Benım 4-5 gundur basladı kasılmalar ben hep yatıyorum yattıgım halde oluyo agrılar bıde ustune grıp oldum çok fenayım kan benımde dusuyo yukselıo seker çıktı bende kontrolum persembe ne kadar oldular bende merak edıyorum
Benım 4-5 gundur basladı kasılmalar ben hep yatıyorum yattıgım halde oluyo agrılar bıde ustune grıp oldum çok fenayım kan benımde dusuyo yukselıo seker çıktı bende kontrolum persembe ne kadar oldular bende merak edıyorum
Eki Görüntüle 270439
TEYZELERİ,İŞTE BENİM PAŞALARIMIN 14 AYLIK HALLERİ.Maaşallah kuzularıma :) darısı sizlere İnşallah..
geçmiş olsun canım bol bol dinlen ve c vitamini al, hemen iyileş:2: ben hala çalışıyorum, eve gidince dinlenebiliyorum işte, ama hep yatasım geliyoookontrolün iyi geçer umarım, iyi haberlerini bekliyorum:) bnm dr beyinlerine, kalp damarlaına falan baktı, bundan sonra zor olacak bakmak dedi geçen hftydı bnm kontrolüm de:) rahim ağzıma baktı. aklında olsun. bi de kasılmalar için magnezyum verdi
[B]tecrübeli annelerrr sorum olacaktı sizlere hafta içi detaylı ultrasyon çekilecek zormu oluyor ??? ne kadar sürüyor ??? normal ultrasyon gibi birşeymi ??? bebeğin herşeyini görüyomuyuz bilgi verebilirmisinizzz[/B]
Canım nerde yasıyosun bılmıyorum da bebeklerın hangı hastanede oldugunu merak ettım
bende sizi merak ediyordum.. gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebeklerinizi.. kolay gelsin diyorum ayrıca :)
isimleride çok güzel.. bol sütlü gazsız günleri olsun :)
Selam ikiz anneleri bizde yeni fark ettik bu topigi
benimde ikizlerim persembe günü kucagimda olacaklar insallah ALLAH yardimcimiz olsun simdiden
Selam ikiz anneleri bizde yeni fark ettik bu topigi
benimde ikizlerim persembe günü kucagimda olacaklar insallah ALLAH yardimcimiz olsun simdiden
sağlıkla alın kucağınıza.. bence bu altın saatlerinizi iyi değerlendirin... uyuyunnn uyuyunnn uyuyun :))
selam arkadaşım hayılısıyla inşaallah kucagın alırsınız eşinde sende. Allah sızlere bagıslasın onları. cetvelden anladıgım kadarıyla 36. haftadasınız. doguma neye göre karar verıldı. kesın 37. haftadamı alınıyor ıkızler. biz 34 haftayı bıtırdık Allah a şükür. bebeklerınızın cınsıyelerı ve kg ları nedır. ayyyy heyecan basmıştır sizi nasıl bır duygu gününü bılmek ve doguma hazırlanmak. toplam kaç kg aldınız hamılelık nasıl gectı zormuydu
Öncelikle teekkür ederim iyi dileklerin icin evet yarin 37 oluyorz insallah
dogum epidural sezeryan olacak cünkü bebislerin basi biri asagida biri yukaridaymis
kesin 37 diye bisey yok aslinda benim rahim agzimda acilma olmus hastanede kaldim biraz gecuktirdi doktorlar dogumu
masallah sende baya iyisin 1 kiz 1 erkek bebislerkilolari 2 kiloyu gecmis dedi doktorumuz son 2 kontrolde bakmadi zaten sadece alttan muayene etti heralde suan iyidirler ben ise 16 kilo aldim herkes sadece tek bebek gibi desede karnim var biraz yani ama cok güzel hersey suan heyecan var tabiki ALLAH yardimcimiz olsun
tesekkür ederim bende cok isterim uyumak ama gece yatamiyorum artik
son günler zor geciyor
kızlar merhaba nasılsınız ben 2 gndür topığe gıremıyorum çünkü 2 gün önce sabaha karşı klun yada yel denen şey başıma geldı çoookkk febayım bugun 3. gun ama iileşme yok sadece agrı kesici aldıgımda bır sure rahatlıyorum sonra kaldıgı yerden devam. şimdi bile zor yazıyorum, il aksam sabaha kadar uyuyamadım üstüne bıde agladım. bu gece agrı kesıcı alıp yattım oda etkı geçince gene uyandım, yerımde duramıyorum ufff, eşimde gece vardıyası o evdeyken yatırp kaldırıyor benı lavaboya gitmek bileçok zor. sol küregımın kenarında oldu. nefes alıp verırken, yutkunurken, oturup kalkarken, yatarken felake bır acı. buna iyi gelen birşeyler biliyormusunuz. hamıleleıktede herşey kullanılmıyor.((( 3 gündür ağlamaklıyım. bıldıgınız birşeyler varsa nerlerde bulunursanız sevınırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?