tecrubeli ikiz anneleri

amin canım ,valla ben dayanamıyorum,dün iki tane havlu aldım yine :) aklıma getirmek istemiyorum ama millet diyince korkuyorum ..bende diyorum ki, benim bebişlerime bişey olursa arkadaşlara hediye götürürüm hepsini..ne yapayım artık..ama çok dua ediyorum,,çok..dediğin gibi Rabbim hepimizin neler çektiğini görüyor,onları bize bağışlasın..

teşekkürler firdoscum..evet canım tek yumurtaymış ve arada zar yokmuş,birbirlerine zarar verme ihtimali varmış,kordon dolanması gibi,birde bir eşten besleniyorlar,yani en zor olan ikiz gebelik türü buymuş,Allahım korumuş biraz daha durup bölünselermiş siyam ikizleri olacakmış,doktorlar hemen bebeklerin yapışık olup olmadığına baktı gittiğimde..benimki de mono - mono ikizlermiş..bununla ilgili topik açmıştım..bir eşimiz ve bir kesemiz var,ve iki bebeğimiz..doktor büyüdükçe besin çalma olayı var dedi,tabiki her bebekte olacak diye bişey yok dedi ,sık sık kontrole gidecekmişim,bebeklerden biri yaşamını yitirirse(Allah korusun) diğerinide etkiliyor ve ikisinide kaybedebiliyorum..Rabbim inşallah hiç kötü bişey yaşatmadan sağ salim kucağımıza almamızı nasip eder canım ..

meldircim seninkidemi tek yumurta, Rabbim sonumuzu getirsin canım,eşi bi tane mi,arada zar var mı,kaç haftalıksın canım ...cinsiyetleri belli oldu mu...inan aslında tek yumurta ikizleri çok hoş oluyormuş,birbirlerine benzemeleri filan..zor yanları çok ama sanırım güzellikleride var..bekleyip görecez artık :)

diğer topiktede takip ediyorum canım,lütfen gelişlmelerden haberdar et bizi..ve canını sıkma..dediğim gibi bi aksilik hissedersen için rahatlasın diye doktora gidersin..sürekli kendine felak ve nas surelerini oku,biliyorsun bu sureler nazarla,igöz değmesiyle ilgili..ayetel kürsiyide oku bol bol..herşeyi Allaha havale et, kem gözlerden Allaha sığın ve inan ki o kem gözler kendilerine döner hiç haberleri yok..

yaşamını yitiren bebek ise solunum yetmezliğinden hayata veda etmiş,bir gün dayanabilmiş..veren de O,alan da O..Rabbim ailesine sabır versin..bizlere bu acıyı yaşatmasın..amin..amin..

evet canım ikiz gebelik bence başlı başına risk taşıyor ki tek bebektede bile ne rsikler var...dediğin gibi benim ki rahat geçiyor,psikolojik olarak rahatsızlanıyorum ben, karnım şiştikçede haliyle ağrılarım olacak..Allaha şükür kanama, yatak istirahati ,düşük riskim yok..az önce bile çocuklara yemek hazırladım ,yedirdim,içirdim gönderdim çok şükür..belkide Allah dağına göre kar veriyor,yatsaydım belki onlar perişan olurlardı..babaları bakardı belki ama sabırları zorlanarak :) çok şükür canım çok şükür,aman tek yumurta ikizlerime nazar değmesin :)

çok sevindim uhdeciğim,Rabbim sana ve beişlerine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah..annelikten daha güzel bi duygu yok değil mi..inşllah dediğin gibi kendimize dikkat edip tevekkül etmek lazım..yoksa halimiz perişan olur..çok sağol canım,,iyi dileklerin için..

asudehayatcığım, çok teşkkürler,dünya dua üzerine kurulu derler,birbirimize hep dua edelim,moral aşılayalım..evet çoğu gitti azı kaldı..5 bitti 6 ya girdim..inşallah 9. ayıma girdiğim günleride görürüm..eşime diyorum geçer mi bu günler diye..o da diyorki 5 ay nasıl geçti,elbet bu günlerde geçecek.. :)

inşallah hepimiz hayırlı haberlerimizi,tebriklerimizi,bebişlerimizin resimlerinide burdan paylaşırız..inşallah..

