hadi bakalım hayırlısı :) ama merakla bekliyorum bak haberin olsun :) ben hamdolsun iyiyim bebişlerimde iyi teyzesi. inşallah sende iyisindir?
bu arada beratti nerelerde acaba msn dede görünmüyor.
Merhaba herkeze, Firdos hayirlisi olsun insallah sonucu istedigin gibi olur. Melitta, bir suredir giremiyorum. cocuklarin okulu ile ugrasiyorum.Birde esim ayagini cok kotu bir sekilde burktu. Bir haftadir yatiyor. Benimde sol kasigimda bir kutle olustu iki gundur doktor ve kan tahlilleri isiyle ugrastim canim insallah onemli bir sey degildir endiseliyim bu yuzden. Neyse cocuk arabasi konusunda fikrimi soyliyeyim ben ilk onlu arkali almistim cok rahat ettim janepowertwin cok kullanisli surumu cok kolay birde freni var. onde tek tekerlek baya rahat etmistim. digeri maclaren yanyana olan ondan o kadar memnun degilim surumu digerine gore daha zor cocuklar agirlastikca surumu de zorlasiyor bence onlu arkali olanlari tercih et.
kızlarr merhaba nasılsınız görüşmeyeli:)) ben ve bebüklerimm iyiler, acayi hareketlendiler, hisetmek inanılmaz bi duygu:) bu aralar doğum için eksikleri alıyorum, bebeklere falan alışveriş yapıyorum. umarım bişey unutmam, artık doğum çantasını hazırlayıp vestiyere koyucam ne olur ne olmaz:))siz neler yapıyosunuz bakalım?? çantaya koymam gerekn unutabileceğim eyleri hatırlatın lütfen:) öpüyorum göbişlerdenn:))
Canım masallah nasıl gumbur gumburler dıımı sen hazırlıklarda baslamışssın ben daha bı çöp almadım kendım alamıcamda zaten bayramdan sonra nasıp oolursa annemle eşim alacak iş çok yapan yok gecen hafta persembe kontrolumde 1kg dılar mınnoşlar masallah buyuyolar tekmelerde daha kuvvetlendı
merhaba nursin bende daha hazırlık yapmadım 7. ayda artık yapayım diyorum.şu zaman çabuk geçse de artık hazırlıklarımızı yapsak ta bebişlerimizi hayırlısıyla kucağımıza alsak :):):):)
beratti geçmiş olsun canım eşine de sana da inşallah kötü birşey çıkmaz.sonuçlar ne zaman çıkıcak bizi de haberdar et olur mu?
canım çok geçmiş olsun inş.sonuçların iyi çıkar eşin ise biran evvel iyileşir rahatlarsınız canım..
ayrıca araba tavsiyelerin için tşk.ederimmm çok kararsızım bakalım kısmetimizde hangisi var..
Uhdecim cok tessekur ederim umarim sonuclar iyi olur.Sonucta cocuklarimizin bize ihtiyaci var bizimde onlara.Araba konusunda magazalara ugrayip degisik arabalari iyice incele hangisi kolayina gelirse onda karar kirarsin artik.Ama onlu arkali olanlar her kapidan gecebildikleri daha dar alanlarda rahat edebilmen acisindan daha iyi. tabiki bebeklerinin oturma yatma durumlarininda onlar acisindan rahatligi daha onemli.Bizimkiler arkali onlu arabalirinda gezerlerken, arkada oturan onde oturanin bazen sacini cekmeye calisirdi eger kizginsa ona): yan yana oturduklari arabalarinda da bazen birbirlerini iteleyip kavga ettikleri oluyordu)) ayrica araba alirken mutlaka her arabaya ait , arabaya takilan araba batteniyelerinide al soguklarda cok lazim oluyor birde yagmurluklari tabi ozellikle kisin yagmur ve ruzgardan dolayi cok lazim oluyor. Ben burada henuz araba kullanmadigim icin onlari yaz kis dogduklarinin bir kac ayindan itibaren devamli yalniz basima cocuk arabasiyla heryere goturebiliyordum.yalniz bakmak zorunda kalinca cocuklari sik, sik disari cikarmak kurtarici oluyordu)
maşallahhh ne güzel bende bu aralar baya kuvvetli hissediyorum ikisinide bu gece kalktım oturdum herhalde rahatsız oluyolar diye hiç durmak bilmediler kıpır kıpırlardı çok güzel bir duygu bunlar Allahım herkese nasip etsin inş....doğum çantanıda hazırlamışsın şimdiden iyi etmişsin bende 7. ayda herşeyi az çok bitirmiş olmak istiyorum çünki çalışıyorum her zaman alışverişe gidecek halim yok üstelik gitmek istesem bile en az 1 saatlik yola gidecegim şimdi alamazsam ilerki aylarda ne olacagım belli olmaz eşimde tek başına yapamaz bunları en azından yavaş yaaş hazırlayayım istiyorum...kızlarr merhaba nasılsınız görüşmeyeli:)) ben ve bebüklerimm iyiler, acayi hareketlendiler, hisetmek inanılmaz bi duygu:) bu aralar doğum için eksikleri alıyorum, bebeklere falan alışveriş yapıyorum. umarım bişey unutmam, artık doğum çantasını hazırlayıp vestiyere koyucam ne olur ne olmaz:))siz neler yapıyosunuz bakalım?? çantaya koymam gerekn unutabileceğim eyleri hatırlatın lütfen:) öpüyorum göbişlerdenn:))
senin yerine başka biri mi yapıcak alışverişi?
