Tesekkurler uhdecim, amin hepimizin cocuklari sorunsuz dogup buyurler insallah. senin nasil gidiyor? umarim hersey yolundadir
:) olur mu öyle şey ...
siz yine de yazın,neler yapıyorsunuz,çocuklar nasıl,bizlere verebileceğiniz nasihatlere çok ihtiyacımız var..
ben ne kadar da 3 çocuk büyütmüş olsam da çevremdekiler ikizler çok farklı olacak diyor..ben kendime güveniyorum ama bakalım zaman ne gösterecek..bebeklerim karnımda çok hareketli,doğduklarında da böyle olursa yandım ben :)
siz epey büyütmüşsünüz,darısı başımıza inşallah..
vallahi ikiz büyütmek büyük marifet isteyen bir durum maşallahh sizde baya yetiştirmişsiniz bebişlerinizi bizlerin sizlerin tavsiyelerine ihtiyacımız varr sizlerden öğrenmemiz gereken çok şey varrr
arkadaşlar merhaba ankaralı ve ıspartalı var mı aranızda?
ankara gatayı bilen ve ısparta da hast. dr. tavsiye edebileceğiniz yerler var mı ?
estağfrullah,ben de deneye deneye öğrendim,ama sizin için fikren zihnen bedenen yardımcı olabileceğim birşey olursa ben burdayım,seve seve..
Ben iki yıl bebeklerime kendim baktım diyebilirim,sabah akşam sürekli yanımda biri yoktu,şimdi de çalışıyorum,
zor oldu ama güzel oldu böyle de,
zaman çok çabuk geçiyor ama,çocukların her hali çok güzel artık resmen bebeklikten çıktı benimkiler..
ben bilemiyorum canım,İstanbulda geçti benim işler,burda Ispartalı kimse de yok sanırım:18:
uhde,beratti sizler nasılsınız...
ne kadar izin alabileceksin hesapladın mı canım?maşallahh ne güzell keşke bende bakabilsem ama işe dönmem gerekiyor mecburen annem ve yanında bakıcı olacak bende akşamdan akşama ne kadar yetişebilirsem herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için...
ne yaptın peki canım?hymarry ilgin için teşekkür ederim hallettim işimi sağol :)
ne yaptın peki canım?
ne kadar izin alabileceksin hesapladın mı canım?
canım çalışan ikiz gebeliklerde 10 hafta doğumdan önce 10 hafta doğumdan sonra izin oluyor bende ne kadar dayanabilrsem doğumdan önce çalışacagım iznimi doğumdan sonraya aktarmayı düşünüyorum kısmet olursa ona göre 3-4 aya kadar uzatabilirim doğumdan sonra iznimi zaten evim ve işim çok yakın bir cadde var arasında öğlen yemek aralarımız oluyor 1 saat mutlaka evde olacagım bir şeklide idare edecegim artık
canım çok iyi maşallah,ıspartaya gitmeye karar verdim tam donanımlı bi hast. buldum prof. ameliyat ,kontrol 300 tl başka ücret ödenmiyor.doğuma kadar kontrollerimi yaptırırım doğum zamanı doğumumu orada olurum.hiç dr., hastane , memleket değiştirmeme gerek kalmicak.rabbime şükürler olsun.
şu anda tek sorun buradaki tetkiklerimi bitirip bian önce kendimi uçakla antalyaya oradan ıspartaya atmak :) inşallah bir sorun olmadan sağsalim ıspartaya varırım.bana çok çok dua edin.üç hafta sonra gideceğim.
ne kadar izin alabileceksin hesapladın mı canım?
canım çalışan ikiz gebeliklerde 10 hafta doğumdan önce 10 hafta doğumdan sonra izin oluyor bende ne kadar dayanabilrsem doğumdan önce çalışacagım iznimi doğumdan sonraya aktarmayı düşünüyorum kısmet olursa ona göre 3-4 aya kadar uzatabilirim doğumdan sonra iznimi zaten evim ve işim çok yakın bir cadde var arasında öğlen yemek aralarımız oluyor 1 saat mutlaka evde olacagım bir şeklide idare edecegim artık
evet normalde 8 hafta,bizde 10 hafta ama bu haftalar 40 hafta üzerinden hesaplanıyor ki,biz bu haftalara zaten ulaşamıyoruz,yani doğum iznine 30.haftada ayrılıyorsun normalde,inşallah daha uzun götürebilirsin,
ama işinin eve yakın olması çok güzel..
kızlarrrr can cağazlarım nasılsınız?uzun zamandır uğrayamadım kusura bakmayın yoğundum..
