kızlar bebeklerinize hangi bezi kullanacaksınız?huggıese kullananlar memnun molfıx falan kullanan varmı prima çok pahalı oluyormuş huggıese primadan daha esnek ve genişmiş bir türlü karar veremiyorum yenidoğan mı alıncak ilk aylarda kaç paket alsam ki?:uhm:
bende birşey sorayım...çamaşırları makinada yıkamada sorun varmı....birde ne ile yıkamalı ve yumuşatıcı kullanmalımıyız.....bende bir hafta sonra işten çıkıcam ve yıkayıp ütülemeye başlıycam bebişimin giysilerini..
bana doktorum süt için extra hiçbir şey yapmana gerek yok, önceden nasıl besleniyorsan aynen devam et dedi. hakikaten hiçbir şey yapmadım ve sütüm çok boldu benim
gun saydıgım bu gunlerde sık sık karın agrısı yasıyorum ve zaman zaman afedersınız ıshal oluyorum.karnımda cogunlukla sert bebek asagıya ındı bunun farkındayım 2 hafta oncede dr umda onayladı.sızce bu dogumun cok yakın oldugunumu gosterır yada bır aksılık varmı var demek.
canım zaten bende saglık problemı yoksa bebekte bır anormallkık yoksa ve suyu azalmamıssa dıye belırttım yukarıda.. senın durumun zorunluluga gırıyor o ayrı bır konu...
günaydınlar hanımlar,
ben bişey sorcam hafta sonu bebeğimin eşyalarını yıkıycam ama düşünemiyorum acaba 2 tane alt açma battaniye filan var onları yıkamalımıyım sizce bana akıl verirmisiniz.
kızlar bebeklerinize hangi bezi kullanacaksınız?huggıese kullananlar memnun molfıx falan kullanan varmı prima çok pahalı oluyormuş huggıese primadan daha esnek ve genişmiş bir türlü karar veremiyorum yenidoğan mı alıncak ilk aylarda kaç paket alsam ki?:uhm:
gun saydıgım bu gunlerde sık sık karın agrısı yasıyorum ve zaman zaman afedersınız ıshal oluyorum.karnımda cogunlukla sert bebek asagıya ındı bunun farkındayım 2 hafta oncede dr umda onayladı.sızce bu dogumun cok yakın oldugunumu gosterır yada bır aksılık varmı var demek.
ben bir paket huggies in yeni dogan bezini aldım 72 li sanırsam.o yetermi ilk zamanlar için yoksa bir kaç paket daha alsammı?bilemiyorum napıcamı
ben bir paket huggies in yeni dogan bezini aldım 72 li sanırsam.o yetermi ilk zamanlar için yoksa bir kaç paket daha alsammı?bilemiyorum napıcamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?