kızlar günaydın..iki güdür buraya uğrayamadım..24 askerimizin şehit olması beni mahvetti,içimden hiçbir şey yapmak gelmedi.bir anne olarak çok çok üzgünüm,içim yanıyor..
bana gelince,hamilelik belirtilerimin bazıları var bazıları yok.diğer adetime kadar test yapmıycam.eğer gecikme olursa o zaman yaparım.iki gün önce bir rüya gördüm,bakalım siz nasıl yorumlayacaksınız..eşimle ankaraya getmişiz,orada terk edilmiş bir eve giriyoruz.ev güya kardeşimin eski eviymiş.içeride bir kafes ve içinde 4 tane muhabbet kuşu var.eşime diyorum ki bak şu ikisi anne ve baba,ikisi de yavrusu.yavruların biri mavi biri yeşil tonlarında.galiba erkekler diyorum:).sonra kenardan minnacık bembeyaz bir yavru daha çıkıyor.aa bak bir tane daha yavruları var,bu dişi galiba ama daha 4 haftalıkmış diyorum:)..işte böyle bir rüya gördüm,Hayırlara çıksın.
canım şehitlerimize bizlerde çok üzüldük inanki ağlamaktan helak oldum insan kendini tutamıyor böyle bir durumda insanın elinden birşey gelememesi dahada kötü zaten elimiz kolumz bağlı izliyoruz olanları......kızlar günaydın..iki güdür buraya uğrayamadım..24 askerimizin şehit olması beni mahvetti,içimden hiçbir şey yapmak gelmedi.bir anne olarak çok çok üzgünüm,içim yanıyor..
bana gelince,hamilelik belirtilerimin bazıları var bazıları yok.diğer adetime kadar test yapmıycam.eğer gecikme olursa o zaman yaparım.iki gün önce bir rüya gördüm,bakalım siz nasıl yorumlayacaksınız..eşimle ankaraya getmişiz,orada terk edilmiş bir eve giriyoruz.ev güya kardeşimin eski eviymiş.içeride bir kafes ve içinde 4 tane muhabbet kuşu var.eşime diyorum ki bak şu ikisi anne ve baba,ikisi de yavrusu.yavruların biri mavi biri yeşil tonlarında.galiba erkekler diyorum:).sonra kenardan minnacık bembeyaz bir yavru daha çıkıyor.aa bak bir tane daha yavruları var,bu dişi galiba ama daha 4 haftalıkmış diyorum:)..işte böyle bir rüya gördüm,Hayırlara çıksın.
maşallahhh maşallahhhhselam arkadaşlar nasılsınız? nasıl gidiyor? ben ve kızlarım iyiyiz çook şükür, büyük kızlarımı hastaneden çıkardık şimdi ikisiyle evdeyiz, diğerleri henüz küvezde 1 kg ı yeni geçtiler geçen haftada bi enfeksiyon kaptılar, bayağı bi sarstı onları, bizide çook üzdüler ama çook şükür atlattılar, şimdi küvözdeler sabah akşam süt götürüyoruz, evdeki kızlarımda uslular şimdilik, karınları doyunca sorunları yok hep uyuyorlar. bugün evdeki ilk banyolarını yaptırdık mışıl mışıl uyuyorlar şimdi, ve hepside birbirine benziyor nasıl ayırıcaz bilmiyorum:), şimdilik tek başıma idare ediyorum, ama hastaneye gidemediğim için yarın annem gelecek evdekileri ona bırakıp diğer kuzularımı görmeye gidebilicem çook şükür..
firdos okudum şaşırdım rüyanda eklenince iyice şüphe ettim ya hamilemisin acaba??ne meraksızsın ben çatlardım vallahi.. hakkında hayırlı olan neyse onu nasib etsin rabbim..
süt sağma makinası bende kullanıyorum medela nın tek başlıklısı ilk başlarda acıttı falan ama şimdi geçti krem de kullandım devamlı, ben çok memnunum tavsiye ederim.
ya kızlar bide kızlardan biri iki gündür kaka yapmıyor, 3 4 güne kadar normal biliyorum ama eşim bugün doktora sormuş düzgün beslenemiyorsa ondan da olabilir demiş, sizce nedendir? müsait oldukça yazarım yine inşallah, hepiniz Allaha emanet olun, görüşürüzzz..
teşekkür ederim yardımlarınız için. doğum yaklaştıkça herşey birbirine girmeye başlıyo sanki
Selam arkadaşlar naslsınız? Bayadır giremiyorum malum eve geldim ve annemlerdeki gibi sık giremez oldum.
Ogluslarımla bütün gün ilgilenmekle derken zaman nasıl geciyor hiç anlamıyorum yahu bu kuşlar sabah namazı dedimmi beni hazırola tutuyorlar, sonra öğlenede kadar da uyumuyorlar ya :)
Ek gıda donemıne gecıs yaptık dr. yogurt ve muhallebi verebilirsin bi kitapcık verdi ona gore besler bakarsın diye ama kafama takılan muhallebide süt koyun diyorlar e sütte 1,5yasına kadar yasak değilmi. Siz nasıl yaptınız, suyla mamayla falan mı? oda cok tatsız oluyor ya gerçi?
yogurdu doktorumuz mamaylada mayala dedi, böyle birşey de denediniz mi?
