Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

güle güle büyütün inşallah

Arkadaşlar baby mall internet sitesinde chıcco ürünlerinde % 50 indirim var. Ben ağıdakiler aldım. Umarım düzgün gelirler.

Arkadaşlar baby mall internet sitesinde chıcco ürünlerinde % 50 indirim var. Ben ağıdakiler aldım. Umarım düzgün gelirler.
Eki Görüntüle 1826137
Canim guzel gunlerde kullansin bebislerin insaAllah benim ebebekten aldigim chicco hastane cikisi ve zibinlarin kalitesi iyiydi bence iyi cikar canim rahat ol

Canim guzel gunlerde kullansin bebislerin insaAllah benim ebebekten aldigim chicco hastane cikisi ve zibinlarin kalitesi iyiydi bence iyi cikar canim rahat ol

Bende e bebekten almıştım hastane çıkışlarından zıbınlardan tulumlardan falan. Kalitelerini çok beyenmiştim. Sadece bu siteden ilk defa alışveriş yapıyorum. o yüzden tereddüt ettim ancak sıkıntı olursa iade ederim diye düşündüm. Ürünler kaliteli evet.

Yani iade edersin baktin begenmedin ama marka ayni olduktan sonra iyi cikar urun diye dusunuyorum

Hastane cikisi deyince ben 1er 10lu 1er 5li takim aldim suan icin daha almak lazim mi acaba..

Yani iade edersin baktin begenmedin ama marka ayni olduktan sonra iyi cikar urun diye dusunuyorum

Hastane cikisi deyince ben 1er 10lu 1er 5li takim aldim suan icin daha almak lazim mi acaba..

bence yeter canım. Bende öyle aldım. Sonra 2 tane 5 li kıza hediye geldi. Daha şirin oluyorlarya kız kıyafetleri millet ondan kıza alıyor :) kalanıda bady ve tulum aldım 0-3 ay. Yani ilk 1 ay falan biraz büyük giyinebilirler ne olacak :) Yaz olacağından en kötü hemen yıkanır kurutulur. Çabuk büyüdüklerinden fazlasını almakda bana israf gibi geliyor. İhityacımız olursa evden çıkamasak bile internetten sipariş veririz ertesi güne geliyo zaten. Yani ben öyle düşündüm. Zaten birsürü alınacak var.

Benimde bitane ikisinede birer tane aldim sadece 5li almak gerekir mi acaba birer takim daha ..

Benimde bitane ikisinede birer tane aldim sadece 5li almak gerekir mi acaba birer takim daha ..

Eğer uyguna bulursan alabilirsin. Hediyede gelebiliyor daha şimdiden oda var. Ben sürekli internetten tarama yapıyorum. Uygun bulduğum şeyleri alıyorum zamana yayarak. 3-6 da alıyorum. tek beden almıyorum yani. Battaniye falan çok lazım oluyor diyorlar. Ben penye olanlardan 7-8 tane aldım sanırım. 2 tane de örgü geldi. Tam bitti artık birşey almayacağım diyorum. Aaa bunlar da eksik diyorum yine alıyorum. :) bakalım nereye kadar.

Bua rada morhipo da da soo be ürünlerinde 1 alana 1 bedava var. Onada bakabilirsiniz. Uygun fiyatlı güzel şeyler var. Bence mutlaka bakın.

Eksik bitmez canim hic ☺ hediye gelecekleride dusunuyorum ama diyorum ilk zamanlar giyemeyecegi buyuk elbise takim gibi seyler gelir gibi geliyo bana.. bende 2tane penye battaniye var haricten ince yünlü battaniye aldim birer adet birer tanede halalari aldi orgu battaniye
Sen 7 8 deyince sasirdim daha almak lazim o zaman penye battaniye

Bilmiyorumki çok lazım oluyor dediler. bende internette uygun buldum aldım. ama 2 tane penye battaniye az bence. en azından 2 tane daha alman mantıklı olabilir. Sonuçta değişim falan olduğunda ihtiyacın olabilir. Bak bugün çok indirimliydi morhipoda ama şimdi baktım bitmiş. 12,50 tl adet fiyatıydı.1 alanada 1 bedavası vardı. 12,50 tl ye 2 adet battaniye almış oluyordun. Ben artık fazla olur diye almadım bugün artık.

Dogrudur tecrubeli anneler bilir neticede.. o zaman ben 4 tane daha alayim penye battaniye.. benim simdi omuz örtüsü müslin agiz bezi gibi parcalarim eksik .. ama zaman daha cok anneanneside almak istiyo biseyler .. banyo havlulari hic yok ikisinede 2 takim banyo havlusu almam gerekiyo

Bende bugün aldım ağız bezlerini Yukarıya eklemiştim chıcco nun kilerden aldım. iyidir diye. Baya iyi kampanyalar oluyor takip etmek lazım. Bak banyo havlusunu ben atlamışım. Onuda ekliyorum listeme. Çok özel birşeye gerek havluda. Bir bakayım bende. Ancak benim kendi alışverişim duruyor. Onu internetten güvenemiyorum. Gidip bakıcam. Annaanneyede internetten aldır :) fiyat farkı çok oluyor piyasayla :)

Bende kendime bisey almadim bebek bakim cantasi koldan takilan ve sirt cantasi aldim bitek .. henuz gecelik pijama hicbisey yok henuz.. bende nete guvenemiyorum olur olmaz diye.. lohusasepetinden alisveris yapan memnun kalan varsa belki ordan olabilir. Havlulari baslikli pembe mavi seklinde 2ser takim aldirayim annesine☺☺ netten denk gelirsem dogru diosun aslinda.. ☺

selamm herkese..birşey takıldı aklıma gece gece:)lohusa külodu neden kullanılır?yani neden yüksekbel giymemiz gerekiyor doğumdan sonra?zaten o bölgelerimiz komple hassas olacak!!bi de neden oraları yüksekbel likralı bir çamaşırla sıkalımki??Bilen varmı acaba?

Hiçbir fikrim yok :) ama belki sezeryanda çamaşırın bittiği yer dikiş yerine denk geliyor olabilir.

Havlu alacak arkadaşlar mutlaka içi tülbentli olanlardan alın. Düz havlular suyu çekmiyor.
Battaniye anakucağı(oto koltuğu) altına 1 adet bebeğe örtmeye 1 adet birde anakucağının üstünü örtmek için şart yani kafadan 3+3 alın.
Lohusa döneminde kanamanız çok olacak ben penye çamaşır yerine deepend kullan at pedli çamaşır aldım. Günlük değiştiriyorsun ped kullanmaya gerek kalmıyor.
Doğumdan sonra sezeryan dikişleri çok aşağıda kalıyor bikinide bile görülmesi mümkün değil. Ancak Rahmi'n kendini toparlaması 40-60 günü buluyor. Yüksek bel çamaşırlar ve korse o bölgeyi toparlamak için kullanılıyor.
Bu arada doğumdan çıkınca o göbek en az bir hafta kalıyor ) korse ben kullanamadım siz kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…