evet kızlar ben geldimm evdeyimm, bebişler küvözde, dördüde çok iyi maaşallah subhanallah, solunum cihazından çıktılar tek başlarına nefes alabiliyorlar çook şükür, doktor her gün daha güzel haberler veriyor bize, süt de sağıp götürüyoruz, artıyor sütüm yavaş yavaş, ondada bi problem yok çok şükür,
kiloları 1750-1650-960-960 olarak doğdular, şimdi biraz kilo verdiler ama çabuk toparlar dedi doktor,
isimleri;
1-süeda ayşegül
2-zeyneb alime
3-dilefza
4-dilruba
evet kızlar ben geldimm evdeyimm, bebişler küvözde, dördüde çok iyi maaşallah subhanallah, solunum cihazından çıktılar tek başlarına nefes alabiliyorlar çook şükür, doktor her gün daha güzel haberler veriyor bize, süt de sağıp götürüyoruz, artıyor sütüm yavaş yavaş, ondada bi problem yok çok şükür,
kiloları 1750-1650-960-960 olarak doğdular, şimdi biraz kilo verdiler ama çabuk toparlar dedi doktor,
isimleri;
1-süeda ayşegül
2-zeyneb alime
3-dilefza
4-dilruba
isimleri;
1-süeda ayşegül
2-zeyneb alime
3-dilefza
4-dilruba
sağolun arkadaşlar, tek tek yazamadım size kusura bakmayın. hepinizden Allah razı olsun dualarınız için, çook sağolun. bebekleri sabah akşam görmeye gidiyoruz, süt götürüyoruz, durumları her geçen gün iyiye gidiyor,bende ağrılar devam ediyor ama yavaşlamaya başladı sanki. öyle böyle idare ediyoruz işte. dualarınızda unutmayın beni.Allaha emanet olun.
merhaba arkadaslar bir sorum olacak sizlere, ozellikle dogum yapmis arkadaslara..hastane dogum icin getirmem gereken seylerin listesini verdi,bunlar arasinda
anne icin lohusa pedi var,ben normal uzun pedlerden almistim,bu lohusa pedi yerine gecer mi?yoksa illa lohusa pedi mi almaliyim?
bir de
bebekler icin havlu,bebe sampuani,bebe yagi gibi seyler var,bebekler dogdugunda yikaniyor mu?yikanmasi bebeklerin gobegini etkiler mi?bir de ben ilk zamanlar bebe yagi gibi seyler kullanmak istemiyordum,bu konu hakkinda bilginiz var mi?
cevaplariniz icin simdiden cook tesekkur ederim.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
isimleri;
1-süeda ayşegül
2-zeyneb alime
3-dilefza
4-dilruba
Tecrubelı anneler benım sorum ılgınç gelebılır ama tıplerınız nasıl sızın kızlar ben 1.65 boyunda 62 ıle hamıle kalmış şuan 72 ıyım yanlara hıç gıdecek yerım yok sıvrı öne doğru karnım var sığmazlar korkusu basıyo bazen sıkışıyorlarmı acaba dıorum bırde çok sert bı derım var esneklık yok gıbı tas gıbı karnım bı anlatın bana
merhaba arkadaslar bir sorum olacak sizlere, ozellikle dogum yapmis arkadaslara..hastane dogum icin getirmem gereken seylerin listesini verdi,bunlar arasinda
anne icin lohusa pedi var,ben normal uzun pedlerden almistim,bu lohusa pedi yerine gecer mi?yoksa illa lohusa pedi mi almaliyim?
bir de
bebekler icin havlu,bebe sampuani,bebe yagi gibi seyler var,bebekler dogdugunda yikaniyor mu?yikanmasi bebeklerin gobegini etkiler mi?bir de ben ilk zamanlar bebe yagi gibi seyler kullanmak istemiyordum,bu konu hakkinda bilginiz var mi?
cevaplariniz icin simdiden cook tesekkur ederim.Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
nursin ben tecrübeli değilim ama haftalarımız çok yakın :) ben de 1.60 boyum, 51 kiloyla hamile kaldım, şuan 61 kiloyum:) dr bebeklerin aldığını bnm almadığımı söledi rahat ol yani canım. benim de bi tek gbüşüm var arkadan hiç belli değil hamileliğim. yüzüm,kollarım, hele bacaklarım incecik:))) bakalım son ayda nasıl olcaz. sen hiç çatladın mı bende yok şimdilik:)) inşalah sağlıkla bebişlerimiz gelir:80:
valla nursin bnm gece oluyo kasılmalar ama dr normal dedi. bu hafta kasık ağrısı yaşıyorum özellikle de ayakta çok kalınca, yürüyünce oluyoo , sanki kilolarca ağırlık taşıyoru hissi var:)) bir de benm demir ve kan eksik çıktı
sende vr mı öle sorunlar bilmiyorum,ilaç iğne falan kullanıyorum. bebişlerin kaç kilo nursin, umarım sağlıkları iyidir
Eki Görüntüle 270439
TEYZELERİ,İŞTE BENİM PAŞALARIMIN 14 AYLIK HALLERİ.Maaşallah kuzularıma :) darısı sizlere İnşallah..
canım maşallahhh çok tatlılarr Allahım analı babalı büyütsün inş...Eki Görüntüle 270439
TEYZELERİ,İŞTE BENİM PAŞALARIMIN 14 AYLIK HALLERİ.Maaşallah kuzularıma :) darısı sizlere İnşallah..
kızlar merhaba nasılsınız ben 2 gndür topığe gıremıyorum çünkü 2 gün önce sabaha karşı klun yada yel denen şey başıma geldı çoookkk febayım bugun 3. gun ama iileşme yok sadece agrı kesici aldıgımda bır sure rahatlıyorum sonra kaldıgı yerden devam. şimdi bile zor yazıyorum, il aksam sabaha kadar uyuyamadım üstüne bıde agladım. bu gece agrı kesıcı alıp yattım oda etkı geçince gene uyandım, yerımde duramıyorum ufff, eşimde gece vardıyası o evdeyken yatırp kaldırıyor benı lavaboya gitmek bileçok zor. sol küregımın kenarında oldu. nefes alıp verırken, yutkunurken, oturup kalkarken, yatarken felake bır acı. buna iyi gelen birşeyler biliyormusunuz. hamıleleıktede herşey kullanılmıyor.((( 3 gündür ağlamaklıyım. bıldıgınız birşeyler varsa nerlerde bulunursanız sevınırım.
Eki Görüntüle 270439
kızlar merhaba nasılsınız ben 2 gndür topığe gıremıyorum çünkü 2 gün önce sabaha karşı klun yada yel denen şey başıma geldı çoookkk febayım bugun 3. gun ama iileşme yok sadece agrı kesici aldıgımda bır sure rahatlıyorum sonra kaldıgı yerden devam. şimdi bile zor yazıyorum, il aksam sabaha kadar uyuyamadım üstüne bıde agladım. bu gece agrı kesıcı alıp yattım oda etkı geçince gene uyandım, yerımde duramıyorum ufff, eşimde gece vardıyası o evdeyken yatırp kaldırıyor benı lavaboya gitmek bileçok zor. sol küregımın kenarında oldu. nefes alıp verırken, yutkunurken, oturup kalkarken, yatarken felake bır acı. buna iyi gelen birşeyler biliyormusunuz. hamıleleıktede herşey kullanılmıyor.((( 3 gündür ağlamaklıyım. bıldıgınız birşeyler varsa nerlerde bulunursanız sevınırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?