Buglem canım hamile değilim Şükürler olsun:)Allah isteyene versin İnşallah..sen nasılsın,bebişler ne alemde?bir sorun yok değil mi?
Melitta canım naber?ne ıspartası,ankarası neler oluyor Hayırdır?iyi misin canım?
Uhdecim sen nasılsın?benimde geçen sene annem ve bakıcı bakmışlardı ama bu sene bakıcımız tek başına bakabiliyor.sorun yaşamıyoruz Şükür.iznimde yaz tatiline denk gelmişti zaten.
Beratti kuzular alışmış kreşe çok sevindim..
kızlar bu arada Zeynep 18.haftada galiba bebeklerinden birini mi kaybetmiş?okudum şok oldum hiç haberim yoktu.neden acaba,ne olmuş?
yine uğrarım kızlar,çoook öpüyorum hepinizi
canım çok iyi maşallah,
ama ilerleyen haftalarda doktor ve hastane olayı daha önemli aslında,belirlediğin hastanede yenidoğan yoğun bakım varmı sormuşsundur muhakkak,
ikincisi aklıma takıln bişey daha,
3 hafta sonra neredeyse 28.haftada olacaksın,hele ikiz karın 30 haftay 32.haftaya tekabül eder görünüş olarak,
seni havayolu şirketi uçağa almak istemeyebilir,
bunun için bir randevunda doktorundan uçabilir raporu almanı da tavsiye ederim tatlım,
gerisi de güzel gelir inşallahh
evet normalde 8 hafta,bizde 10 hafta ama bu haftalar 40 hafta üzerinden hesaplanıyor ki,biz bu haftalara zaten ulaşamıyoruz,yani doğum iznine 30.haftada ayrılıyorsun normalde,inşallah daha uzun götürebilirsin,
ama işinin eve yakın olması çok güzel..
valla canım ben durabildiğim kadarıyla durmak istiyorum inş. herşey yolunda giderde kalırım bir süre bakalım kısmet artık Allah bilir ne zaman ne olacagını hayırlısı olsun bebişlerim sağlıklı olsunda ben gder gelirim yanlarına ...
canım çok iyi maşallah,
ama ilerleyen haftalarda doktor ve hastane olayı daha önemli aslında,belirlediğin hastanede yenidoğan yoğun bakım varmı sormuşsundur muhakkak,
ikincisi aklıma takıln bişey daha,
3 hafta sonra neredeyse 28.haftada olacaksın,hele ikiz karın 30 haftay 32.haftaya tekabül eder görünüş olarak,
seni havayolu şirketi uçağa almak istemeyebilir,
bunun için bir randevunda doktorundan uçabilir raporu almanı da tavsiye ederim tatlım,
gerisi de güzel gelir inşallahh
haklısın son zamanlar çok önemli.o yüzden sanki zamanla yarışıyorum.evet tam donanımlı yenidoğan bakım ünitesi hatta küvözlerde kamera bile varmış.eşim izleyebilir :) çok mutlu oldum fyatı da inanılmaz uygun.kıbrısın uçuk fiyatlarını öyle bi adapte olmuşuz ki sezeryan prof 300 tl yenidoğan bakım ünitesini devlet karşılıyor deyince inananmadık.rabbim evlatlarıma sağlık şifa versin inşallah.
haklısın dr. da dediğini demişti.ikiz hele hiç almayabilirler demişti.şeker yüklemsinden sonra yollicam demişti.inşallah raporla yollar yoksa ben bu karnı saklayamam. ama mümkün mertebe rapor almaya çalışıcam.dediğin gibi 28. haftamda olucam
inşallah hymarry dualara ihtiyacım var.
----------------------------
firdosss nasılsın canım nerleerdesin özlettin kendini .bu arada hangi zeynep i diyorsun.bizim zeyneeepppppp mi ?
ben bilemiyorum canım,İstanbulda geçti benim işler,burda Ispartalı kimse de yok sanırım:18:
uhde,beratti sizler nasılsınız...
Mellittacim, nasilsin insallah hersey yolundadir uzun zamandir yazisamadik. sanirim yolculuga cikacaksin 6. aydan sonra ucak yolculugu yasak saniyorum sen kac aylik oldun simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?