canım yaa kim korkuttu seni öyle, nasıl bi saçmalık karnına sığmazmış. İlk ikiz oldugunu öğrendiğimizde eşim gülerek dr sordu bu karnına sıgarmı iki bebek diye, dr da gülerek Allah inanıp güvenmese onları oraya koyarmıydı hiç merak etmeyin Allah ın izniyle sorun olmaz merak etmeyin dedi. Boy posa gelirsek içinizde en ufak tefek bendim galiba boyum 1.52 hamile kaldıgımda 51 kg idim. Aile efradımız bile hem sevindiler hemde nasıl taşıyacak bu kızcagız dedıler :)) ama ben bu konuda hiç endişelenmedim çünkü koça kuyruğu agır gelmıyor. ılk 4 ayımız bitmişti ve ben aşırı kusmaktan kg kaybettım ve 46 kg a düştüm. sonra kg almaya başladım şu an 33 haftamız bitti ben 61 kg oldum. karnım ılerı dogru sıvrı yanlara çok az gitti. görenler kimileri sadece karnın var dıyor, kimiler aaa çok şişmissin diyor. Tüm yorumlara açığızhiç sorun degıl yeterki bebeklerimiz ve bizim sağlıgımız ıyı olsun. ben ultrasonda öyle iç içe görünce dr a benım içim rahat degıl acaba sıkışıyorlarmı dedım, yok sıkışmıyor gayet iyiler suları yeterlı oldugu sürece onlar sıkışmaz ama ne varki bir bebegın yerını ıkı bebek paylaşıyor o yüzden tek bebek gibi yaylanamazlar dedı. benımde karnım çok sert biliyormusun ona ragmen bebeklerın kg ları haftalarına göre iyiymiş. kafanı yorma Rabbım can verdıkten sonra bebekler her türlü gelişir inşaallah
canım bende 1.67 boy tedaviden sonra alınan kiloyla 55 olmuştum hamile kaldığımda şuan 62 kilodayım benimde karnım taş gibi sert valla hiç yumuşaklık falan yok benim hem yanlarım doldu hemde göbeğim çıktı canımm ama benim annemin ve kardeşiminde hemen göbekleri çıkmış sanırım birazda genetik birşey olsa gerek .....
maşallahhhh canım sanaaanasılsın bakalım bebişler nasıllarrrr ????
Hayırlısı ıle atlatalım canım bu gunlerı ınsallah benım derım öle heryerım sert karnımında sert olması çok normalde işte ben takıyorum
slm kızlaaaarr ben yarın doğuma gidiyorum Allah izin verirse, son idrar ve kan tahlillerim vardı bugün, ve sonuç da gebelik zehirlenmesi başlangıcı çıktı, doktorumda riske atmayalım dedi, ikizlerin kalp atışlarıda düzensizdi oda etkiledi galiba yarın alalım dedi bende tamam dedim, sabah 10 da alacak doğuma inşallah, dua edin banaaa, çook garip duygulardayımmm
slm kızlaaaarr ben yarın doğuma gidiyorum Allah izin verirse, son idrar ve kan tahlillerim vardı bugün, ve sonuç da gebelik zehirlenmesi başlangıcı çıktı, doktorumda riske atmayalım dedi, ikizlerin kalp atışlarıda düzensizdi oda etkiledi galiba yarın alalım dedi bende tamam dedim, sabah 10 da alacak doğuma inşallah, dua edin banaaa, çook garip duygulardayımmm
canım bende 1.67 boy tedaviden sonra alınan kiloyla 55 olmuştum hamile kaldığımda şuan 62 kilodayım benimde karnım taş gibi sert valla hiç yumuşaklık falan yok benim hem yanlarım doldu hemde göbeğim çıktı canımm ama benim annemin ve kardeşiminde hemen göbekleri çıkmış sanırım birazda genetik birşey olsa gerek .....
maşallahhhh canım sanaaanasılsın bakalım bebişler nasıllarrrr ????
Allahım hiç bir sıkıntı pürüz olmadan biran evvel bebişlerini kucagına almayı nasip etsin inş. herşey yolunda gider canım dualarımız senle ne yazacagımı şaşırdım valla heyecandan sanki ben gidiyorum gibi birşey oldu bana tuhaf oldum en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz canımm herşey yolunda gidecek üzülme canımmmslm kızlaaaarr ben yarın doğuma gidiyorum Allah izin verirse, son idrar ve kan tahlillerim vardı bugün, ve sonuç da gebelik zehirlenmesi başlangıcı çıktı, doktorumda riske atmayalım dedi, ikizlerin kalp atışlarıda düzensizdi oda etkiledi galiba yarın alalım dedi bende tamam dedim, sabah 10 da alacak doğuma inşallah, dua edin banaaa, çook garip duygulardayımmm
sağol sanım cümlemize maaşallah süphanallah, bebişler iyi dedi dr. ikiz olmalarına ve bu haftalarına ragmen kg ları çok güzel ama ne kadar kg alrlarsa o kadar avantajımıza beslenmene ve dınlenmene dikkat et dedi. şikayetim olursa hemen olmazsa 10 gün sonra bidaha gidicez kısmetse. sende bebeklerinde nasılsınız herşey yolundadır inşaallah
Kızlar bugun seker yuklemesını yaptırdım aksama bellı olacak her hafta ıdrar da yaptırıyorum bu lökosit epıtel bakterılerden hıç kurtulamıyorum ben ya sınır oluyorum antıbıyotık de kullandım hıç faydası olmamış ne yapcam bılemıyorum
canım geçmiş olsun dr. ne diyor bu duruma neden geçmiyor acaba... şeker yüklemesini bende yaptırmıştım berbat birşey yaa inş. sonucun iyi çıkar canım ...
Kızlarseker degerınden anlayanlar yorumlayabılırmısınız arastırmama göre yuksek
75 g 2 sattlık
açlık 112
60 dk 229
120dk 181 kontrolum haftaya napcam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?