tecrubeli ikiz anneleri

Kızlar güzel anneler ve anne adayları herkesin kurban bayramını kutlar sevdiklerinizle birlikte nice bayramlar dilerim.

günaydın hanımlar nasılsıınız???? uzun bir tatilden sonra yeniden burdayız iştee inş. herşey güzel gidiyordur...

kızlar mehaba umarım hepınız ıyısınızdır yenılerede hoşgeldınız dıyorum. herkesı merak edıyorum ama çok kalamıcam net de. bizim dogumumuz 17 ekımde Allah a şükür gerçekleştı . 18 saat normal dogum sancısından sonra açılmada olunca doguma karar verıldı ve 35 haftamız bıtmıştı. 2 şer kg dogdular Allah a şükür ve küveze bıle gerek yoktu odaya yanımıza verdıler bebeklerı ama bır saat kadar sonra kan şekerlerı duşuk çıkınca küveze kondular 3 gun kaldılar. hastaeden cıktık 4 gün sonra oglumuzda enfeksıyon kızımızdada kan şekerı ve elektrolıt düşüklüğüyle hastaneye yattık çok sıkıntılı günler yaşadık küvezdekaldılar hamdolsun 9 günün sonunda şimdi evdeyız kotrollerımız yapılıyor. elektrolıt düşmesi çok tehlıkelıymış. kızımızı 3 gün göstermedıler bıze. evdede cok yogunuz. 25 gündür 25 saat uyumadık karı koca ama sevgilerı hepsıne gç kuvvet verıyor. Allah kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın. onlar rahatsızlanınca dogumumda yaşadıklarımıda hamılelıkte yaşadıklarımıda unuttum. bu arada dogumdan cok korkmayın o kadar zor olmuyor. yeterkı saglık olsun. kendınıze ıyı bakın hayırlı dogumlararkadaşlar bebeklerle ılgılenmelıyım. bu arada beslenmelerı çok onemlı degerler duşebılıyor yoksa ama kucuk oldukları ıcın uyandırıp beslemek çok zor hp uyumak ıstıyorlar. optum hepınızı by by hayırlı haberlerınızı beklıyorum.

Hayırlı olsun Çok şükür ki sIkıntılı anlar geçmiş eve de geçmişsiniz Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyüsünler inşallah

Allah analı babalı büyütsün bebişlerini hayırlı uğurlu olsun çok çokda geçmiş olsunn baya zor dönemler atlatmışsınız inş. bundan sonrası iyi geçer başka sıkıntı çekmezsiniz..Allahım bizlerede sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş...

Allah bagışlasın yavrularını analı babalı saglıkla buyusunler ınsallah çok sevındım senın adına sıkıntı cekmişssin ama çok sukur kı evınıze gelmışsınız
Ben kasıntıdan neler cektım bı bılsen kı hala devam edıo ama azaldı çok sukur sen aklıma geldın gelsede sorsam dıe ama sende artık zor gelemezssın

merhaba arkadaşlar buğün doktora gittim oğluşlarımı görmeye maşallahları var kuzularımın kocaman olmuşlar sata göre 24+3 usg ye göre biri 27 hafta diğeri 26 hafta önde gidiyorlar kilolarına gelince 1100 gr ve 900 gr çok sevindim iyi olmalarına :)))

Son düzenleme:
arkadaşlar merhabalar ne zamandır internete giremiyordum.artık sürekli ıstırahat ediyorum pc başında fazla vakit geçiremiyorum.

bugün renkli ultrasona girdik.bebişlerim çok güzellerdi kızım oğluşumun göğsüne yatıyordu ve bi ara parmaklarını açıp nanik yapıyordu çok güzellerdi. her gittiğimizde bizi şaşırtıyorlar maşallah kuzucuklarıma.

benim kan değerlerim düşmüş .dr umu değiştirdim bu dr. da yatış yapacak iki hafta sonra tetkik yapılacak tekrar yatış olacak sanırım gününü bilmiyorum.

bebişlerimin gelişimleri iyiydi fakat ikisininde karın çevresi bir hafta geriden geliyor.bu durum beni biraz üzdü.

