tecrübeli anneler bize yardım edermisiniz..?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mhtp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dalinin sıvı bebek deterjanını ve yumuşatıcısını kullanıyorum mis gibi kokuyor ilk zamanlar çok sıvı kaka yapıyorlar badilerine geçiyor önce beyaz sabunla çitileyip ondan sonra makinaya atın yoksa çıkmıyor..
tarak ve fırça hiç lazım olmadı bize hala oğlumun saçları yok:)

70 130 bizim beşiğimiz sallananlardan çok memnunum ben 6 yaşına kadar yatabiliyormuş..

ay cok saol bende bornoz alayım dıye dsunuyordum..bilmiyorumkismile
ama normal havlu almak sanırım daha mantıklı..

bana düğünümde emzik ateş ölçer hediye edilmişti..onu kullanmayı düşünüyorum ..nasıl kullanışlı oluyor mu? yoksa şu kulaktan ölçenler daha mı iyi??

Bende sallanan besik almayi dusunmuyorum kizlar, bebegimin sallanmaya alismasini istemiyorum.

Bende sallanan besik almayi dusunmuyorum kizlar, bebegimin sallanmaya alismasini istemiyorum.

işte o istemekle olmuyor canım bende istemiyordum hatta hayatta sallamam diyen ben stork dondolino aldım yani elektrikli kendi kendine sallanan beşik almak zorunda kaldım sadece 4 ay kullandım onu..inanılmaz gazlıydı hatta kolikti benim oğlum sallamazsan hiç durmadan ağlıyordu ilk 3 ay..
eğer senin gibi düşünüp sallanan almasaydım yatağını herhalde şimdi değiştiriyor olurdum çünkü gece bile emzirdikten sonra yatağına koyunca gözlerini açıp bana bakıyor 2 dakika sallıyorum hemen uyuyor..

saolun kızlar valla bilgiler çok işe yarayacak...

benim sorular bitmez ama ona göre:)))

daha erken ama merak ediyroum...bebeğinizin çamaşırları için hangi deterjan yada sabun tozunu kullanıyoprsunuz...??

Önceleri dalin sıvı ile yıkadım ama sonra cildinde problem yaşayınca değiştirip yine dalinin granül sabun matiğini aldım. Çok memnunum.

birde bütün listelerde fırça tarak seti yazıyor gerçekten lazım oluyor mu?ben almayı düşünmüyorum ama tüm listelerde var...acaba alsam mı?

Benim kızım da hala keltoş, ihtiyacımız olmadı. Ama saçlı doğarsa lazım tabi.

bana düğünümde emzik ateş ölçer hediye edilmişti..onu kullanmayı düşünüyorum ..nasıl kullanışlı oluyor mu? yoksa şu kulaktan ölçenler daha mı iyi??

Wee kulaktan ölçer almıştım ama emin olamıyorum ölçümden bi türlü. En doğru ölçüm azıcık zeytinyağlı yada vazalinli digital derece ile popişten ölçmek. Önce koltuk altı bakıyorum yüksekse doğru popişten. En doğru sonuç ordan çıkıyor çünkü.

saolun kızlar valla bilgiler çok işe yarayacak...

benim sorular bitmez ama ona göre:)))

daha erken ama merak ediyroum...bebeğinizin çamaşırları için hangi deterjan yada sabun tozunu kullanıyoprsunuz...??
deterjan kullanmıyorum dalanın roxy matik yüzde yüz bitkisel sabun tozunu kullanıyorum yumuşatıcı etkiside var içinde ayrıyetten yumuşatıcı kullanmıyorum
mis gibi kokuyorr tansaşda bulabilirsiniz..

birde bütün listelerde fırça tarak seti yazıyor gerçekten lazım oluyor mu?ben almayı düşünmüyorum ama tüm listelerde var...acaba alsam mı?
saçları kısada olsa yne de oluyorrr
bebeğin başı konak olursa onla temizliosun
biz kullanıyoruz çok saçlı değil ama yinede tarancak şekilde

ay cok saol bende bornoz alayım dıye dsunuyordum..bilmiyorumkismile
ama normal havlu almak sanırım daha mantıklı..

bornoz havlu kese ve terlik takımları oluyor ben öyle aldım şimdi havlusunu ilerde bornozunu kullancam

Canim yanlis anlama beni ama Turkiye disinda bukadar sallanan besik kullanan ulke yoktur herhalde,
hepsi normal sabit besikler ne yani sirf turk bebekleri mi buna ihtiyac duyuyor ki.

