- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
güle güle kullanın İnşallah :)
güle güle büyütün inşallahCanim biz ayri ayri aldik.. aslnda kraft marka bakiyoduk ama haftasonu viaport venezia ya gittik pamidorun magazasinds kampanya vardi 200 tl 100 tl hediye ceki veriliyodu esimle baby2go power 6033 travel sistem den aldik 2 adet .. lacivert ve kirmizi .. nasip diyorum gorunce begendim begenincede esimi durduramadim sinra alalim desemde.. bide krafta gore uygundu baya..
güle güle büyütün inşallah
Canim guzel gunlerde kullansin bebislerin insaAllah benim ebebekten aldigim chicco hastane cikisi ve zibinlarin kalitesi iyiydi bence iyi cikar canim rahat olArkadaşlar baby mall internet sitesinde chıcco ürünlerinde % 50 indirim var. Ben ağıdakiler aldım. Umarım düzgün gelirler.
Eki Görüntüle 1826137
Canim guzel gunlerde kullansin bebislerin insaAllah benim ebebekten aldigim chicco hastane cikisi ve zibinlarin kalitesi iyiydi bence iyi cikar canim rahat ol
Yani iade edersin baktin begenmedin ama marka ayni olduktan sonra iyi cikar urun diye dusunuyorumBende e bebekten almıştım hastane çıkışlarından zıbınlardan tulumlardan falan. Kalitelerini çok beyenmiştim. Sadece bu siteden ilk defa alışveriş yapıyorum. o yüzden tereddüt ettim ancak sıkıntı olursa iade ederim diye düşündüm. Ürünler kaliteli evet.
Yani iade edersin baktin begenmedin ama marka ayni olduktan sonra iyi cikar urun diye dusunuyorum
Hastane cikisi deyince ben 1er 10lu 1er 5li takim aldim suan icin daha almak lazim mi acaba..
Yani iade edersin baktin begenmedin ama marka ayni olduktan sonra iyi cikar urun diye dusunuyorum
Hastane cikisi deyince ben 1er 10lu 1er 5li takim aldim suan icin daha almak lazim mi acaba..
Benimde bitane ikisinede birer tane aldim sadece 5li almak gerekir mi acaba birer takim daha ..
Eğer uyguna bulursan alabilirsin. Hediyede gelebiliyor daha şimdiden oda var. Ben sürekli internetten tarama yapıyorum. Uygun bulduğum şeyleri alıyorum zamana yayarak. 3-6 da alıyorum. tek beden almıyorum yani. Battaniye falan çok lazım oluyor diyorlar. Ben penye olanlardan 7-8 tane aldım sanırım. 2 tane de örgü geldi. Tam bitti artık birşey almayacağım diyorum. Aaa bunlar da eksik diyorum yine alıyorum. :) bakalım nereye kadar.
Eksik bitmez canim hic ☺ hediye gelecekleride dusunuyorum ama diyorum ilk zamanlar giyemeyecegi buyuk elbise takim gibi seyler gelir gibi geliyo bana.. bende 2tane penye battaniye var haricten ince yünlü battaniye aldim birer adet birer tanede halalari aldi orgu battaniye
Sen 7 8 deyince sasirdim daha almak lazim o zaman penye battaniye
Dogrudur tecrubeli anneler bilir neticede.. o zaman ben 4 tane daha alayim penye battaniye.. benim simdi omuz örtüsü müslin agiz bezi gibi parcalarim eksik .. ama zaman daha cok anneanneside almak istiyo biseyler .. banyo havlulari hic yok ikisinede 2 takim banyo havlusu almam gerekiyo
Bende bugün aldım ağız bezlerini Yukarıya eklemiştim chıcco nun kilerden aldım. iyidir diye. Baya iyi kampanyalar oluyor takip etmek lazım. Bak banyo havlusunu ben atlamışım. Onuda ekliyorum listeme. Çok özel birşeye gerek havluda. Bir bakayım bende. Ancak benim kendi alışverişim duruyor. Onu internetten güvenemiyorum. Gidip bakıcam. Annaanneyede internetten aldır :) fiyat farkı çok oluyor piyasayla :)
selamm herkese..birşey takıldı aklıma gece gece:)lohusa külodu neden kullanılır?yani neden yüksekbel giymemiz gerekiyor doğumdan sonra?zaten o bölgelerimiz komple hassas olacak!!bi de neden oraları yüksekbel likralı bir çamaşırla sıkalımki??Bilen varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?