canım çok tşk.ederimm yarın detaylı ultrasyonumuz çekilecek heyecanı şimdiden sardı benii inş. herşeyleri iyidir bebişlerimin eminim büyülenerek çıkacagım ordan hayırlsıı olsun artıkkkUhdecim ben ilk 17.haftamda girmiştim ayrıntılı ultrasona.zor falan omuyor aynı muayenedeki gibi yapılıyor.sadece süresi biraz uzun oluyor o kadar.benim iki bebek 45 dk.falan sürmüştü.valla herşeyini görüyorsun,omurgalarını bile tek tek sayıyor doktor.harika birşey:)herhangi bir sorunu olup olmadığına bakılıyor.çekinecek ya da endişelenecek hiç bir durum yok.bildiğin ultrason işte.zaten içeriden büyülenmiş gibi çıkacaksın
maşallahhh canım çok iyi bir hafta kilolarıda bebişlerinin gayet iyi Allahım nazarlardan esirgesin inş.. darısı bizlereolsun o günleri görmeyi nasip etsin Rabbim....Selam ikiz anneleri bizde yeni fark ettik bu topigi
benimde ikizlerim persembe günü kucagimda olacaklar insallah ALLAH yardimcimiz olsun simdiden
senı tekrar tbrik ediyorum canım bebeklerde sende iyi gelmişsiniz bugune kadar. 16 kg hakıkaten çok normal. bebeklerın cinsiyetlerı, kg ve haftaları da iyi inşaallah küvezede gerek kalmaz. agrısız ve acısız dogum nasıp etsın Allah ım. bizim bebeklerımızden alttakının popo aşagıda bu bızım avantaj dedı doktor kafa aşagıda olsa çabuk acardı rahımı dedı. dedıgı şey sende oldu sanırım. hayırlısı tabı ama ona ragmen 37 hafta bıtımı çok ıyı maaşallah, iyi haberlerını beklıyoruz Alah yar ve yardımcınız olsun
anlıyorum sizi.. evet öyle oluyor bende sırtımda 4 yastıkla oturarak uyuduğumu bilirim..
canım çok tşk.ederimm yarın detaylı ultrasyonumuz çekilecek heyecanı şimdiden sardı benii inş. herşeyleri iyidir bebişlerimin eminim büyülenerek çıkacagım ordan hayırlsıı olsun artıkkk
maşallahhh canım çok iyi bir hafta kilolarıda bebişlerinin gayet iyi Allahım nazarlardan esirgesin inş.. darısı bizlereolsun o günleri görmeyi nasip etsin Rabbim....
Sagol canım bugun daha ıyıyım haftalık pruluton depot oluyorum ben onun için saglık ocagına gıttım
Masallah ya calışanlara hayranım ama dıkkat et
Sagol ıns ıyı gcer benımkalp beyın 18 haftalık ayrıntılıda bakıldı çok sukur ıyıydı hersey
Rahım agzına hep baktırıyorum canım ben serklajlıyım zaten onuniçin yatıyorum ben 3. aydan berı
Magnezyumuda kullanıyorum 16.haftadan berı koca karılar gıbı 1 poset ılac ıçıyorum
günaydın kızlar,nasılsınız?
Melitaaaaa nerelerdesin??
firdosuuummm geldim :) küçük adamların maşallah çok tatlılar rabbim bağışlasın inşallah.demin ben yokken sayfalara baktım ne var ne yok diye oğluşlarını gördüm :) maşallah
kaç gündür internet yoktu malesef birde rahatsızdım bugün dr a gittik yanmam vardı.dr. fitil verdi birde melhem sanırım enfeksiyon oldu.malum su yok burda depoya tankla geliyor sudr. artık riskli döneme giriyoruz takipleri sıklaştıracağız dedi.rahim boyu ölçümü yaptı.güzel dedi.tehlikeli birşey yada kısalık yok dedi.birde zaten dikiş önermiyorum enfeksiyon bakımından dedi.bol bol ıstırahat dedi.eğer karnında daralma genişleme , kanama,kanamalı akıntı,su gelirse hemmen vakit kaybetmeden gel dedi.
