tecrubeli ikiz anneleri

Ya ne bıleyım ben böyle sorularla boguyorum doktorları onlarda bana negatıf bışey dedılermı kafaya takıyorum olumluları unutum olumsuzları buluyorum
Allah hepimize yardım etsin şu gunlerı hayırlısı ıle gecırmek nasıp etsın ınsallah
Senın de az kalmış bıze dua et canım doguma gırerken hayırlısı ıle kavuş bebişlere sende çok çekmişssin baslarda tamam artık takmıcam bu boy kılo tasır tasımaz olayına çok sağolun

Hayırlısı ıle atlatalım canım bu gunlerı ınsallah benım derım öle heryerım sert karnımında sert olması çok normalde işte ben takıyorum

Hayırlısı ıle atlatalım canım bu gunlerı ınsallah benım derım öle heryerım sert karnımında sert olması çok normalde işte ben takıyorum

haklısın valla bu hamileleik döneminde herşey takılıyomuş insanın kafasına ama en aza indirmeye çalışıyorum bende takıntılarımı hayırlısıyla bebişlerin doğduğu günleride görürüzzzz

slm kızlaaaarr ben yarın doğuma gidiyorum Allah izin verirse, son idrar ve kan tahlillerim vardı bugün, ve sonuç da gebelik zehirlenmesi başlangıcı çıktı, doktorumda riske atmayalım dedi, ikizlerin kalp atışlarıda düzensizdi oda etkiledi galiba yarın alalım dedi bende tamam dedim, sabah 10 da alacak doğuma inşallah, dua edin banaaa, çook garip duygulardayımmm

Yüceler Yücesi Rabbim yardımcın olsun canım..inan bütün dualarım seninle olacak..sende bol bol dua et,inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum..Allah seni bebişlerine ,bebişlerini sana bağışlasın ve hepinizide eşinize bağışlasın inşallah...amin amin amin..

Masallah sıze allah yardımcınız olsun ay ne guzel bı kalabalık darısı basımıza ınsallah amin

canım ne diyeceğimi bilemedim şimdi,heyecan sardı beni:)Allah hepinizi sağ salim kurtarsın İnşallah.eğer preeklampsi başladıysa hemen doğuma alınman çok daha iyi.Allah yardımcın olsun canım,fırsat bulursan yaz mutlaka..

çook sağolun kızlaar Allah razı olsun, en kısa zamanda yazıcam size inşallah. Allaha emanet olun hepiniz. görüşmek üzeree

Leylnur. ne desemki sana ):tam yatiyordum bu mesaji gordum ben bile sabahi zor yapicam)):insallah arkadasim yavrularini en saglikli sekilde kucagina alirsin, ne diyeyim sanki bana da heyecan basti kendi halimi hatirladim ): ne mutlu sana yarin kavusacaksin bebislerine ne guzel bir duygudur bu yasayan bilir... Allahim yardim et leylnur arkadasima . hersey cok iyi olacak yarin sabah kavusacaksin yavrularina dualarimiz seninle.....

Melittacim ozel mesaj atamiyorum su anda denedim mesaj sayim 100 olmaliymis. Beratti_rc@hotmail.com burdan beni ekle. ben sana bizim yaramazlari canli gosteriymde bakalim sende panik atak kalacakmi):::

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım dualarımız seninle, Allah acılarını vermesin eşine ve sana bağışlasın bebeklerınızı, hepımız heyecan yaptık şimdi fırsat bulursan bizi merakta bırakma olurmu hayırlı haberlerını beklıyoruz. Arkadaşlar kolay doğum için dua yazayım gerçi biliyorsunuzdur belki : İzassemaün şekkat ve izanet lirabbiha ve hükkat ve izalerdü müddet (Amin)

sağol sanım cümlemize maaşallah süphanallah, bebişler iyi dedi dr. ikiz olmalarına ve bu haftalarına ragmen kg ları çok güzel ama ne kadar kg alrlarsa o kadar avantajımıza beslenmene ve dınlenmene dikkat et dedi. şikayetim olursa hemen olmazsa 10 gün sonra bidaha gidicez kısmetse. sende bebeklerinde nasılsınız herşey yolundadır inşaallah

Allahım hiç bir sıkıntı pürüz olmadan biran evvel bebişlerini kucagına almayı nasip etsin inş. herşey yolunda gider canım dualarımız senle ne yazacagımı şaşırdım valla heyecandan sanki ben gidiyorum gibi birşey oldu bana tuhaf oldum en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz canımm herşey yolunda gidecek üzülme canımmm

maşallahh canım bebişlerde iyiler çok şükürr ne güzelll haklısın onların kiloları bizim için daha önemli zaten inş. doğuma kadar iyi beslenirler sağlıklı sıhhatli dünyaya gözlerini açaralar hepsi canımmm....
bizlerde iyiyiz çok şükür birkaç gündür sol kasığımda hafif bir ağrı var nedenini anlamadım ama üşütmüş olabilirim diye düşünüyorum c.tesi kontrolümüz var artık dr. amcamıza soracagız ne var ne yok diye bebişlerimide görecegim özledim onları inş. iyilerdir tek temellim bu vallahi...

