- 13 Eylül 2015
- 366
- 424
- 23
- 41
Haftada 3 gün geliyor kadın 1000 lira veriyoruz. Yardımcı olarak anlaştık. Evde gerektiğinde hiç iş yapmayıp sohbet edeceğiz gerektiğinde büyük temizlik gerektiğinde çocuklara yardım edecek. 1 ay oldu. Temizlik yapıyor kahvemizi içiyoruz ütü yemek ne varsa ona giriyor. O arada çocuklar ağlarsa işini bırakıp çoçuklara yardım ediyor. Sonra işine geri dönüyor.Bilgiler için çok sğl canım.Sen tek bakıp haftada üç gün yardımcıyı bebkler içinmi yoksa temizlik yemek ütü vs işi içinmi buldun birde yanlış olmazsa nekdr ödüyorsun bende annem gittikden sonra haftanın 3-4 günü evde temizlik yemek vs işlerine bakcak birini bulmayı düşünüyorumda.
Bende 1,000 tl ye kdr verebilirim. umarım bende bulurum düzgün birini.Şuan ayda 4 gün gelen temizlikciye 600 tl para veriyorum zaten.En azından haftanın 3-4 günü gelecek birini bulabilirsem bu şekilde benim için süper olacak.bebişlerin nasıl bu arada.artık düzenleri oturmuştur iyice.Haftada 3 gün geliyor kadın 1000 lira veriyoruz. Yardımcı olarak anlaştık. Evde gerektiğinde hiç iş yapmayıp sohbet edeceğiz gerektiğinde büyük temizlik gerektiğinde çocuklara yardım edecek. 1 ay oldu. Temizlik yapıyor kahvemizi içiyoruz ütü yemek ne varsa ona giriyor. O arada çocuklar ağlarsa işini bırakıp çoçuklara yardım ediyor. Sonra işine geri dönüyor.
Sabah 9 akşam 7
jenny willy almıştım ben guzeldı evet dışarı kaçıyor cok durunca ama pişik yapmadı cocugu 17 tl uygun ve ıslak mendil şok ta dört lü paketler var beş tl gayet ıyı yıkayıp kullanmak lazım zaten . Yurtdışındayım aldığım bezler de bitti burdan alıyorum gene uygun bulduk .Bi de öğretmen bir arkadaşım hiç prima dan başlama bimin ucuz pedleri bile artık çok kaliteli dedi:)
arkadaşlar morhipo özel indirim kulübünde soobe ürünlerinde indirim var. ben aşağıdakileri aldım.
Eki Görüntüle 1823157
Ben baktim ama hastane cikislari tukenmisti sanirim.. gorumcemde morhipodan bugun 2 tane premature 4lu takim almis bebislerime ☺
Çok güzellermiş güle güle giysinler bebişler :) erkek 10 lu hastane çıkışı var sadece. 69 tlydi sanırım. Ben ordan daha önce çıtçıtlı badilerden falanda almıştım. güzeller
Evet sabahlıklı aldım. Hırka da olabilir. Koridorda yürütüyorlar. Pijama bana zor geldi. 2 tane yeterli. 3. Gün 11 de çıkıp yaptık biz.
Ben oglumda ana kucagi hic kullanmadim. Sizce gerek var mi?
Ben oglumda ana kucagi hic kullanmadim. Sizce gerek var mi?
hangisini aldınız bebek arabası, çiftli mi tek tek mi canımBiz gectigimiz haftasonu esimin israrlarina dayanamayarak bebek arabalarimizi aldik. Ne kadar erken desemde esimle basedemedim☺ verilen hediye cekiylede tekstilde kullanildigi icin 0-3 3-6 6-9 arasi zibin tulum takim ne gelirse aldik bakalim insaAllah saglikla sihhatle kullanmak nasip olur kizlar
hangisini aldınız bebek arabası, çiftli mi tek tek mi canım
Canim biz ayri ayri aldik.. aslnda kraft marka bakiyoduk ama haftasonu viaport venezia ya gittik pamidorun magazasinds kampanya vardi 200 tl 100 tl hediye ceki veriliyodu esimle baby2go power 6033 travel sistem den aldik 2 adet .. lacivert ve kirmizi .. nasip diyorum gorunce begendim begenincede esimi durduramadim sinra alalim desemde.. bide krafta gore uygundu baya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?