canım bana iğneleri idrar şikayetınden dolayı yapmadılar. bizim başlarda düşük riskimiz oldu. ilerleyen haftalardada aşağıda oldugunda dolayı erken doğum riskimiz oldu. dr 25.haftaya gelebilirsek ciğer iğnesi ve erken olmasınlar dıye ığneye başlıcaz dedi. gebelik meşakkatli ama onların ıyılıgı ıcın kabullenıyoruz işte napalım. ağda konusunda bende tedırgın oldum ve kendım yavaş yavaş halledıyorum sorun olmasın o kısmı kastırmayayım dıye.
Canım prluton depottan mı bahsedıosun ben o iğneyı 13.haftamdan berı kullanıyorum artı progestan da kullanıyorum ıdrar ışı bebekler buyudukçe baskı oluyor dıyorum o tamam da akıntı tedırgın edıyo benı dedıgın gıbı sankı çok varmış gıbı gıdıosun az bışey oluyo amnıyonu anlamak zor ıns yasamayız allah yardımcımız olsun
sorun degıl canım yanlış anladıgını fark ettım o yüzden izah ettım tekrar bende düşük ve erken doğum rıskı yanısıra 25. haftada gizli şekerde çıktı buda riskmiş o yüzden ihtiyaç nedenıyle oldum. agda :))) zor iş yaaa :))) ayna yardımıylapardon CNm yanlış anladım ben
pırıltın bende ilk aylarımda oldum düşük riskim var diye.
kendin nasıl yapıyorsun ki ağdayi ilk ayların sanırım
bende korka korka bekledim karnım büyüdü yarın gidicem kuaföre.
inşallah ben ve bebeklerim zorlanmayız 17 gunümüz kaldı doguma
bende şu an progestan kullanıyorum. amnıyo dedgım gibi ıhlamur rengınde, kokusuz ve tortusuz oluyormuş. çamaşırını kotrol et ıstersen. kremımsı gelıyor dıyorsun, sanırım amnıyo degıldır. o şekılde akıntıları ılaçlar yapabılıyor mesele bendede var şu an öyle akıntı karaciğer kolestazım için ilaç kullanıyorum ozamandan bu yana akıntı başladı. bende anksıyete ozuklugu var ve bende senın gıbı herseyı kötüye yoruyorum, insan kendını düşüne düşüne çok yoruyor.
Canım sabah kalktıgımda sulu oluyo sonra kremsı gıbı oluyo
Senı okumuştum herseyımız zor geçıyo ama sen masallah tehlıkelı haftaları atlatmış
ssın darısı basımıza ınsallah
ciğer geliştiri yaptırdınmı
maşallah canım iyi omana sevindim evet ikimizinkide aynı canım benimki şubat sonu gibi olur dedi dr. ama net bir tarih vermedi senini dr. birşey dedimi doğum hakkında ????uhdecim çok teşekkür ederim hamdolsun bugün iyiyim akşam bu sabah çok açık limonlu çay içtim çok rahatlattı.şimdi iyiyim ama çok dikkat ediyorum bir an da yatırır birde allah korusun.
