Tecrübeli annelerden yeni anne olacaklara tavsiye ve öneriler..

bebek hareketleri dünden beri yok denecek kadar az olan hareketleride eskisi kadar göbek çevresinde ve göğüs altımda değil,kasıklarımda ve vajinamda hissediyorum..
bu normalmi tecrübeli anneler..

doğuma yakın hakeketlerde azalma olabilir ama senin için henüz erken sanırım
evdeysen biraz uzanıp dinlen, yine aynıysa bir doktorunu ara istersen canım

Gülşahım bende vajina ve kasıklarda hissediyorum benim hissetmem normal ama bence sen doktoruna bir sor.Daha erken yani.. Ama bebek hareketleri benim normal. Doktor hatta bebek çok sert hareket ediyor demişti bana..

bebek hareketleri dünden beri yok denecek kadar az olan hareketleride eskisi kadar göbek çevresinde ve göğüs altımda değil,kasıklarımda ve vajinamda hissediyorum..

tickerında yanlışlık yoksa doktoruna sormanda yarar var canım benim bazen arada oluyor ama sonra hareketler normale dönyor bir defasında bende 2 gün hissedemedim hareketleri sonra doktorum NST ye gr dedi girdim bir sıkınt yok dedi ama o 2 günden önce ki gün kendimi baya yormuştm ondan oluyormuş bu arada sende kendini yorduysan ondn olabilir canım doktorunla görüşmeni tavsiye ederim canım

canım bazen olabiliyor bu gibi durumlar farklı yerde hareket etmesi de belki artık doğum pozisyonuna geçiyordur ondan olabilir..ama 28.haftadan itibaren hareketlerin takibi çok önemli..istersen dr a bir görün nst ye filan bağlan..ondan önce şekerli bişeyler iç çikolata ye soluna yat ve hareketleri takip et canım..

canım bebek büyüdükçe hareketlerde azalma oluyo, ancak hareketler az olduğu kadar kuvvetli olmaya başlıyo, benim doktorum günde en az 10 defa hareket etmeli demişti, internette de saatte en az 3 defa hareket etmesi gerektiğini duydum, 2den daha az olunca doktora başvurulmalı diyodu, bence istersen bi doktoruna sor, gerekirse ntsye gir, kontrol altında olmakta fayda var, ben hareketleri azaldı diye birkaç defa dra gittim ve hemen ntsye bağladılar, doktorum ona göre tavsiyelerde bulunmuştu, hareketlerini saydın mı ? bir de bebeğinin uyuduğu zamana denk gelmiş de olabilirsin,doktorm öyle söylemişti

bır sorum olucak bebek hareketlerım gayet ıyı asagı dogruda ındı yalnız ben yururken zorlanıyorum kalca kemıklerım szlıyor adım attıkca.bunlar normalmı acaba

bır sorum olucak bebek hareketlerım gayet ıyı asagı dogruda ındı yalnız ben yururken zorlanıyorum kalca kemıklerım szlıyor adım attıkca.bunlar normalmı acaba

benım ılk hamılelıgım senden de gerıdeyım ama kızkardesım 3 gun once dogum yaptı.. onunda boyleydı son haftalarda.. eee artık sende 39 haftadasın normaldır herhalde:CüvCüv:

kızlar bişey sorcam doğum yaklaştıkç panikler oluyor msela temizlik konusunda çok titizim yakında iyice büycek ve bebeğm aşağı incek adaya gitmede bir sıkıntı olcakmıdır sizce ne dersiniz

kızlar bu haftalarda bol bol dınlenmekgerek dımı.ama benm anlayıssız koca tarafım bendeler.yemek yapılıyor tamam ama butun pıslık bende onların yaptıkları temzlık ıcıme sınmıyor bu sefer butun gun ayakta kalıyorum.ıkı kızartma yapıcam et pısırıcem dıye butun mutfagım batıyor.bogazları yuzunden benm yemıcegım yemekler yapılıp yenılıyor mutfak etraf bana kalıyor bıde kendılerı harıc mısafır davet etmelerı yokmu sınır oluyorum.kocay fena patlıcam ama bakalım ne zaman.bunların acısını fena cıkarıcam yakındır.sızlerle paylasmak ıstedım yoksa kafayı yıcem

aynı dertten muzdaribim iyi intikam fikrin varsa banada söyle Allah güç kuvvet sabır versin

canım çok haklsın hiç üzüp yorma kendini yapsın yesinler diycem ama bu sefer onlar gidince iş sana kalcak yaptırma dese daha kötü sonuçlar doğuracak nap biliyormusun sende sizinkileri çağır filancalar yarın gelcek bana yardıma de belki kaçışırlar hıı?klava:

tatlım acıkca dusuncelerını solemekten cekınme ıcıne atma yanı sakın. Stresın hem bebege yansır bılıyorsun zaten. Hemde doguma gıderken stressız ol. Acıkca sole ben bunu yemem burayı ıyı temızleyın ben dogum yapacam ugrasamam falan de acıkca.

