tecrubeli ikiz anneleri

Nursinimmm canım arkadaşım ne diyeceğimi bilemiyorum.aslında yazını dün okudum ama birşey yazamadım.ciğer geliştirici yapmışlar sanırım,şimdi nasılsın?lütfen habersiz bırakma,çok merak ediyorum seni.

Kızlar kasıntı nedenıyle kontrole geldım hastaneye yatırıldım karaciğer fonksıyonları fırlamış bebekleri alabılırız dedıler ne olur dua edın bana çpk korkuyorum daha çok erken

rabbim yardımcınız olsun..:18:benimde 25. haftadan sonra karaciğer fonksiyonlarım fırlamıştı....30 olması gerken değer1000lere 3000 lere çıkmıştı.....ama bebeklerimi 36-4 doğum yaptım...umarım senin bebişlerde bekler.allah onları sağsalim kucağına almanı nasip etsin..

Nasıl oldu bı anlatın ne olur bu sebepten bebeklerımın doğasını ıstemıyorum ben baskaseylerden korkarken benımde800 e kadar çıktı ursofalk dıe bı ılactan baska b ısey kullanmıyorum karaciğer bıopsıdn bahsedıolar hıç ıstemıyorum böyle bişey ne olur bı ayrıntılı anlatın

Canım bende sasırdım kaldım çıkmayan bişey kalmadı allaha emanetız

NURSİNCİMM canım olumlu düşün nolur, sana dua ediyoruz, bebeklerin sağ salim gelicekler kucağına hiç merak etme... kalbimiz seninle güçlü ol, seni hissediyolar unutma . iyi haberlerini bekliyoruz canımm

canım çok geçmişolsun...benim ikizler 7nin içindeler......ben hamileyken 25.haftadan sonra kan değerlerim fırladı..doktorum çok şaşkındı,hastaneyi birbirine katkı tahliller yanlış diye düşündü...okadar yükseldiki tekrar tekrar tahlilleri yaptılar....sonra karaciğerimde problem var gibi göründü ama birşey yoktu...ben sapsarı oldum....tahlillerim uçmuştu...kaşıntı başladı kaşınmaktan ölüyordum.....ama 36-4 haftaya kadar hiç bir problem yaşamadık..bebeklerimde çok sağlıklı 2şer kilo doğdular....benim oranları 10 günlük doğum yapmıştım araştırmada araştırmaya başladılar...bütün tahlilleri yaptılar..sonra 1 yıl içinde herşey normale döndü....
umarım sende yavrularını sağlıkla kucağına alırsın.....

Çok sagol benım hergun kan degerlerıme bakılıo yattıgım gun 500lerdeydı 3gun içinde800 lere yukseldı bugun çok şukur 500 duşmuş inş duşmeye devam edıcek karaciğerde problem yok ultrasona göre sarı gıbı dedegılım sadece kasıntı var oda azalmaya basladı
Odediğin degerlerlemı devam ettı hamılelıgın 25 ten 36 ya kadar bu süre içinde hastanedemı yattın bı tedavı yapıılmadımı zaten gebelıge baglı hormonlardan böyle bişey çıktıgı için gebelıktenn sonra bı sorun kalmıyormuş

NURSİNCİMM canım olumlu düşün nolur, sana dua ediyoruz, bebeklerin sağ salim gelicekler kucağına hiç merak etme... kalbimiz seninle güçlü ol, seni hissediyolar unutma . iyi haberlerini bekliyoruz canımm

Canım sagol bugun daha ııyım degerlerım çok sukur dusmeye basladı

evet canım o süre boyunca hep yükseldi ...diyorumya,30 olması gereken değer 3000 oldu...kaşıntılarım çok şiddetlendi...her tarafım yara içindeydi..ultrasonda birşey çıkmıyordu...saframda taş oluştu son ay...ama benim bulantımda çoktu ,hiçbirşey yemiyordum,7 kilo verdim hamileliğimde..
ama bir tedavi uygulanmadı evdeydim..ama sık sık doktordaydım.her gittiğimde sıram gelene kadar bana bir oda ayarlanıyordu orda yatıyordum..9 ay hep yattım..ama bebeklerimde hiç problem olmadı...benim sonra sarılığa çevirdi o nedenle sarardım..küçükken aşı olduğum için bir problem yaşamamışım...
korkma canım rabbim seni vede kuzularını korusun ..sana vede babasına bağışlasın...
ve bir yıl içinde hepsi geçti ve 2. hamileliğimde hiç problem yaşamadım,çok rahat geçirdim..

