Tecrübeli annelerden yeni anne olacaklara tavsiye ve öneriler..

anacım bebeğnin muhtemel doğum kilosu ne kadar olucekmiş daha önünde uzun zaman var, bebekler son haftalarda atağa kalkıyorlar, bence sen son haftalara doğru bu soruyu tekrar bi sor ama bazı arkadaşlar pirimanın yeni doğanını tercih ediyolar ben sevmedim açıkçası bezdeki o delikli doku bebiişimin popişine yapıştı derisini soyuyomuş gibi ayırdım popişinden asabımı bozdu o bez, primanın uyu oynası çok güzel, daha 34 haftalığım dediğine göre 40 haftaya kadar senin böcük maşallah garanti 3 kiloyu bulur, duruma göre bakarsın olmazsa uyuoyna nın 3-6sını alırsın

Bende prima 2 numaradan yeni bebek serisinden 3-6 kg mega paket aldım.98 lıydı galıba.
Bende acaba prima 1 numara yenidoğan almalımıyım hastane çantası için ne kadarlık almalıyım sonra evdede kullanırmııyım acaba diyorum.

Bu arada kızkardeşim dün doğum yaptı.

Tecrübeli anneler gögüs ucu cıkmayan varmıydı ne yaptınız?

bebişin kaç kg olcek ona göre 1 numara almayı düşün bence, eğer iri bi bebek olcekse işine yaramaz 1 numara, 98li de çok almışın anam be ya bezi beğenmezsen nolcek :uhm: bu arada benim de göğüs ucum hiç yktu mercimek kaar bişiydi, ilk başta bebişin de tam alamıyo memeni, biraz zor oluyo, birkaç hafta sonra sorun ortadan kalkıyo, eğer bebek annesini ememezse pompayla sağıp kaşıkla verin, biberona alıştırmayın, zaten uzmanlar da biberona karşı çıkıyorlar ilk aylarda, ama bebek memeyi alamıyo diye emzirmemezlik de etmesin, ısrarla emzirmeye çalışsın, göğüs ucunu toparlayıp beebeğn ağzına tıkacak, zaten bebek doğunca hemşireler gösteriyo, benimkinin ucunu sıktıra sıktıra sokuyolardı böcüğmün ağzına, biraz acıyo ama katlancak artık, sonra geçiyo delikafadulden

canım 2 şey sormak isityorum. 1.si resimdeki bebek bebeğinmi senin eğer öylese maşallah çok şeker Allah bağışlasın 2. si bu emzirme kremleri ile ilgli almaya karar vedim ama purelan mı yoksa lunsn mı ne öyle bir marka var her halde hangisini tercih eeliyim birde ne zamanlar sürcem emdikten sonramı tekrar emzircekmiyim emzimeden önce göğsümü silcekmiyim bana biraz anlatırmısın

he yavrum resimdeki benim böceğim, allah razı olsun allah senin de kucağına haırlısıyla almayı nasip etsin inşallah, bu emzirme kremi ne menem bişi oluy bilmiyom ama bepanten var, ilk zamanlar göğüslerde yanlış emzirme yüzünden çatlaklar oluşuyo ya onu iyileştiriyomuş,bende aldım da çok verimli kullanamadım zaten sonra da kullanmayı bıraktım, bi süre çok çatlak olduğunda sağıp vermiştik, ara ara da emzirmeye devam ettim, tamamen de emzirmeyi brakmamak lazım bebek emmeyi unutabilir, ama göğüslerim dinlensin diye de sağarak veriyodum o zamanlarda, bepanteni ben emzirmeden sonra sürüyodum, ama emzireceğin zaman silmen gerekiyo, ismini bilmiom ama bi krem vamış onu silmene geerek yokmuş, bebeğin ağzına gitse de bi sorun olmuomuş, eczaneye bi sor istersen

gamzecım oncelıkle allah kucagına almayı nasip etsın :Saruboceq:canım ben gogusucu ıcın lansinoh kullandım.tek kelımeyle mukemmel bır krem..3.5 aylık bebegım vsar allaha sukur bır kere bıle gogus acısı catlagı nedır bılmedım..dogumdan once surmeye baslarsın 1 hafta zaten dogumdan sonrada 1 hafta surunce bır daha hıc ıhtıyacın kalmıyor..a.s.

Allah bağışlasın böceğin çok şeker Allah nazradan saklasın beklesin inşallah Allah senden de razı olsun canım çok saol evt bende öyle bir ilaç duydum sorarım olmadı bede bepnten alırım hatta şimdden kullan diyorlar bazıları asam iyi olcak

lansinoh hıh evt oydu sanırım emzirmeden önce yıkamana geerek yokmuş dimi birde fiyatı ne kadar dı bana yazarmısınız lütfen Allah sizn bebeğinizide bağışlasın çok teşekkür ederim canım

hayırlısyla doğur da anam kafana takılan olursa yine yardımcı olmaya çalışırız Şeniz

lansinoh hıh evt oydu sanırım emzirmeden önce yıkamana geerek yokmuş dimi birde fiyatı ne kadar dı bana yazarmısınız lütfen Allah sizn bebeğinizide bağışlasın çok teşekkür ederim canım

canım lansinosh ıkı boyu var.bır kucuk bır büyük.Ben buyuk boy almıstım ama gerek yok..Buyuk boyu o zaman 50 ytl cıvarındaydı.ama sana kucuk boyu yeterlı..dedıgım gıbı zaten dogumdan once 1 hafta sur.dogumdan sonrada 1 hafta sonra rafa kaldırcaksın..

etiketler kesilince kalan kısmı yine kaşındırıyor..ben hepsini söktüm tekrar diktim..bebişimin boynunu çizmesin ..

Alahım ya yardım edn ne olur çok moralim bozuldu
tuvalete gittim hiç ağım filan yak ama selpakla sildim resmen kan geldi ama makatan geldi nedir ne olur yardım edin yani kalçadan geldi ayıptır söylemesi bu nedir ne olur hemmene yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…