tecrubeli ikiz anneleri

Dördüz annesi gelmişşşşş,ay çok çok sevindim arkadaşım..nasıl mutlu oldum anlatamam.Şükür herşey yolunda ve iyisiniz..kiloları çok güzel,zaten ilk başta kilo veriyorlar çünkü ödemlerini atıyorlar.sonra süt aldıkça toparlarlar..isimleri de çok güzel..Maaşallah size.sezeryanın zor geçmiş galiba,uyandıktan sonra ağrın olmuş.ee kolay mı canımcım 4 bebek çıktı o karından.ağrısıda ona göre olacak tabii.neyse 2 hafta içinde tamamen düzelirsin merak etme.sık sık dolaşmaya çalış ve asla kabız olma.buna çok dikkat et.eve çıkınca bol bol komposto yap,iç.hem sütün artar hem de kabız falan olmazsın.bebişleri öp kokla benim için..canlarım ya..

özellikle ismi Zeynep olanını daha bi sevdim nedense

Allah analı babalı saglıklı gunlerde buyutmek nasıp etsın onlar allahın verdıgı buyuk bı mucızelerden hayırlısı ıle evınızede dönersınız ıns

maşaallah allah sağlık,uzun ömürler nasipetsin.....
sanada çok geçmişolsun canım..............

merhaba arkadaslar bir sorum olacak sizlere, ozellikle dogum yapmis arkadaslara..hastane dogum icin getirmem gereken seylerin listesini verdi,bunlar arasinda
anne icin lohusa pedi var,ben normal uzun pedlerden almistim,bu lohusa pedi yerine gecer mi?yoksa illa lohusa pedi mi almaliyim?
bir de
bebekler icin havlu,bebe sampuani,bebe yagi gibi seyler var,bebekler dogdugunda yikaniyor mu?yikanmasi bebeklerin gobegini etkiler mi?bir de ben ilk zamanlar bebe yagi gibi seyler kullanmak istemiyordum,bu konu hakkinda bilginiz var mi?
cevaplariniz icin simdiden cook tesekkur ederim.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

sağolun arkadaşlar, tek tek yazamadım size kusura bakmayın. hepinizden Allah razı olsun dualarınız için, çook sağolun. bebekleri sabah akşam görmeye gidiyoruz, süt götürüyoruz, durumları her geçen gün iyiye gidiyor,bende ağrılar devam ediyor ama yavaşlamaya başladı sanki. öyle böyle idare ediyoruz işte. dualarınızda unutmayın beni.Allaha emanet olun.

Canım nerde yasıyosun bılmıyorum da bebeklerın hangı hastanede oldugunu merak ettım

merhaba..
normal pedler ilk günler için yetersiz gelebilir.. hasta bezleri vardır bilirsin bana ilk gün ondan tuttular. benim kanamam aşırıydı.. 2. gün normal pede geçtik.. ben evden götürmüştüm ama gerek kalmadı hastaneden verdiler.....

benim kızlarımı doğduktan sonra yıkamadılar sildiler ama kızlarımdan bi tanesi küvöze girdi o kızım için küçük boy şampuan istediler, küvözde 3 günde bir yıkıyoruz demişti yoğunbakım hemşiresi... ama siz evdeki bebeği göbeği düşmeden yıkamayın demişti... ayrıca çocuk dr umuz göbek bakımı için babusol diye bi ilaç verdi göbek düşene kadar dezenfekte ediyorduk..

hayırlı doğumlar dilerim... inşallah yardımcı olmuşumdur..

Son düzenleme:

bende sizi merak ediyordum.. gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeklerinizi.. kolay gelsin diyorum ayrıca :)

isimleride çok güzel.. bol sütlü gazsız günleri olsun :)

nursin ben tecrübeli değilim ama haftalarımız çok yakın :) ben de 1.60 boyum, 51 kiloyla hamile kaldım, şuan 61 kiloyum:) dr bebeklerin aldığını bnm almadığımı söledi rahat ol yani canım. benim de bi tek gbüşüm var arkadan hiç belli değil hamileliğim. yüzüm,kollarım, hele bacaklarım incecik:))) bakalım son ayda nasıl olcaz. sen hiç çatladın mı bende yok şimdilik:)) inşalah sağlıkla bebişlerimiz gelir:80:

