tecrubeli ikiz anneleri

canım çok tşk.ederimm yarın detaylı ultrasyonumuz çekilecek heyecanı şimdiden sardı benii inş. herşeyleri iyidir bebişlerimin eminim büyülenerek çıkacagım ordan hayırlsıı olsun artıkkk
Selam ikiz anneleri bizde yeni fark ettik bu topigi
benimde ikizlerim persembe günü kucagimda olacaklar insallah ALLAH yardimcimiz olsun simdiden
maşallahhh canım çok iyi bir hafta kilolarıda bebişlerinin gayet iyi Allahım nazarlardan esirgesin inş.. darısı bizlereolsun o günleri görmeyi nasip etsin Rabbim....

günaydın kızlar,nasılsınız?

Leylnur buralardaymışsın dün gece,bugünlerinin tadını çıkar canım kızlar eve gelince pek fırsatın olmayacak:) durumları nasıl,doktorlar ne zaman küvözden çıkar diyorlar?sanırım Nalan'ın kızları da eve gelmişler.onada çok sevindim.

Melitaaaaa nerelerdesin??

Asudecim demek Kağanı beğendin sen,al senin olsun o zaman üçüz gibi büyürler

Selam kizlar dün erken cikmak zorunda kaldim nasilsiniz?

Sagol yasamin AMIN insallah ALLAH hepimize saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin dogum agrisiz olacak tabide sonrasini bilemiyorum ben bebisler gelsin durumdan haberdar ederim sizleri

anlıyorum sizi.. evet öyle oluyor bende sırtımda 4 yastıkla oturarak uyuduğumu bilirim..

Bende 3 minderler uyuyorum suan midem cok fena yaniyordu ki gecti sükür yinede insan Rahat edemiyor ama bebisler icin
herseye deger öyle degilmi?

Tesekkür ederiz AMIN canim evet ya haftamiz cok iyi darisi sizlerin basina insallah ALLAH hepimize yardim etsin

serklajlı olduğunu bilmiyodum nursincim, kendine dikkat et, çoğu gitti azı kaldı.ilaçlardan bıktık zaten ama katlanıyoruz ilaçsız da olmuyoo, yetişemiyoruz bebüklere, hayırlısıyla kucağımıza alalım canım, o an herşeyi unutucaz güzel haberlerini bekliyorum kontrolden:80:

kısslaar biz bugun dr a gittik bebeklerimizi ördük Allah a şükür iyilermiş, nst ye de girdik. doğum belirtisi yokmuş henüz, tekrar karaciğer enzimlerime bakıldı Allah a şükür onlarda baya bi düşmüş ama deri altında biriken tuzlardan dolayı kaşınmaya devam edermişim, dr ilaca devam dedi, bi daha kansayımı yapıldı. sağlık ocagınada gıttık. derken akşam oldu, dedım bebekler doğmıcaksada "daha var ama gelmişken çıkalım bar dicekler" dedım. uzun sürdü bugun işimiz. neyse iyi olsunlarda. sizler nasılsınız

günaydın nasılsınız kızlarrrr

dün bizde ayrıntılı ultrasyona girdik inanaılmaz birşeydi tarifi imkansız birşey mucize buu çok güzeldii herşey güzel dedi dr. kısa ve nett çok şükürr inş. böyle devam eder sonuna kadar..

yasemin iyi haberlerine sevindim, ne kadar güzel böle heyecanla doğumu bekliyosun:)) daha çıkmasın bebişlerin canım, durabildikleri kadar dursunlar:)) sağlıkla kucağına alırsın inşalah, güzel haberlerini bekliyoruz. ben iyiyim sadece olası sorunlar yaşıyorum. akşamları özellikle, nefes sorunu, kasık ağrısı falan, ama bebüklerim iyiler :)

uhde haberlerine sevindim, hadi bakaılm sonuna kadar bütün kontrollerin böle gider inşalahh

firdos demek o kağan ha ismi de pek güzelmiş. annesi ben onu damat olarak düşünmüştüm övünmek gibi olmasın ama ceylan gözlü kızım da pek güzeldir

kızlar iyi haberlerinize çok seviniyorum maşallah hepinize melitta yasemin uhde unuttuğum varsa affola aklımda bu kadar kaldı

melitta sanki beni anlatmışsın canım son zaman ikiz olduğunu ben de söylemiyodum ama laf arasında çok pot kırıyodum hep bebekler diyodum karşıdaki de bebekler? diyince kalakalıyodum

teşekkürler :) gene de yavrularımız için siz tecrübeli ikiz anneleri dualarınızı eksik etmeyin.ben başta beratti olmak üzere diğer tecrübeli ikiz annelerine sizlere duacıyım.bizi aydınlatıyorsunuz.

evet ya artık aa ikiz mi diye şaşırdıklarında bi tuhaf oluyorum bu sefer acayip bi korku ile buhran arasında bi duygu sarıyor beni.bi de göbeğin pek çıkmamış zayıfsın bi de ikiz muhabbetleri olunca iyice geriliyorum.aslında mutlu olmak gerek dimi? ama ben nazardan çok korkmaya başladım.evlatlarımız rabbime emanetler.

birde acil bir sorum var.
iki gündür karnım göbeğim fena geriliyor .bu normal mi?kaburgamın olduğu yer göğüsüm altı da geriliyor normal mi?patlayacağım sanıyorum.

canım dünür olmayı teklif ediyosun demek e biraz düşüneyim ben..o zaman gençler aralarında anlaşsınlar konuşsunlar bizde yüzükleri takarız:)

Son düzenleme:
tecrübeli ikiz anneleri acil yardım edin.

daha bir dk önce tuvalete gittim.yine sıkıştım acayip idrar yapıyorum.korkuyorum nolur yardım edin.normal mi ?yoksa birşeyin habercisi mi ? su mu geliyor

resmen karnımın altı rahatlamaya başladı.acil yardım edin nolur. yine tuvalete gideceğim.
bugünde karnım patlicak gibiydi yardım

bebeklerin büyüyor dolayısıyla mesaneye baskı yapıyorlar.idrara sık çıkman normal.su mu değil mi renginden bile ayırt edebilirsin.hem su öyle çişin gelmiş gibi sıkışınca gelmez.birden gelir.

Son düzenleme:
bebeklerin büyüyor dolayısıyla mesaneye baskı yapıyorlar.idrara sık çıkman normal.su mu değil mi renginden bile ayırt edebilirsin.hem su öyle çişin gelmiş gibi sıkışınca gelmez.birden gelir.

su rengi , sarı falan değil.birde gebelik suyu nereden gelir.idrar yolundan mı yoksa diğer yoldan mı?peki gebelik suyu ne renk?
ilk defa başıma geliyor bu kaçıncı gidişim karnım yumuşadı resmen rahatladı.ilk defa böyle oldu korktum çok korktum yine tuvalete gideceğim.

Allah ım ne zormuş gebelik yaaa ilk defa yaşanan herşey bi sorun gibi

canım bi sakin ol önce.su bebeklerin geldiği yerden gelir,idrar deliğinden değil.öyle tuvalete gidip çiş yapar gibi olmaz zaten.seninki çok normal.rengi bildiğin su rengidir.ama çok endişelenirsen yarın doktorunu ara ya da git bi eczaneye bi kağıt var su gelip gelmediğini gösteriyormuş ondan al.tabii her eczanede var mı bilmiyorum.kabız falan mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…