tecrubeli ikiz anneleri

arkadaşlar merhaba ankaralı ve ıspartalı var mı aranızda?

ankara gatayı bilen ve ısparta da hast. dr. tavsiye edebileceğiniz yerler var mı ?

Tesekkurler uhdecim, amin hepimizin cocuklari sorunsuz dogup buyurler insallah. senin nasil gidiyor? umarim hersey yolundadir

çok şükür canım bizdede şuan normal herşey hafta içi şeker yüklemesi yapılacak sonra tetanoz aşısının ikincisi yapılacak şimdilik herşey yolunda inş. böylede devam eder sonuna kadar...

aaaaaaaa süpperrr,e o zaman sen bizden tecrübelisin maşallah
ikizlerini büyütmek çok kolay olacak o zaman Allahın izniyle sana,
ikizler de çok farklı olmaz inşallah ilk aylardaki zorluk dışında
ilk aylarda ne kadar olsa iki yenidoğan bebekle ilgilenmek sık uyanmalarına yetişebilmek ve layıkıyla besleyebilmek biraz yoruyor,ama sonra düzeliyor,
ben de hamileydim dün gibiydi,çok güzeldi herşey bugün de çok güzel hamdolsun,
konu ne olursa olsun sizi takip edyorum,fikren yardımcı olabileceğim bişeyler varsa da burdayım canım

vallahi ikiz büyütmek büyük marifet isteyen bir durum maşallahh sizde baya yetiştirmişsiniz bebişlerinizi bizlerin sizlerin tavsiyelerine ihtiyacımız varr sizlerden öğrenmemiz gereken çok şey varrr

estağfrullah,ben de deneye deneye öğrendim,ama sizin için fikren zihnen bedenen yardımcı olabileceğim birşey olursa ben burdayım,seve seve..

Ben iki yıl bebeklerime kendim baktım diyebilirim,sabah akşam sürekli yanımda biri yoktu,şimdi de çalışıyorum,
zor oldu ama güzel oldu böyle de,
zaman çok çabuk geçiyor ama,çocukların her hali çok güzel artık resmen bebeklikten çıktı benimkiler..

arkadaşlar merhaba ankaralı ve ıspartalı var mı aranızda?

ankara gatayı bilen ve ısparta da hast. dr. tavsiye edebileceğiniz yerler var mı ?

ben bilemiyorum canım,İstanbulda geçti benim işler,burda Ispartalı kimse de yok sanırım:18:

uhde,beratti sizler nasılsınız...

maşallahh ne güzell keşke bende bakabilsem ama işe dönmem gerekiyor mecburen annem ve yanında bakıcı olacak bende akşamdan akşama ne kadar yetişebilirsem herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için...

maşallahh ne güzell keşke bende bakabilsem ama işe dönmem gerekiyor mecburen annem ve yanında bakıcı olacak bende akşamdan akşama ne kadar yetişebilirsem herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için...
ne kadar izin alabileceksin hesapladın mı canım?
hymarry ilgin için teşekkür ederim hallettim işimi sağol :)
ne yaptın peki canım?

ne yaptın peki canım?

ıspartaya gitmeye karar verdim tam donanımlı bi hast. buldum prof. ameliyat ,kontrol 300 tl başka ücret ödenmiyor.doğuma kadar kontrollerimi yaptırırım doğum zamanı doğumumu orada olurum.hiç dr., hastane , memleket değiştirmeme gerek kalmicak.rabbime şükürler olsun.

şu anda tek sorun buradaki tetkiklerimi bitirip bian önce kendimi uçakla antalyaya oradan ıspartaya atmak :) inşallah bir sorun olmadan sağsalim ıspartaya varırım.bana çok çok dua edin.üç hafta sonra gideceğim.

canım çok iyi maşallah,
ama ilerleyen haftalarda doktor ve hastane olayı daha önemli aslında,belirlediğin hastanede yenidoğan yoğun bakım varmı sormuşsundur muhakkak,
ikincisi aklıma takıln bişey daha,
3 hafta sonra neredeyse 28.haftada olacaksın,hele ikiz karın 30 haftay 32.haftaya tekabül eder görünüş olarak,
seni havayolu şirketi uçağa almak istemeyebilir,
bunun için bir randevunda doktorundan uçabilir raporu almanı da tavsiye ederim tatlım,
gerisi de güzel gelir inşallahh

kızlarrrr can cağazlarım nasılsınız?uzun zamandır uğrayamadım kusura bakmayın yoğundum..

