyordu ilk 3 ay..
eğer senin gibi düşünüp sallanan almasaydım yatağını herhalde şimdi değiştiriyor olurdum çünkü gece bile emzirdikten sonra yatağına koyunca gözlerini açıp bana bakıyor 2 dakika sallıyorum hemen uyuyor..
Canim yanlis anlama beni ama Turkiye disinda bukadar sallanan besik kullanan ulke yoktur herhalde,
hepsi normal sabit besikler ne yani sirf turk bebekleri mi buna ihtiyac duyuyor ki.
sanırım önerilere bakarsam park yatağı kesinlikle almayacağım bebekten önce ben rahatsız olur o çıkan haşır huşur sesten zaten eşimde sıcak bakmıyor o küçük beşiklerinde fiyatına baktım biraz eli yüzü düzgün bir şey olsun dersen 250/300 civarı onların fiyatları diğerinide zaten burda belisin yatağı uyku seti dahil 500 veriyorlar ve o küçük beşiklerde sadece 6 ayına kadar yatabiliyormuş....
bana düğünümde emzik ateş ölçer hediye edilmişti..onu kullanmayı düşünüyorum ..nasıl kullanışlı oluyor mu? yoksa şu kulaktan ölçenler daha mı iyi??
Canim yanlis anlama beni ama Turkiye disinda bukadar sallanan besik kullanan ulke yoktur herhalde,
hepsi normal sabit besikler ne yani sirf turk bebekleri mi buna ihtiyac duyuyor ki.
canım o zaman park yatakları niye icat etmişler ihtşyacları yokmuştayasakkelime
allah senin bebeğine kolik sancısı vermesin ama insan basına gelmeden anlamıyor:gitme:
umarım ihtiyac duymazsın sen kolik bebekle bas etmek o kadar zorki insan ne yöntem deneyecegini şaşırıyor inan bana
canım kolik ne demektir? aydınlatır mısın?
canım anne olanlar daha iyi bilir ama benim bildiğim bebeklerin nedensiz ağlaması..hatta benim arkadaşımın bebeği her akşam 7-9 arası ağlıyormuş..ancak çırılçıplak soyuyoruz öyle biraz susuyor diyor...
belki şuan komik gelir size ama çoğu arkadaş elektrik süpürgesinin sesine yada fön makinasını açarak bebekleri sakinleşiyordu
bide netten indirdiğimiz kolik bebekler için yapılan müzikleri dinleterek
bir tane adam anne karnındaki seslere yakın müzikler yapmış
bu müzikler kızımın gaz sancılarında işe yarıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?