tecrubeli ikiz anneleri

leylnuuuurrr yanlışmı görüyorum senmi geldın acılen haber bekliyoruz canım geniş ailen den haber ver bize mümkünse. bebekler ve sen ne durumdasınız

evet kızlar ben geldimm evdeyimm, bebişler küvözde, dördüde çok iyi maaşallah subhanallah, solunum cihazından çıktılar tek başlarına nefes alabiliyorlar çook şükür, doktor her gün daha güzel haberler veriyor bize, süt de sağıp götürüyoruz, artıyor sütüm yavaş yavaş, ondada bi problem yok çok şükür,

kiloları 1750-1650-960-960 olarak doğdular, şimdi biraz kilo verdiler ama çabuk toparlar dedi doktor,
isimleri;
1-süeda ayşegül
2-zeyneb alime
3-dilefza
4-dilruba

aman ya rabbiiiiimmmmmmmmmmm allah bağışlasın leylnurcuuuumm inşallah hayırlısıyla eve de getirirsin maşallah maşallah yaaa kendi kendilerine nefeste alabiliyorlar :):):):):)

sen nasılsın peki inşallah iyisindir?doğumun nasıl geçti?

sağolun kızlar Allah razı olsun melitta mesajın içinde çook teşekkür ediyorum.

Ahhh kızlar ahh korkutmak istemiyorum sizi ama çook zor bişeymiş bu, ben normal doğuma cesaret edemem sezeryan olurum kurtulurum diyordum şimdi ikisinide tavsiye etmiyorum:)) çoook canım yandı narkozdan karnımın ağrısıyla uyandım ameliyathanede karnım ağrıyor diye nasıııl ağlıyorum:) odaya aldılar ben hala ağla ağla, birde kendime dayanıklı derim, nerdeee:)) arkadaşım diyor 'tamamm geçecek' onada kızıyorum niye geçecek diyor diye, geçmeyecek diyorum yook geçmeyecek. sonra kalkacaksın dediler, ben kalktım zorla ama karnım aşağıya çekiyor sanki, nefesim kesildi, sonra iğne ilaç falan geçti ağrılar, ama bugün yine çook ağrım oldu hala da ağrım var, inşallah geçecek bu günlerde.

sezeryan ağrısı mı?anaam birde narkozdan uyanırken.inşallah geçecek inşallah?peki yapıştırmamı?
ya gece gece gözlerim doldu yaaa çok mutlu oldum bebişlerin iyi ,kendi kendilerine nefes alıyorlar ,sen iyisin?

kıyamam ben sana yaa tekrar geçmiş olun, hep düşünki 2 gün sonra böyle olmayacak daha iyiye gıdecek. bebeklerın tesellı eder ınşaallah senı , yok anacım yok kolay olurmu candan canlar bölünüyor bütün doğumlar zordur, Rabbım acıl şifa versin. zordur ama atlattınızya çok şükür aklımız çok kaldı sizlerde

Leylenur, kacgundur bende merak icindeydim. Su saatte de acip baktim bir haber varmi senden diye. Cok sukur hersey yolundaymis. Cok sevindim cok gecmis olsun.Saglikla mutlulukla buyut insallah bebeklerini. Umarim bir an once toparlarsin bundan sonra yorucu ama keyifli gunler seni bekliyor):Gule, gule buyut bebislerini.

yasemine katılıyorum zor ama tatlı olsa gerek ileriki zamanlarda yavaş yavaş geçer inşallah :)

beratti sen nasılsın?ekledin mi beni?ekledim ben seni?

maşallah , isimler de çok güzel. 4 kız annesi olmak çok güzeldir sanırım. azıcık büyüdüklerinde değmesinler senin keyfine
sizi ve eşinizi tebrik ederim.

Melitta , yarin ekliycem ama cumartesi, pazar esimle cocuklari oyun grouplarina goturuyoruz. pazartesi gorusuruz ordan. birde bizim yaramazlar pazartesi okula basliyor sabah 8.45 - 11.45 bakalim ilk 3 gun benimde sinifta kalmama izin veriyorlar. O kadar duskunler ki bana nasil alisacaklar bilmiyorum):tabi benim icinde garip bi yalnizlik olacak 3 saat onlarsiz nasil yapacagim bilmiyorum): hic ayrilmadik allahim da ayirmasin ama okul hayatlari basladi artik. Burda boyle erken basliyorlar.bir kac hafta sinifin diskapinda otururum artik):beklerim guzellerimi onlar alisirlar umarim.Ama ben nasil alisacagim bilmiyorum. et ve tirnak misali bana cok zor gelecek . Acayip duskunum kuzularima ogretmenler nasil ilgiler mi alisik degiller ki belki yanlis yapacaklar azar isitecekler offf... bende de bu sitres oldu kac zamandir . Birakmadim ki kimseye onlar mutlu okula gidecekleri icin ama benimde orda olacagimi dusunuyorlar. Biraz zor gececek ama sonucta hepimiz alisacagiz. Neyse umarim kolay gecer bu surec.

herkese hayırlı sabahlar arkadaşlar

gece internetim dondu bilgisayarı kapamak zorunda kaldım.

leylnur uykuya geçene kadar aklımdan çıkmadın rabbim sana ve evlatlarına sağlıklar versin :)

beratti inşallah bende görürüm evlatlarımın okullu olduklarını :) çok farklı birduygu olsa gerek :):)

ahh canımm neden bu kadar kötü oldu acaba acaba narkozdan uyanırken ağrı kesici iğne yapmaları gerekiyordu muhtemelen onu yapmamışlar sana ondan kaynaklanmıştır o kadar acı canım sonrasıda tabiki kolay değill büyük bir ameliyat nede olsa niş. birkaç güne kadar birşeyin kalmaz canım inan sen böyle yazınca ben daha çok korktum çünki ben hiç normal doğum yapamam diyodum sezeryan diyodum senide böyle görünce napcam ben demeye başladım açıkcası çok çok geçmiş olsun canımmm bebişlerine Allahım uzun ömürler versin inş...

Allahım analı babalı büyütsün inş. darısı hepimize olsun inş... canım isimleride çok güzell Allahım sizlere bağışlasın hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…