geçmiş olsun canım benim bebişler de 8. senede geldi

tşk.ederim canım biraz daha iyiceyim çok şükür... maşallahh Allahım seninde bebişlerini sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inş... insanın uzun bir aradan sonra bebişlerine kavuşması çok güzel bir duygu inan kendimi çok özel hissediyorum ben Allahım kimsenin kucagını boş bırakmasın inş. çok zorrr beklemek istemek ama hayal kırıklıkları bazen insan kendine bile üzülemiyor eşinden dolayı onun çaresizce sizi teselli etmesi sizde eşim üzülmesin diye iyiymiş rolü oynamak etrafa takmıyomuşsunuz gibi davranmak çok zor çokk Rabbim kimseye yaşatmasın bunları kolay kaldırılacak şeyler değil çünki...

uhdecim bende dün kullandım sabah akşam bugün iyi olduğum için kullanmadım.karnımda yumuşak sert değil.bakalımbi daha ki dr. muayenesinde ne olacak.haftaya renkli ultrasona giricez inşallah.

-------------------------------------
buğlem çok sağol arkadaşım muhakkak haberdar edeceğim.içim rahat etmicek gibi olursa pıt pıt olmazsa kesinlikle gideceğim.ama maşallah soldaki canlandı dün bi lop lop ediyordu hamdolsun keşke dedim ikisini de bi hissetsem kuzucuklarımın.

evet o duaları okuyorum ve okuyacağım.haklısın bi haberler kendi gözleri değecek haberleri yok.bildiğim bütün duaları okuyorum.

rabbim ailesine sabır güç versin hele ki anne için çok zor biz bile kaygılı geçiriyoruz bişey olmasın diye dualar ediyoruz ki ben artık korkudan insan içine çıkmaya çekinir oldum
yavrularımızı inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız.yavrularımıza bişey olmasın.
--------------------------

asudehayat Allah razı olsun ya walla içim rahatladı.inan onlar kıpırdayınca ben çok mutlu oluyorum.kucağıma alacağım günleri dört gözle bekliyorum.evet dinliyorum çok hoşuma gidiyor.rabbim şükretmek için inanmak için bi neden daha işte iki can daha taşıyorum.çok duygulanıyorum.

bu ortam çok kötü asudehayat.hiç sevmiyorum.bir iki iyi insan yetiyor ama işte fitne insanlar da çok olmuyor değil.

amin inşallah inşallah buradan birbirimizi tebrik eder bebişlerimizi konuşuruz.bu seferde bebişlerimiz için tecrübelii ikiz annelerinden bilgi ediniriz :):):):)

Son düzenleme:
kızlar bu ne yahu?hanımlarrrrrrrr hepiniz de bir karamsarlık bir hüzün..bebekleriniz sizi hissediyor lütfen yapmayın.siz mutlu olun ki onlarda mutlu olsun:)endişeler hep olacak,doğunca da devam ediyor ama bugünlerinizin kıymetini bilin.ne kadar şanslı olduğunuzu unutmayın.Buglem,Melitta,Uhde,Zeynep dışarıdaki kötü kapli insanları atın bir kenara.sizi kıskandıkları için yapıyorlar herşeyi.sakın ama sakın sizi üzmelerine izin vermeyin.içinizde iki tane minik yürek büyütüyorsunuz,var mı bundan daha güzeli?bol bol Dua edin,Allah büyük.

Melitta bu dönemde hareketleri azalabilir,çoğalabilir.yani tutarsız bir dönemdesin şu anda.hiç korkma.benimde 3 gün hissetmeyip sonra aniden coştukları oluyordu:)eğer endişeleniyorsan tatlı birşeyler ye,su içi ve sessiz bir odaya çekil.10 dk.sonra falan bak nasıl başlıyor kıpırtılar.

