Karin kalinligi hakkinda, birsey duymadim canim. doktoruna sordun mu nedemek bu diye . kotu birsey degildir herhalde. kac haftalik oldular bebislerin?
iyim çok şükür melitta senin adına çook sevindim 1 kız 1 erkek muhteşem bişey, ikisi bir arada, biraz daha büyüsünler daha ne tekmeler kaymalar hissedeceksin:) benimkiler eşime cavap veriyorlar, eşim öpüyor karnımı dudağı nerdeyse oraya geliyorlar ağzının yanında tekmeliyorlar:) o kadar güzel bişey ki tevafuk sandık önce denedik üst üste aaa baktık hakkaten dudak nerdeyse oraya geliyorlar, her bi yerden kıpırdamalar eşim onlarla konuştukça, çook hoşumuza gidiyor, bazen göğüslerime kadar çıkıyorlar nefesim kesiliyor bi bakıyorum karnımda iki tepecik çok komik duruyorbiri taa kasıklarımda, afedersiniz genital bölgemde oynayıp duruyor idrar torbam bağırsaklarım acayip bişey oluyor kolu bacağı çıkacak diye korkuyorum:)), ama dediğin gibi mithiş bi duygu, Rabbim herkese nasib etsin bu duyguları inşallah..
melitta karın kalınlığı demek,rahim duvarının kalınlığı demek,
doktor anlaşılır olsun diye öyle söylemiştir,
google.da bu şekilde ararsan istediğin bilgilere ulaşabilirsin...
---------merhabalar tecrübe sahibi ikiz anneleri :) ve benden büyük haftalarda olanlar..
karnımın bir noktası,göbek deliğimin sol tarafı öyle şiddetli ağrıyor ki,sizde de bu olmuşmuydu...sancı değil, sanki çürümüş gibi..elim değince daha çok hissediyorum..ve ara sıra karnımın pozisyonunu değiştirince orada bir yırtılma oluyor sanki..damarlarım çekiliyor gibi.... nedeni ne olabilir acaba.sadece bir noktası..
karnımda epey büyüdü..mideme doğru çıktı bebekler..gün geçtikçe daha da kötü olurum diye korkuyorum..karnımın büyümesi,çatlaması ,fiziğimin bozulması hiç önemli değil ama bu ağrı beni çok korkutuyor..
ve utanarak bişey daha soracağım,cinsel ilişkiyi ne zaman kestiniz..ilişkinizde ağrı sızı oluyor muydu..yahu bende bişe olmuyor,eşimde bişey olmuyor diye eskisi gibi olmasa da devam ediyor..ama beni incitmiyor..doktorada kendi bizzat sordu,doktor son aylarda dikkat edeceksiniz dedi,bıyık altından gülerek,bıyığı yok ama valla öyle bir sırıttı ki..çok utandım,erkek dayanışması dedim kendi kendime..yani kısaca korkuyorum bişey olur diye ama korkmalımıyım :26:
hymrry çok teşekkür ederim cvpladığın için internetten araştıracağım şimdi.
hiç sormadım.karnımı salladı karnınız kalın dedi bi fitil yazdı sancı olduğunda sabah akşam iki gün kullan diye ama benim sol kasığım ve belim hep ağrıyor ama sol kasığım hele öldürüyor ağrıdan korkuyorum bazen ama kızımın ufacıkta olsa kıpırtısını hissetmek rahatlatıyor.oğluşum maşallah pıt pıt hele kalabalıkta :):):)
birde birşey daha sorucam demin iç çamaşırımda ıslaklık hissettim baktım gerçekten ıslaklık vardı ama çözemedim su mu değil mi?beni aydınlatırmısınız?normalde akıntı nın normal olduğunu biliyorum.ama bu sıvı gibiydi.
ama çok ta değildi bilemiyorum neyin nesi.
merhabalar tecrübe sahibi ikiz anneleri :) ve benden büyük haftalarda olanlar..
karnımın bir noktası,göbek deliğimin sol tarafı öyle şiddetli ağrıyor ki,sizde de bu olmuşmuydu...sancı değil, sanki çürümüş gibi..elim değince daha çok hissediyorum..ve ara sıra karnımın pozisyonunu değiştirince orada bir yırtılma oluyor sanki..damarlarım çekiliyor gibi.... nedeni ne olabilir acaba.sadece bir noktası..
karnımda epey büyüdü..mideme doğru çıktı bebekler..gün geçtikçe daha da kötü olurum diye korkuyorum..karnımın büyümesi,çatlaması ,fiziğimin bozulması hiç önemli değil ama bu ağrı beni çok korkutuyor..