kızlarr umarım iyisinizdir. ben ve bebüklerim iyilerr, tepişip duruyolarr:
NURSİN canım sen de doğum çantanı haırlarsın artık, eşin alsın sen de evde yıkar ütülersin zevkini yavaş yavaş çıkarırsın:)) nefes almak atık daha zor, büyüdüklerini hissediyorum:))
UHDE ben de senn gibi düşündümi, çalıştığım için daha iyice büyümeden, yuvarlanmadan zamana yayıp tadını çıkarıyorum alışveriişin:))
kızlar benim yarın kontrolüm varr, bebüklrimi görcemm, çok heyecanlıyım, merak ediyorum kaç kilo oldular bakalım dr neler sölicek, bu defa doğumdan konuşuruz heraldeee:))
kızlarr umarım iyisinizdir. ben ve bebüklerim iyilerr, tepişip duruyolarr:
NURSİN canım sen de doğum çantanı haırlarsın artık, eşin alsın sen de evde yıkar ütülersin zevkini yavaş yavaş çıkarırsın:)) nefes almak atık daha zor, büyüdüklerini hissediyorum:))
UHDE ben de senn gibi düşündümi, çalıştığım için daha iyice büyümeden, yuvarlanmadan zamana yayıp tadını çıkarıyorum alışveriişin:))
kızlar benim yarın kontrolüm varr, bebüklrimi görcemm, çok heyecanlıyım, merak ediyorum kaç kilo oldular bakalım dr neler sölicek, bu defa doğumdan konuşuruz heraldeee:))
kontrolümden notlar aktarayımm:)))
çok ii geçti, hiç bi sıkıntı yok bebüklerim iyiler , oğlum 1300 ve kızım 1250 gr olmuş teyzeleriiii:))sizce nasıl kilolarıı, bana çok iyi gibi geliyoo??? benm kilom değişmiyoo, onlara yarıyo yediğim çok seviniyorumm kan ve demir değerlerim de yükselmiş sonunda, rahim ağzı normal:)) ama bunca güzel haber arasında drum sinirimi bozdu biraz doğumla ilgili biraz soru sordum, raporla ilgili sordum biraz ters davrandı, sorudan hoşlanmıyooo ama benm ilk doğum ona sormıcam da kime sorcamm, çıldırttı beni daha 28. haftandasın şu düşündüklerine bak bebeklerin sağlıklı doğsun da raporu sonra düşün falan dediii .çüüüşşş yanii zaten öleee.... aman yazarken bile sinirleniyorum, belki değiştiririmm... sizin dr nasıl, rahat soru sorabiliyomusuz, size ne yiyeceğinizi ne yapacağınızı yönlendiriyo muu????
öpüldünüzz
nursincim ben kasılmaları hissetmiyorum şimdi, ama çok uzun süre oturunca yada çok yürüyünce kasıklarım ağrıyoo. canım inşalah bebüklerimiz sonuna kadar göbişimizde dursun , küvöze girmeden kucağımıza alalımm:))
kontrolümden notlar aktarayımm:)))
çok ii geçti, hiç bi sıkıntı yok bebüklerim iyiler , oğlum 1300 ve kızım 1250 gr olmuş teyzeleriiii:))sizce nasıl kilolarıı, bana çok iyi gibi geliyoo??? benm kilom değişmiyoo, onlara yarıyo yediğim çok seviniyorumm kan ve demir değerlerim de yükselmiş sonunda, rahim ağzı normal:)) ama bunca güzel haber arasında drum sinirimi bozdu biraz doğumla ilgili biraz soru sordum, raporla ilgili sordum biraz ters davrandı, sorudan hoşlanmıyooo ama benm ilk doğum ona sormıcam da kime sorcamm, çıldırttı beni daha 28. haftandasın şu düşündüklerine bak bebeklerin sağlıklı doğsun da raporu sonra düşün falan dediii .çüüüşşş yanii zaten öleee.... aman yazarken bile sinirleniyorum, belki değiştiririmm... sizin dr nasıl, rahat soru sorabiliyomusuz, size ne yiyeceğinizi ne yapacağınızı yönlendiriyo muu????
öpüldünüzz
arkadaşlar bugün bi şikayetim üzerine dr. a gittim. muayene etti.şükür rahim kapalı idi.ama tedirgin olduğunu haftaya tahlil yapacağını söyledi şikayetlerim doğrultusunda.içim rahatladı dedi.rahim boyu ölçüm 33.3 çıktı.25 e inmemeli inmezse iyi olur risk gibilerinden bişeyler söyledi.
eğer şikayetim devam ederse yatıracağını söyledi.30. hafta olsa iyi olur dedi.içimiz rahat olur dedi.
dua edin bebişlerimi sağlıklı bi şekilde kucağıma alayım.
canım ben hiç bir zaman bayan dr. tercih etmedim etmemde nedendir bilmiyorum gerçekten ilgisiz alakasız oluyorlar ama erkek dr. daha iyi geliyor banada aslında bayan dr. daha ilgili olmaları gerekir hemcinsleriyle ama nafile onun için ben erkek dr. tercih ediyorum inş. sende iyi bir dr. bulabilirsin canım benim dr. baştan beri 2 haftada bir çağırıyor beni sık gidiyorum ben ama iyi oluyor içim rahatlıyor valla...BUĞLEM VE UHDE siz de benm gibi düşünüyosunuz , rahatladım yani kızlar, ben de değiştircem dr şimdi araştırıyomm... bayramda bi daha kontrolüm var, artık sıklaştı kontroller 2 hafta da bi gidicem, inşalah bu gittiğim dr beni rahatlatır. yani insan kontrol gününü bekliyo dört gözle, bi de böle dr eni gerince hiç bişey anlamıyosun, bebükleri bile göremedim yaa( bayandı bnm dr arkadaşlar erkek kadın doğumcuların daha ii olduğunu sölüyolar, hayırllısı artık:))) inşallah yenisi iyi olurrr,byeeee
merhaba kızlar nasılsınız?bebişler ne alemde?bayadır uğrayamadım buralara,bugünlerde yoğunum biraz.hepinizi çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?