Allah nasip ederse eşimle beraber yapcaz alışverişi.güzel güzel şeyler alıcam inşallah şu zama nbi geçse.şimdiden alıp koyasım var aslında ama ne olur zama nne gösterir bilinmez.
senin yerine başka biri mi yapıcak alışverişi?
Allah nasip ederse eşimle beraber yapcaz alışverişi.güzel güzel şeyler alıcam inşallah şu zama nbi geçse.şimdiden alıp koyasım var aslında ama ne olur zama nne gösterir bilinmez.
günaydın. benim süt sağma makineleriyle ilgili yardıma ihtiyacım var. inşallah çalışan ikiz annesi olucam. süt sağma makinesi şart yani...zaman kazandırması açısından çift başlıklı olanlardan almayı düşünüyorum çünkü öğle aram bile çok kısıtlı bir süre. bazıları çok sesli çalışıyomuş ya da meme başında yara yapıyomuş. sizin tavsiye edebileceğiniz bir marka var mı? şimdiden teşekkür ederim...
selam arkadaşlar nasılsınız? nasıl gidiyor? ben ve kızlarım iyiyiz çook şükür, büyük kızlarımı hastaneden çıkardık şimdi ikisiyle evdeyiz, diğerleri henüz küvezde 1 kg ı yeni geçtiler geçen haftada bi enfeksiyon kaptılar, bayağı bi sarstı onları, bizide çook üzdüler ama çook şükür atlattılar, şimdi küvözdeler sabah akşam süt götürüyoruz, evdeki kızlarımda uslular şimdilik, karınları doyunca sorunları yok hep uyuyorlar. bugün evdeki ilk banyolarını yaptırdık mışıl mışıl uyuyorlar şimdi, ve hepside birbirine benziyor nasıl ayırıcaz bilmiyorum:), şimdilik tek başıma idare ediyorum, ama hastaneye gidemediğim için yarın annem gelecek evdekileri ona bırakıp diğer kuzularımı görmeye gidebilicem çook şükür..
firdos okudum şaşırdım rüyanda eklenince iyice şüphe ettim ya hamilemisin acaba??ne meraksızsın ben çatlardım vallahi.. hakkında hayırlı olan neyse onu nasib etsin rabbim..
süt sağma makinası bende kullanıyorum medela nın tek başlıklısı ilk başlarda acıttı falan ama şimdi geçti krem de kullandım devamlı, ben çok memnunum tavsiye ederim.
ya kızlar bide kızlardan biri iki gündür kaka yapmıyor, 3 4 güne kadar normal biliyorum ama eşim bugün doktora sormuş düzgün beslenemiyorsa ondan da olabilir demiş, sizce nedendir? müsait oldukça yazarım yine inşallah, hepiniz Allaha emanet olun, görüşürüzzz..
kızlar günaydın..iki güdür buraya uğrayamadım..24 askerimizin şehit olması beni mahvetti,içimden hiçbir şey yapmak gelmedi.bir anne olarak çok çok üzgünüm,içim yanıyor..
bana gelince,hamilelik belirtilerimin bazıları var bazıları yok.diğer adetime kadar test yapmıycam.eğer gecikme olursa o zaman yaparım.iki gün önce bir rüya gördüm,bakalım siz nasıl yorumlayacaksınız..eşimle ankaraya getmişiz,orada terk edilmiş bir eve giriyoruz.ev güya kardeşimin eski eviymiş.içeride bir kafes ve içinde 4 tane muhabbet kuşu var.eşime diyorum ki bak şu ikisi anne ve baba,ikisi de yavrusu.yavruların biri mavi biri yeşil tonlarında.galiba erkekler diyorum:).sonra kenardan minnacık bembeyaz bir yavru daha çıkıyor.aa bak bir tane daha yavruları var,bu dişi galiba ama daha 4 haftalıkmış diyorum:)..işte böyle bir rüya gördüm,Hayırlara çıksın.
bende çalışan bir ikiz annesiyim canım:)AMEDA diye bir marka var,ben onun makinesini kullanmıştım.çift başlıklı,çok ses çıkarmıyor ve yara falan yapmadı hiç.sanada tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?