Buglem canım hamile değilim Şükürler olsun:)Allah isteyene versin İnşallah..sen nasılsın,bebişler ne alemde?bir sorun yok değil mi?

Melitta canım naber?ne ıspartası,ankarası neler oluyor Hayırdır?iyi misin canım?

Uhdecim sen nasılsın?benimde geçen sene annem ve bakıcı bakmışlardı ama bu sene bakıcımız tek başına bakabiliyor.sorun yaşamıyoruz Şükür.iznimde yaz tatiline denk gelmişti zaten.

Beratti kuzular alışmış kreşe çok sevindim..

kızlar bu arada Zeynep 18.haftada galiba bebeklerinden birini mi kaybetmiş?okudum şok oldum hiç haberim yoktu.neden acaba,ne olmuş?

yine uğrarım kızlar,çoook öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:

canım iyi olduguna sevindim merak ediyodum inanki neyseki hamile değilmişsin Allah gönlüne göre vermiş istemiyodum muhtemelen.. bizler iyiyiz çok şükür işe gelip gidiyoruz şimdilik bir problemimiz yok.. bebekler doğduğunda yaklaşık 3-4 ay yanlarında ben olacagım annem bakıcı olacak ondan sonrada ,iyice alıştıklarında bakıcı tek kalır annem gelir gider bir şekilde halletmeye çalışacagız zaten evim çok yakın iş yerime ben mutlaka uğrarım yanlız bırakmam onları Allahın izniyle bir sorun yaşamadan hallederiz inş..

Arkadaşlar merhaba 2 gündür kasığıma ağrı giriyor Tek taraflı 4-5 saniye falan sürüyor. Özellikle dün 3-4 kere oldu Sanki ters bir hareket yapmışım gibi.Olurmu bu haftalarda sizce böyle kramplar? Birde artık uyumakta problem çekmeye başladım ben . Sırt üstü yatamıyorum normalde de yatamazdım zaten sağa dönsem sağdakini sola dönsem soldakine baskı yapıyormuşum gibi geliyor bu yüzden huzursuz yatıyorum Şu hamile yastıkları gerçekten işe yarıyormu kullanan arkadaşlar olmuşmuydu? Cevaplarsanız memnun olurum

ben bilemiyorum canım,İstanbulda geçti benim işler,burda Ispartalı kimse de yok sanırım:18:

uhde,beratti sizler nasılsınız...

tesekkurler hymarry, ufakliklar biraz grip oldu onun haricinde iyiyiz canim. bizimkiler artik okula alistilarya 3 saat kendime ait. biraz garip geliyor ama gayet rahatim simdilik))

Mellittacim, nasilsin insallah hersey yolundadir uzun zamandir yazisamadik. sanirim yolculuga cikacaksin 6. aydan sonra ucak yolculugu yasak saniyorum sen kac aylik oldun simdi.

Firdos hamile olmadigini okudum. sanirim su anda istemiyordun. dedigin gibi Allah olmayanlara versin canim. gecmis olsun artik dikkat et))

Mellittacim, nasilsin insallah hersey yolundadir uzun zamandir yazisamadik. sanirim yolculuga cikacaksin 6. aydan sonra ucak yolculugu yasak saniyorum sen kac aylik oldun simdi.

evet türkiyeye gidicem erken doğum riski var dedi dr. burada doğum yapman sakıncalı dedi. 25 haftayı doldurmak üzereyiz.dr. şeker yüklemesinden sonra sevk yazıcam dedi. 28. haftaya denk gelicek o zaman.inşallah uçakta doğurmam :)

inşallah bir sorun olmadan herşey yoluna girer.

günaydın kızlar..

Melitta erken doğum riskinin sebebi ne canım?nasıl anlaşıldı?ilaç kullanıyor musun?

Kızlar bebeklerinden birini kaybeden arkadaşımız zeynep değil boncuk muş.ben karıştırmışım.

Tinkerbell2 canım ne tarz kramplar yaşıyorsun bilmiyorum ama bende de oluyordu.bebekler büyüdükçe rahim kasılmalar yaşayabilir.önemli olan sıklığı ve şiddeti.canım sana tavsiyem eğer yatabiliyorsan sol tarafına yatman.ilk üç ay yatma şekli önemli değil ama 3.aydan sonra bebeklerin daha iyi beslenebilmesi için sola yatmayı öneriyor doktorlar.kan akışı daha iyi oluyor.ben hep öyle yapmıştım.ama yatamıyorsanda zorlama kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…