tecrubeli ikiz anneleri

geçmiş olsun canım bol bol dinlen ve c vitamini al, hemen iyileş:2: ben hala çalışıyorum, eve gidince dinlenebiliyorum işte, ama hep yatasım geliyooo kontrolün iyi geçer umarım, iyi haberlerini bekliyorum:) bnm dr beyinlerine, kalp damarlaına falan baktı, bundan sonra zor olacak bakmak dedi geçen hftydı bnm kontrolüm de:) rahim ağzıma baktı. aklında olsun. bi de kasılmalar için magnezyum verdi

geçmiş olsun canım bol bol dinlen ve c vitamini al, hemen iyileş:2: ben hala çalışıyorum, eve gidince dinlenebiliyorum işte, ama hep yatasım geliyooo kontrolün iyi geçer umarım, iyi haberlerini bekliyorum:) bnm dr beyinlerine, kalp damarlaına falan baktı, bundan sonra zor olacak bakmak dedi geçen hftydı bnm kontrolüm de:) rahim ağzıma baktı. aklında olsun. bi de kasılmalar için magnezyum verdi

[B]tecrübeli annelerrr sorum olacaktı sizlere hafta içi detaylı ultrasyon çekilecek zormu oluyor ??? ne kadar sürüyor ??? normal ultrasyon gibi birşeymi ??? bebeğin herşeyini görüyomuyuz bilgi verebilirmisinizzz[/B]

Eki Görüntüle 270439

TEYZELERİ,İŞTE BENİM PAŞALARIMIN 14 AYLIK HALLERİ.Maaşallah kuzularıma :) darısı sizlere İnşallah..

anammm ne tatlı bnlar bölee, bayıldımm:)) özellikle de efe gibi duruşlarına bayıldım valla, allah bağışlasın, maşşallhhh darısı bize inşalah görürüz bizde o günleri, şimdi hayal etmek bileharikaa

Sagol canım bugun daha ıyıyım haftalık pruluton depot oluyorum ben onun için saglık ocagına gıttım
Masallah ya calışanlara hayranım ama dıkkat et
Sagol ıns ıyı gcer benımkalp beyın 18 haftalık ayrıntılıda bakıldı çok sukur ıyıydı hersey
Rahım agzına hep baktırıyorum canım ben serklajlıyım zaten onuniçin yatıyorum ben 3. aydan berı
Magnezyumuda kullanıyorum 16.haftadan berı koca karılar gıbı 1 poset ılac ıçıyorum

kulunç yada yel için sormuştum cevaplarınıza teşekkr ediyorum, birde bir topikte okudum yarım cay bardagı ılık su, 1 tatlı kaşıgı bal, 1 tatlı kasıgı tarcın, karıstıp bıra bkletınce koyulasıyor problemınız olna yere sürüp üstünü kapatıp dinleniyorsunuz, eşim eve gelince hemen yaptık dünya varmış dedım, bılgınız olsun.
ilaçlarla hepimizin başı dertte her gün bende 1 avuc içiyorum bunadımmı nedır bıde bunu çtimmi içmedimmi iye düşünüyorum
kasılmalara magnezyum iyi geliyor, birde yorulmamanız gerekıyor.
fırdoooosss oğluşların çoook şeker darısı başımıza çocuklarımızı inşaallah kucaımız alırda buyuturuz.
ayrıntılı ultrasonda ben önce 30 dk kaldım oğluşummuş megerse üzünü dönmesi kalbıne bakılamadı 2 hafta sonra bıdaha cagırdı dr gıttık 18. haftaydı hem cınsiyetler netleştı hemde bütün organlar ölçüldü. 20 dk da o sürdü

güzel sözleriniz için teşekkürler kızlar.işte benim paşalarımı gördünüz.2,5 ay önceki fotoları onlar.sizlerde İnşallah buraya bebeklerinizin fotolarını ekleyeceksiniz.