Kızlar bugun seker yuklemesını yaptırdım aksama bellı olacak her hafta ıdrar da yaptırıyorum bu lökosit epıtel bakterılerden hıç kurtulamıyorum ben ya sınır oluyorum antıbıyotık de kullandım hıç faydası olmamış ne yapcam bılemıyorum

canım geçmiş olsun dr. ne diyor bu duruma neden geçmiyor acaba... şeker yüklemesini bende yaptırmıştım berbat birşey yaa inş. sonucun iyi çıkar canım ...

canım geçmiş olsun dr. ne diyor bu duruma neden geçmiyor acaba... şeker yüklemesini bende yaptırmıştım berbat birşey yaa inş. sonucun iyi çıkar canım ...

Hamılelıkte oluyo dıolar canım öyle pis akıntım falan da olmuyo o kadar dıkkat edıyorum ama anlamadım gıttı enfeksıyon sonuçta tehlıkelı yanı
Seke yuklemesı 75 gr 2 saatlık yaptırdım o kadar da ıgrenç gelmedı bana ıns onda da bışey çıkmaz
Sen nıe öyle erkenden yaptırdın bana 24 den sonra dedıler

Son düzenleme:
arkadaşlar renkli ultrasona girdik Allaha hamd olsun herşey normal çıktı.dr.idrar kesesindeki iki damara kadar baktı.cinsiyetleri kesin artık bi kız bi oğlan netleşti :):):):): çoook iyilerdi.oğluşum parmağını emiyordu acayip acayip pozlar eriyordu dr. amcasına :):):):) dr. amcası çok iyi pozlar veriyor dedi.nefes sorunu için sola yatmayı önerdi.zaten hep sola yatıyordum :)

kızım hiç oralı değil her zaman ki gibi ama maşallah oğluşum geçmiş gramı :) ense kalınlıkları bu sefer 2.00 çıktı.dr.bebekler bende 18.4 haftalık görünüyor dedi. :) gelişimleri iyi dedi. 5-6 gün öndeler dedi maşallah :):):):) daha anlatacak çok şey var ama özetle bunu yazıyım dedim.
bu arada annemle konuştum hast.yatıyormuş parça aldırmak için gitmiş ama kanaması durmayınca hast.yatırmışlar.zten sabah kahvaltısında tam çay içecekkken çay bardağının elimde çatlamasıyla belliydi uğursuz bişey olacağı.

inşallah annem iyileşmiş olarak hast.çıkar.

dua edin bol bol lütfen.

Kızlarseker degerınden anlayanlar yorumlayabılırmısınız arastırmama göre yuksek
75 g 2 sattlık
açlık 112
60 dk 229
120dk 181 kontrolum haftaya napcam ya

kızlar iyi akşamlar,nasılsınız?

Melitta Maaşallah bebişlerine,bak artık endişelerini bir kenara bırak.herşey yolunda çok Şükür.annenin nesi var,geçmiş olsun.

Nursin bende şeker yüklemesi yaptırmıştım ama değerlendirmelerini hatırlamıyorum maalesef.

kızlar Leylnur doğum yapmıştır,keşke facede falan arkadaşlığımız olmuş olsaydı ordan bakardık.çok merak ediyorum..

Son düzenleme:
Kızlarseker degerınden anlayanlar yorumlayabılırmısınız arastırmama göre yuksek
75 g 2 sattlık
açlık 112
60 dk 229
120dk 181 kontrolum haftaya napcam ya

nursın cım bende de gebelik şekeri çıktı benim şu şekildeydi
100 gr yükleme yapıldı
açlık 77
60 dk 197
120 dk 167
180 dk 103
dr şeker çıkmış aılede varmı dedi var dedim. dietisyene gitsen iyi olur, ben şimdilik sana diet listesi vereyım dedı. ben o listeyi uyguladım. ama kendimi öyle kötü öyle aciz hissettimki, ya şeker kalıcı olursa ya bebeklere zarar verirse ya diet yapınca bebekler gelişemezse...vs vs ... bir sürü şey kurdum 2 gün boyunca. sonra kendımı toparladım kendıne gel Allah beterinden saklasın yiyemediklerinle degıl yiyebildiklerinle ilgilen dedım, liste çok kötü degıldi meyve,sebze, et,süt, yani bebeklere yarayacak herşey vardı listeyi uyguladım.sonra 15 er gün arayla açlık -tokluk ölçüldü Allah a şükür normale döndü şeker degerim, bebeklerede diete ragmen iyi gelişti. tabi bebekler büyüdükçe listedekiler yetmiyor halsizlikten kalkamıyorsun, bende sebze yemekleri ve meyveyi arttırdım. diet verirlersede moralını bozma zaten düşünecek olursan yasak olanlar normaldede zararlı şeyler tatlı, hamur işi kızartma vs vs... (tabi arada bunlarıda yiyorum canı çekiyor insanın ama azıcık azıcık)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…