Nursin diğer topikte acile gideceğini yazmışsın,gittin mi acaba?
pozitif olun kızlar,30.haftalar yeter dersiniz önce,sonra ay 32 olsa daha iyi olur,sonra 36 dersiniz,
ben 31.haftada erken doğum riskiyle hastaneye yattıktan sonra 37+1 de doğum yaptım,
36 hafta neden zor olsun...
sağol yasemin, dördüz ama hamileliğimin başından beri tehlikesiz geldik bu günlere Allahın izniyle, bünyem kuvvetlidir benim, yapı olarakda iri kemikliyim, Allah dağına göre kar verirmiş ya hakikaten öyle , inşallah sonuna kadar böyle gideriz, 31 hafta çok erken benim için gözüm 34. haftada Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Yattırdım kendımı canım zorla artık ne kadar durdururlarsa
amin canım Allahım o günleride göstersin inş....düşüncesi bile çok güzel yaamaşallah canım iyi omana sevindim evet ikimizinkide aynı canım benimki şubat sonu gibi olur dedi dr. ama net bir tarih vermedi senini dr. birşey dedimi doğum hakkında ????
maşalllahhhh maşalllahhh ne güzell aynı herşeyimiz bebişlerimizin cinsiyetleride aynı Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsini inş....
-----------------------------------------------------
evet eğer bir sorun oluşmazsa 15_20 şubat arası alırız bebekleri dedi :) amin inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı almayı nasip etsin inşallah :) doğduktan sonra da bebişlerimizi konuşuruz uhde :)
canım geçmiş olsunnn son durumun nedir acaba merak ettim senii dikkat et kendinee emiiiYok canım gitmedim sabahtan az bı ıslalık oldu baska olmadı gıtsem bı hastaneye yatsam dıyorum yatırırlarsa
amin canımm tek dileğimiz bu zaten sağlıklı sıhhatli kucagımıza almak onca yolu katettik bu günlere geldik Allahım bu günlerden sonrada güzel günleri göstersin hepimize inş...Aynı canım bende tupcuyum ben 12 ye kadar jel 12 den sonra yanı serklajdan sonra prgestan ve pruluton depot kullanıyorum ve nasıp olursa 32.haftaya kadar da kullanıcam hersey onların ıyılıgı ıçın kendımızden gectık xzaten yeterkı onlar ıyı olsun amın hepımız vakıtlı saatlı saglıkla kucagımıza allalım ıns
Gunaydin herkeze, uhde arkadasim sanada gecmis olsun.Umarim kisa zamanda atlatirsin. doktorlar gebelikte gunde iki fincan bitkisel caylar icebilirsiniz diyorlar . bol bol c vitamini iceren meyva tuket, bol bol dinlen canimgünaydın güzel anneler ve anne adayları nasılsınızz güzel bir hafta olur hepimizi için.....
ben felaket üşütmüşüm kızlarrr grip oldumm gözlerim yaşarıyor burnu akıyor her tarafım sızlıyorrr başımı bile zor tutuyorummm bol bol ıhlamur nane içsem bebişlerime bir zararı olurmu kızlarrr ????
sağol yasemin, dördüz ama hamileliğimin başından beri tehlikesiz geldik bu günlere Allahın izniyle, bünyem kuvvetlidir benim, yapı olarakda iri kemikliyim, Allah dağına göre kar verirmiş ya hakikaten öyle , inşallah sonuna kadar böyle gideriz, 31 hafta çok erken benim için gözüm 34. haftada Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Melittacim, bebeklerin ile ilgili guzel haberlere cok sevindim masallah): cinsiyetlerinin biri kiz , biri erkek olmasinda super.insallah hep sagli ve guzel bir sekilde gecer gebeligin. tum anne adaylarina da dilerim.