ve utanarak bişey daha soracağım,cinsel ilişkiyi ne zaman kestiniz..ilişkinizde ağrı sızı oluyor muydu..yahu bende bişe olmuyor,eşimde bişey olmuyor diye eskisi gibi olmasa da devam ediyor..ama beni incitmiyor..doktorada kendi bizzat sordu,doktor son aylarda dikkat edeceksiniz dedi,bıyık altından gülerek,bıyığı yok ama valla öyle bir sırıttı ki..çok utandım,erkek dayanışması dedim kendi kendime..yani kısaca korkuyorum bişey olur diye ama korkmalımıyım :26:
Buglem bebeklerin büyüdükçe herhangi bir yerinde ağrı yapabilir,hatırlıyorum da bende de olmuştu bu tarz şeyler.eğer ağrın dayanılamayacak gibi olursa normal değildir bence ve doktora gider bi bakarsın neymiş.ben tüp bebekle hamile kaldım ve tedavi başından lohusalığım bitene kadar eşimle ölümüne kanka modundaydık:)ben de istemedim o da..bişey olur diye korktuk açıkcası.zaten doktorum ilk 3 ay yasaklamıştı sonra da ikimizde beklemek istedik.
rahim duvarı kalınlığı ile rahim ağzı uzunluğu frklı şeyler,kastettiğim bu değildi benim de ama doktorun kastettiğini ve karnını sallayarak ne baktığını ben de anlayamadım gerçekten...
senin bebeklerin ne kadarlik doğdular ??
,,,,,,,,,,
canım rica ederim ama şimdi kafam karıştı karnımı salladı falan deyince,
böyle bişeyi de ilk defa duydum rahim dubvarı kalınlığını kastetmemiş de olabilir o zaman,
peki senin ne şikayetin vardı da karnını salladı ve sana bir fitil yazdı bir de istanbul dışındamısın,yada yurt dışında bu işi farklı yorumluyor olabilirlermi diye soruyorum hani..
canım karnını niye salladı,ilk defa duydum:)bence rahim ağzı uzunluğu falan değil doktorun bahsettiği şey.sancı olursa hemen niye fitil kullanasın,rahmin genişliyor ve bu da sancı yapabilir.yok hemen ilça içme öyle.canım akıntım oluyordu hamilelikte ama sıvı olayım hiç olmadı.eğer ıslaklık artarsa bir doktora görünmende fayda var.
bende ilk kez duydum,o nedir ya karnını sallamış:)..neye bakmak istedi acaba?su miktarına falan mı diyeceğim ama öyle bakılmaz ki.rahim duvarına zaten vajinal bakabilir,uzunluğuda o yaptığı şekilde ölçemez.
evet suyuma normal dedi.hem öyle bakılmaz ki dimi?Allah Allaaaaahzaten zayıfım karnım zaten gergin olur dimi.gebe kalmadan önce karnım içerideydi hani karnı beline yapışmış derler ya öyle işte.rüzgarlı hava da dışarı çıkmazdım.
şimdi karnım top gibi.bana nohut yutmuş solucan gibi görünüyon demişlerdi.hatta densizin biri aaaaa 5 aylık görünüyorsun ben 5 aylıkken bebeği vücudumda arıyorum nereye gittibu bebek diye hahaha dedi.bende ikiz gebelik normaldir herhalde dedim.3 aylık gebeydim küsüratını hatırlayamicam. sinir oluyorum böyle kıyaslamalara yaa
melittacım sağlıkla ve vakitlice kucağına alacağın günleri göstersin Rabbim
ben kendi hikayemden paylaşayım kararı sen ver. 24 haftalık muayenede karnım davul gibi çok gergin geldi doktora ve endol fitil verdi kullandım.fitilin adını yazmamışsın yorum yapamıyorum açıkçası çok gergin olmamalı karın ve ben de çok zayıftım ..bana da top yutmuş yılan diyolardıgül geç hepsine densizlere...
Ay ikiz çocuk annesi olmak nasıl bir duygu acaba.Ben hep tatlı ikiz çocuklarım olsun istemişimdir
çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese çifter çifter versin...belki bundan sonraki çocuklarınız ikiz olur neden olmasın?
haftasonu gördüm 3 tatlı kız üçüz zannettim ama bi tanesi bir yaş büyükmüş
kadının halini anlatmama gerek yok benim gibi çökmüş
tek dezavantajımız yanlız bakanlar için söylüyorum kendimize vakit ayıramıyoruz ama olsun
her şey onlar için...
melittacım sağlıkla ve vakitlice kucağına alacağın günleri göstersin Rabbim
ben kendi hikayemden paylaşayım kararı sen ver. 24 haftalık muayenede karnım davul gibi çok gergin geldi doktora ve endol fitil verdi kullandım.fitilin adını yazmamışsın yorum yapamıyorum açıkçası çok gergin olmamalı karın ve ben de çok zayıftım ..bana da top yutmuş yılan diyolardıgül geç hepsine densizlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?