canım Allahım sağ salim senide yavrularına kavuştursun inş.. sağlıklı sıhhatli kucagına lamayı nasip etsin hepsini valla bende sen gibi hergün sabah akşam bütün duaları okuyoru Allahım kabul etsin öyle rahatlıyorum bende kendimi daha çok güvende hissediyorum Allahım hakkımızda hayırlısını versin inş... QUOTE]
sağol canım Allah razı olsun,,:))
hayırlı sabahlar leylnur :)
şükür bugünlere geldin canım dualarım seninle ve bebişlerinle :) inşllah hastaneye gidişinde de bebişlerinle beraber eve gelişinde de problem pürüz çıkmaz.bizlere güzel haberlerini verirsin :):):):) günler yaklaştıkça heyecan var mı ? :)
çok haklısın canım aynı şeyleri biz kızkardeşimde yaşamıştık o kadar çok pinpiriklendi kii ilk başlarda emin oll 9 ay boyunca ne hastaneden çıkabildi nede rahat bir hamilelik geçirebildi üstelik bebek doğdu dediğin gibi şimdi hırçın arsız haylazz huzursuz hiç birşeyden memnun değil öyle bir çocuk işte kardeşim şimdi kendi diyor zaten ben yaptım diyor o kadar aklıma kötü şeyleri getirdim pinpiriklendim bunlar ondan oldu diyo, diğer tarafta gelinimiz ise o kadar rahattı ki maşallahhh her istediğinide yaptı her istediğinide yedi içti çok şükür bebeği şimdi rahay uysal güler yüzlüü böyle bir çocuk oldu işte arada dağlar kadar fark var bunları ben yaşadığım için birebir çok şükür iyi geçirmeye çalışıyorum bu günleri tadını çıkarıyorumbu dediğin gerçekten çok doğru bişey.herşeyi takan insanların çocukları da huysuz olur gibime geliyor.biraz olayları akışına bırakmak gerekiyor sanırım.sen keyfini çıkarmakla çok güzel yapıyosun.bende şu ara hiç bişeyi takmıyorum çok rahatım valla.ay şimdi bebeklere bişey olacak, yok o olacak yok bu olacak.bu stres çocuğada geçiyor buna adım gibi eminim.yani tabi kafana takacağın şeylerde olur mesela doktor çok riskli falan der o zaman tamam.ama ortada bişey yokkende herşey normalken takmak biraz saçma.benim annem sonradan bir kardeşimizi doğurdu biz annem hamileyken neler söyledik kadına ne kadar üzdük niye hamile kaldın diye..çok stresli bir hamilelik geçirdi sayemizde.şimdi kardeşim okadar yaramazki anlatamam.bizim yüzümüzden sanırım.
çok sağol canım,Allah razı olsun..bebişleri görmeye gideceğim birazdan..ordan da pazara çıkacağım..sebze meyve için..geldikten sonra gelişmeleri ve bazı sorularım var,zamanım olursa onları yazacağım inşallah..sende iyisindir umarım..
ohh ne güzell canımm git bebişlerini görrr güzel haberlerle gel bekliyoruz canımmmm
çok haklısın canım aynı şeyleri biz kızkardeşimde yaşamıştık o kadar çok pinpiriklendi kii ilk başlarda emin oll 9 ay boyunca ne hastaneden çıkabildi nede rahat bir hamilelik geçirebildi üstelik bebek doğdu dediğin gibi şimdi hırçın arsız haylazz huzursuz hiç birşeyden memnun değil öyle bir çocuk işte kardeşim şimdi kendi diyor zaten ben yaptım diyor o kadar aklıma kötü şeyleri getirdim pinpiriklendim bunlar ondan oldu diyo, diğer tarafta gelinimiz ise o kadar rahattı ki maşallahhh her istediğinide yaptı her istediğinide yedi içti çok şükür bebeği şimdi rahay uysal güler yüzlüü böyle bir çocuk oldu işte arada dağlar kadar fark var bunları ben yaşadığım için birebir çok şükür iyi geçirmeye çalışıyorum bu günleri tadını çıkarıyorum
:
leylnur, Allah hayırlı doğumlar nasip eylesin..nasıl heyecanlısındır şimdi..senin bebişleri dört gözle bekleyenlerden biri de benim..kendine çok dikkat canım..içerde ne kadar çok durursa o kadar iyi..hazırlıkların bitti mi..biz iki sen dört tane alacaksın :) Allah hem manen hem madden yardımcın olsun..maddi durumunuz inşallah iyidir canım..eğer öyle değilse elimizden geleni yapmaya ( kendi adıma) hazırım.. QUOTE]
amin canımm inşallah, çok heyecanlıyım inan, haberlerimizi burdan vereceğim merak etmeyin, hazırlıklarımız bitti çok şükür, maddiyat konusunu pek düşünmüyoruz, Allah rızkını verir diyoruz, yardım teklifin de çok duygulandırdı beni Allah razı olsun,
sağol melitta geldik valla bu günlere Allahın izniyle, çok heyecanlıyım çoook nefesim kesiliyor inan düşündükçe aklıma geldikçe.Allah yardımcımız olsun..
amin canım benim inşallah hayırlısı ile bi kucağına al ,bize buradan güzel haberlerini bildir :)minik kızlarını bol bol anlat bize :):):)
rabbim bizlere de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah (amin)
amiinn canım amin, nalandan haber aldım arkadaşlar, pazartesi günü bebişlerin birini alacaklarmış diğerinide 1 hafta sonra inşallah.
