tecrubeli ikiz anneleri

suna ne oluyor manuel ne oluyor acemi olunca anlamadım açıkcası.anladığım kadarıyla elektriksizler işe yaramıyor.sen hangisinden kullanmılştın acaba?küçük kardeşim doğduğunda bizde almıştık anneme ama hiç sağamamıştı annem. pompalıydı anneminki.o yüzden he rsüt sagma makinesi alınmaz sanırım.

canım manuel elektriksiz pilsiz olan pompalar...

kızlar ben amedanınkini kullandım oldukça memnundum ama ne oldu biliyo musunuz arkadaşım sağdı hiçç süt çıkmadı kendi makinasından günlük 1300 civarı süt çıkıyo. ay çok güldük benim sütüm mucize miydi neydi

bu arada arkadaşımın ki medelanın...kendisi almanyada doğum yaptı orda devlet veriyo işi bitene kadar ama çok devasa bi makina netten araştırdı fiyatı da çok pahalı hani şu hastanede verilenlere benziyo...

manuel şu oluyor, hani eczanelerde 20tl ye satılanlar var ya, elle pompalı oluyorlar işte, sadece birkere deneyim dedim hemen yara yapmıştı 2.ye asla kullanmamıştım.
"Lansinoh" çiftliii elektrikli süt sağma makinesini şiddetle tavsiye ederim. Tekli olanlarda diğer gögüs kaynamaya başladığında boşuna akıp gidiyor, çiftli olması çok önemli. moontorrent arkadaşımızada tavsiye etmiştim oda çok memnun kalmıştı. Fiyatı diğerlerine göre biraz pahalı, zaten bu lansinohta ne varsa tüm ürünleri öyle ama hepsini kullandım hepsinden de memnun kaldım. Eğer gögüs uclarında yara olursa kreminide tavsiye ederim, aklında bulunsun cnm.

Son düzenleme:

Asudeciğime katılıyorum,kesinlikle AMEDA nın elektirikli,çift başlıklı pompası derim..ben kullandım ve çok memnundum..

Son düzenleme:
Canım 3 kg ve2700 doğdular kuveze girmediler hemen emmediler süt yoktu çünkü mamayla başladık kuveze girmediler çok şükür seninkilerde girmeyecek kuveze inşallah :)

çok saoll canım , inşallah dediğin gibi olacak, ben de olumlu düşünüyorum:))

kızlarr yaa süt sağma makinasını konuşuyoruz benm de bi sorum var , onu doğumdan önce şimdiden almak lazım mı, bi de herkes muhakkak kullanıyo mu onu?? gerçi ben çalışan anne olcam....ben de internetten kullanıcı yorumlarıa falan baktım da ameda ve medelayı öneriyolarr. peki kanz kullanan oldu mu ya da duyan onun fiyatı da uygun , elektrikli tabi, zaten manuel çok yara yapıyomuşş

hastanede veriolar aslında ama tabikiiönceden alıp hazır etmek daha iyi, kiii çalışan anne olacaksa tabiki alınmalı
ama ben pişmanım aslında ilk zmn makine daha kolaaya gelio sonrası işkence oluyo ama ilk2ay emememişlerdi kii sonrası makine var die uğraşmıyordum derken süt kesildi gittiii. bilmem medela ameda i bilmiyorum lansinoh tavssiye ediorum

bende tam bu konuyu soracaktım süt sağma makinasından hangisini tavsiye edersiniz diye AVENT'i önerenlerde var kızlar kullanan varmı o nasıl acaba ????
doğum yaklaştıkca herşey gerekiyor işte atrık hazırlıkları yapmanın zamanı geldi diye düşünüyorum ...

