Alahım ya yardım edn ne olur çok moralim bozuldu
tuvalete gittim hiç ağım filan yak ama selpakla sildim resmen kan geldi ama makatan geldi nedir ne olur yardım edin yani kalçadan geldi ayıptır söylemesi bu nedir ne olur hemmene yazın
34+4 üm bacım napcam ama yanlış anlattım sanırım ben arka deliğimde yani silince selpağa geldi önde diil anladınız dimi açıklayamıyorum utanıyorum ya
benmde arasıra makattan kan gelıyor ama genc kızkende vardı bu kanama.bazen orada catlama felan oluyor.aman hemoroıd olmasında catlama olsun dıyorum.
yani normaldir bişey yoktur dimi
hemaroit mi var ule :uhm:
tuvalete gittim hiç ağım filan yak ama selpakla sildim resmen kan geldi ama makatan geldi nedir ne olur yardım edin yani kalçadan geldi ayıptır söylemesi bu nedir ne olur hemmene yazın
Canım kabızmısın, tuvalete zorlandın mı ? durup dururken mı geldi ?
makattan geldıgınden kesınlıkle emınmısın ? vajınal bır kanama da olabılır tuvalette oturuyorken arka kısma kaymıs olabılır kanama.. ..
Gamze bize de haber ver randevudan sonra. Merake ettim neymiş.
Betul bu arada hastaneden hasta bezı verıyorlarmı? Illa hasta bezımı almamız lazım buyu boy ped alsak olmazmı?
Betul bu arada hastaneden hasta bezı verıyorlarmı? Illa hasta bezımı almamız lazım buyu boy ped alsak olmazmı?
Gamze bize de haber ver randevudan sonra. Merake ettim neymiş.
ya bu hasta bezi yatağa serilenler di mi?
sen taktin bu beze delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?