Uhdecim ben ilk 17.haftamda girmiştim ayrıntılı ultrasona.zor falan omuyor aynı muayenedeki gibi yapılıyor.sadece süresi biraz uzun oluyor o kadar.benim iki bebek 45 dk.falan sürmüştü.valla herşeyini görüyorsun,omurgalarını bile tek tek sayıyor doktor.harika birşey:)herhangi bir sorunu olup olmadığına bakılıyor.çekinecek ya da endişelenecek hiç bir durum yok.bildiğin ultrason işte.zaten içeriden büyülenmiş gibi çıkacaksın

leylnur cum nasılsın agrıların gectımı toparlanabıldınmı, bugun görebıldınmı bebekleri, gördünse nasıllar, istediğinizzaman gösteriyorlarmı, arasırada olsa emzirebiliyormusun yoksa sadece sagıp sütümü veriyorsun

Selam ikiz anneleri bizde yeni fark ettik bu topigi
benimde ikizlerim persembe günü kucagimda olacaklar insallah ALLAH yardimcimiz olsun simdiden

benimde ikizlerim persembe günü kucagimda olacaklar insallah ALLAH yardimcimiz olsun simdiden

sağlıkla alın kucağınıza.. bence bu altın saatlerinizi iyi değerlendirin... uyuyunnn uyuyunnn uyuyun :))

selam arkadaşım hayılısıyla inşaallah kucagın alırsınız eşinde sende. Allah sızlere bagıslasın onları. cetvelden anladıgım kadarıyla 36. haftadasınız. doguma neye göre karar verıldı. kesın 37. haftadamı alınıyor ıkızler. biz 34 haftayı bıtırdık Allah a şükür. bebeklerınızın cınsıyelerı ve kg ları nedır. ayyyy heyecan basmıştır sizi nasıl bır duygu gününü bılmek ve doguma hazırlanmak. toplam kaç kg aldınız hamılelık nasıl gectı zormuydu

Öncelikle teekkür ederim iyi dileklerin icin evet yarin 37 oluyorz insallah
dogum epidural sezeryan olacak cünkü bebislerin basi biri asagida biri yukaridaymis
kesin 37 diye bisey yok aslinda benim rahim agzimda acilma olmus hastanede kaldim biraz gecuktirdi doktorlar dogumu
masallah sende baya iyisin 1 kiz 1 erkek bebisler kilolari 2 kiloyu gecmis dedi doktorumuz son 2 kontrolde bakmadi zaten sadece alttan muayene etti heralde suan iyidirler ben ise 16 kilo aldim herkes sadece tek bebek gibi desede karnim var biraz yaniama cok güzel hersey suan heyecan var tabiki ALLAH yardimcimiz olsun

senı tekrar tbrik ediyorum canım bebeklerde sende iyi gelmişsiniz bugune kadar. 16 kg hakıkaten çok normal. bebeklerın cinsiyetlerı, kg ve haftaları da iyi inşaallah küvezede gerek kalmaz. agrısız ve acısız dogum nasıp etsın Allah ım. bizim bebeklerımızden alttakının popo aşagıda bu bızım avantaj dedı doktor kafa aşagıda olsa çabuk acardı rahımı dedı. dedıgı şey sende oldu sanırım. hayırlısı tabı ama ona ragmen 37 hafta bıtımı çok ıyı maaşallah, iyi haberlerını beklıyoruz Alah yar ve yardımcınız olsun

ahh canım aynı durumdayız ya benim 10 gündür devam ediyo kendimi akupunktura zor attım biraz çözülmye başladım şimdi bebelerle de zor gidip gelmek ama bir an önce sağlığıma kavuşmalıyım onları indirip kaldıramıyorum bu çok zor bi ağrı gerçekten.Rabbim hepimize şifa versin...mevsim geçişinden midir nedir 2 halam yiğenim kimi görsem böyle...

veeee maşallah leylnurun prensesleri doğmuş analı babalı sağlıklı büyüsünler inşallah.mucize anne kendine iyi baksın bol süt olsun...

aman da aman firdosun paşalarına da maşallah. ben şu arkadakini daha çok beğendim sankim kanım kaynayıverdi birden neden acaba yerim ben onların kravatlarını...

oyy kızlar çok oturamicam bilgisayarda herkesi öpüyorum tek tek umarım hepiniz iyisinizdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…