tecrubeli ikiz anneleri

maşaallah allah sana bağışlasın bebişlerini....

maşallahhhh kızlarınaa annesii çok şükür herşey yoluna girmiş inş.. bundan sonra bir porblem çıkmadan sağlıklı sıhhatli büyür kızlarınnn darısı bizlerin başına olsun inş....

soran arkadaşlara göğüs pompası ile ilgili bilgi vereyim dedim. benimde 3 aylık ikizlerim var. ben lansinoh çiftli pompa aldım çok işimi gördü. çiftli olması zaman tasarrufu sağlaması açısından önemli . benim oğlum 20 gün , kızım 40 gün sonra emdi. doğum yapacak arkadaşlar pes etmeyin uğraşın ikizler biraz zor emiyor

tecrübeli ikiz anneleri nasılsınız görüşmeyeli inşallah iyisinizdir.

benim kan değerleri daha da düşüyor bi türlü düzelemedi.
bu arada türkiye yolcusuyum.raporlarımı aldım bugün son kontrollerimi yaptırdım artık hazır türkiye yolcusuyum :) bebişlerim iyiler hamdolsun.

sanırım türkiye de gittiğim hast. de yükleme yapılacak.vakit kaybetmemek istedi dr. ne olacağı belli olmaz sonuçta diye.gönül isterdi burada olmak ama nasip olmicak sanırım.

haklarınızı helal edin.bebişlerim ve benim için bol bol dua edin.

rabbime emanetsiniz.

leylnur gözün aydın kavuşmuşsun bebişlerine seni unutur olur muyuz maşallah sen bizi unuttun prenseslerinle ilgilenmekten.iyi olmanıza çok sevindim :) inşallah bizlere de nasip olur bebişlerimizi kucağımıza almak.benim için öp prenseslerini :)

maşallahhhh kızlarınaa annesii çok şükür herşey yoluna girmiş inş.. bundan sonra bir porblem çıkmadan sağlıklı sıhhatli büyür kızlarınnn darısı bizlerin başına olsun inş....

uhde sen nasılsın ? bu aralar hiç gittin mi dr. a ? seninle günlerimiz aynı olduğu için sormak istediğim birşey var ? en son ne zaman gittin ?
bebişlerinin gr. ları kaçtı ?

merhaba ikiz anneleri nasılsınız. ben bi kaç gündür biraz evhamlıyım heralde. bebeklerimin hareketlerini hissetmiyo değilim ama hareketerinde zayıflama var gibi. eskiden daha kuvvetli vuruyolardı sanki... acaba bu haftalarda normal midir, bebeklerin büyümelerine bağlı olarak hareket ettikleri yer azalmış olabilir diye düşünüyorum bazen.. doktorum da yurt dışında ona soramıyorum

Canım benden sana tavsiye öyle bir hissin varsa başka bir Dr yada o hastanenin aciline yada başka bir Dr muhakkak görün için rahatlar ben öyle hissettiğim zaman öyle yapmıştım sonuçta ikiz bekliyorsun

öğleden sonra için yakın bir hastaneye randevu aldım ama 3saat nasıl geçicek bilmiyorum. canım çok sıkıldı

azda olsa hissediyorsan normaldir canım.üzülme ama randevu almıssın git için rahatlar.belkide canlanacak yerleri yoktur iki tane olunca yerleri daha çok kısıtlanıyorya.

her şey normal çıktı çok şükür. içim çok rahatladı valla.
ama bugünün cezası olarak popolarını ısırcam doğduklarında

Merhaba herkese ben canan, asil mete ve aslı meltem adında dünyalar tatlısı 14 aylık ikizlerim var, paylaşımlarda buluşmak ümidiyle arkadaşlar.

allah bağışlasın yavrularınızı. allah analı bablı büyütsün. bende yaza evleniiyorum. müthiş derecede ikiz istiyorum. allah bana da nasip eder inşallah

kızlar nasılsınız,keyifler yerindedir İnşallah.bugün bir haber aldım,okuldan öğretmen arkadaşlarımdan biri de hamile ve ikizmiş büyük ihtimalle.hamile kalmadan önce beni rüyasında görmüş bebişlerimle birlikte,hatta korkuyordu ya benimde ikizim olursa diye:)...Uhde,Melitta,Zeynep ve diğer arkadaşlar çok öpüyorum sizleri

Son düzenleme:

canım nerelerdesin özlettin kendini bizler iyiyiz çok şükür senin bebişler nasıllar sen nasılsın???? korkunun ecele faydası yokk işte arkadaşında sonunda ikizlerine hamile Allahım hepimizin bebişlerini sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayaı nasip eder inş.

ben üzgünüm sen nasılsın firdos ne zamandır görüşemiyoruz.ben raporumu aldım türkiyeye gidiyorum.
arkadaşın için çok sevindim allah analı babalı büyütsün.

ben bi başlık açtım.bi ara müsait olduğunda başlığıma bakar mısın ? tecrübeli ikiz annelerininde fikirlerine ihtiyacım olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…