kızlar oğlum daha iyi,sağ olun.hamileyken ayrı bir dert büyütürken ayrı bir dert görüldüğü üzere:)..yani iş doğurmakla bitmiyor,ay evlendirince rahatlarım artık dimi
Melitta ben ballı suyu 3.aydan sonra çay niyetine içtim her kahvaltıda.sıcağa yakın yapıyordum.canım cinsiyetleri belli olmuş,herşey de iyiymiş Maaşallah bebişlere.çok sevindim
Leylnur farkında mısın bilmiyorum ama rekora doğru koşuyorsunsen de bebekler de iyi dayandınız Maaşallah canım..
Nursin bende hamileliğimin başından beri sık çıkardım tuvalete.neredeyse günümün yarısı tuvalette geçiyordu.normal yani,meraklanma canım.
sulu akıntı mı?bak onu hiç yaşamadım,bilgim yok..eğer korkun varsa bencede hastaneye git.İnşallah ciddi bir durum değildir.
bence de kendini fazla dinliyorsun,eğer böyle yaparsan zaten kafaya takacak birşeyler bulursun..eğer çok ciddi olduğunu düşünüyorsan yarın doktora git ve rahatla.böyle stres altında olman daha kötü.28.haftaya gelince emin ol çok rahatlayacaksın.azıcık kalmış zaten:)
Ah bı gelebılsem emınım kı çok rahatlıcam böyle devam ederse gıderım
canım ya lütfen korkularını bi kenara bırak tabi ki temkinli ol ama bu konuyla ilgili hep iyi hikayeler okumaya çalış, kötü örnekleri görmezden gel...mesela 38. haftalara gelip üçer kilo ikiz doğuranları düşün hayatta bu örnekler de var.
sen kendi kendinin doktoru olacaksın bunu unutma en ufak bi şikayetini görmezden gelme ama bi sorun yoksa büyütme de.
bol su içmelisin bu aralar...2-3 litre en az...tuvalete çıkışın artacak doğal olarak ama olsun su çok önemli.
pozitif düşün lütfen endişelenme.
ya müheymin oku bol bol Rabbim sizleri korusun...
kızlar oğlum daha iyi,sağ olun.hamileyken ayrı bir dert büyütürken ayrı bir dert görüldüğü üzere:)..yani iş doğurmakla bitmiyor,ay evlendirince rahatlarım artık dimi
Melitta ben ballı suyu 3.aydan sonra çay niyetine içtim her kahvaltıda.sıcağa yakın yapıyordum.canım cinsiyetleri belli olmuş,herşey de iyiymiş Maaşallah bebişlere.çok sevindim
Leylnur farkında mısın bilmiyorum ama rekora doğru koşuyorsunsen de bebekler de iyi dayandınız Maaşallah canım..
Nursin bende hamileliğimin başından beri sık çıkardım tuvalete.neredeyse günümün yarısı tuvalette geçiyordu.normal yani,meraklanma canım.
Benim 24.haftada akıntım başladı önemsemedim dr a sordum oda önemli değil dedi meğer amniyon sıvısı geliyormuş 28.haftaya girdiğim gün suyum geldi ve acil doğum yaptım akıntıyı sakın ihmal etme eczanede amniyon sıvısımı vajen akıntısımı anlayabilmen için testler satılıyormuş al yap olmadı muhakkak rahim ağzını ölçttür ve alttan muayene ol iyi bir dr a git sakın ihmal etme seni korkutmak değil amacım ama ben yaşadığımı paylaşmak istedin erken doğum bebekler için çok büyük tehlike biri 2 diğeri 4 ay yoğunbakımda kaldılar yaşam mücadelesi verdiler çok zor günler atlattık iyimser ol tabi ama sakın ihmalkar olma ciğer geliştirici iğne vurdurmayı unutma benim dr um gerek görmedi bebeklerimden birinin ciğeri hiç gelişmeden doğdu 4 ay oksijene bağlı kaldı kuzum çok önemli önerilerimi dikkate alman faydalı olur
Tecrubeli anneler sık ıdrara çıkma şikayetiniz hangi haftalarda başladı benım bugunlerde sık oluyor ve bu benı korkutuyor su sızması falan oluyodur dıe bırde kremsı sulu akıntım oluyor
evet firdos 31 deyiz,inşallah 3 4 hafta daha dayanabiliriz, çok heyecanlıyım çook,dua edin bana çok ihtiyacım var..
nursin cim ben ilk aylarda bıle sık idrara cıktım bebegımızın biri aşağıdaydı. idrar kesesine bası yapıyordu. erken dogum olmasın diye 25-26-27-28. haftalarda 1 er iğne oldum. o iğne yaülı ve rahimi yukarı kaldırıyormuş . o haftalarda bıraz daha az cıktım idrara, bası olmadıya. en son iğne alerji yaptı kalçamda apse oldu, dr iğneyi vuran yanlış vurdu demekki dedi. sonuç olara iğneyı bıraktık başka hap verdı ve ben yine wc ye devam günde 15 kere civarı. felaket sıkışıyorsun bi gidiyorsun azıcık yapıp çıkıyorsun. bebekler bası yaptıgı ıcın böyle. wc den cıkıp ellerımı yıkıyorum gersın gerıye bıdaha wc ye. bunlar olagan bı durummuş yanı . amnıyo sıvısıda ıhlamur renginde olurmuş. çamasırında yada diğer akıntılar gibi tortu bırakmazmış. kokusuda yokmuş. bende baze senın gibi korkuya kapılıyorum. ama bunlara dikkat etmeye çalışıyorum. inşaallah aksılık yaşamayız.
benimde bebeklerimin biri cok aşağıda ağda yaptırmamdan korkuyorum bende.
wc ye cok sık çıkıyorum ama asla bunu şikayet edip de iğne vurdurmayi düşünmüyorum zaten zor bı gebelik yasıyoruz böyle ilaclar hic iyi bise değil bence hanımlar
wc ye cok sık çıkıyorum ama asla bunu şikayet edip de iğne vurdurmayi düşünmüyorum zaten zor bı gebelik yasıyoruz böyle ilaclar hic iyi bise değil bence hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?