sen nasılsın bebişlerin iyi mi ?senin muhtemel doğum zamanın ne zaamn ?ikimizin de bebişleri aynı 4 aylıklar :)
maşalllahhhh maşalllahhh ne güzell aynı herşeyimiz bebişlerimizin cinsiyetleride aynı Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsini inş....tecrübeli ikiz anneleri merhabalar nasılsınız inşallah iyisinizdir.2012 ikiz anneleri başlığına yazdıklarımı kopyalicam tekrar yazmamak için çok mutluyum:
çok mutluyum bugün dr .a gittik
bebişlerimin cinsiyetlerini öğrendik
biri kız biri erkek .muhteşemdi.inanılmaz güzel gelişmişler ama kız olan erkeğe göre biraz küçük ama erkek felaket gelişmiş inanamazsınız.dr boylarını iki büklüm olmuşlar ölçemiyorum dedi ölçemedi bile
mutluluktan uçuyorum.herşeyleri normal allaha hamd oılsun.iki hafta sonra renkli ultrasona gideceğim.ikiz gebeliklerde çok önem veriyoruz dedi.beş hafta sonra bi daha giriceksiniz dedi.rahim boyu ölçümünü bi daha ki gidişimde yapacak.bu sefer dr. çok ilgiliydi çoook iyiydi.hatta bebişlerimin ultrason resimlerini dosyasına zımbaladı
bende dedim ki dr. bey bebişlerimin ultrason resimlerini alabilir miyim?eski ultrason resimlerine baka bka yıprattım dedim.sonra zımbaları kopradı hadi al bakalım dedi.bende bi daha ki geldiğimde getiririm dedim.
renkli ultrasona gidilecek 2 hafta sonra.birde 5 hafta sonra.ikiz gebeliklerde ikili üçlü trarama testi yapılmadığı için daha bi özen gösterip takipleri artık sıklaştıracağız dedi.
allah ım tekmeleri falan dr ultrasonu oynattıkça tekme atıyorlardı hele ki erkek olan.
cisiyetine bakarken erkek olan bebişim bacaklarını bi açtı çükü göründü anaaaa gördüm dedim
dr. ultrasonlara bakarken vay bee biri kız biri erkek dedi
çok mutluyum bebişlerim için dua istiyorum....bebişlerimin tekmelrini hareketlerini pıt pıt diye hissediyorum hissetmeniz norma l dedi allaah ım rabbim şükürler olsun çok mutluyum.hala ağzım kulaklarımda.
Canım prluton depottan mı bahsedıosun ben o iğneyı 13.haftamdan berı kullanıyorum artı progestan da kullanıyorum ıdrar ışı bebekler buyudukçe baskı oluyor dıyorum o tamam da akıntı tedırgın edıyo benı dedıgın gıbı sankı çok varmış gıbı gıdıosun az bışey oluyo amnıyonu anlamak zor ıns yasamayız allah yardımcımız olsun
ciğer geliştirici iğne 4 doz 26. haftada yaptılar. dr 2 haftayı atlatmadan ağrın olursa 2 doz daha yaparız dedi. sen kaçıncı haftadasın ciğer iğnesi olacakmısın yada oldunmu
maşallah canım iyi omana sevindim evet ikimizinkide aynı canım benimki şubat sonu gibi olur dedi dr. ama net bir tarih vermedi senini dr. birşey dedimi doğum hakkında ????
maşalllahhhh maşalllahhh ne güzell aynı herşeyimiz bebişlerimizin cinsiyetleride aynı Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsini inş....
canım ben tüp bebekle hamile kaldım ikizlerime ve ilk günden beridir hem proloton desport hemde ilk önce vajinal jel kullanıyodum günde 2 sefer şimdi progestan hapa geçtik onu kullanıyorum halende devam ediyorum bakalım ne zaman sona erecek bebişlerimiz iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda ben herşeye razıyım Allahım tüm hamilelere sağlıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin inş...
Aynı canım bende tupcuyum ben 12 ye kadar jel 12 den sonra yanı serklajdan sonra prgestan ve pruluton depot kullanıyorum ve nasıp olursa 32.haftaya kadar da kullanıcam hersey onların ıyılıgı ıçın kendımızden gectık xzaten yeterkı onlar ıyı olsun amın hepımız vakıtlı saatlı saglıkla kucagımıza allalım ıns
firdos çok geçmiş olsun yakın zamanda biz de ateş sorunu yaşadık fitil bile düşürmedi ateşi gece acile zor götürdük
veeee o inatçı ateşi neyle düşürdüm inanamazsın...