tecrübeli ikiz anneleri hiç aranızda bu durumu yaşayan oldu mu ? yada ikiz gebelik yaşayan anne adayları sizlerde yaşıyor musunuz bu durumu yada yaşadınız mı ?

beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

bebişlerimin hareketleri beni çok mutlu ediyor hep kendimi motive ediyorum herşey yolunda gidecek hayırlı ve sağlıklı bi şekilde bebişlerimi kucağıma alacağım diye allaha da çok dua ediyorum ama hep bir sorun çıkıyor.yıprandım biraz ama hamdolsun yine de iyiyim.kafamı dinlemeye çalışıyorum.çok çabuk yoruluyorum ama şikayetlerim azaldı bilindik gebelik şikayerlerim var şu anda sırt bel ağrısı vs.

filorindacım şu sırrını bana da söylesen bende bebişlerimi kilo aldırsam olmaz mı ? :)):):) nasıl besleniyorsun neler yapıyorsun ?bilgilendirir misin ?

günaydın herkese nasılsınız bakalımmmm???

melittacım geçmiş olsun tekrardan canım bol bol dinlen bakalım inş. herşey yolunda gidecek normale dönecek böyle düşün emi maşallahh bebişlerinin gelişimleride gayet iyiymişş fakat karın çevresi benimkilerin normal çıkıyor böyle birşey söylemedi dr. onun için pek yardımcı olamayacagım sana bendede var yorgunluk, bel sırt agrıları ama bebiş için herşeye katlanıyoruz işte inş. sağlıklı sıhhatli kucagımıza alırız bebişlerimizi Allahın izniylee

Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi...

Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi...

Allahım dualarınızı kabul etsin inş. ben okuyabilirim arkadaşım bende 8 yıl sonra Allahın izniyle kavuşacagım bebişlerime inş. sizlerde en kısa zamanda kavuşursunuzz

nerelerdesiniz ikiz anneleri :) çocuklardan işten güçten girmeye fırsatınız pek olmuyor sanırım..belki bizde öyle olacağız:)
firdos son gelişmeleri merak ettim canım,var mı hayırlı haberler :)

nerelerdesiniz ikiz anneleri :) çocuklardan işten güçten girmeye fırsatınız pek olmuyor sanırım..belki bizde öyle olacağız:)

ikizlerin bi tek uzmanı varmış,o yüzden yazamıyoruz biz ...

ikizlerin bi tek uzmanı varmış,o yüzden yazamıyoruz biz

:) olur mu öyle şey ...
siz yine de yazın,neler yapıyorsunuz,çocuklar nasıl,bizlere verebileceğiniz nasihatlere çok ihtiyacımız var..
ben ne kadar da 3 çocuk büyütmüş olsam da çevremdekiler ikizler çok farklı olacak diyor..ben kendime güveniyorum ama bakalım zaman ne gösterecek..bebeklerim karnımda çok hareketli,doğduklarında da böyle olursa yandım ben :)
siz epey büyütmüşsünüz,darısı başımıza inşallah..

ikizlerin bi tek uzmanı varmış,o yüzden yazamıyoruz biz ...

vallahi ikiz büyütmek büyük marifet isteyen bir durum maşallahh sizde baya yetiştirmişsiniz bebişlerinizi bizlerin sizlerin tavsiyelerine ihtiyacımız varr sizlerden öğrenmemiz gereken çok şey varrr

Merhabalar ikiz anneleri , nasilsiniz neler yapiyorsunuz? bir suredir giremedim interneti yukselttik bir suredir yoktu. bende bu arada cocuklari okula alistirdim cok sukur): stresli oldu ama bu hafta sorunsuz gidip geldiler.darisi diger annelerin basina.

gözün aydın olsunn valla çok zor bir işi başardın canım inş. bundan sonra sorunsuz büyürler çocuklarınn

Tesekkurler uhdecim, amin hepimizin cocuklari sorunsuz dogup buyurler insallah. senin nasil gidiyor? umarim hersey yolundadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…