Canim yanlis anlama beni ama Turkiye disinda bukadar sallanan besik kullanan ulke yoktur herhalde,
hepsi normal sabit besikler ne yani sirf turk bebekleri mi buna ihtiyac duyuyor ki.

canım o zaman park yatakları niye icat etmişler ihtşyacları yokmuştayasakkelime

allah senin bebeğine kolik sancısı vermesin ama insan basına gelmeden anlamıyor:gitme:
umarım ihtiyac duymazsın sen kolik bebekle bas etmek o kadar zorki insan ne yöntem deneyecegini şaşırıyor inan bana

canım belisin bi mağazasına girdik eşimle büyüyen değil normal ufak iki çekmeceli sallanır asansörlü beşik uyku seti yatağı dahil 330 dedi 300e verir. 2 yıl garanti veriyor. sonrasında bişey olursa (çekmece kırılır .. vs) da arayın biz bi çaresine bakarız diyor.
[/URL]
[/IMG]

karyola olarak buna benziyodu ama bunun krem rengiydi. hantal değil. oradaki kadın 3 yaşından sonra bebek değilim tribine girip yatmıyolar dio kaydirigubbakcemile3
bana çok uygun geldi bi yatak 60 tan aşağı, uyku seti 80 den aşağı değil... karyola da içinde 300e verir... mağazasına gitmek lazım kızlar, netten olmaz.. hele benim gibi pazarlığı sağlam tutan bi tipseniz üşenmeyin bulun mağazaya gidin olumunekankayizsmile

canım benim arkadaşım dünya para verip alından mı ne ölçen ateş ölçer aldı doktoru koltuk altı ve makattan ölçenden de al hata payı var demiş. bana klasik popişten ölçüm yapabilen digital termometre önermişti. ben bu doğrultuda alım yapıcam. bilindik bi marka alırım wee chicco vs

Hayatım herkesin doğrusu farklıdır. Benim doğrumsa şu yönde;
Bizim yabancı bir gelinimiz var. O çocuğunu hiç sallamadı şimdi koyunca uyuyor ama alışana kadar çatladı çocuk ağlamaktan şimdi de agresif ve hiperaktif bir çocuk. doktor önerisiyle tasma gibi birşeyle sokakta geziyor sağa sola atmasın kendini diye. nedeni direkt budur, değildir bilemem. ama bebeğe göre hareket etmeli. Örneğin ben ve abim gece hiç uyumayan bebeklermişiz. annemle babam artık battaniyeyle sallarlarmış... bazen sallanmaktan sarhoş olur anca uyurdunuz diyor. fiziksel, zihinsel pskolojik hiçbir olumsuzluğumuz yok. Çok iyi üniversitelerde gözde meslekler edindik. Diğer çoğu türk bebekleri gibi. Kıssadan hisse bence bebeğin ihtiyaçlarına göre hareket edilmeli. eğer bebek az tepkiyle uyuyabiliyorsa sallamanın tabiki espirisi yok. Ama uyumuyorsa eziyet etmenin de mantığı yok.
sallamam deyip sallayandan tut da biberondur mamadır vermem deyip iki üç kez dışında çocuğunu emziremeyen çok anne duyuyoruz. Herşeye açık olmak lazım canım. Önemli olan bebişlerimiz

canım kolik ne demektir? aydınlatır mısın?

canım kolik ne demektir? aydınlatır mısın?

canım anne olanlar daha iyi bilir ama benim bildiğim bebeklerin nedensiz ağlaması..hatta benim arkadaşımın bebeği her akşam 7-9 arası ağlıyormuş..ancak çırılçıplak soyuyoruz öyle biraz susuyor diyor...

kolik hergün aynı saatte bebeğin altı pek,karnı tok velhası hiç bir sıkıntısı yokken durduk yere anlamsız ağlaması

kızım çok şükür kolik değildi ama gazlıydı ilk 2 ay gazı olup çıkartamyınca ağlamaları zor durumdu
dua edin bol bol gazlı bebeğiniz olmasın

belki şuan komik gelir size ama çoğu arkadaş elektrik süpürgesinin sesine yada fön makinasını açarak bebekleri sakinleşiyordu
bide netten indirdiğimiz kolik bebekler için yapılan müzikleri dinleterek
bir tane adam anne karnındaki seslere yakın müzikler yapmış
bu müzikler kızımın gaz sancılarında işe yarıyordu

bizim alman gelinimiz var o almıştı cd den..ilginç sesler var ama bebek annesinin karnında gibi hissedip rahatlıyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…