tecrubeli ikiz anneleri

açıkcası böyle bir şeyi ilk defa duydum.venöz göllenmeler ne demekmiş acaba.umarım %25 ini kapsamaz canım.zaten bebiişlerimiz ikiz olduğu için küçük doğuyorlar birde böyle sorunlar olursa daha üzücü olur.
nerde gördün acaba ikiz yastığını bende bakmak isterim.

canım ilk defa duydum bende böyle birşeyi zaten ikiz olunca herşeyimiz zor oluyor birde venöz göllenme diye birşey olursa Alllah esirgesin halimiz harap vallaaa inş. senin durumunda biran önce düzelirrr bebişlerin etkilenmezzz

İnşallah bişey çıkmaz ben de yüreğim ağzımda bekliyorum bir sonraki kontrolümüzü..
Google a " ikiz emzirme yastığı" yazınca mavi bir yastık çıkıyor, onu beğendim ama satış sitesi değil. Forumlarda resim paylaşmışlar.

Arkadaşlar slm hepinize 2012 annelerine yazdım ama benim haftalarımda olan az var sanırım size de sorayım ilk 50 gr şeker yüklemem biraz yüksek çıkmıştı 100 gr lık istemişti doktorum netlik kazansın diye ... 100 gr şeker yüklememi yaptırdım Ne zormuş ....... dedikleri kadar da varmış..... Aç karnına mide bulantısı yaptı. Sonuçlarım çıkmış.
Açlık 73 ,yükleme sonrası ;
1. saat 170
2. saat 136
3. saat 74 çıktı
Referans değerlerini bilmiyorum telefonda sadece benim sonuçlarımı söylediler doktoruma yarın ulaştırırlar artık Yaptıran var mı 100 lük yada sonuçlarım için bir fikri olan merak ediyorum

Merhaba bende aradım bu ikiz emzirme yastığını bir ara ... çok rahat bişeye benziyor görüntüsü ama burda bulamadım. yabancı stelerde gözüküyor sadece Tek çare diktirmek galiba

benimde 50lik sınırda çıktı yarın kontrolüm belki bana da yaparlar 100 lük..50lik kaç çıkmıştı acaba.100lüğü bilmediğimden bişey diyemiyorum.

benimde 50lik sınırda çıktı yarın kontrolüm belki bana da yaparlar 100 lük..50lik kaç çıkmıştı acaba.100lüğü bilmediğimden bişey diyemiyorum.

157 çıkmıştı benim....140 sınırdı sanırım. o hafta tatlıya çok düşmüştüm doktorum da biliyordu bu yüzden olabilir demişti. Açlığa bakmadan direk 50 gr yükleme yapılmıştı. Bu hafta biraz da dikkat ettim İnternette baktım da şimdi normal gibi bakalım ne diycek

Merhaba bende aradım bu ikiz emzirme yastığını bir ara ... çok rahat bişeye benziyor görüntüsü ama burda bulamadım. yabancı stelerde gözüküyor sadece Tek çare diktirmek galiba

bende o yastıkları çok beğeniyorum ...bende daha almadım...ama olduğunuz yerde joker varsa veya birçok bebek mağazalarında var....tabi o mağazaları gezmek lazım...jokerdeki fiyatı hatırlamıyorum....ama bir arkadaşım 25 tl ye almıştı...bence işimize çok yarayacak...

Evet çok konforlu gözüküyor ... jokerde bende baktım daha farklı yarım ay şeklinde ...biraz küçük gibi geldi bana yani tek bebek için diye düşündüm. Bu mavi olan daha büyük köşeli sanki ikisinide rahatlıkla koyaup emzirebilmişsin gibi

Bir çok bebek mağazasında emzirme yastığı mevcut. Ancak ikiz için değil. İnternetteki mavi olan bariz ikiz yastığı..
Bulamazsam her yerde olanlardan alıp denerim artık..

bende bakayım tekrar ikiz için hangisi uygunsa onu alırım...bilgi için teşekkürler...ben fark olduğunu bilmiyodum...

ikiz yastığına bende baktım çok kullanışlı bişeye benziyor.ikisini aynı anda emzirmek bizim için büyük kolaylık olur.ama sanırım türkiyede yok.diğer emzirme yastıklarının pek işe yarayacağını zannetmiyorum.biraz küçük çünkü tek bebek için.

kızlar yaa siz emzirme yastığına geçmişsiniz. bebek arabası kısmını atlattınız mı? en çokta tecrübeli annelerden tavsiye almak istiyorum. ikiz bebkarabalarımı daha ıyı yoksa ıkısıne ayrı ayrı almakmı daha ıyı. sizler neler aldınız?

ikizlerim 16 aylık doğumdan hemen önce ayrı ayrı 2 tane bebek arabası aldık. ama geçtiğimiz yaz başında ikisini de tek başıma dışarı çıkarmak istediğim için ikiz baston puset aldım. ama ikiz pusetle marketlerin kapısından geçmek imkansız. ikiz puset alacaksan mutlaka 1 tane daha tekli araba almanı tavsiye ederim...

tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederim canım. bende ayrı ayrı düşünüyorumda satıcılar hep yok öyle yok böyle diyor yine kafam karışıyor geri dönüyorum.

bende ayrı ayrı almayı düşünüyorum....iki bebek arabasını birleştirme aparatı da oluyomuş...öyle duymuştum....ama nerde nasıl yapılıyo bilmiyorum..aparatı da yaptırırsak hem tekli hemde ikili arabamız olmuş olur....

bende öyle düşünüyorum ama tekliler biraz ağır oluyor. Ondada baya bir seçici olmamız lazım.

bende öyle düşünüyorum ama tekliler biraz ağır oluyor. Ondada baya bir seçici olmamız lazım.

benim beğendiğim ama mart veya nisanda almayı planladığım bebek arabası puset değil ama puset gibi çok kolay toplanıyo...bir elinde bebek olsa bile tek elle tek hamlede toplayabiliyosun..hemde tekini 250 tl ye veririz diye anlaşmıştık....ağırlığını hatırlamıyorum ama çok kolay taşınıyodu...

Merhaba Limancım,
bebeklerimiz doğduğunda ilk yapacağımız şey bebeklerimizi en iyi şekilde beslemek olacak.Aç kalırsa direk sarılık vs.. problemler ardarda geliyomuş ( ablamdan tecrübeliyiz)

Bebek arabası konusunda ben sadece yan yana , istediğim zaman ayırabileceğim bir tipte araba almayı düşünüyorum .Ama şu an çok erken.Hastaneden bebek arabasıyla çıkmıcaz nasıl olsa:))
1-2 ay dışarı çıkabileceğimizi düşünmüyorum , zaten çok soğuk olucak. Araba koltuğu bakıyorum bu ara ben henüz.

bende aynen sen gibi şuan pek bakmıyorum.yani bakıyorumda almak için değil.yaza kadar zaten binemezler.belki yazın bile binderemeyiz.yazın bile çok küçük olacaklar.ama ben arka arkaya olandan istiyorum.şimdilik bende erken olduğunu düşüyorum.iki tane puset aldım bende araba koltuğu da oluyor..hastaneden çıkınca direk içine koymak için önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…