bi çimdik çöreotunu havanda ezip 1 çay kaşığı balla karıştırıp yedirdim nette okumuştum çöreotunun binbir derde deva olduğunu biliyodum.ve ateş anında kontrollü bi şekilde düşmeye başladı .38.8 den 37 ye düştü yemin ederim fitille bile düşmedi.hatta bi anne çocuğunun astımını bu şekilde yenmiş.tüm cesaretimi toplayıp yedirdim hala da yediriyorum kızıma da veriyorum bi yan etkisi yoktur heralde..
maşallah canım iyi omana sevindim evet ikimizinkide aynı canım benimki şubat sonu gibi olur dedi dr. ama net bir tarih vermedi senini dr. birşey dedimi doğum hakkında ????
maşalllahhhh maşalllahhh ne güzell aynı herşeyimiz bebişlerimizin cinsiyetleride aynı Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsini inş....
-----------------------------------------------------
evet eğer bir sorun oluşmazsa 15_20 şubat arası alırız bebekleri dedi :) amin inşallah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı almayı nasip etsin inşallah :) doğduktan sonra da bebişlerimizi konuşuruz uhde :)
sağ ol arkadaşım..bak bu tarifi bilmiyordum şu anda ateşi yok ama bir daha çıkarsa denerim.
canım benim bebekler 9 aylıkken sıraladılar,11 aylıkken ilk adımlarını attılar.şu anda 16 aylıklar koşuyorlar bile:)ama dil gelişimleri pek hızlı değil.cümle kurmamız çok az,kelime sayımız sınırlı.gerçi ikizler hep geç konuşur diyorlar..seninkiler kaç haftalık doğdular,cinsiyetleri ne?biraz anlatsana.
Nursin doktora gittin mi?şimdi geliyor mu su hala?
Yok canım gitmedim sabahtan az bı ıslalık oldu baska olmadı gıtsem bı hastaneye yatsam dıyorum yatırırlarsa
nursin geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir.ama yatırırlarsa yatman uygun olur en azından müşade altında tutarlar.hem seni hem bebişleri takip ederler.tedbir almakta fayda var.
Sağol canım evet bende öyle dusunuyorum evde kurup durmaktansa gözetim altında olmak daha ıyı olacak
sağ ol arkadaşım..bak bu tarifi bilmiyordum şu anda ateşi yok ama bir daha çıkarsa denerim.
canım benim bebekler 9 aylıkken sıraladılar,11 aylıkken ilk adımlarını attılar.şu anda 16 aylıklar koşuyorlar bile:)ama dil gelişimleri pek hızlı değil.cümle kurmamız çok az,kelime sayımız sınırlı.gerçi ikizler hep geç konuşur diyorlar..seninkiler kaç haftalık doğdular,cinsiyetleri ne?biraz anlatsana.
Nursin doktora gittin mi?şimdi geliyor mu su hala?
kızlar oğlum daha iyi,sağ olun.hamileyken ayrı bir dert büyütürken ayrı bir dert görüldüğü üzere:)..yani iş doğurmakla bitmiyor,ay evlendirince rahatlarım artık dimi
Melitta ben ballı suyu 3.aydan sonra çay niyetine içtim her kahvaltıda.sıcağa yakın yapıyordum.canım cinsiyetleri belli olmuş,herşey de iyiymiş Maaşallah bebişlere.çok sevindim
Leylnur farkında mısın bilmiyorum ama rekora doğru koşuyorsunsen de bebekler de iyi dayandınız Maaşallah canım..
Nursin bende hamileliğimin başından beri sık çıkardım tuvalete.neredeyse günümün yarısı tuvalette geçiyordu.normal yani,meraklanma canım.
leylnur cum oscar lık bır kadınsın maaşallah, bizler ıkızlerle neler yaşıyoruz sen 4 tane taşıyorsun Rabbım kucagına nasıp etsın hepsını sağ salım analı babalı buyutun kolay dogum diliyorum sana ve bebeklerıne. 31 hafta mükemmel bence. Allah yar ve yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?