Deneyimli anneler şimdi
banyo termmometresi( su sıcajlıgı ıcın)
oda termometresi
ve bebek ıcın ates olcer
bebek banyo urunlerı(tırnak makası, sunger, tarak fırca..) alacam

tavsıyelerınız varmı marka falan. Ates olcer koltuk altı degılde kulaktan olcen alın yazmıslar bı yerlerde. Ama kulaktan olcenler cok daha pahalı. Ama dıgerı ıse yaramaycaksa yapcak bısey yok. sızler neler yaptınız?

ben banyo termometresi almadım, elimle ölçüyorum sıcaklığını, oda termometresi her zaman lazım, aynı şekilde bebek termometresi de lazım, onların emzik şeklinde olanları da var, benim sıpa öğürüyo biz kullanamıyoruz ama bence aslında çok kullanışlı, bebein emzik emiyomuş gibi olcak ve ateşi ölçülcek, koltuk altından ölçenler de var onlardan da alabilirsin, bende her ikisi de var, bazen onu bazen ötekini kullanıroum, emziği pek kullanamıyoruz dediğim gibi öğürüyo, tırnak makası vs bişey alcaksan onların set olanları var, içinde törpüsü makası da var, onlardan alabilirsin, ilk başlarda eldiven kullancan bebeğin için ama ilerleyen zamanlarda eldivenini çıkartcaksın, tırnak makasıyla kestikten snra törpüledinmi iyi olur, yüzünü çizmez, ben banyo süngeri yerine tülbent kullanıroum, yumuşacık yıkıyorum, banyo süngeri alayım diye hiç aklıma gelmedi araştırmadım bilmorum a.s

Teşekkurler ıbolya sende olmasan her sorumuza anında cvp verıyorsun. Marka olarak onerın yok sanıırım makas torpu setınde.. bebedor ucuz onlardan alayım barı..

Teşekkurler ıbolya sende olmasan her sorumuza anında cvp verıyorsun. Marka olarak onerın yok sanıırım makas torpu setınde.. bebedor ucuz onlardan alayım barı..

ne demek anacım akşama kadar benim böcükle uğraşıp duruyom, net de akşama kadar açık oluyo, nasıl olsa dışarı çıkamıyorum, bari netle avunayım diye akşama kadar açık bırakıyorum,böcük uyudukça bakıyorum, yardımcı olabiliyosam ne mutlu, dediğim gibi dışarıya çıkamadığım için anneme her gelişinde bişeyler sipariş ediyorum, tırnak makası, makas ve törpü şeklinde olan seti de geçenlerde sipariş etmiştim, bebedorunkisini almış gelmiş annem, içinde 4 tane törpüsü var, bence bebedor kaliteli bi marka, ben biçok şeyde bebedorun ürünlerinden kullanıyorum, mesela göğüs pedim de bebedordan, üzerindeki yapraklı desen biraz daha uzun dayanmasını sağlıo, diğer markalarınkisini sevemedim, içindeki pamuğu hemen dağıılıyo, burda olduğum sürece yardımcı olmaya çalışırım anacım, yeterki çalıştığım yerlerden sorun :roflol:

Bende 3 haftadır hamılelıgımı yatırarak gecırıyorum erken dogum rıskımden dolayı. Ve alısverıse cıkamıyorum gıdıp goremıyorum. netten de gorundugu gıbı olmayabılır dıye ıcım rahat etmıyor sorma geregı duyuyorum tsk ederım. Bende bebegımı ugur bocugum dıye sevıyorum :)

canım allah bağışalsın sağlıkla kucaklamayı nasip etisn herkese
ben su için ve oda için termometre almadım ama bebeğime ateş ölçer alcam henüz almadım. kraft almayı düşünüyorum fiyatı en uygun o 45 civarında hemde kullaktan ölçüyor emzikliyi bende gördüm alşverişte ama bebeğin emziği emmezse ateşi braz zor alınır o yüzden garanti olması için klaktan ölçen ama fiaaytı daha uygunlar tercih edebilirsin. tarak 2 li oluyo zaten her markanınki güsel tırnak makası nuk aldım çünkü onlar daha minik bebeğin tırnağı çok minik ondan onu tercih ettim ben sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…