tecrubeli ikiz anneleri

sağol melitta, evet ikisi tek yumurta ikizi, diğer ikisi çift, tek yumurta olanlar birbirine benzeyecek:) bebişlerimin hepsi kız teyzesi,

maşallahh ne güzel öğrenmişsin işte NST ye kaçıncı aydan itibaren giriliyor canımm ?
Allah allah ben neden çok farklı düşünmüştüm kii çok tşk. ederimm canımmm bilgilendirdiğin içinnn...
canım çok çok geçmiş olsunn Allahım bir ömür bebişlerinin sağlığını bozmasın inş....

maşallahh canım ne güzell Allahım sağlıklı sıhhatli bebişlerini kucagına almayı nasip etsin inş...

sağol melitta, evet ikisi tek yumurta ikizi, diğer ikisi çift, tek yumurta olanlar birbirine benzeyecek:) bebişlerimin hepsi kız teyzesi,

maşallah dört tane kız ne kadar güzel :) kaç aylıklar şimdi?
çok şanslısın maşallah rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
beslenmen nasıl düzenli yemek yiyebiliyor musun?sabah ,öğle ,akşam mesela.merak ediyorum .benim ikizlere rağmen çok dikkat etmeme rağmen yine de bi soru kalıyor aklımda.

sağol canım 31+1 deyiz şuan. rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasib etsin. beslenmem pek düzenli değil benim maalesef, çok iştahsızlık yaşıyorum, canım hiç bişey istemiyor, sırf karnım doysun açlıktan halsiz kalmayayım diye yiyorum, sen dikkat ettiğini düşünüyorsan emin ol iyi besleniyorsundur kafanda soru işareti kalmasın, ben meyve bi
le zorla yiyorum, peynir süt yoğurt meyve bunlar tamamsa zaten geriside senin bünyenle alakalı, senin bebişlerin ne kadarlık oldular? cinsiyetleri bellimi?

benimkiler tam dört aylık oldular teyzesi.
dr. bebişlerden birine tahmin yürütmek gerekirse biri oğlan dedi ama diğer hiç poposunu dönmedi umursamadı bizi yani yarın kontrolümüz var.amin inşallah rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın...

birde bugün çok önemli bir sorunum var sanırım ben üst solunum enfeksiyonu oluyorum küçük dilimkırmızı ve ağzımda burnumda kuruluk var.hasizlik var.allah ım inşallah geçicic önemsiz birşeydir.yoksa ben iki kere yaşadım bu üst solunum enfeksiyonunu beni iki hafta yatırdı antibiyotiklerle ancak toparlanabildim ancak.

yandım ben

nolur tecrübeli anneler ve gebelikte gribal enfeksiyon geçirmiş anne adayları siz neler yaşadınız nasıl atlattınız nolur yardımcı olun

ah canım çook geçmiş olsun, inşallah geçici bişeydir de atlatırsın hemen, nerden çıktı şimdi bu bol bol ılık su falan iç pekte anlamam ama hamileliğimin başlarında tam mevsim geçişiydi grip olmuştum aile hekimine gitmiştim hiç bi ilaç vermemişti bol sıvı al demişti, inşallah sıkıntılı olmaz, Allah şifa versin..

çok geçmiş olsun melittacığım,bende daha atlatamadım,bugün doktorum antibiyotik verdi..kendine çok dikkat et canım..

leylnur sana hayranım...bütün tanıdıklarıma seni anlatıyorum..ve ikiz gebeliği zorsundukça aklıma seni getiriyorum...ve halime şükrediyorum..bizi habersiz bırakma canım..inan seni her gün takip ediyorum..

buglem80 çok çok geçmiş olsun.gerçekten zor zamanlar geçirmissin.en kısa zamanda düzelirsin inşallah.
melitta sana da çok geçmiş sende grip olmussun sanırım.hamilelikte gerçekten çok zor bişey.hele o öksürükler insanı daha da zorluyor.bende arada öksürüyorum karnımı tuta tuta yoksa kendimi bırakırsam öksürüken baya kasıklama ağrı giriyor.o yüzden inşallah grip geçirmeden tamamlarız hamileliği.eşimde gripti.hiç yanına yaklaşmadım.şimdilik bana geçmedi bakalım.

merhaba kızlar,geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler..oğluşum bugün daha iyi Şükürler olsun.kreşe vermiştim aldım.3-4 yaşına kadar evimde bakıcıyla kalmaları her açıdan daha iyi olacak.geç kalmadan bunu fark ettim..her şerde bir hayır var işte.

hasta olan anne adaylarımıza geçmiş olsun.sıcak içecekler tüketmeye çalışın.bol sıvı alın ve asla ayaklarınızı üşütmeyin.

Leylnur demek 31.haftadasın Maaşallah sana canım.sağlıkla İnşallah..

leylnur , buğlem80 , zeynepppp , firdos çok teşekkür ederim arkadaşlar.bugün çoookk açık çay içtim bolca limonlu.boğazımı yumuşattı.su içmeye çalıştım.çalıştım diyorum çünkü içtikçe boğazımı daha çok kuruttu.ama demin yine çoook açık bol limonlu çay içtim rahatlattı hadolsun inşallah yarına geçer tümden de gribal enfeksiyonla karşı karşıya kalmam.

-------------------------------------------
leylnur nerden çıktığını bi bilsem arkadaşım bi kalktım sabah boğazımda acı eyvah dedim.eğer üst solunum enfeksiyonu geçirisem yandım çünkü iki kere geçirdim iki sene kışa geçerken nefes bile alamadım bayrama denk gelmişti revir açık değildi.o 5 gün bana cehennem azabı gibiydi çok kötüydüm burun akıntım yoktu.acayip bir gripti grip desem grip bile değildi.çok kötüydü.üst solunum enfeksiyonu.ama kıbrısta sıcak ama evin havası çok kötü.herhalde ondan oldu inşallah bulaşmadan kurtulurum.