Zeynepcim çoğul gebeliklerde anne ve bebek sağlığı açısından normal doğumu pek uygun bulmuyor doktorlar.ben genel anestezi oldum yani tamamen uyutuldum.aslında doğumhaneye alındığımda doktor yan dönmemi söyledi,sonra baktım elinde biraz büyücek bir iğne var.ben epidural istemiyorum genel olsun dedim.çünkü benim doğum sırasında ne yaşayacağım,bebeklerimin sağlık durumunun nasıl olacağı pek belli değildi.risk altındaydım yani..ilk 1 saat içinde uyandım ama tam anlamıyla kendime gelmem 3 saatimi falan aldı.sadece aşırı bir uyku halim vardı,başka bir sorun yaşamadım.
evet mağlesef normal doğum şıkkını ikiz olunca elemek zorunda kalıyoruz.aslında ankarada olsam hamilelik sürecinde herşeyimde normal gitse ben düşünebilirdim ama buradaki doktorlara güvenmiyorum.yinede hemen uyanamamıssın ben böyle olsun istemiyorum ama hemen uyanmak istiyorum.bana narkoz ağır geliyor heralde yine öyle uyanamamaktan korkuyorum.kafam çok karışık bu konuda.
canım hangi başık acaba?özel eğitimde çalıştığım için o konulara çok yazmışlığım vardır.ense kalınlığı zekasal sorunları belirleyebilir,bazılarını.örneğin down sendromu gibi..ama otizm 18 aylıktan önce pek de belirlenebilen bir rahatsızlık değildir.hatta çoğu zaman 3 yaşta falan anlaşılır.otizm zihinsel bir sorundan çok sosyal bir uyum sorunu aslında.sen bunları kafana takma,bebeklerin sağlıklı çok Şükür.
selam kızlaarr nasılsınızzzz? nasıl gidiyor? herkeste bi heyecan bi mutluluk maaşallah maaşallah. maaşallah demişken o komşular varya o komşular bana aylarca neler çektirdiler, ''dördüz hamilesin ooo çok iyisinler'' biraz yakın olduklarım ''herkesin yanında iyim deme kötüyüm de ağrım var de nazar değecek:)derler'' çok ortalarda görünme diye uyarırlardı şimdi de hiç görmüyorlar diye sitem ediyorlar, ayar bulmak zor yani siz boşverin milleti iyim diyin inadına iyim dedikçe iyi olursunuz, okuyun bol bol, ayetel kursi, felak, nas, ben hamileliğimin başından beri her gün bi yasin okudum bebişlerime ve hala okuyorum, Allah koruyor tevekkül etmek lazım. salı günü kontrolümüz vardı bizimde nst ye bağlandık yine, veee hafif sancılar başlamış dedi, psikollojik midir nedir o günden beri daha kötüyüm kasıklarımda bi sancı bi ağrı garip garip, bide kızçeler bi hareketlilerki hiç durmuyorlar, karnım bazen taş gibi oluyor, doğum yaklaştı galiba, 32+1 deyiz şu an 2 hafta daha dayansak Allahın izniyle, aaaahhh ahhh.
Asudehayat senin bebişlerin ismi nedir?çalışıyor musun? merak ettim:)
Leylnurrrrr heyecanla okudum yazdıklarını.ayy Maaşallah sana arkadaşım.bencede herkese aman iyyim,güzelim deme.kem gözlü insanlar çok etrafta.bu arada Nalanla haberleşiyor musunuz?
Melitta iyiyim canım.okul ve ev arasında gidip-geliyorum.
Yasemin nasılsın?senin kaç haftalık bebişler?tedavi mi doğal mı?belki daha önce konuşmuşuzdur ama hatırlamıyorum
sağlıklı değil m i firdos 1.6 ense kalınlıkları. çok sağol.tesadüf çıktı bakarken otizm di sanrım.yazdığın yorumu da tesdüf gördüm özellikle okudum.okurken ağladım.uyuyunca da etkilenimişim ki ryamda gördüm. rabbim kimseye vermesin inşallah.bu boyun fıtıklarıyla nasıl uğraşırdım rabbim korusun. rabbim sabırlar versin bu tür özel çocukları olan ailelere.
zaten az kaldı yavrularımızı kucağımıza almaya. dolu dolu 3 ay :)) şubat ı saymıyorım :)))) hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum kuzucuklarımı.
ben daha hiç bir hazırlık yapmadım biliyor musunuz.7 aydan sonra yapacağım.dip komşumda küvet varmış vercek bana.birde bazayı beşik olarak kullancaz o kadar.birde hayatım boyunca ilk defa bebişlerim için güne katılıcam hani bayanlar yapıyorlar ya aralarında.:):):):) toplu param olursa daha çabuk bişeyler alırım sıkışmam diye :):):) nasıl sizce :) ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?