Son düzenleme:

firdoosssss nasılsın ? :) evet yaaaaa deminbi hapşurdum oğluşum sağ taraftanbi pıt pıt ......... pıt ...yaptı döndü sanki mutluluktan uçtum.tabi soldaki güzel kızımda altta dönergibi oldu.daha naptıklarını bilmiyorum sadece lop lop bir de pıt pıt diye tarif edebiliyorum
haklısın .nasıl olsa rabbim nasip ederse haftaya göreceğim hemde renkli ultrasonlaa

inşallah canım sen yüreğini ferah tut. sanırım ben tecrübeli anne sınıfına giriyorum bizim kuzucuklar doğalı 13 ay doldu neyse artık takvim yaptım yanlış anlaşılmalar olmasın diye...

asudehayatcım, çok sagol canım hepımıze olan destegın için. bizlerede moral oluyor. böyle bı durumda insanın çok ıhtıyacı oluyor. Nasrettın hoca eşşekten düşmüş, hemen doktora götürelim demişler, oda demiş ki eşşekten düşen bi doktor olsun demiş. Yani demek istediğim karşındaki aynı şeyleri yaşamadan bizi anlamıyor. Allahtan bu topikler varda iyiyide kötüyüde paylaşıyoruz.Tekrar teşekkür ederim canım

selam kızlaarr nasılsınızzzz? nasıl gidiyor? herkeste bi heyecan bi mutluluk maaşallah maaşallah. maaşallah demişken o komşular varya o komşular bana aylarca neler çektirdiler, ''dördüz hamilesin ooo çok iyisinler'' biraz yakın olduklarım ''herkesin yanında iyim deme kötüyüm de ağrım var de nazar değecek:)derler'' çok ortalarda görünme diye uyarırlardı şimdi de hiç görmüyorlar diye sitem ediyorlar, ayar bulmak zor yani siz boşverin milleti iyim diyin inadına iyim dedikçe iyi olursunuz, okuyun bol bol, ayetel kursi, felak, nas, ben hamileliğimin başından beri her gün bi yasin okudum bebişlerime ve hala okuyorum, Allah koruyor tevekkül etmek lazım. salı günü kontrolümüz vardı bizimde nst ye bağlandık yine, veee hafif sancılar başlamış dedi, psikollojik midir nedir o günden beri daha kötüyüm kasıklarımda bi sancı bi ağrı garip garip, bide kızçeler bi hareketlilerki hiç durmuyorlar, karnım bazen taş gibi oluyor, doğum yaklaştı galiba, 32+1 deyiz şu an 2 hafta daha dayansak Allahın izniyle, aaaahhh ahhh.

Asudehayat senin bebişlerin ismi nedir?çalışıyor musun? merak ettim:)

Leylnurrrrr heyecanla okudum yazdıklarını.ayy Maaşallah sana arkadaşım.bencede herkese aman iyyim,güzelim deme.kem gözlü insanlar çok etrafta.bu arada Nalanla haberleşiyor musunuz?

Melitta iyiyim canım.okul ve ev arasında gidip-geliyorum.

Yasemin nasılsın?senin kaç haftalık bebişler?tedavi mi doğal mı?belki daha önce konuşmuşuzdur ama hatırlamıyorum

inşallah canım sen yüreğini ferah tut. sanırım ben tecrübeli anne sınıfına giriyorum bizim kuzucuklar doğalı 13 ay doldu neyse artık takvim yaptım yanlış anlaşılmalar olmasın diye...

evet sen tecrübeli anne oluyorsun o yüzden içim rahat etti :):):):) başlıığı ve yazdığın yorumları görenler ikizlerin olduğunu anlarlar :)

------------------------

leylnuuurrr canım benim rabbim bebişlerini ve seni korusun :) maşallah 32 haftalık oldular az kaldı artık bebişlerini sevmeye :) belki de yalancı sancılardır iç sancını artık hissediyorsundur :) günlerin yaklaşıyor artık :) bizlere de çok çok dua et tamam mı ? :)

sağol firdos, aman ne yapayım ben pek beceremem öyle ufak numaraları :) kötüyüm derim az sonra gırgır şamata:) bu nasıl kötülük derler, Allaha emanetiz arkadaşım, nalanla pek haberleşemiyoruz face de arkadaşız ama o bişey yazmıyor bende ikide bir sorup sorup bunaltmak istemiyorum, merak ediyorum ama kendisi paylaşsın diye bekliyorum, inşallah o da tez zamanda alır kucağına yavrularını...

amin canımm amin hepimizi korusun rabbim inşallah, yaklaşıyoruz valla, ikizlerimin kilo alışı durmuş gibi aynı kese içinde ve arada zar olmadığı için ve tek plesentadan beslendikleri için hep riskliydiler zaten, doktorumuda bizide onlar tedirgin etti, sancılar çoğalmasada onları tehlikeye atmamak için erken alabilir, rabbim herşeyin hayırlısını nasib etsin hepimize inşallahhhhh.