benimde hamdolsun sadece kasık ,karın ağrısı ve gerilmesi sırt ve bel ağrısı var.bunlarda normal artık karnım baya çıktı.sol bacağım fazla ağrıyordu.kalsiyum eksikliği mi acaba dedim üç gündür kakaolu süt içiyorum.dr. kalsiyum eksikliğinden zannetmiyorum ama eğer geçmezse gel ilaç yazalım dedi.birde malesef hayatım boyunca başıma gelmeyen ve aklımın ucuna gelmicek bişey başıma geldi.
ağzımda aft denilen bişey çıktı.mahvoluyorum bişey yerken çoook zorlanıyorum.gebelikte olur bişey olmaz dedi :S
dertlerimin biri bitiyor biri başlıyor
artık kimseye ikiz olduğunu demiyorum.karar verdim hast yada bi yer de sorarlarsa karşımdakinin bebişinin ciniyeti ne ise onu dicem.örneğin erkek ise benimki de erkek dicem.artık nazara gelmek istemiyorum.
bugün direk gitmiştim hastaneye hemşire seslendi.
bütün gebe hast. ve diğer servis hastaları bakıp aaaaaaaaaaaaa ikiz mi aaaaaaaaa ikizmiş aaaaaa dediler.bende gülümseyerek içeri girdim.
çıkarkende ilgi odağıydım.zayıfsın karnın var.nasıl taşican.manken gibisin.sırrı ne?inanılmaz aman maşalllaaah.aşşağı kata inerken de "ikizlere hamileymiş "dedi biri zaten döndün baktım.
bugünden itibaren anladım dikkat etmeliyim nazara gelebilirim.
benim havadisler bu kadar sizler anlatın tecrübeli ikiz anneleri özledim sizi :):):):)
anlıyorum sizi.. evet öyle oluyor bende sırtımda 4 yastıkla oturarak uyuduğumu bilirim..
günaydın kızlar,nasılsınız?
Melitaaaaa nerelerdesin??
firdosuuummm geldim :) küçük adamların maşallah çok tatlılar rabbim bağışlasın inşallah.demin ben yokken sayfalara baktım ne var ne yok diye oğluşlarını gördüm :) maşallah
kaç gündür internet yoktu malesef birde rahatsızdım bugün dr a gittik yanmam vardı.dr. fitil verdi birde melhem sanırım enfeksiyon oldu.malum su yok burda depoya tankla geliyor sudr. artık riskli döneme giriyoruz takipleri sıklaştıracağız dedi.rahim boyu ölçümü yaptı.güzel dedi.tehlikeli birşey yada kısalık yok dedi.birde zaten dikiş önermiyorum enfeksiyon bakımından dedi.bol bol ıstırahat dedi.eğer karnında daralma genişleme , kanama,kanamalı akıntı,su gelirse hemmen vakit kaybetmeden gel dedi.
benimde hamdolsun sadece kasık ,karın ağrısı ve gerilmesi sırt ve bel ağrısı var.bunlarda normal artık karnım baya çıktı.sol bacağım fazla ağrıyordu.kalsiyum eksikliği mi acaba dedim üç gündür kakaolu süt içiyorum.dr. kalsiyum eksikliğinden zannetmiyorum ama eğer geçmezse gel ilaç yazalım dedi.birde malesef hayatım boyunca başıma gelmeyen ve aklımın ucuna gelmicek bişey başıma geldi.
ağzımda aft denilen bişey çıktı.mahvoluyorum bişey yerken çoook zorlanıyorum.gebelikte olur bişey olmaz dedi :S
dertlerimin biri bitiyor biri başlıyor
artık kimseye ikiz olduğunu demiyorum.karar verdim hast yada bi yer de sorarlarsa karşımdakinin bebişinin ciniyeti ne ise onu dicem.örneğin erkek ise benimki de erkek dicem.artık nazara gelmek istemiyorum.
bugün direk gitmiştim hastaneye hemşire seslendi.
bütün gebe hast. ve diğer servis hastaları bakıp aaaaaaaaaaaaa ikiz mi aaaaaaaaa ikizmiş aaaaaa dediler.bende gülümseyerek içeri girdim.
