Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

cnm yataga karar verirsen haberim olsun :)

visko yatagini kastediyorsun sanırım. ben cok kararsizim ya visco konusunda yumusak oldugu icin bide yaz bebekleri oldugu icin visconun terletme ozelligide kafama takiliyorm

Selam herkese, ben 2 adet chicco next to me aldım. 8-9 ay sonra ikinci elden satıp büyük almayı düşünüyorum.

yatak visko almayın arkadaşlar. bebek yatakları sert olmalı. yumuşak yatak önerilmiyor.

Yaa.. burada arastirma yapan bir vardi.. ona istinaden biraz netten baktim oyle viscoda krar kilmistik aslnda.. bende sert oldugunda kemik gelisiminde sıkınti olacagini dusunmustum okudgm kadariyla.. peki siz hangi markanin yatagini kullandiniz canim su sert ortopedik yataklardan..

Genelde bebek yatakları için yarı ortepedik yataklar satılıyor. Gelişimleri açısından

çok yumuşak yada çok sert yataktan kaçınılmalı. o yuzden visco yada tam ortapedik yatak onerilmiyor. hiç yoktan yarı ortapedik yaylı yatak alınabilir. Yada yüksek fiyatına katlanıyorsan lateks. bizde henüz karar vermiş değiliz. eşimin araştırmalarıyla bunları öğrendik şuana kadar.

Genelde bebek yatakları için yarı ortepedik yataklar satılıyor. Gelişimleri açısından
Evet oyleymis bu sabah meraktan biraz daha baktim netten .. yari ortepedik yataklar bana cok sert gelmisti sanirim ebebekte gormustum.. yine kafam karisti iyice..

Arkadaslar bisey sorucam.ikiz emzirme yastigi hakkinda ne düsünüyorsunuz videoyu izlemissinizdir.baya kolaylik gibi duruyor gerci satisini bulamadim ama diktirilebilir.kullanan ttecrübeli biri olsada hakaten kullanii mi diye bilgi verse.sizler ne düsünüyorsunuZ

morhipoda bebek nevresim, uyku seti, banyo havlusu vs indirim var bir bakın isterseniz.

Ben dun english home dan ikinci havlularini alarak 2+2 havluyla havlu dosyasini kapattim da icine tulbent diktirsemmi ayri olarak mi tulbent kullansammi diye dusunuorm canm

Ben dun english home dan ikinci havlularini alarak 2+2 havluyla havlu dosyasini kapattim da icine tulbent diktirsemmi ayri olarak mi tulbent kullansammi diye dusunuorm canm

Bende birertamesini ordan aldım. Çokda şirinlerdi. Birer tane yeter diye düşündüm başka almayacağım. bence diktirme bende düşündüm sonra vazgeçtim. Müslün bezlerin büyük olanlarını içine seresim onu alıp havlu kalır diye düşündüm.
Bundan aldım mesela birtane. Ama bukadar para vermedim buna. İki kat baya suyu emer gibi sanki.

http://www.gittigidiyor.com/arama/?k=mycey+müslin+kumaş+battaniye+yeşil

Baktim simdi iyi fikir .. bidaha diktirmeyle ugrasmiim o zaman.. dun aksam english home da gorunce alayim dedim benimde hosuma gitti ☺ tulbent isini bende boyle yapiim o zaman sen netten mi aldin canim..

Baktim simdi iyi fikir .. bidaha diktirmeyle ugrasmiim o zaman.. dun aksam english home da gorunce alayim dedim benimde hosuma gitti ☺ tulbent isini bende boyle yapiim o zaman sen netten mi aldin canim..

yok bunu internetten almadım. beşiklerini aldığımız yerde vardı. Paketinden çıkmıştı. Adam o yüzden bana 5 tl ye verdi. Ama linktekini ben şeklini gör diye ekledim Mycey müslün battaniye diye bakınca internette daha uygn fiyatlı olanlarıda vardı. Heryerde vardır bunlardan bence. Civilimde falan. Bundan olmasınada gerek yok. Müslin herhangi bir bezde olur bence e bebekte falanda vardır. Bak ben aşağıdakinden de düşündüm mesela. Aşağıdaki boyner mağazalarında var galiba.

http://www.morhipo.com/kampanya/detay/16085938/46124/sun-baby-premium-muslin52-5-li-muslin-bezi

Sen kaç tane nevresim takımı aldın? Uyku seti falan aldın mı?

Aa evet gordum bunlardan .. boyle alirim bi paket 5li felan yeter o zaman..

Sen kaç tane nevresim takımı aldın? Uyku seti falan aldın mı?

Canim ben henuz nevresim almadim besikler alinmadigi icin onlari alir almaz dusunuyorum.. birer adet uyku seti ve ikiser adet nevresim yeter diye dusnuyorum simdilik sen?

Canim ben henuz nevresim almadim besikler alinmadigi icin onlari alir almaz dusunuyorum.. birer adet uyku seti ve ikiser adet nevresim yeter diye dusnuyorum simdilik sen?

Bende birer tane uyku seti + birer tane nevresim takımı alırım dedim. Uyku setinin nevresimi oluyor ya. Yani tolmada 4 tane yeter. Aşağıdakini aldım yine morhipıdan ama daha gelmedi. Hiç bilmiyorum kalitelerini ancak fiyat uygun gibi. Yine aynı yerden nevresimlerinide alayım diyorum ve su geçirmez alez. Alezi unutma perişan olma :)

http://www.morhipo.com/kampanya/detay/16085906/46124/sun-baby-premium-bebeset10-uyku-seti

Birde bunlardan aldım. çocuğu olanlar mutlaka al dediler. Kolaylık oluyormuş

http://www.morhipo.com/kampanya/detay/12632385/46124/tatli-uykular-portbebe23-port-bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…