kızlar sezeryanda sonda takıldığı için pijama giyemezsiniz. geceliği tercih edin.
bısey sorucam rahımde acılma acısızda olabılıyormus bunu bız kendımızde anlarmıyız acıklık olup olmadıgını:
ben bişey soracağım ama gülmek yok..malum cahiliz...benim göğüs ucum var şükür,hamilelikte çok belirginleşti fakat sütün geleceği iğne deliği kadar bile bir delik göremiyorum bakınca...Allahım diyorum delik yok bişey yok bu süt nasıl gelecek..ilerdemi çıkıyor noluyor...
2.sorumda penye battaniye kaç tane olmalı....
kıslar bişey sorcam ben 1 gecelik sabahlık takım aldım. 1 tanede pijama aldım 1 gecelik sabahlık takım yetcekmidir sizce hastanede ve ben kendime bez olarakta orkidin gece kalın olanından almaya karar verdim seçimim iyimi sizce bana fikir verirmisiniz
ben bişey soracağım ama gülmek yok..malum cahiliz...benim göğüs ucum var şükür,hamilelikte çok belirginleşti fakat sütün geleceği iğne deliği kadar bile bir delik göremiyorum bakınca...Allahım diyorum delik yok bişey yok bu süt nasıl gelecek..ilerdemi çıkıyor noluyor...
Canım gülmek istemıyorum ama elde degıl :)) kızma lutfen..
göğüs uclarında gorunecegı kadar delık olsaydı bebek sut ıcerken bogulurdu heralde :)
o delıkler gorunmuyor tatlım.. o kadar ıncekı bırde sadece bır tane degıl bır kac yerden cıkıyor..
Bu arada sakın goguslerını sıkıp sut cıkarmaya calısma hanı gelıyormu dıye bakma cok sakıncalıymıs..
ve doguma yakın sıkmaman daha onemlı ılk agız sutu denılen sutu bosa akıtmıs olursun..
canım bir gecelik sabahlık yeterli ,hatta ben sabahlığı giymedim bile ..ayrıca pijama değilde hastaneden çıkarken giymek için rahat bir eşofman takım alabilirsiniz yanınıza ..kıslar bişey sorcam ben 1 gecelik sabahlık takım aldım. 1 tanede pijama aldım 1 gecelik sabahlık takım yetcekmidir sizce hastanede ve ben kendime bez olarakta orkidin gece kalın olanından almaya karar verdim seçimim iyimi sizce bana fikir verirmisiniz
kıslar bişey sorcam ben 1 gecelik sabahlık takım aldım. 1 tanede pijama aldım 1 gecelik sabahlık takım yetcekmidir sizce hastanede ve ben kendime bez olarakta orkidin gece kalın olanından almaya karar verdim seçimim iyimi sizce bana fikir verirmisiniz
kızlar sezeryanda sonda takıldığı için pijama giyemezsiniz. geceliği tercih edin.
aaay şey çok özür dilerim,cehaletimi mazur görün..sonda ne demek..??.[/QUOTE
ne demek arkadaşım,bilmeyebilirsin,ben buna cehalet demem...
sonda,ameliyatlı işlemlerde idrarını dışarı atmanı sağlayan ve ufak boyutta hortumuda bulunan bir alet...onun için pijama giyemezsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?