----------------------------------------------------------------------------------

buğlem80 arkadşaım ben sana üzülürken bugün benim başıma geldi gibi.inşallah yarına sağlıklı bi şekilde uyanırım.inşallah gripli enfeksiyonlu olarak uyanmam.çünkü yarın bebişlerimi görmeye gidicem özlem gidericem bebişlerimle.birde hastane 1 saat uzaklıkta.gel gitte yapamıyoruz ulaşım sorun.bugün bişey farkettim iyice anladımki bebişlerim kalabalıkta daha da hareketleniyor sanırım kalabalıkta sesleri duyunca pıt pıt yapıyorlar rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

-----------------------------------------------------------------------
zeyneppppp çok teşekkür ederim arkadaşım .ben gebe iken grip olmaktan korkuyordum.inşallah ucundan sıyrılıp ggeçmişimdir.inşallah sabah hasta olarak uyanmam.bende öksürürken ve özellikle hapşururken dediğin gibi kramp oluyor.birde gebelik şikayetleri mide ağrısı mide ekşimesi vs. şu anda da olduğu gibi birde bel kasık ağrısı falan üzerine de grip eklenirse iyice çekilmez hal alır yaa

-------------------------------------------
firdos şükürler olsun çok sevindim bebişinin sağlık durumunun iyi gittiğine.iyi düşünmüşsün.kreşte belki de sürekli grip olup ateşlenipte gelebilir.sonuçta kalabalıkta daha çok kapıyoruz bulaşıcı hastalıkları.

Melitta açık çay,ballı su,süt vb..şeyleri sıkça tüket.hepsi iyi gelir.

ballı su ılık mı olcak? yarın hastane dönüşü deneyebilirim.

bu arada mide ekşimesi için önerebileceğin bişey varmı? ayıptır söylemesi geğirirken bile nasıl ekşiyor.geğiremiyorum bile.

Son düzenleme:

fırdoscum çok sağol canım o kadar sıkıntının arasında bırde bızlere cevap verıyorsun çok geçmiş olsun inşaallah çabuk atlatır oğluşun

firdoscummm canımm gözün aydınn aman dikkat etde bir daha rahatsızlanmasın bebişinnn

melitta canım geçmiş olsubn sanada inş. hemen atlatırsınn

sağol buglem hamileliğimin başından beri herkes beni konuşuyor, tanıdık tanımadık herkes:) meşhur etti kızlarım beni:) habersiz bırakmam canım, ilgin için teşekkür ederim..Allah herkese yardım etsin.

evet firdos 31 deyiz,inşallah 3 4 hafta daha dayanabiliriz, çok heyecanlıyım çook,dua edin bana çok ihtiyacım var..

firdoscummm canımm gözün aydınn aman dikkat etde bir daha rahatsızlanmasın bebişinnn

melitta canım geçmiş olsubn sanada inş. hemen atlatırsınn

uhdecim çok teşekkür ederim hamdolsun bugün iyiyim akşam bu sabah çok açık limonlu çay içtim çok rahatlattı.şimdi iyiyim ama çok dikkat ediyorum bir an da yatırır birde allah korusun.

sen nasılsın bebişlerin iyi mi ?senin muhtemel doğum zamanın ne zaamn ?ikimizin de bebişleri aynı 4 aylıklar :)

tecrübeli ikiz anneleri merhabalar nasılsınız inşallah iyisinizdir.2012 ikiz anneleri başlığına yazdıklarımı kopyalicam tekrar yazmamak için çok mutluyum :

çok mutluyum bugün dr .a gittik
bebişlerimin cinsiyetlerini öğrendik
biri kız biri erkek .muhteşemdi.inanılmaz güzel gelişmişler ama kız olan erkeğe göre biraz küçük ama erkek felaket gelişmiş inanamazsınız.dr boylarını iki büklüm olmuşlar ölçemiyorum dedi ölçemedi bile

mutluluktan uçuyorum.herşeyleri normal allaha hamd oılsun.iki hafta sonra renkli ultrasona gideceğim.ikiz gebeliklerde çok önem veriyoruz dedi.beş hafta sonra bi daha giriceksiniz dedi.rahim boyu ölçümünü bi daha ki gidişimde yapacak.bu sefer dr. çok ilgiliydi çoook iyiydi.hatta bebişlerimin ultrason resimlerini dosyasına zımbaladı

bende dedim ki dr. bey bebişlerimin ultrason resimlerini alabilir miyim?eski ultrason resimlerine baka bka yıprattım dedim.sonra zımbaları kopradı hadi al bakalım dedi.bende bi daha ki geldiğimde getiririm dedim.

renkli ultrasona gidilecek 2 hafta sonra.birde 5 hafta sonra.ikiz gebeliklerde ikili üçlü trarama testi yapılmadığı için daha bi özen gösterip takipleri artık sıklaştıracağız dedi.
allah ım tekmeleri falan dr ultrasonu oynattıkça tekme atıyorlardı hele ki erkek olan.

cisiyetine bakarken erkek olan bebişim bacaklarını bi açtı çükü göründü anaaaa gördüm dedim

dr. ultrasonlara bakarken vay bee biri kız biri erkek dedi

çok mutluyum bebişlerim için dua istiyorum....bebişlerimin tekmelrini hareketlerini pıt pıt diye hissediyorum hissetmeniz norma l dedi allaah ım rabbim şükürler olsun çok mutluyum.hala ağzım kulaklarımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…