tecrubeli ikiz anneleri

merhaba leylnur demek seninkiler dördüz inanmıyorum.Allah hepsini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.bende senin bebişleri ikiz zannetmiştim.dördüz yazmıssın baya bir şok geçirdim.İnşallah dediğin haftalara ulaşabilirsin.

iyi etmişsin yatmakla.diğer topikte okudum preeklampsi şüphesi varmış Allah korusun..sonucu bildir olur mu?

pozitif olun kızlar,30.haftalar yeter dersiniz önce,sonra ay 32 olsa daha iyi olur,sonra 36 dersiniz,
ben 31.haftada erken doğum riskiyle hastaneye yattıktan sonra 37+1 de doğum yaptım,
36 hafta neden zor olsun...

sonuna kadar katılıyorum erken doğmasınlar bizim yaşadıklarımızı yaşamasınlar
hedefinizi yüksek koyun kızlar bilinçaltımız biz ne dersek onu yapıyor...

maşaallah...allah yardımcınız olsun..............

günaydın güzel anneler ve anne adayları nasılsınızz güzel bir hafta olur hepimizi için.....

ben felaket üşütmüşüm kızlarrr grip oldumm gözlerim yaşarıyor burnu akıyor her tarafım sızlıyorrr başımı bile zor tutuyorummm bol bol ıhlamur nane içsem bebişlerime bir zararı olurmu kızlarrr ????

Gunaydin herkeze, uhde arkadasim sanada gecmis olsun.Umarim kisa zamanda atlatirsin. doktorlar gebelikte gunde iki fincan bitkisel caylar icebilirsiniz diyorlar . bol bol c vitamini iceren meyva tuket, bol bol dinlen canim

Melittacim, bebeklerin ile ilgili guzel haberlere cok sevindim masallah): cinsiyetlerinin biri kiz , biri erkek olmasinda super.insallah hep sagli ve guzel bir sekilde gecer gebeligin. tum anne adaylarina da dilerim.

leylnur nasılsın canım ?benim bebişlerimin cinsiyetleri belli oldu.biri kız biri oğlan :):):):) pıt pıtlarını hissediyoum özellikle oğluşumun.kızım pek nazlı olcak herhalde çok nadir su kayması gbi bi hareket oluyor :)

senin bebişler seni zorluyor mu ?tekme atarlarken ,hareket ederlerken :):):):) müthiş bi duygu olsa gerek :)

Melittacim, bebeklerin ile ilgili guzel haberlere cok sevindim masallah): cinsiyetlerinin biri kiz , biri erkek olmasinda super.insallah hep sagli ve guzel bir sekilde gecer gebeligin. tum anne adaylarina da dilerim.

merhaba beratti çok teşekkür ederim bende çok mutluyum hamdolsun.inşallah gebeliğim sorunsuz geçer.şimdilik iyi gibi.bi sorun yok kanama su vs gibi ):

dr. kanaman var mı dedi yok dedim.düşük kesem duruyor sanırım.birde karnımın kalın olduğunu söyledi.bi fitil yazdı.ama daha kullanmadım.

karın kalınlığı ne demek? bilginiz var mı?iyi ibşey mi kötü bişey mi ? zararlı mı zararsız mı?

Karin kalinligi hakkinda, birsey duymadim canim. doktoruna sordun mu nedemek bu diye . kotu birsey degildir herhalde. kac haftalik oldular bebislerin?

iyim çok şükür melitta senin adına çook sevindim 1 kız 1 erkek muhteşem bişey, ikisi bir arada, biraz daha büyüsünler daha ne tekmeler kaymalar hissedeceksin:) benimkiler eşime cavap veriyorlar, eşim öpüyor karnımı dudağı nerdeyse oraya geliyorlar ağzının yanında tekmeliyorlar:) o kadar güzel bişey ki tevafuk sandık önce denedik üst üste aaa baktık hakkaten dudak nerdeyse oraya geliyorlar, her bi yerden kıpırdamalar eşim onlarla konuştukça, çook hoşumuza gidiyor, bazen göğüslerime kadar çıkıyorlar nefesim kesiliyor bi bakıyorum karnımda iki tepecik çok komik duruyor biri taa kasıklarımda, afedersiniz genital bölgemde oynayıp duruyor idrar torbam bağırsaklarım acayip bişey oluyor kolu bacağı çıkacak diye korkuyorum:)), ama dediğin gibi mithiş bi duygu, Rabbim herkese nasib etsin bu duyguları inşallah..

Gunaydin herkeze, uhde arkadasim sanada gecmis olsun.Umarim kisa zamanda atlatirsin. doktorlar gebelikte gunde iki fincan bitkisel caylar icebilirsiniz diyorlar . bol bol c vitamini iceren meyva tuket, bol bol dinlen canim
saol canım normaldede benim grip çok şiddetli geçer inş. atlatırım biran evvel.......

maşallahhh ne güzel Allahım bundan güzel bir duygu daha varmıdır acaba henüz çok net hissetmiyorum ben ama biran evvel hissetmek istiyorum bu duygularıda yaşamak istiyorum Allahım herkese yaşatsın bu duyguları inş..

melitta karın kalınlığı demek,rahim duvarının kalınlığı demek,
doktor anlaşılır olsun diye öyle söylemiştir,
google.da bu şekilde ararsan istediğin bilgilere ulaşabilirsin...

uhdecim 2 ayım btmeden felaket grıp oldum boğazlarım şiştı ateşlendım. ve iki günde şu şekilde ayaga kalktım bunlar dr tavsiyesi: 1 AVUÇ KIRMIZI MERCIMEK, 1 AVUC ASURELIK BUGDAY, 1 ORTA BOY PATATES, 1 ORTA BOY HAVUC BUNLARDAN CORBA YAPIP BLENDERDEN GECIRIN BOL BOL İÇİN (BEBEKLER ICINDE COK FAYDALI), TAVUK SUYUNA ORBA YAPIP BOL LIMON SIKIP İÇİN, IHLAMUR DOĞAL OLANDAN POŞET DEGIL İÇİNE KARANFİL VE TARÇIN ATIN (GÜNDE 2 FİNCANI GEÇMEYİN) . Ben ozaman çalışıyordum, mart ayı hava soguktu, hamıleyım bide bayabi zayıftım ilk aylar, acilen atlatmam gerekiyordu zaten bebeklere enfeksıyon geçmesın dıye çabuk iyileşmemiz yararımıza oluyor. Allah acil şifalar versin canım çok geçmiş olsun

ayy canım benim çok tşk.ederim eve gider gitmez yapacagım çok sağolll benim grip çok şiddetli oluyor zaten şimdiden gözlerim falan şiştiler inanki akşam olsa biran evvel bittim valla tşk.ederim tekrardan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…