tecrubeli ikiz anneleri

çok şükür ben istediğim kadar görebiliyorum cnm her gün gidiyorum evet çok haklısın yazdıklarında.......

melittacım halsizliğinden bahsetmişsin sanırım. bendede aynı sey oluyor, 31. haftam bitiyor. aç kalmaya gelemiyoru. bebekler büyüdükçe dahada halsizlik olabılıyor. sana tavsiyem az ye sık ye aç kalma, çok yıyıp bünyenı de yorma, mutka ana öğülerden 2 saat sonra ara öğün yap meyve ve hafif şeyler ye, bende gizli şeker çıktı 25. haftada ve listeye göre beslenıyorum. ama bebekler büyüyünce yedıklerım yetmıyor bende sebze yemegı ve meyvelerı arttırıyorum. bol bol c vıtamını al, yeşillik ye, haftada en az 2 kez et türü ye cok olmasına gerek yok 2 köfte buyukluğunde bıle olsa yeter. bebeklerın hareketlerıne gelınce ben 2.2-3 aylıkken bagırsak hareketlerı gıbı hareketler oluyordu. cunku ozaman keseler yada tek yumurtaysa bebekler yer degıstırebılıyor sende bunu bagırsak hareketı yada göz seyırmesı gıbı hissedıyorsun, ama buyudukce oldukları yerlere yerlesıyorlar ve kol bacak kafa hareketlerını hissedıyorsun, inanılmaz güzel bır duygu, ilk zamanlar tekmeler kafa ıttırmelerı falan daha sonra 5.5 ay gıbı olunca yumruklar topuklar bazen derının dışından bellı oluyor onla ittirdıkce. sanırım uyanırken gerınıyorlar kafa ve ayaklar gerılıyor. bızım kız bebek altta popo ve ayaklar ıdrar kesesı üzerınde o gerıldıkce tuvalete koşuyorum. o kadar güzel bı duyguki defalarca duygulanıp agladım, Allah kımseyı evlatlarıyla imtihan etmesin, öyle heveslenıyorsunki o minicik elleri hissettikçe baglılığın dahada artacak.

çok şükür ben istediğim kadar görebiliyorum cnm her gün gidiyorum evet çok haklısın yazdıklarında.......

moontorrent canım doğum yaptın sanırım, ne zaman ve nasıl oldu dogumun sanada bebeklerıne gecmış olsun İnşaalah erkek bebeğın bır an önce saglıgına kavusurda hayırlısıyla eve getırırsınız. bende çok evhamlıyım hayırlısıyla atlatabılecekmıyız acaba dıye kafamı cok yoruyorum. 31. haftam bıtıyor. bebeklerın kaçar kg dogdu. sen nasılsın toparlanabıldınmı

evet dün ilk defa bu kadar ağır oldu.bende gün üç öğün yerdim ama arada meyve ( armut canım çekiyor)yiyorum.birde bazen misafirliğe gidiyorum orada da ikram oluyor yiyorum.evde bazen poğaça yapıyorum arada götürüyorum.midem boş kalmıyor ama acıkıyorum çok.dediğin gibi bebekler büyüdükçe yeme gereksinimi de artıyor.fazla su içemiyoırum ama fazla içince tiksiniyorum.şu saate kadar 2 bardak içebildim.demek ki benimde bebişlerim büyüyor o yüzden yediklerim yetmiyor olabilir değil mi ?

ha bu arada sol tarafımda bi hareket oldu işte bunları ayırt edemiyorum bebek mi bağırsak mı ama bağırsak hareketi farklı oluyordu. gebelikte değişiyor mu bilmiyroum.göz seyirmesi hareketten sık oluyor :)bebişlerimi artık net olarak hissetmek istiyorum çok heyecanlıyım rabbim bebişlerimi kucağıma almayı nasip eetsin.
seni okurken bende duygulandım gözlerim doldu.şimdiden seviyorum onları birde hareketlerini hissedersem Allaaaahhhh bilemiyorum çıldırırm mutluluktan herhalde.

bebeklerim 30 haftalıkken doğdu erkek 1465 kg kızda 1260 kg suyum geldi cnm benim ağrım kasılmam falan yoktu kısmet böyleymiş bende toparlanmaya çalışıyorum aslında iyiydim düne kadar doktoru telefon açana kadar yani gene iyim ALLAH a şükür ama insanoğlu işte üzülmeden yapamıyo bende çok fazla yordumki ne yormak kendimi erken doğuma şartlamışım şimdi düşünce anlıyo insan sakın stress yapma ciğer geliştrici iğne olmadıysan ol .......ALLAH korusun erken gelirlerse en azından solunum sıkıntısı çekmezsiniz ben olmadım işte yüksek basınçın yan etkisini gördük erkekte daha göz testleri İNŞALLAH başka bi problem çıkmaz....

