bebek hareketleri dünden beri yok denecek kadar az olan hareketleride eskisi kadar göbek çevresinde ve göğüs altımda değil,kasıklarımda ve vajinamda hissediyorum..
bu normalmi tecrübeli anneler..
bebek hareketleri dünden beri yok denecek kadar az olan hareketleride eskisi kadar göbek çevresinde ve göğüs altımda değil,kasıklarımda ve vajinamda hissediyorum..
bu normalmi tecrübeli anneler..
bır sorum olucak bebek hareketlerım gayet ıyı asagı dogruda ındı yalnız ben yururken zorlanıyorum kalca kemıklerım szlıyor adım attıkca.bunlar normalmı acaba
bır sorum olucak bebek hareketlerım gayet ıyı asagı dogruda ındı yalnız ben yururken zorlanıyorum kalca kemıklerım szlıyor adım attıkca.bunlar normalmı acaba
kızlar bu haftalarda bol bol dınlenmekgerek dımı.ama benm anlayıssız koca tarafım bendeler.yemek yapılıyor tamam ama butun pıslık bende onların yaptıkları temzlık ıcıme sınmıyor bu sefer butun gun ayakta kalıyorum.ıkı kızartma yapıcam et pısırıcem dıye butun mutfagım batıyor.bogazları yuzunden benm yemıcegım yemekler yapılıp yenılıyor mutfak etraf bana kalıyor bıde kendılerı harıc mısafır davet etmelerı yokmu sınır oluyorum.kocay fena patlıcam ama bakalım ne zaman.bunların acısını fena cıkarıcam yakındır.sızlerle paylasmak ıstedım yoksa kafayı yıcem
kızlar bu haftalarda bol bol dınlenmekgerek dımı.ama benm anlayıssız koca tarafım bendeler.yemek yapılıyor tamam ama butun pıslık bende onların yaptıkları temzlık ıcıme sınmıyor bu sefer butun gun ayakta kalıyorum.ıkı kızartma yapıcam et pısırıcem dıye butun mutfagım batıyor.bogazları yuzunden benm yemıcegım yemekler yapılıp yenılıyor mutfak etraf bana kalıyor bıde kendılerı harıc mısafır davet etmelerı yokmu sınır oluyorum.kocay fena patlıcam ama bakalım ne zaman.bunların acısını fena cıkarıcam yakındır.sızlerle paylasmak ıstedım yoksa kafayı yıcem
Deneyimli anneler şimdi
banyo termmometresi( su sıcajlıgı ıcın)
oda termometresi
ve bebek ıcın ates olcer
bebek banyo urunlerı(tırnak makası, sunger, tarak fırca..) alacam
tavsıyelerınız varmı marka falan. Ates olcer koltuk altı degılde kulaktan olcen alın yazmıslar bı yerlerde. Ama kulaktan olcenler cok daha pahalı. Ama dıgerı ıse yaramaycaksa yapcak bısey yok. sızler neler yaptınız?
Teşekkurler ıbolya sende olmasan her sorumuza anında cvp verıyorsun. Marka olarak onerın yok sanıırım makas torpu setınde.. bebedor ucuz onlardan alayım barı..
Bende 3 haftadır hamılelıgımı yatırarak gecırıyorum erken dogum rıskımden dolayı. Ve alısverıse cıkamıyorum gıdıp goremıyorum. netten de gorundugu gıbı olmayabılır dıye ıcım rahat etmıyor sorma geregı duyuyorum tsk ederım. Bende bebegımı ugur bocugum dıye sevıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?