merhaba beratti çok teşekkür ederim bende çok mutluyum hamdolsun.inşallah gebeliğim sorunsuz geçer.şimdilik iyi gibi.bi sorun yok kanama su vs gibi ):
dr. kanaman var mı dedi yok dedim.düşük kesem duruyor sanırım.birde karnımın kalın olduğunu söyledi.bi fitil yazdı.ama daha kullanmadım.
karın kalınlığı ne demek? bilginiz var mı?iyi ibşey mi kötü bişey mi ? zararlı mı zararsız mı?
leylnur nasılsın canım ?benim bebişlerimin cinsiyetleri belli oldu.biri kız biri oğlan :):):):) pıt pıtlarını hissediyoum özellikle oğluşumun.kızım pek nazlı olcak herhalde çok nadir su kayması gbi bi hareket oluyor :)
senin bebişler seni zorluyor mu ?tekme atarlarken ,hareket ederlerken :):):):) müthiş bi duygu olsa gerek :)
maşaallah...allah yardımcınız olsun..............
saol canım normaldede benim grip çok şiddetli geçer inş. atlatırım biran evvel.......Gunaydin herkeze, uhde arkadasim sanada gecmis olsun.Umarim kisa zamanda atlatirsin. doktorlar gebelikte gunde iki fincan bitkisel caylar icebilirsiniz diyorlar . bol bol c vitamini iceren meyva tuket, bol bol dinlen canim
iyim çok şükür melitta senin adına çook sevindim 1 kız 1 erkek muhteşem bişey, ikisi bir arada, biraz daha büyüsünler daha ne tekmeler kaymalar hissedeceksin:) benimkiler eşime cavap veriyorlar, eşim öpüyor karnımı dudağı nerdeyse oraya geliyorlar ağzının yanında tekmeliyorlar:) o kadar güzel bişey ki tevafuk sandık önce denedik üst üste aaa baktık hakkaten dudak nerdeyse oraya geliyorlar, her bi yerden kıpırdamalar eşim onlarla konuştukça, çook hoşumuza gidiyor, bazen göğüslerime kadar çıkıyorlar nefesim kesiliyor bi bakıyorum karnımda iki tepecik çok komik duruyorbiri taa kasıklarımda, afedersiniz genital bölgemde oynayıp duruyor idrar torbam bağırsaklarım acayip bişey oluyor kolu bacağı çıkacak diye korkuyorum:)), ama dediğin gibi mithiş bi duygu, Rabbim herkese nasib etsin bu duyguları inşallah..
günaydın güzel anneler ve anne adayları nasılsınızz güzel bir hafta olur hepimizi için.....
ben felaket üşütmüşüm kızlarrr grip oldumm gözlerim yaşarıyor burnu akıyor her tarafım sızlıyorrr başımı bile zor tutuyorummm bol bol ıhlamur nane içsem bebişlerime bir zararı olurmu kızlarrr ????
uhdecim 2 ayım btmeden felaket grıp oldum boğazlarım şiştı ateşlendım. ve iki günde şu şekilde ayaga kalktım bunlar dr tavsiyesi: 1 AVUÇ KIRMIZI MERCIMEK, 1 AVUC ASURELIK BUGDAY, 1 ORTA BOY PATATES, 1 ORTA BOY HAVUC BUNLARDAN CORBA YAPIP BLENDERDEN GECIRIN BOL BOL İÇİN (BEBEKLER ICINDE COK FAYDALI), TAVUK SUYUNA ORBA YAPIP BOL LIMON SIKIP İÇİN, IHLAMUR DOĞAL OLANDAN POŞET DEGIL İÇİNE KARANFİL VE TARÇIN ATIN (GÜNDE 2 FİNCANI GEÇMEYİN) . Ben ozaman çalışıyordum, mart ayı hava soguktu, hamıleyım bide bayabi zayıftım ilk aylar, acilen atlatmam gerekiyordu zaten bebeklere enfeksıyon geçmesın dıye çabuk iyileşmemiz yararımıza oluyor. Allah acil şifalar versin canım çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?