Havlu alacak arkadaşlar mutlaka içi tülbentli olanlardan alın. Düz havlular suyu çekmiyor.
Battaniye anakucağı(oto koltuğu) altına 1 adet bebeğe örtmeye 1 adet birde anakucağının üstünü örtmek için şart yani kafadan 3+3 alın.
Lohusa döneminde kanamanız çok olacak ben penye çamaşır yerine deepend kullan at pedli çamaşır aldım. Günlük değiştiriyorsun ped kullanmaya gerek kalmıyor.
Doğumdan sonra sezeryan dikişleri çok aşağıda kalıyor bikinide bile görülmesi mümkün değil. Ancak Rahmi'n kendini toparlaması 40-60 günü buluyor. Yüksek bel çamaşırlar ve korse o bölgeyi toparlamak için kullanılıyor.
Bu arada doğumdan çıkınca o göbek en az bir hafta kalıyor) korse ben kullanamadım siz kullanın
Havlu alacak arkadaşlar mutlaka içi tülbentli olanlardan alın. Düz havlular suyu çekmiyor.
Battaniye anakucağı(oto koltuğu) altına 1 adet bebeğe örtmeye 1 adet birde anakucağının üstünü örtmek için şart yani kafadan 3+3 alın.
Lohusa döneminde kanamanız çok olacak ben penye çamaşır yerine deepend kullan at pedli çamaşır aldım. Günlük değiştiriyorsun ped kullanmaya gerek kalmıyor.
Doğumdan sonra sezeryan dikişleri çok aşağıda kalıyor bikinide bile görülmesi mümkün değil. Ancak Rahmi'n kendini toparlaması 40-60 günü buluyor. Yüksek bel çamaşırlar ve korse o bölgeyi toparlamak için kullanılıyor.
Bu arada doğumdan çıkınca o göbek en az bir hafta kalıyor) korse ben kullanamadım siz kullanın
Canım beşiklerini nasıl beşik aldın ??? bende baktım biraz içime sinen bişey bulamadımdabeşiklerimizi aldık biz ancak yataklar konusunda hala kararsızız. yatak alan olmadı mı hiç ?
ben klasik beşik aldım canım tam ahşap değil ancak kaliteliye benziyor, boyaması falan bebek sağlığına uygun. 4 kenarıda uzun çubuklu, iki kademeli. 60*120 ebatında ilk aylar tek beşikte beraber yatırırım sonra ikinci beşiğide yatak odama alırımCanım beşiklerini nasıl beşik aldın ??? bende baktım biraz içime sinen bişey bulamadımda
ikeaya bende baktım ancak sallanan tipi olanı üretimden kaldırmışlar, belki nadirde olsa sallanma özelliliğine ihtiyaç duyarım diye vazgeçtim ben.Biz sanirim besikleri ve dolaplarini ikeadan alicaz.. yarin bakmaya gitmeyi dusunuyoruz hatta bakalim
Bende de bel desteği var ama battaniye örtüyorum üstüne yıkanması kolay oluyor. Kusma vs oluyor bolca.Oto koltugu altina destek minderi almayi dusunuyodum gomulmesinlerin iclerine diye.. onun uzerine mi battaniye gerekir diyosun canim
Bende de bel desteği var ama battaniye örtüyorum üstüne yıkanması kolay oluyor. Kusma vs oluyor bolca.
Ben english homede havlu goremedim cts gunu bakmistimda.. sanirim kalmamisti.. ben baska biyerden 2 adet havlu aldim 1 er adette ici tulbentli olanlardan alicam. 2tane penye battaniye aldim . Bide ebebekte indirim vardi aventin manuel gögüs pompasini aldim..
Dun umraniyedeki ikeadan besik ve dolabi alicaktik ama stokta yokma bayrampasa ikea da var gozukuyo.. artik ya bayrampasadan aliriz yada netten siparis edicez sanirim
Yatak olarakda kraftin yatagina karar verdik hepsiburadada 145 tl idi sanirim .. ordan almayi dusunuyoruz nasipse
Ben english homede havlu goremedim cts gunu bakmistimda.. sanirim kalmamisti.. ben baska biyerden 2 adet havlu aldim 1 er adette ici tulbentli olanlardan alicam. 2tane penye battaniye aldim . Bide ebebekte indirim vardi aventin manuel gögüs pompasini aldim..
Dun umraniyedeki ikeadan besik ve dolabi alicaktik ama stokta yokma bayrampasa ikea da var gozukuyo.. artik ya bayrampasadan aliriz yada netten siparis edicez sanirim
Yatak olarakda kraftin yatagina karar verdik hepsiburadada 145 tl idi sanirim .. ordan almayi dusunuyoruz nasipse
:) şimdi buldum.. ama ebat bana uymuyor 70*140 lazım bana :)Ben english homede havlu goremedim cts gunu bakmistimda.. sanirim kalmamisti.. ben baska biyerden 2 adet havlu aldim 1 er adette ici tulbentli olanlardan alicam. 2tane penye battaniye aldim . Bide ebebekte indirim vardi aventin manuel gögüs pompasini aldim..
Yatak fiyatı iyiymiş baya. İçi tülbentli bende baktım ancak göremedim. Bende içine ayrıca tülbent gibi birşey alırım yada diktiririm diye düşündüm. Gögüs pompasını ben hastane tiplerinden kiralamayı düşünüyorum. Pratik olması açısından. Bende aventin otomatiklerine bakmıştım. Hast tipinden memnun kalmassan ondan alırım diye düşünüyorum.
Bizim baktgmz besik 60×120 ydi ondan sanirim vardi diye hatrliorm 70×140 yok demek orada:) şimdi buldum.. ama ebat bana uymuyor 70*140 lazım bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?