Allah bbeklerıne ve sana şifa versin nşallah, sizlere bağışlasın onları. ben cıger iğnesi 26.haftada 4 doz oldum. ayrıca erken olmasınlar dıyede ıgne verdı haftada bır kez yapılmak üzere onlarada 25. haftada başladık 4. iğne kalçamda apse yaptı devam edemedık şimdı erken olmasınlar diye progestan kullanıyorum. benımde agrım yok gibi ama gelen giden oluyor (bana yardım nıyetıyle) bu sefer ayakta çok kalıyorum. karnımda ozaman kasılma ve agrı olabılıyor. doktor devamlı uzan bu ayıda cıkaralım dıyor ama ne mümkün tam dinlenmem gereken zamanda daha çok ayakta kalıyorum ne diyim Allahım korusun inşaallah. bebeğinin durumuna ve saglıgına yönelik dualar var sen okuyamasanda birine okut bence manen şifa olur inşaallah sen bilirsin yinede tavsiyede bulunmak istedim sadece dua etmekten başka yapabıldıgımız yok çünki. Rabbım bır an önce şifa versin canım ve İnşallah hiç birimizin kolu kanadı kırılmaz boynu bükülmez

merhaba Uhde,seni tüp bebek bölümünden çok iyi hatırlıyorum.hamile olmana o kadar çok sevindim ki anlatamam.hemde ikiz öyle mi?Maaşallah Maaşallah:)

allah yardımcın olsun,kucağına almayı nasip etsin canım..bir bakarsın büyümüşler..zaman su gibi akıp gidiyor...:97:

merhaba ikiz anneleri nasılsınız, moontorrent nasılsın arkadaşım bebekler nasıl merak ettım, hayırlı haberlerını bekliyoruz. ben hala şuursuzca kasınıyorum kolestazdan dolayı ikiz anelerine sormak istıyorum sütünüz yettımı , yada ne kadar süreyle yetti , mama verdınızmı, verdıysenız hangisinden. süt arttırıcı besınler nelerdır, faydasını gördugunuz kullandıgınız neler yedınız içtiniz. birde, el ve ayaklarınızda şişme oldumu, benım yenı başladı sanki, ne yapmam gerekir bunu önlemek için. idrar yanması oldumu hiç, kolestaz için verilen ilaçtan sonra başladı bende belki ilaç kaynaklıdır, ama naoıcam bılemıyorum

Herkeze gunaydin, Moonterant cok gecmis olsun. Umarim bebeklerin en kisa zamanda, sagligina kavusur ve insallah en kisa zamanda kavusursun bebeklerine.

yasemin yazina alinti ile cevap vermek istedim ama birlesik oldu nasil olduysa)): karisik oldu

Amin cnm inşallah dediğin gibi olur dua etmekten başka yapabilceğimiz bişey yok rabbim sabır versin bende iğne kullanmıştım hatta 15.haftama kadar progestan hapını sonrada iğnesine deavm ettim cnm ama rızkları okadarmış

BEN HUMANA ÇAY KULLANIYORUM ONU TAVSİYE ETTİLER erkeğin durumu aynı cnm inşallah başka problem çıkmaz içimiz yanıyo çok üzülüyoruz ama yapçak bişey yok büyük ihtimalle ameliyat olcak şant takılcak bekliyoruz işte

ya seni görünce şimdi özelden msj atmıştım :) msjıma cvp verdiğini görmedim. :) bana da hep su iç dediler hep.zorluyorum ya tiksiniyorum sudan içmiyorum.ama mecbur kaldığımda 1-2 bardak fazla içiyorum.mesela 5 bardak 6 bardak.ama malesef 2lt. bulmuyor sanırım.inşallah bişey olmaz bebeklerimiz rabbimize emanet.bende zayıfım bi karnım çıktı.sanırım benim karnımda koccamaaan bişey olcak :) şimdiden çatlak kremi kullanıyorum :))

çok teşekkür ederim canım. cayın adını not alıyorum. İnşallah bir an önce bebegın saglıgına kavuşur peygamber efendilerimizin vasıtasıyla Rabbımden saglık sıhhat dliyoru onun için. ben zaten evhamlıyım bırde böyle duydukça daha cok endişelenıyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.

çok sağol cnm sakın stress yapma bende çok yaptım kendime rahat ol özellikle böle haberleri okuma çünkü ben okudum hep böle haberleri canımı sıktım anlatabildimmi......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…