selam herkese hamileyim ve ikiz olduğunu öğrendik
çift yumurta ikizleri
allah kısmet ederse inşallah 2012 mayısta doğum yapacam
herşeyi en ince detaylarına kadar okuyorum araştırıyorum
zaten 2 yaşında bir oğlum var annelik doğum vs konularında tecrübeliyim korkmuyorum
ama kafamdaki sorulardna en büyüğü şuan
ikiz doğuracam bu bebekleri nasıl emizrecem sütüm yetecekmi
anne sütünü yetei kadar alsınlar isterim inşallah beceririm

kızlarr selam:) kendimi her an doğuracakmışım gibi hissediyorum, iyice bi acayip oldum, hergün farklı sorunlar yaşıyorum. ama şikayet etmiyeyim yaa benimle ne kadar fazla kalsalar o kadar iyi kuzularımm... artık karnıma sığmıyolar belli oluyoo yani her harektlerini hissediyorum , organlarım yer değiştiriyo valla... benm günler yatarak geçiyo işte , nefes sorunum çok oluyo, çarpıntı bi de . nidilattan oluyo biraz heralde yaa. sizler nasılsınız? bu arada dr bana 4 doz ciğer geliştirici iğne yaptırdı, 2 doz 1 gün , 2 doz da ertesi gün yeterli mi sizce?? erken doğum riskim vardı biliyosunuz... hayırlısıı artık, bekliyoruzz

Canım olacak okadar çoğu gitti azı kaldı azdaha sabır.
Biliyor musun? Ben de tam senin aftanda yani 33+1de doğum yapmıştım.
Tabii benim hamileliğim bayaa bi zorlu geçmişti. 25haftaalıkken hastaneye yatmıs 33deyse doğum yapmıştım
2 ay boyunca kolumda makinaya bağlı serumla kollar delik deşik içerisinde hiç kalkmadan hep yattım.

Fatoscum kullanmış olduğum NidiLatı günde 8-10tane içiyordum ekstradan aldığım dil altlarını da saymıyorum rekorum galiba 1günde 24tane Nidilat.
Turuncu hapları(nidilatı) içe içe bebeklerim turuncu doğacak diyordum. Ama canım bana yan etki yapmamıştı, şu olmuştuuuu biara acayip birşekilde Kaşıntım oldu, ki ondada tüm ilaçlarımı stoplamışlardı.
Seninde endişelenmen çok normal. Bi 15gün bile kalsalar belki küveze bile hiç girmezler. Anne karnında birgün bile çok Önemli. Canım hayırlı doğumların olur

göğüs pompası ile ilgili verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar.bakalım araştırmaya devam ediyorum.şu ara her yerde aventi öneriyorlar.bir iki hafta içinde bir tanesine karar verip alıcam inşallah.

gözünüz aydın olsunn Allahım sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip eder inş. sütümüzün bebişlere yetmesi için elimizden ne geliyosa onu yapacagız inş .yetirecegiz ikisinede ....
ayy canım son günlere yaklaştıkca hayliyle sorunlarda baya çıkıyor inş. bir süre daha kalırlar sende dikkat et bol bol yat dinlen canım hakkımızda hayırlsı olsun inş....

bende araştırma içindeyim gögüs pompasının inş. güzel kullanışlı birşey bulabiliriz canım

selam güzel anneler bu pompa hakkında tecrübelerimi paylaşayım sizlerle
benim 2 yaşında oğlum var çalışırken bende sütümü sağıp eve bırakıyordum
bende çok araştırmıştım doğum zamanımda hep medela yı duymuştum
medela süt pompa almıştım çokta kullandım güzeldi
hem pilli hem elektrikli aventinde süt bardaklarını almıştım 10 tane çok kullandım
hala duruyor evde inşallah bu defada gerekirse kullanıcam

nurum dediğin gibi benimle ne kadar çok kalsalar o kadar iyi, ben de bunun için çabalıyorum. canım senn zor geçmiş ama sağlıkla kucağına alınca hepsi unutulmuştur, allah birlikte uzun ömür versin:)) sennkilere ciğer geliştiici yapılmıştır dimi, küvözde kaldılar mı? dediğin gibi küvöze girmelerini istemiyorum, hemen kucağıma alayım, emzireyimm:)) sen emzirebilmişmiydin ? iyi dilekler,n için saoll

uhdeciğim saol güzel dileklerin için... valla zaman yaklaştıkça geceleri rüyama giriyolar artık hepimiz için hayırlısı... senn bi sıkıntın var mı canımm? neler yapıyosun , hazırlık falan???