çıkarkende ilgi odağıydım.zayıfsın karnın var.nasıl taşican.manken gibisin.sırrı ne?inanılmaz aman maşalllaaah.aşşağı kata inerken de "ikizlere hamileymiş "dedi biri zaten döndün baktım.
bugünden itibaren anladım dikkat etmeliyim nazara gelebilirim.
benim havadisler bu kadar sizler anlatın tecrübeli ikiz anneleri özledim sizi :):):):)
aftlara hamılelıkte bıldıgım kadarıyla krem falan verılmıyor, küçük bir pamuga bal sürüp aft ın üzerınde bas istersen orada bir süre kalsın iyi gelıyor. bırde vıtamın eksıklıgınden cıkıyorlar dıye bılıyorum, vitamın ılaçların varsa ihmal etme, yoksada doktorundan ıste
kısslaar biz bugun dr a gittik bebeklerimizi ördük Allah a şükür iyilermiş, nst ye de girdik. doğum belirtisi yokmuş henüz, tekrar karaciğer enzimlerime bakıldı Allah a şükür onlarda baya bi düşmüş ama deri altında biriken tuzlardan dolayı kaşınmaya devam edermişim, dr ilaca devam dedi, bi daha kansayımı yapıldı. sağlık ocagınada gıttık. derken akşam oldu, dedım bebekler doğmıcaksada "daha var ama gelmişken çıkalım bar dicekler" dedım. uzun sürdü bugun işimiz. neyse iyi olsunlarda. sizler nasılsınız
günaydın nasılsınız kızlarrrr
dün bizde ayrıntılı ultrasyona girdik inanaılmaz birşeydi tarifi imkansız birşey mucize buu çok güzeldii herşey güzel dedi dr. kısa ve nett çok şükürr inş. böyle devam eder sonuna kadar..
aftlara hamılelıkte bıldıgım kadarıyla krem falan verılmıyor, küçük bir pamuga bal sürüp aft ın üzerınde bas istersen orada bir süre kalsın iyi gelıyor. bırde vıtamın eksıklıgınden cıkıyorlar dıye bılıyorum, vitamın ılaçların varsa ihmal etme, yoksada doktorundan ıste
merhaba yasemin nasılsın görüşmeyeli ? multivitamin , demir , balık yağı hapı kullanıyorum.bal 'ı deneyeceğim.
uhde haberlerine sevindim, hadi bakaılm sonuna kadar bütün kontrollerin böle gider inşalahh
firdos demek o kağan ha ismi de pek güzelmiş. annesi ben onu damat olarak düşünmüştümövünmek gibi olmasın ama ceylan gözlü kızım da pek güzeldir
kızlar iyi haberlerinize çok seviniyorum maşallah hepinize melitta yasemin uhde unuttuğum varsa affola aklımda bu kadar kaldı
melitta sanki beni anlatmışsın canım son zaman ikiz olduğunu ben de söylemiyodum ama laf arasında çok pot kırıyodum hep bebekler diyodum karşıdaki de bebekler? diyince kalakalıyodum
firdos demek o kağan ha ismi de pek güzelmiş. annesi ben onu damat olarak düşünmüştümövünmek gibi olmasın ama ceylan gözlü kızım da pek güzeldir
kızlar iyi haberlerinize çok seviniyorum maşallah hepinize melitta yasemin uhde unuttuğum varsa affola aklımda bu kadar kaldı
melitta sanki beni anlatmışsın canım son zaman ikiz olduğunu ben de söylemiyodum ama laf arasında çok pot kırıyodum hep bebekler diyodum karşıdaki de bebekler? diyince kalakalıyodum
bebeklerin büyüyor dolayısıyla mesaneye baskı yapıyorlar.idrara sık çıkman normal.su mu değil mi renginden bile ayırt edebilirsin.hem su öyle çişin gelmiş gibi sıkışınca gelmez.birden gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?