hayırlı sabahlar leylnur :)
şükür bugünlere geldin canım dualarım seninle ve bebişlerinle :) inşllah hastaneye gidişinde de bebişlerinle beraber eve gelişinde de problem pürüz çıkmaz.bizlere güzel haberlerini verirsin :):):):) günler yaklaştıkça heyecan var mı ? :)

çok haklısın valla canım ama ben karamsar değilim kii çok şükür aksine ben çok mutluyum her anımı en ufacık detayına kadar keyifle geçiriyorum ben yıllarca bu anı beklemişim valla şimdi tadını çıkarıyorum kimseyi takacak durumda değilim inanki şunu biliyorum ben ne kadar iyi olursam bebişlerimde benim kadar mutlu oluyolar hissediyorum bunu tşk.ederim sana firdoscum iyi ki bizlesin çok saollll

canım ilaç iyi geldiyse ne mutlu dikkat et yinede emi canımm
canım Allahım sağ salim senide yavrularına kavuştursun inş.. sağlıklı sıhhatli kucagına lamayı nasip etsin hepsini valla bende sen gibi hergün sabah akşam bütün duaları okuyoru Allahım kabul etsin öyle rahatlıyorum bende kendimi daha çok güvende hissediyorum Allahım hakkımızda hayırlısını versin inş...

firdoscumm sen nasılsın bebişler nasıl neler yapıyorsunnnnn??????

buglem canımmm nasılsın bakalım bugünnn bebişler nasıllarrr ???

günaydın güzel anne adayları,nasılsınız bu gün?

Leylnurcum ben Nalanı çok merak ediyorum.bebekleri çıkmıştır ve sağlıklılardır İnşallah.haber alırsan bize de söyle olur mu?

Uhdecim tam 8 yıl bekledikten sonra bebişlerine kavuştun,bundan sonra hamileliğin tadını çıkarman en güzeli.iyi yapıyorsun,kötü şeyleri çağırdıkça gelirmiş.

çok haklısın canım ne kadar kötü şey düşünürsen o gelirmiş insanın başına Allah korusunn

çok haklısın canım ne kadar kötü şey düşünürsen o gelirmiş insanın başına Allah korusunn

bu dediğin gerçekten çok doğru bişey.herşeyi takan insanların çocukları da huysuz olur gibime geliyor. biraz olayları akışına bırakmak gerekiyor sanırım.sen keyfini çıkarmakla çok güzel yapıyosun.bende şu ara hiç bişeyi takmıyorum çok rahatım valla.ay şimdi bebeklere bişey olacak, yok o olacak yok bu olacak.bu stres çocuğada geçiyor buna adım gibi eminim.yani tabi kafana takacağın şeylerde olur mesela doktor çok riskli falan der o zaman tamam.ama ortada bişey yokkende herşey normalken takmak biraz saçma.benim annem sonradan bir kardeşimizi doğurdu biz annem hamileyken neler söyledik kadına ne kadar üzdük niye hamile kaldın diye..çok stresli bir hamilelik geçirdi sayemizde.şimdi kardeşim okadar yaramazki anlatamam.bizim yüzümüzden sanırım.

tamam firdos haber alırsam sizede haber veririm, inşallah çıkmışlardır..

leylnur, Allah hayırlı doğumlar nasip eylesin..nasıl heyecanlısındır şimdi..senin bebişleri dört gözle bekleyenlerden biri de benim..kendine çok dikkat canım..içerde ne kadar çok durursa o kadar iyi..hazırlıkların bitti mi..biz iki sen dört tane alacaksın :) Allah hem manen hem madden yardımcın olsun..maddi durumunuz inşallah iyidir canım..eğer öyle değilse elimizden geleni yapmaya ( kendi adıma) hazırım..

çok sağol canım,Allah razı olsun..bebişleri görmeye gideceğim birazdan..ordan da pazara çıkacağım..sebze meyve için..geldikten sonra gelişmeleri ve bazı sorularım var,zamanım olursa onları yazacağım inşallah..sende iyisindir umarım..

çok teşekkürler firdoscuğum,bekleyin ,az kaldı,bomba gibi sorularla geliyorum..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…