Tecrübeli annelerden yeni anne olacaklara tavsiye ve öneriler..

olm doktoruna sorsana lem kaç haftalıksın sen :uhm:

34+4 üm bacım napcam ama yanlış anlattım sanırım ben arka deliğimde yani silince selpağa geldi önde diil anladınız dimi açıklayamıyorum utanıyorum ya

benmde arasıra makattan kan gelıyor ama genc kızkende vardı bu kanama.bazen orada catlama felan oluyor.aman hemoroıd olmasında catlama olsun dıyorum.

Canım kabızmısın, tuvalete zorlandın mı ? durup dururken mı geldi ?
makattan geldıgınden kesınlıkle emınmısın ? vajınal bır kanama da olabılır tuvalette oturuyorken arka kısma kaymıs olabılır kanama.. ..

hayır canım baktım vajinal diil makattan geliyo ama az selpağa sürünce geliyor yarın 12:15 randevum gidince söylerim artık

Gamze bize de haber ver randevudan sonra. Merake ettim neymiş.

Betul bu arada hastaneden hasta bezı verıyorlarmı? Illa hasta bezımı almamız lazım buyu boy ped alsak olmazmı?

Betul bu arada hastaneden hasta bezı verıyorlarmı? Illa hasta bezımı almamız lazım buyu boy ped alsak olmazmı?

bana sormadın ama ben yine de cevap veriym anacım, bizim hastane hasta bezi neyin vermiyodu, biz kendimiz aldık geldik dışarıdan, bi de bence sadece ped yetmez, normal doğumu b ilmem de sezeryanda hasta bezi çok iyi oluyo yine de sen bilirsin

canım verıyorlar.. ben hıc hasta bezı almadım hast. gıderken.. sadece yanıma kotex gece almstım.. ona da hıc gerek kalmadı.. hastaneden cıkarken bır kac yedek hasta bezı daha ıstedım.. ılk gun evde de onları kullandım sonra gerek kalmadı ped e gectım...

yaw hasta bezine filan luzüm yok elinizde patlar..kalın pedlerden alın yeter..sadece devlet hastaneleri ped vermiyor özellerin hepsi veriyor..götürmeye gerek bile yok hatta..zaten hastanenin verdiği de gazlı beze sarılmış pamuktan ibaret ..

Arkadslar her hastanede hasta bezı farklı olur... benım dogum yaptıgım hastanede uc cesıt vardı hem gazlı beze sarılı pamuk, hem bebek bezlerınn buyukler ıcın olanı, hemde orkıdın eskı bır modelı var kanatsız kalın oamuga benzer bırsey onun buyuk ve uzunuydu kanat manat yandan baglama yok yanı.. ondan ıstedm baya rahattı.. melek sende orda yapacaksın dogumu ped sıkıntın olmasın..

kızlarr çoook saolun ben kararımı verdim yanımda her ihtimale karşı büyük boy ped götürecem. Hastaneden veriyorlarmış zaten cok saolunnkaydirigubbakcemile5

Büyük ihtimal hemoroid'tir . Benimde başıma gelmiştir . Ama emin olman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…