su denilene göre bildiğimiz su gibiymiş.idrar yolundan değilde bebeğin geleceği yerden geliyormuş zaten tutamıyormuşsun.firdos öyle demişti.o beyaz su benden de geliyor bazen sarı oluyor iç çamaşırımda.o normalmiş.dr öyle dedi.ama sıvı akıntı olursa süt kesiği gibi oluyor bi de yanma olursa malesef enfeksiyon oluyor.gerçi buaylar normalmiş.dr. fitil ile melhem verdi bana kullanıyorum şimdi.ama fitil iki tane idi.üç gün arayla kullanılıyordu bitti.melhemi kullanıyorum.
hastanenin uzak olması çok kötü diim yaaabazen korkuyorum acil bişey olsa bi saatte nasıl ulaşılacak?bi saatte neler yaşarım neler diye düşünüyorum evlatlarımız rabbimize emanet.
maşallah maşallah gerçekten sen iyiymişsin.bana hala yürüyüş yasak.yürüyemiyorumda zatenbana da iyi görünüyorsun diyorlar ama ben o kadar yorgunum ki artık yemek yapmak bile beni çok yoruyor.
ailenin yanına mı gideceksin?doğumu nerede yapmayı düşünüyorsun?bana uçağa binmek yasak izmire gidemicem.doğumumu kıbrısta yapacağım.daha bebek alışverişi yapmadım.inşallah 7.aydan sonra yapacağım.
ama alışveriş ten ziyade bakması bile çok güzel değil mi ? :):) çok güzel şeyler var :)
-----------------------------------------------------------------------------doktora gitmekten vazgeçtim bu sabah itibariyle gitmedim.biraz fazla abartığımı hissettim.o yüzden normal kontrol günüm olan cumartesi günü gidicem.o zaman gitmem benim için daha iyi olacak çünkü ankaraya gitmeden doktor son kontromü yapmış olur.daha rahat yola çıkarım gibime geliyor.
evet canım kaynanamlar 26ında haca gidiyor onları yolcu edicez sonrada onlar gidince ben annemlere gidicem..eşim tabi geri dönecek eve sonra almaya gelicek.kaynanamların yokluğunuda rahatça annemlerde kalıcam inşallah bişey olmassa.
ben doğumu ankarada yapmak istiyorum.ama tabi yolda giderken bişey olmasından da korkuyorum.şimdilik yolu kaldırabilirim ama ilerleyen aylarda ne olur bilemiyorum.ama buradaki doktorlara güvenmiyorum.senin yolun bizden uzun tabi.bizim sadece 2 saat ankara ama 4 aydır ilk defa çıkıyorum yola.
evet çok şirin bebek kıyafetleri internetten sürekli balıyorum bende..e işte bir daha ankara zor giderim diye gittiğimde almayı düşünüyorum.yaklaşık 20 gün oarada kalıcam bunu değerlendiriyim.
-----------------------------------------------------------------------------
haklısın mantıklı için rahat yola çıkmış olursun.anneciğine gittiğinde doya doya sarıl tüm anne özlemi çeken evlatlar içinhangi memlekettesin sen?2 saat demişin. ne güzel 20 gün kalcaksın .orada internete girersen görüşürüz.
kızlar nasılsınız?yaramazlar nasıl,sizi üzmüyorlar değil mi:)ben iyiyim ama tedirginim bu günlerde.2 gündür mide bulantılaırm var,hatta iki kez çıkardım.ara ara baş dönmelerim,iştahsızlık,tiksinme,halsizlik,sırt ve bel ağrısı da var.ayrıca erken bir şekilde adet oldum ama sadece 2 gün sürdü.şimdi sadec wc ye gidince tuvalet kağıdına damla geliyor.sanmıyorum ama akılama gelen başıma gelirse yandım demektir
Uhdecim bizim bebek arabamız hediye gelmişti,biz almadık yani.arka arkaya olanlardan.şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadık.zaten ikizlerle öyle çok gezmeye falan gidemiyorsun.yanyana olnlarda güzel,hatta bizim kızlar hep ondan aldılar.sanırım bi benimki arka araya olanından ama menunum,çok yer kaplamıyor ve her yere rahatça girebiliyorsun.
kızlar nasılsınız?yaramazlar nasıl,sizi üzmüyorlar değil mi:)ben iyiyim ama tedirginim bu günlerde.2 gündür mide bulantılaırm var,hatta iki kez çıkardım.ara ara baş dönmelerim,iştahsızlık,tiksinme,halsizlik,sırt ve bel ağrısı da var.ayrıca erken bir şekilde adet oldum ama sadece 2 gün sürdü.şimdi sadec wc ye gidince tuvalet kağıdına damla geliyor.sanmıyorum ama akılama gelen başıma gelirse yandım demektir
Uhdecim bizim bebek arabamız hediye gelmişti,biz almadık yani.arka arkaya olanlardan.şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadık.zaten ikizlerle öyle çok gezmeye falan gidemiyorsun.yanyana olnlarda güzel,hatta bizim kızlar hep ondan aldılar.sanırım bi benimki arka araya olanından ama menunum,çok yer kaplamıyor ve her yere rahatça girebiliyorsun.
umarım sende en yakın zamanda kavuşursun annene ve ailene canım..zor aileden uzakta olmak bide ben gibi ailesine düşkün olanlar için.ramazan bayramında gelmişlerdi ama ben yinede çok özledim.annemi babamı kardeşlerimi.ben yozgattayım canım.daha doğrusu yozgatın bir ilçesindeyim.annemlerde internet var girerim tabi o zamanda.