ben lohusa pedi hiç kullanmadım canım,direkt normal ped kullandım.kanamam çok olmamıştı,normal pedlerle idare etmiştim.zaten senin almana gerek yok hastaneden veriyorlar.benim doğum yaptığım hastane özel bir ünv.te hastanesiydi ve herşeyimizi onlar vermişti.devlet hastanelerinde nasıldır bilemiyorum tabii.ne havlu,ne şampuan,bebe yağı falan istemediler hiç.zaten benim bebişlerim 3 hafta küvözde kaldılar,orda yıkıyorlardı.göbekleride orada düşmüştü,hatta steril bir şekilde paket yapıp vermişlerdi bize.

Merhaba evet yakınmış senle gunlerımız nasılsın bı sıkıntın varmı kasılma falan oluyormu boy pos konusunu bı doktor kafamı karıstırdı onun için sormustum henuz catlak yok bende de ama yakında olacak gıbı damarlar çıktı sankı amın ınsallah gelır bebışler

valla nursin bnm gece oluyo kasılmalar ama dr normal dedi. bu hafta kasık ağrısı yaşıyorum özellikle de ayakta çok kalınca, yürüyünce oluyoo , sanki kilolarca ağırlık taşıyoru hissi var:)) bir de benm demir ve kan eksik çıktı
sende vr mı öle sorunlar bilmiyorum,ilaç iğne falan kullanıyorum. bebişlerin kaç kilo nursin, umarım sağlıkları iyidir

Benım 4-5 gundur basladı kasılmalar ben hep yatıyorum yattıgım halde oluyo agrılar bıde ustune grıp oldum çok fenayım kan benımde dusuyo yukselıo seker çıktı bende kontrolum persembe ne kadar oldular bende merak edıyorum

TEYZELERİ,İŞTE BENİM PAŞALARIMIN 14 AYLIK HALLERİ.Maaşallah kuzularıma :) darısı sizlere İnşallah..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 270439

TEYZELERİ,İŞTE BENİM PAŞALARIMIN 14 AYLIK HALLERİ.Maaşallah kuzularıma :) darısı sizlere İnşallah..

inanmıyorum.ne kadar şirin gözüküyorlar.boylarını poslarını sevsinler sizin.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.tabi darısıda bizim başımıza.bizde heralde böyle olucaz iki minik erkek.

kızlar merhaba nasılsınız ben 2 gndür topığe gıremıyorum çünkü 2 gün önce sabaha karşı klun yada yel denen şey başıma geldı çoookkk febayım bugun 3. gun ama iileşme yok sadece agrı kesici aldıgımda bır sure rahatlıyorum sonra kaldıgı yerden devam. şimdi bile zor yazıyorum, il aksam sabaha kadar uyuyamadım üstüne bıde agladım. bu gece agrı kesıcı alıp yattım oda etkı geçince gene uyandım, yerımde duramıyorum ufff, eşimde gece vardıyası o evdeyken yatırp kaldırıyor benı lavaboya gitmek bileçok zor. sol küregımın kenarında oldu. nefes alıp verırken, yutkunurken, oturup kalkarken, yatarken felake bır acı. buna iyi gelen birşeyler biliyormusunuz. hamıleleıktede herşey kullanılmıyor. ((( 3 gündür ağlamaklıyım. bıldıgınız birşeyler varsa nerlerde bulunursanız sevınırım.

Eki Görüntüle 270439

canım maşallahhh çok tatlılarr Allahım analı babalı büyütsün inş...

çok çok geçmiş olsun canım çok kötüdür kulunç çok iyi bilirimi hamileleikten önce sürekli oluyordu benimde vicks varsa evde eşin kulunç olan yere sürüp ovsun canım sonrada sıcak havluyla üstünü kapasın inş. terleyince geçecektir ama kuru kuruya imkanı yok geçmez yani çok çektirir sana... vicks hamilelikte kullanılıyomu onu bilmiyorum canım araştır istersen ondan sonra kullan inş. iyi gelir sanada

Yaemın geçmiş olsun ben bılmıyorum ne ıyı gelır ama arkadasın dediği vıcks ıyı gelebılır sanmıyorum hamılelıkte de zararı olsun utuyle havluyu kızdır ovdugun yere bı koy bakalım ıyı gelcekmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…