bende ağırlaşmaya başladım artık her geçen gün bebeklerimin dahada büyüdüğünü hissediyorum hem hareketlerinden hemde ağırlığımdan Allahıma çok şükür bir sorunumuz yok şimdilik herşey güzel ilerliyor inş. sonuna kadar böyle giderr tek istegim bu valla hazırlıklar başladı annem geldi memleketten o kadar çok şey almışki bana pek birşey kalmamış almak için Allah razı olsun mobilyalarında siparişlerini verdim haftaya elimizde olur eksik pek birşey kalmadı aslında onlarıda yavaş yavaş tamamlıyoruz işte canım bebek halısı en çok düşündüren şey beni ne alacagımı nasıl birşey alacagımı bilmiyorum bakalım onuda bulacagız elbette

kızlar size yeni haberleri paylaşayımmm.... DOĞURUYORUMMMMMM.....:18::18::18:.bugün dr gitim. kontrol sonunda bu haftasonunu geçirsen bile iyi dedi, açılamam artmaya devam ediyo, bebekler sıkışıyoo, birbirlerini ve beni sıkıştırıyolarr, riskli görünüyoo dediinanamıyorummm yaaa resmen şoka girdimm. SALI GÜNÜ ALALIMMMM demez miiiaman allahım bunu hiç düşünmüyodum yaa, 1 hafta daha sonraya kendimi alıştırmaya çalışırkenn.....kiloları iyi, kızım 2350, oğluş 2150 olmuş. ciğer geliştirici bi daha vrdi, 4 doz ... kan tahlillerim yapıldı, son kontroller artık. ptesi son kez gitcem dr a.ayyyy allahımmm sen bebişlerimi ve beni koruu... hepimiz için hayırlısı.... doğumda tavsiyesi olan anne varsa tecrübelerinizi paylaşın lütfen..

hayırlısı olsun canım.ne güzel işte haftaya bebişlerini kucağına almış olacaksın inşallah.umarım hiç küveze girmezler.kiloları da iyi herşey istediğin gibi olur inşallah.bizde senin haftalarını görürüz inşallah sorun yaşamadan.korkma inşallah herşeyin güzel geçeceğini düşün.

uhde cim oda takımı aldınız demek.gelince ekle bizde görelim olmazmı. güle güle kullansınlar inşallah.annen herşeyini hazırlamış demek ne güzel sana iş bırakmamış demek.benim annem rahatsız olduğu için dışarı çıkamıyor.o yüzden benimde teyzem yapıyor sağolsun.iki, tane olunca eksik de bitmiyor.ben hala tamamlamış değilim.

tşk.ederiz teyzesii evet aldık oda takımlarını ikiz oldugun için korkuyorum açıkcası erken falan gelmeye kalkarlar Allah esirgesin ama önlemini almada fayda var annemelr olmasa inan bizde işin içinden çıkamazdık canım çoğu işleri halletmiş kayınvalidemde elinden geleni yapıyor kadıncagız eksik kalanlar ne varsa onlarıda biz tamamlamaya çalışacagız artık yavaş yavaş bitirirz inş... geçmiş olsun canım anne için neyseki teyzen varmış seninde yardımcı sana en güzell iyiki onlar var yaa olmasa ne yapardık inan bilmiyorum Allahım başımızdan eksik etmesin hiçbiriniii

Selam arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz? bakıyorum unuttunuz beni valla hiiiç soran yook:)). size son haberleri vereyim barii:) kızlarımın hepsi evde çook şükür, ikisi 15 gün kaldılar biri 40 gün diğeride 45. günde eve geldiler, zor zamanlar geçirdik hep beraber ama sonunda kurtulduk hastanelerden, şimdide kontroller için hastaneye gidiyoruz 4 çocukla çıkmak çok çok zor oluyor inşallah onlarda bitecek.. geceleri çok zor oluyor uykusuzluk yorgunluk had safhada ailecek acınacak haldeyiz yani ayakta uyuyoruz hep beraber:).günlerimiz böyle geçiyor, yavaş yavaş büyüyorlar kıslarım teyzeleri. resim ekleyebilirsem ekleyeyim sizde görün kızlarımı. çook tatlılar çookkk:). hepiniz Allaha emanet olun, görüşmek üzeree

Gözün Aydin canım hepiniz sagsalim evdesiniz neguzel Allah kolaylık versin size çok zor ben 2cocukla tek basıma çok zorlanıyorum kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…