canımmm hayırlı haberler mi vereceksin acaba bizleree istiyomusun yeniden bebiş bilmiyorum ama test yap istersen herhalde çıkar sonuç Allahım hakkında hayırlısını versin canım benim..kızlar nasılsınız?yaramazlar nasıl,sizi üzmüyorlar değil mi:)ben iyiyim ama tedirginim bu günlerde.2 gündür mide bulantılaırm var,hatta iki kez çıkardım.ara ara baş dönmelerim,iştahsızlık,tiksinme,halsizlik,sırt ve bel ağrısı da var.ayrıca erken bir şekilde adet oldum ama sadece 2 gün sürdü.şimdi sadec wc ye gidince tuvalet kağıdına damla geliyor.sanmıyorum ama akılama gelen başıma gelirse yandım demektir
merhabalar, benimde ikiz ogluslarim var haftaya 6 aylik olacaklar insallah. benim hamileligim zordu halsizlik vardi mide bulantisi az vardi tiksinti cok vardi esimden bile tiksinmistim hersey kokuyordu bana sanki
7 aylikken preenklampsi yasadim feci bir sekilde sismeye basladim ellerim ayaklarim yüzüm su topladi 109 kiloyla hamile kaldim ben kilolu biriyimve son 7 ayimda hergün 2 kilo aliyordum sonuc itibari ile 149.9 kilo ile doguma girdim. tansiyon yüksekligi yasadim.hastanaye sevkedildim dogumdan 4 hafta önce kontrol altinda olmak icin, magnesium serum aldim 4 hafta boyunca serumla gezdim hastanede felc ihtimaline karsi. ve 35+3 de ani tansiyonumun 21/10 olmasi sonucu acil sezeryana alindim ciger gelistirici igne yapilmisti zaten bebekler icin. cok zor günler gecirdim cook
bebeklerim gayet saglikli dogdular cok sükür 2.300 ve 2.370 kg dogdular.. fakat erken dogduklari icin gögsümü emmediler hep uyuyolardi cabuk yoruluyorlardi dolayisiyla 2 kiloya düstüler burundan sonda takip öyle beslendiler hastanede kaldilar 3 hafta toparlaninca ciktilar..ama ben cok istedigim seyi emzirmeyi basaramadim zaten cok az sütüm vardi pompa ile sagip hergün hastaneye götürüyordum ama iki gögsümdende ancak 25-30 ml cikiyodu git gide azaldi malesef hic emziremedimsöyle böyle derken bugüne geldik cok sükür simdi canavar gibiler masallah ... ikiz bakimi cok zevkli keyifli, ama coookta zor sabir gerektiriyor bazen benimde sabrimin tastigi anlar oluyor ama onlarin bir gülümsemesi yetiyor insana..rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. tecrübeli ikiz anneleri bildiginiz püf noktalarini bizimle paylasin söyle yaparsaniz daha kolay olur gibilerinden
canımmm hayırlı haberler mi vereceksin acaba bizleree istiyomusun yeniden bebiş bilmiyorum ama test yap istersen herhalde çıkar sonuç Allahım hakkında hayırlısını versin canım benim..
valla araba konusunda çok kararsızım hangisini alcam karar veremedim bir türlü, biz lojmanda kaldığımız için arkadaşlarım evde rahat bırakmazlar beni.. ya lokale yada günlere dolaşırız onun için benim alacagım araba bebişlerim için rahat olsun istiyorum kullanımı rahat olsun istiyorum biraz daha araştırayım bakalım....
mehaba uhde nasılsın?msjda lojman lokal demişsin.eşinin mesleği ne?hangi memlekettesiniz?
canımmm hayırlı haberler mi vereceksin acaba bizleree istiyomusun yeniden bebiş bilmiyorum ama test yap istersen herhalde çıkar sonuç Allahım hakkında hayırlısını versin canım benim..
valla araba konusunda çok kararsızım hangisini alcam karar veremedim bir türlü, biz lojmanda kaldığımız için arkadaşlarım evde rahat bırakmazlar beni.. ya lokale yada günlere dolaşırız onun için benim alacagım araba bebişlerim için rahat olsun istiyorum kullanımı rahat olsun istiyorum biraz daha araştırayım bakalım....
mehaba uhde nasılsın?msjda lojman lokal demişsin.eşinin mesleği ne?hangi memlekettesiniz?
canım bende sen gibi gurbet ellerdeyim D.bakırın Ergani ilçesindeyim ben eşim mühendis burda eşimle aynı şirkette çalışıyoruz ve biz dışarıdan gelenler lojmanda kalıyoruz canım
canım bende sen gibi gurbet ellerdeyim D.bakırın Ergani ilçesindeyim ben eşim mühendis burda eşimle aynı şirkette çalışıyoruz ve biz dışarıdan gelenler lojmanda kalıyoruz canım
allah yardımcın olsun canım yabizimde buradan sonra doğu olcak allah nasip ederse.
allah yardımcın olsun canım yabizimde buradan sonra doğu olcak allah nasip ederse.
amin canım hepimizin Allah yardımcısı olsun biz emekli oluncaya kadar burdayız canım gitme gibi şansımızda yok maalesef ne yapalım ekmek parası iştee
kızlar henüz test falan yapmadım yapmayı da düşünmüyorum.hamileysem zaten yakında anlarım,hissederim:)değilsem daha ne olsun:).kısmet artık.sizler nasılsınız?
kızlar henüz test falan yapmadım yapmayı da düşünmüyorum.hamileysem zaten yakında anlarım,hissederim:)değilsem daha ne olsun:).kısmet artık.sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?