Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

canım çok sağol bilgilerin çok işe yarayacak inşallah.

Oto koltugu altina destek minderi almayi dusunuyodum gomulmesinlerin iclerine diye.. onun uzerine mi battaniye gerekir diyosun canim

bizde 2'şer tane 5'li takım (biri altlı üstü takımlı diğeri tulumlu), bunların içlerindekiler hariç 3er tane tulum, 2şer tane patikli alt, toplamda 13 tane kısa ve uzun kollu çıtçıtlı badi var.1er başlıklı havlu, 1er penye battaniye aldım, 2şer tane pazen battaniye diktirdim, 1er yada 2şer tanede örülüyor. Ağız mendili 10lu almıştım üzerine de çeşitli ebatlarda ağız ve omuz bezi diktirdim. havluların içlerine de ayrı yeten tülbent diktirdim. önce onlarla bebişin suyu alınıp sonra havluya sarılacakmış.
Daha kıyafet alacağımı sanmam. alırsam da önlük alırım

Biz sanirim besikleri ve dolaplarini ikeadan alicaz.. yarin bakmaya gitmeyi dusunuyoruz hatta bakalim

Canım beşiklerini nasıl beşik aldın ??? bende baktım biraz içime sinen bişey bulamadımda
ben klasik beşik aldım canım tam ahşap değil ancak kaliteliye benziyor, boyaması falan bebek sağlığına uygun. 4 kenarıda uzun çubuklu, iki kademeli. 60*120 ebatında ilk aylar tek beşikte beraber yatırırım sonra ikinci beşiğide yatak odama alırım

Ya aslinda bende sallananlardan dusunuyodum ama sonra sallananlar ya cok iri cekmeceli felan yada cok dandik .. bikac tane ciddi fiyatli olanlarda denk geldi ama ben ilk etap icin cok detayli olmasin istiyorum belki 1 2 seneye tasinmamiz icap edebilir kendi evimize o zaman daha detayli biseyler dusunurum dedim bakalim ama yarin bi bakalim .. bazen netten bakiyorum gidince fikirler degisebiliyor..

Kızlar Trump Towersta avm ye özel ebebekte %20 indirim var dün ve bugünmüş.. bizde dün akşam gördük
haber vermek istedim... bilginize :)

merhabalar annişler :) Bugün english home den 2 tane örgü bebek kundağı, iki tane de banyo havlusu aldım, geçen hafta da bebek nevresimi almıştım :) yavaştan başladık bizde. Bide emzirme yastığı ve emzirme önlüğü diktim :)

Selam arkadaşlar. bende h.sonu eng.home dan banyo havlularını aldım. 13 tl adet fiyatıydı gayette uygundu. Sevi bebedeb pratik alt açmalardan aldım onlarda 13 falandı sanırım. Diğer süslü ve pofuduk olanlar çok güzeller ancak sordun su geçiriyor dedi. yani pek mantıklı gelmedi bana. H.sonu beşiklerini aldım ahşap 70*140 ebatlarında. Banyo küveti aldım gideri olanlardan. Birde aparatı vardı bebeği üzerine koyuyormuşsun. Üzerinede fileden kalın içinde köpük gibi birşeyler olan birşey. Sanırım sevi bebe onunda markası. Şimdi sıra yatak, cibinlik, uyku seti vs gibi şeylerde.

Ben english homede havlu goremedim cts gunu bakmistimda.. sanirim kalmamisti.. ben baska biyerden 2 adet havlu aldim 1 er adette ici tulbentli olanlardan alicam. 2tane penye battaniye aldim . Bide ebebekte indirim vardi aventin manuel gögüs pompasini aldim..
Dun umraniyedeki ikeadan besik ve dolabi alicaktik ama stokta yokma bayrampasa ikea da var gozukuyo.. artik ya bayrampasadan aliriz yada netten siparis edicez sanirim

Yatak olarakda kraftin yatagina karar verdik hepsiburadada 145 tl idi sanirim .. ordan almayi dusunuyoruz nasipse

Yatak fiyatı iyiymiş baya. İçi tülbentli bende baktım ancak göremedim. Bende içine ayrıca tülbent gibi birşey alırım yada diktiririm diye düşündüm. Gögüs pompasını ben hastane tiplerinden kiralamayı düşünüyorum. Pratik olması açısından. Bende aventin otomatiklerine bakmıştım. Hast tipinden memnun kalmassan ondan alırım diye düşünüyorum.

canım ya hepsi buradada kraftın yatağını göremedim bir link atabilir misin. Bulamadım ben bir bakayım dedim ama...

:) şimdi buldum.. ama ebat bana uymuyor 70*140 lazım bana :)

Bende aventin elektronigini dusunuyodum ama arkadasimda aventin elektronigi varmis haber verdi gecenlerde alma diye onunkini alicam bide manuel bulunsun istedim

Bebek arabalarini aldigimizda verilen hediye cekiyle tekstil eksiklerin cogunu tamamladik gibi.. cok az eksik kaldi iki adet emzirme ve destek minderi aldim .. anne bebek bakim.cantalarimi aldim birazda esotman takimi onluk alt acma seti gibi ivir zivir aldim

Bebislerin odasi kaldi bizde en buyuk.eksik olarak.. bazen diyorum cok.mu hizli gidiyoruz diye ama sonra agirlasmadan simdi geze geze aliorum icime siniyo diyorum

Artik yavas yavas gecelikti camasirdi kendime almaya baslamamda lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…