cnm yataga karar verirsen haberim olsun :)Selam arkadaşlar. bende h.sonu eng.home dan banyo havlularını aldım. 13 tl adet fiyatıydı gayette uygundu. Sevi bebedeb pratik alt açmalardan aldım onlarda 13 falandı sanırım. Diğer süslü ve pofuduk olanlar çok güzeller ancak sordun su geçiriyor dedi. yani pek mantıklı gelmedi bana. H.sonu beşiklerini aldım ahşap 70*140 ebatlarında. Banyo küveti aldım gideri olanlardan. Birde aparatı vardı bebeği üzerine koyuyormuşsun. Üzerinede fileden kalın içinde köpük gibi birşeyler olan birşey. Sanırım sevi bebe onunda markası. Şimdi sıra yatak, cibinlik, uyku seti vs gibi şeylerde.
visko yatagini kastediyorsun sanırım. ben cok kararsizim ya visco konusunda yumusak oldugu icin bide yaz bebekleri oldugu icin visconun terletme ozelligide kafama takiliyormBen english homede havlu goremedim cts gunu bakmistimda.. sanirim kalmamisti.. ben baska biyerden 2 adet havlu aldim 1 er adette ici tulbentli olanlardan alicam. 2tane penye battaniye aldim . Bide ebebekte indirim vardi aventin manuel gögüs pompasini aldim..
Dun umraniyedeki ikeadan besik ve dolabi alicaktik ama stokta yokma bayrampasa ikea da var gozukuyo.. artik ya bayrampasadan aliriz yada netten siparis edicez sanirim
Yatak olarakda kraftin yatagina karar verdik hepsiburadada 145 tl idi sanirim .. ordan almayi dusunuyoruz nasipse
yatak visko almayın arkadaşlar. bebek yatakları sert olmalı. yumuşak yatak önerilmiyor.
Yaa.. burada arastirma yapan bir vardi.. ona istinaden biraz netten baktim oyle viscoda krar kilmistik aslnda.. bende sert oldugunda kemik gelisiminde sıkınti olacagini dusunmustum okudgm kadariyla.. peki siz hangi markanin yatagini kullandiniz canim su sert ortopedik yataklardan..
çok yumuşak yada çok sert yataktan kaçınılmalı. o yuzden visco yada tam ortapedik yatak onerilmiyor. hiç yoktan yarı ortapedik yaylı yatak alınabilir. Yada yüksek fiyatına katlanıyorsan lateks. bizde henüz karar vermiş değiliz. eşimin araştırmalarıyla bunları öğrendik şuana kadar.Yaa.. burada arastirma yapan bir vardi.. ona istinaden biraz netten baktim oyle viscoda krar kilmistik aslnda.. bende sert oldugunda kemik gelisiminde sıkınti olacagini dusunmustum okudgm kadariyla.. peki siz hangi markanin yatagini kullandiniz canim su sert ortopedik yataklardan..
Evet oyleymis bu sabah meraktan biraz daha baktim netten .. yari ortepedik yataklar bana cok sert gelmisti sanirim ebebekte gormustum.. yine kafam karisti iyice..Genelde bebek yatakları için yarı ortepedik yataklar satılıyor. Gelişimleri açısından
morhipoda bebek nevresim, uyku seti, banyo havlusu vs indirim var bir bakın isterseniz.
Ben dun english home dan ikinci havlularini alarak 2+2 havluyla havlu dosyasini kapattim da icine tulbent diktirsemmi ayri olarak mi tulbent kullansammi diye dusunuorm canm
Bende birertamesini ordan aldım. Çokda şirinlerdi. Birer tane yeter diye düşündüm başka almayacağım. bence diktirme bende düşündüm sonra vazgeçtim. Müslün bezlerin büyük olanlarını içine seresim onu alıp havlu kalır diye düşündüm.
Bundan aldım mesela birtane. Ama bukadar para vermedim buna. İki kat baya suyu emer gibi sanki.
http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=mycey+müslin+kumaş+battaniye+yeşil
Baktim simdi iyi fikir .. bidaha diktirmeyle ugrasmiim o zaman.. dun aksam english home da gorunce alayim dedim benimde hosuma gitti ☺ tulbent isini bende boyle yapiim o zaman sen netten mi aldin canim..
Baktim simdi iyi fikir .. bidaha diktirmeyle ugrasmiim o zaman.. dun aksam english home da gorunce alayim dedim benimde hosuma gitti ☺ tulbent isini bende boyle yapiim o zaman sen netten mi aldin canim..
yok bunu internetten almadım. beşiklerini aldığımız yerde vardı. Paketinden çıkmıştı. Adam o yüzden bana 5 tl ye verdi. Ama linktekini ben şeklini gör diye ekledim Mycey müslün battaniye diye bakınca internette daha uygn fiyatlı olanlarıda vardı. Heryerde vardır bunlardan bence. Civilimde falan. Bundan olmasınada gerek yok. Müslin herhangi bir bezde olur bence e bebekte falanda vardır. Bak ben aşağıdakinden de düşündüm mesela. Aşağıdaki boyner mağazalarında var galiba.
http://www.morhipo.com/kampanya/detay/16085938/46124/sun-baby-premium-muslin52-5-li-muslin-bezi
Sen kaç tane nevresim takımı aldın? Uyku seti falan aldın mı?
Aa evet gordum bunlardan .. boyle alirim bi paket 5li felan yeter o zaman..
Ama tabi kaliteleri nasıldır emişleri nasıl olur bir gidip bak istersen.
Canim ben henuz nevresim almadim besikler alinmadigi icin onlari alir almaz dusunuyorum.. birer adet uyku seti ve ikiser adet nevresim yeter diye dusnuyorum simdilik sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?