tecrubeli ikiz anneleri

benim kasılmalarım 20.haftamda başladı.doğum yapana kadar da son hız devam etti.önce kasılma değilde bebekler popolarını,başlarını falan dayıyor sanıyordum hatta mutlu oluyordum.ama o yaşadıklarım kasılmaymış sonradan fark ettim.25.haftadan sonra da şiddeti arttı ve kalp çarpıntısı,nefes darlığı yapmaya başladı.hele son zamanlar günde 30 kez falan oluyordu.ama ben bu yüzden erken doğum yapmadım.hep derim ben bile bu kadar sık ve şiddetli kasılmalarla erken doğum yapmadıysam kimse yapmaz:)..zaten ikiz hamileliklerde nefes darlığı yaşamak çok normal canım,bir de minyonuz ya daha çok yaşıyoruz.

Ben bılıyorum canım onların kasılma oldugunu çoğu kışı senın dedıgın gıbı bebek bı tarafını dayıyomuş gıbı bılıo gebelık org dan da baktım bu haftalarda kasılma olur dıo rahım hazırlık yapıyormuş benım sık degıl ama ne bıleyım herseyden korktugum ıçın tedırgınım ışte bırde bu aksam kayınvaldenın tansıyonu fırladı eşimle gece 3 lere kadar acıldelerdı tabı bende uyuyamadım sabaha karsıda kötu kötu ruyalar gördum hayır olsun dıyorum ama çok etkılenıyorum aylar önce gordugum kötu ruyalar bıle aklımdan çıkmıyo

Masallah canım bebeklere kavuşmana az kalmış darısı basımıza kasıntılardanda kurtulmana az kalmış hadı hayırlısı bızede nasıp olsun ınsallah bu gunlerde çok tedırgınım zaten

neden olduğunu bilmiyorum ama bende bugünlerde inanılmaz tedirginim canım ya.aynı sen gibi.aslında çok iyiydim çok rahat bir hamilelik geçiriyordum şu bikaç güne kadar.ama şu ara nedense elimde olmadan bebişlere bişey oldu hissi geliyor içime sürekli.duyduğum bir haberden sonra böyle oldum.gerçekten çok hassas bir dönem.aslında kontrolümüz bir hafta sonraydı ama yarın randevu aldım gidicem bakalım.umarım herşey yolundadır.gerçi bişey olsada elden ne gelip Allahım ne yazdıysa o olur.şimdi sabah nasıl olacak diye bekliyorum.böyle bir sıkıntı olamaz yani.

Son düzenleme:

aman kızlar kuru gürültüye pabuç bırakmayın, hemen aklını dagıpmaya çalış zeynep cim yoksa kafanı daldırdıkça çıkaramıyorsun kendımden biliyorum, bu evham öyle birşeyki dr sana iyisin diyor 2 dk rahatlıyorsun sonra başka biryerıne bırsey oluyormuş gibi hissedıyorsun. benım anksıyete bozuklugum hortlayınca hastanelerden cıkamıyorum, hem gitmeye korkuyorum ya kötü birsey derlerse dıye hem kendımı hastalık hastası edıyorum. birde bebeklerimizin sorumululuklarını taşıyoruz, tekrar nüksetmesin diye neler yapacagımı şaşırıyorum

sende sanırım oldukça zor bir hamilelik geçirmissin.ama Allahtan çok az zamanın kalmış.hayırlısıyla bişey olmaz inşallah.dediğin gibi evham çok kötü bişey.aynen dediğin gibiyim bende.aslında birisi yok öyle bişey rahat ol dediğinde bile rahatlıtyorum.karşı komşumda bir haftadır yok.dertleşecek kimse yok şu ara ondanda içime atmaktan oluyor biraz da sanırım.bu dediğin anksıyete bozukluğu ne oluyor canım.bilmiyorum ben açıkcası duymadım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…