tecrubeli ikiz anneleri

günaydın hanımlar nasılsınızz???

tecrübeli anneler bebek arabası olarak ne kullanıyosunuz ???? kraftın 3 tekerlekli bebek arabası hoşuma gitti ama emin olamıyorum sizlerin tecrübesine ihtiyacım varrr yardım edermisiniz ikiz bebek arabası nasıl olmalııı ????

doktora gitmekten vazgeçtim bu sabah itibariyle gitmedim.biraz fazla abartığımı hissettim.o yüzden normal kontrol günüm olan cumartesi günü gidicem.o zaman gitmem benim için daha iyi olacak çünkü ankaraya gitmeden doktor son kontromü yapmış olur.daha rahat yola çıkarım gibime geliyor.
evet canım kaynanamlar 26ında haca gidiyor onları yolcu edicez sonrada onlar gidince ben annemlere gidicem..eşim tabi geri dönecek eve sonra almaya gelicek.kaynanamların yokluğunuda rahatça annemlerde kalıcam inşallah bişey olmassa.
ben doğumu ankarada yapmak istiyorum.ama tabi yolda giderken bişey olmasından da korkuyorum.şimdilik yolu kaldırabilirim ama ilerleyen aylarda ne olur bilemiyorum.ama buradaki doktorlara güvenmiyorum.senin yolun bizden uzun tabi.bizim sadece 2 saat ankara ama 4 aydır ilk defa çıkıyorum yola.
evet çok şirin bebek kıyafetleri internetten sürekli balıyorum bende..e işte bir daha ankara zor giderim diye gittiğimde almayı düşünüyorum.yaklaşık 20 gün oarada kalıcam bunu değerlendiriyim.

-----------------------------------------------------------------------------
haklısın mantıklı için rahat yola çıkmış olursun.anneciğine gittiğinde doya doya sarıl tüm anne özlemi çeken evlatlar için hangi memlekettesin sen?2 saat demişin. ne güzel 20 gün kalcaksın .orada internete girersen görüşürüz.

umarım sende en yakın zamanda kavuşursun annene ve ailene canım..zor aileden uzakta olmak bide ben gibi ailesine düşkün olanlar için.ramazan bayramında gelmişlerdi ama ben yinede çok özledim.annemi babamı kardeşlerimi.ben yozgattayım canım.daha doğrusu yozgatın bir ilçesindeyim.annemlerde internet var girerim tabi o zamanda.

kızlar nasılsınız?yaramazlar nasıl,sizi üzmüyorlar değil mi:)ben iyiyim ama tedirginim bu günlerde.2 gündür mide bulantılaırm var,hatta iki kez çıkardım.ara ara baş dönmelerim,iştahsızlık,tiksinme,halsizlik,sırt ve bel ağrısı da var.ayrıca erken bir şekilde adet oldum ama sadece 2 gün sürdü.şimdi sadec wc ye gidince tuvalet kağıdına damla geliyor.sanmıyorum ama akılama gelen başıma gelirse yandım demektir

Uhdecim bizim bebek arabamız hediye gelmişti,biz almadık yani.arka arkaya olanlardan.şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadık.zaten ikizlerle öyle çok gezmeye falan gidemiyorsun.yanyana olnlarda güzel,hatta bizim kızlar hep ondan aldılar.sanırım bi benimki arka araya olanından ama menunum,çok yer kaplamıyor ve her yere rahatça girebiliyorsun.

Oğlanların yanına bı kız ne guzel olur

Son düzenleme:

Oğlanların yanına bı kız ne guzel olur

Kızlar bugun dahılıyeye gıttım seker çıktıgı için ciğer geliştirici yaptırıp yaptıramıyacagımın onayı alabılmek için dahılıyecı yaptırman gerekıyosa yaptır dedı sonra kadın dogumcuyla konuştular bı kaç gun seker takıbı yaptır ondan sonra karar verecez dedıler ben yaptırayım dıe acele ederken şimdi yaptıramıyorum bu konuda bılgısı olan veya kontrolu yakın olan sorabılırmı kortızon ığnesi oldugu için sekeri yukseltıyormuş

ahaaa firdooooooossssssssss yoksaa yoksa bişeyler mi vaaaarr test yap test yap test yap