Kızlar kasıntı nedenıyle kontrole geldım hastaneye yatırıldım karaciğer fonksıyonları fırlamış bebekleri alabılırız dedıler ne olur dua edın bana çpk korkuyorum daha çok erken

canım çok geçmiş olsun..şimdi değerlerinin düşüp daha iyi olmana sevindim...senin dediğin gibi hamilelik nedeniyle karaciğer hem senin hemde bebekler için çalıştığı için karaciğer enzim değerleri yükselebiliyor..sadece ilaçlar da değil bazen yediklerimiz bile karaciğeri çok zorlayabiliyor...enginar ye...çok faydalı diyolar...tekrar geçmiş olsun..

Tedavi yapılmadan iyi dayanmışssın kasıntı berbat bişey bakalımilaç benı bıraz rahatlatıo gıbı ıns hıç bışey kalmaz bu durum böbreklerıde etkılıyormuş ona bakılcak safra asıtı dıe bı test yapıldı onun sonucu çok önemli hakkımızda hayırlısı olsun dıorum artık çok sağol

Sagol canım aman en ufak sikayetınızı gecıktırmeyın ben bıraz ıhmal ettım

canım çok çok geçmiş olsunn dualarımız seninle inş. herşey güzel olacak üzme kendinide bebişlerinde umarım herşey yoluna girmiştir canım benimm

arkadaşlar bir sorum olacak sizlere cevaplarsanız çok mutlu olacagım son 1 haftadır ellerimin üst tarafından başlayan kollarıma doğru yayılan sızı şeklinde ağrılar hissediyorum geceleri oluyor özellikle ve şişiyo ellerim gündüz ağrı sızı olmuyor çoğu gece ellerimin sızısından uyuyamıyorum o derece yani böyle birşey yaşadınızmı acaba dr. gidince soracagım elbet ama sizlerdende bilgi almak istedim...

kızlar günaydın..

Nurcan nasılsın canım,İnşallah daha iyisindir.

Uhde öyle bir ağrı hiç yaşamadım,uyuşma gibi miydi?sadece geceleri mi oluyor?şişlik demişsin,ayaklarında ve yüzünde de var mı?

Melitta nerelerdesin?İnşallah herşey yolundadır.

evet canım kaşıntı beni öldürmüştü,doğumdan sonra hemen kesilmişti...
evet benim saframda taş oluşmuştu..sonra ameliyatla safram alındı zaten...dalaktada problem olmaya başlamıştı ki doğum yaptım...
ama ben hiç birşey yiyemiyordum....
umarım sonuçlar iyi çıkar....rabbim yavrularınıda snide korusun...

Sagol canım sende çok çekmişssin degerlerim dusuyo çok sukur ılaç işe yaramaya basladı allahıma sukurler olsun bu beişler benı korkudan öldurecek

Sagol canım degerlerım dusuyo ıyıyım çok sukur sende ıyısın ınsallah senın test falan yapcaktın ne oldu kafam öyle karısıkkı belkıde yazdın hatırlamıyorum

canım çok çok geçmiş olsunn dualarımız seninle inş. herşey güzel olacak üzme kendinide bebişlerinde umarım herşey yoluna girmiştir canım benimm

Sagol canım amna dıkkat et hastanede nelerını göruyorum bı bılsen sorunlarını doktoruna anlat hemen benım degerlerde dusuyo çok sukur

canım uyuşma değil bildiğin ağrı evet sadece geceleri oluyor gündüz birşey yok ellerimde var şişlik ayaklarımda arada oluyor sürekli değil yüzümde yok canım neyse dr. gidince sorayım bakalım neyinnesi bu böylee
Sagol canım amna dıkkat et hastanede nelerını göruyorum bı bılsen sorunlarını doktoruna anlat hemen benım degerlerde dusuyo çok sukur

çok şükür canım değerlerin düşüyormuş inş.normale döner bende cuma günü gidecegim dr. sorayım bakayım nedir bunlar hayırlısı artık bekleyip görecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…