Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

Yarin bi ebebekten bakarim canim dogru diyosun .. sen banyo malzemelerini aldinmi canim kuvet sunger file sampuan ivir zivir baya biseyler var yine

Aldım onları. beşikleri alırken. Küveti gider yeri olandan aldım. Onu boşaltmak ölüm gelir bana. Belimi falan sakatlamiyim dedim. Birde içine aşağıdakinden aldım. file yerine bundan yani. daha sağlam gibi geldi. Şampuan uni baby aldım. sünger falan daha almadım.

https://www.e-bebek.com/bebek-banyo-hamagi-p-sev-9-11/

Uyku setinde nevresim varmi canim ben sadece carsaf ve yastiklari var diye biliyorm hatta bazen uyku seti yerine iki yorgan iki yastik 2 nevresimde yeter diyede dusunuyorum aslinda..

Senin aldigin uyku seti guzelmis canim bende renklerini soft bir mavi ve pembe dusunuyorum sarida guzelmis

Alez aklimda☺☺ ve cok onemli dogru diosun canim☺

Portbebe almayi dusunmuyorum aslinda herseyden cift cift☺☺ evdeki kalabaligi dusunemiyorum neyi nereye koycaz ☺☺ cok mu lazim oluyomus ki canim

Bundan hic gormedim henuz cok iyiymis ama istersen plastik kuvetinde istersen normal kuvette kullaniliyomus heralde.. file sunger alana kadar bitane bundan alinabilir bebek kuvetiyle uyumlu mu almak lazim yoksa hepsine oluyomu biliomusun

bende nevresimlerini öyle alayım dedim. Hatta yine aynı yerden beyendim. Alezlerle birlikte alayım diyorum. evet nevresimde çıkacak içinden bunun. Ama beşik kenarınada korumalık da lazım. ben o yüzden set olarak aldım. Aynı olsun diye birtanesi en azından.

Port bebeyi bana abimin eşi söylemişti. Çok lazım olur al diye. İşyerinden çocuğu olan bir arkadaşımda ben çok kullandım dedi. Bebek arabasına bile onunla koyuyordum dedi. bende birertane aldım.

Bundan hic gormedim henuz cok iyiymis ama istersen plastik kuvetinde istersen normal kuvette kullaniliyomus heralde.. file sunger alana kadar bitane bundan alinabilir bebek kuvetiyle uyumlu mu almak lazim yoksa hepsine oluyomu biliomusun

Evet bencede sitediğin gibi kullanabilirsin. Uyumlu derken küvetin bunun gireceği kadar büyük olması lazım. gerisi bence çok önemli değil. Ben biraz büyük bir kğvet aldım mesela. Kenarlarında boşluk kaldı biraz. Bence küçük olmasın gerisi önemli değil bence.

o korumalık uyku setinde var dimi.. hmm o zaman gerekebilir ilk aylar için tamam gerek yok desekte dönmeye başlayınca lazım olur..

bebek arabasının ilk 6 ay büyük ihtimalle hep otokoltuğunu kullanacağım için onun içine destek minderi alacağım zaten o yeterli olur heralde.. geçenlerde instagramda görmüştüm babynest diyolar onun şimdilerde çok revaşta onu gördünmü onu düşünmüştüm ama sonra işte hep kalabalık yapacak diye vazgeçtim

sterilizatör ve mama ısıtıcı içinde gereksiz gibi geldi sonra bana kalabalığı kalıcak gibi geliyo ama aklımda kalıyo lazım olur mu diye onlar hakkında ne düşünüyorsun canım

mağazadan alırken bakayım kontrole gidicem 28 mayısta inşaAllah orada sevi bebenin mağazası var bakıp alırım herşeyini.. bu senin aldığın sevibebenin ürünüymüş galiba dimi?

Yok canım görmedim ben henüz oto koltuğu be bebek arabasına geçemedim. Arabayıda zaten aceleye getirmiyorum. Sonrada alsam olur diye düşündüm. mama ısıtıcı ve stelizatör almayacağım. Gereksiz geliyor bana. yani biz büyürkende annelerimizin kulandığını düşünmüyorum :) Mama içinde 2 tane 0,5 lit.lik termos alacağım. Onlarda istediğim sıcaklıktaki suları bekletip lazım olunca ordan kullanmayı düşünüyorum. Pratik olsun o anda sıcak su ile uğraşmayayım diye.

Aynen canim bende alip sonra ise yaramamasi gereksiz kalabalikligini istemedigim icin vazgectim kaynatiriz olur biter artik.. termosu bende dusunuyorum hem evde hem disarda her zaman kullaniriz

Bebek arabasi ve oto koltugunu biz iki hafta once aldik ben erkenden alinmasini istiyodum ama bu kadar degil☺ esimle basedemedigimden erken oldu baya☺ dogum sonrasina kalirsa tümden kalir gibi geldi bana o yuzden cikmis oldu aradan insaAllah saglikla kullanmak nasip olur.. ne guzel telaslarmis bunlar☺

Evet gerçekten öyle. Araba olayı benim kafamı karıştırıyor. Ayrıca an kucağı falanda istiyorum. Sen bugaboo almıştın diye hatırlıyorum baya pahalıydı sanırım?

Evet gerçekten öyle. Araba olayı benim kafamı karıştırıyor. Ayrıca an kucağı falanda istiyorum. Sen bugaboo almıştın diye hatırlıyorum baya pahalıydı sanırım?
Yok canim ben bugabo almadim onu sanirim minicikeller aldi yanlis yazmadiysam kullanici adini☺ biz aslinda kraft fit travel sistem diye diye niyetlendik☺ ama 2 hafta once gezerken baby2go power travel sistem bebek arabasini gorunce vazgectik krafttan.. fiyat olarak kraft 3200 felan geliyodu suanki arabalarimiz 2500 geldi arti olarak hediye ceki aldik 1200 tl lik .. oyle ikna olduk anlayacagin☺

Kızlar kapıda ödemeli alışverş yaptğnz siteler varmı kuvet ayağı yan yatş yastığı bebeklere ve bebek arabası istemeyi duşunuyorm serklajlıym o yüzden dışarı çıkıp gezemiyorm zaten yaşadğm şehir kucuk belli mağzalar var ordada ikizlere bişey yok

Ben bakıcam sana canım. Pazartesi yazarım.

siz peki ayrı ayrı mı almıştınız?

Canım morhipoda varmış eğer ürün almak istersen. Civilimde de varmış. e bebete yok ancak havale eft ile ödeme var. tabi belli tutarları var. Yada ayrıca ücretleri var sanırım.

Canım morhipoda varmış eğer ürün almak istersen. Civilimde de varmış. e bebete yok ancak havale eft ile ödeme var. tabi belli tutarları var. Yada ayrıca ücretleri var sanırım.
Civilimden alışverş yapıyorm canm ama kapıda ödeme 200 ondan fazlası kartla oluyor bizde kart kullanmıyoruz

Morhipoya bakıym canm çok teşekkür ederim

ya ben birşeyi merak ettim uyku setlerini içinde yan korumalıklar var diye mi şimdiden alıyorsunuz? Aynı şekilde nevresimleri de öyle. çünkü hem yaz bebekleri hem bebek ilk doğduğunda nevresim yorgan yastık kullanılmayacak ki, ancak penye battaniye falan olur. konuya açıklık getirelim bi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…