amin inşallah kavuşurum .anneciğim doğumumda gelicek eğer allah tan birşey olmazsa.zaten hasta rabbim şifalar verir inşallah.annenlerde internet olmasına çok sevindim.yine görüşücez o zaman :)

merhabalar, benimde ikiz ogluslarim var haftaya 6 aylik olacaklar insallah. benim hamileligim zordu halsizlik vardi mide bulantisi az vardi tiksinti cok vardi esimden bile tiksinmistim hersey kokuyordu bana sanki
7 aylikken preenklampsi yasadim feci bir sekilde sismeye basladim ellerim ayaklarim yüzüm su topladi 109 kiloyla hamile kaldim ben kilolu biriyim ve son 7 ayimda hergün 2 kilo aliyordum sonuc itibari ile 149.9 kilo ile doguma girdim. tansiyon yüksekligi yasadim.hastanaye sevkedildim dogumdan 4 hafta önce kontrol altinda olmak icin, magnesium serum aldim 4 hafta boyunca serumla gezdim hastanede felc ihtimaline karsi. ve 35+3 de ani tansiyonumun 21/10 olmasi sonucu acil sezeryana alindim ciger gelistirici igne yapilmisti zaten bebekler icin. cok zor günler gecirdim cook
bebeklerim gayet saglikli dogdular cok sükür 2.300 ve 2.370 kg dogdular.. fakat erken dogduklari icin gögsümü emmediler hep uyuyolardi cabuk yoruluyorlardi dolayisiyla 2 kiloya düstüler burundan sonda takip öyle beslendiler hastanede kaldilar 3 hafta toparlaninca ciktilar..ama ben cok istedigim seyi emzirmeyi basaramadim zaten cok az sütüm vardi pompa ile sagip hergün hastaneye götürüyordum ama iki gögsümdende ancak 25-30 ml cikiyodu git gide azaldi malesef hic emziremedim söyle böyle derken bugüne geldik cok sükür simdi canavar gibiler masallah ... ikiz bakimi cok zevkli keyifli, ama coookta zor sabir gerektiriyor bazen benimde sabrimin tastigi anlar oluyor ama onlarin bir gülümsemesi yetiyor insana..rabbim tüm isteyenlere nasip etsin. tecrübeli ikiz anneleri bildiginiz püf noktalarini bizimle paylasin söyle yaparsaniz daha kolay olur gibilerinden

Son düzenleme:
canımmm hayırlı haberler mi vereceksin acaba bizleree istiyomusun yeniden bebiş bilmiyorum ama test yap istersen herhalde çıkar sonuç Allahım hakkında hayırlısını versin canım benim..
valla araba konusunda çok kararsızım hangisini alcam karar veremedim bir türlü, biz lojmanda kaldığımız için arkadaşlarım evde rahat bırakmazlar beni.. ya lokale yada günlere dolaşırız onun için benim alacagım araba bebişlerim için rahat olsun istiyorum kullanımı rahat olsun istiyorum biraz daha araştırayım bakalım....

baya çok şey atlatmışsınız hamilelik döneminizde ama çok şükür bak bebişleriniz 6 aylık olmuşlar bile ne güzel şimdi keyfini çıkarın bence Allahım bizlerede o güzel günleri göstermek nasip etsin inş..

kızlar henüz test falan yapmadım yapmayı da düşünmüyorum.hamileysem zaten yakında anlarım,hissederim:)değilsem daha ne olsun:).kısmet artık.sizler nasılsınız?

kızlar henüz test falan yapmadım yapmayı da düşünmüyorum.hamileysem zaten yakında anlarım,hissederim:)değilsem daha ne olsun:).kısmet artık.sizler nasılsınız?

hadi bakalım hayırlısı :) ama merakla bekliyorum bak haberin olsun :) ben hamdolsun iyiyim bebişlerimde iyi teyzesi. inşallah sende iyisindir?

bu arada beratti nerelerde acaba msn dede görünmüyor.

firdos mesajını okuyunca çok şaşırdım.Allah gönlüne göre versin.istiyorsan eğer olsun tabi.ama istemiyorsan umarım hamile değilsindir diyorum.hayırlısı olsun.

merak içinde sonucu bekliyoruz anlayacagın canım sen ne istiyosan Allahım gönlüne göre versin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…