- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
Civilimden alışverş yapıyorm canm ama kapıda ödeme 200 ondan fazlası kartla oluyor bizde kart kullanmıyoruz
ya ben birşeyi merak ettim uyku setlerini içinde yan korumalıklar var diye mi şimdiden alıyorsunuz? Aynı şekilde nevresimleri de öyle. çünkü hem yaz bebekleri hem bebek ilk doğduğunda nevresim yorgan yastık kullanılmayacak ki, ancak penye battaniye falan olur. konuya açıklık getirelim bi :)
Kizlar bizde dun ikeadan besik ve dolaplarimizi aldik .. babamizi durduramiyoruz☺ bende istiyorum alalim edelim ama biraz daha bekleyelim derken dun almis olduk Rabbim kullanacagimiz gunlere ulastirsin insaAllah saglikla..
Uyku seti almayi planliyorken dun iki bebek yorgani yastigi ve nevresimi dolap ici askilarini felan da alalim deyince planlar degisti .. onlarida aldik geriye bi yataklari kaldi .. bide belki sigdirabilirsem odaya alt acma unitesi dusuuyorum .. onu alt acmadan ziyade raflarini kullanmak icin istiyorum ama bakalim sona biraktik onu...
gule gule kullansinlar cnm, besik sallaniyor mu bide kadelidir demi.bizimde besik dolap yorgan yastik nevresimler hazir. 1'erde pike. kiyafet isinide kapattim. korumaliklari ayri alicam pahali geliese diktiririm belki. hatta bugun unnadoda indirim vardi bebek bezi bile aldim ben prima primiumcare :) su biberon tirnak makasi pisik kremi falan onlara bakacagim bu ara.Kizlar bizde dun ikeadan besik ve dolaplarimizi aldik .. babamizi durduramiyoruz☺ bende istiyorum alalim edelim ama biraz daha bekleyelim derken dun almis olduk Rabbim kullanacagimiz gunlere ulastirsin insaAllah saglikla..
Uyku seti almayi planliyorken dun iki bebek yorgani yastigi ve nevresimi dolap ici askilarini felan da alalim deyince planlar degisti .. onlarida aldik geriye bi yataklari kaldi .. bide belki sigdirabilirsem odaya alt acma unitesi dusuuyorum .. onu alt acmadan ziyade raflarini kullanmak icin istiyorum ama bakalim sona biraktik onu...
gule gule kullansinlar cnm, besik sallaniyor mu bide kadelidir demi.bizimde besik dolap yorgan yastik nevresimler hazir. 1'erde pike. kiyafet isinide kapattim. korumaliklari ayri alicam pahali geliese diktiririm belki. hatta bugun unnadoda indirim vardi bebek bezi bile aldim ben prima primiumcare :) su biberon tirnak makasi pisik kremi falan onlara bakacagim bu ara.
bence acele degil almak lazim. ya benim islerim cok yogun oyuzden gezmwyw vakit olmuyor bu aldiklarimida hep internetten aldim. ben besiklerin birini 3-4ay yatakodasina alip ikisini beraber yatiracam birbirlerini rahatsiz ettiklerimdede ikinci besigi alacam. yani en az 1 yil odalarina gecirmeyi dusunmuyorum ama odamizda fena degil ztn halimiz perdemiz uygun duvarkagidi yapariz bide susleriz yinede. yataklarini henuz almadik canim ama arastirip secenek ekledik ya yayli yari ortapedik yatak yada lateks alcaz. alez fln almistim ama ekstra carsaf alacam bende malum kazalar falan olabilir :) kendim icin urunlere bende bakmadim henuzCanim sallanmiyo 2 kademeli.. yatak odamiza belki sallanan bi anne yani alsam mi diyorum oyle bi geciyo fikir olarak aklimdan.. korumalik hakkinda bende bakinicam artik nerde gorursem ... siz yataklari almistiniz dimi canim.. hangi marka ve ne kadara almistiniz eger aldiysaniz.. benimde kiyafet olarak eksiklerimin buyuk cogunlugu tamam simdilik almayi kestim.. iste besiklere yatak ve alez .. minik bi hali belki yetistirebilirsem bi perde dusunuyorum sonrayada kalabilir aciliyeti yok.. banyo malzemeleri emzik termos gibi bikac parcam kaldi vakit var henuz.. bide kendime pijama takimi gebelik ve camasir gibi eksiklerim kaldi.. artik cok cabuk yoruluyorum 3 magaza gezersrm opup basima koyuyorum belim agriyo duramiyorum ayakta.. bi taraftan acele mi ediyorum diyorum ama sonra alinmislar iyi bile oldu diyorum gücüm yok gezmeye cunku..
InsaAllah canimm insan nasil mutlu oluyo ki.. kafamizda odayi yaptik su surda bu burda diye☺ bende surekli nette bebislerime bisey bakiyorum.. Almasamda☺☺ Dolaplarimiz 279×2 Besiklerde 279×2 .. resimde gordugun besik ve dolap.. ilk etapta en az 1-2 sene goturur bizi diye dusunduk ama☺ bilmiyorum goruntu olarak hosuma gitmisti ikeaya ilk baktigimizda.. netten baktik baktik magazalara felan sorduk ettik sonunda ikeadan aldik geldik.. Rabbim kullanacagimiz o guzel gunlere saglikla ulastirsin insaAllah ..
Nevresimleride ikeadan aldik birer adet takim gibi oldu desenleri acisindan mavi ve pembe .. ben birer takim daha alirim sonra artik ... korumalik isinide nasil yapicam bilmiyorum orda goremedim pek bisey..
bence acele degil almak lazim. ya benim islerim cok yogun oyuzden gezmwyw vakit olmuyor bu aldiklarimida hep internetten aldim. ben besiklerin birini 3-4ay yatakodasina alip ikisini beraber yatiracam birbirlerini rahatsiz ettiklerimdede ikinci besigi alacam. yani en az 1 yil odalarina gecirmeyi dusunmuyorum ama odamizda fena degil ztn halimiz perdemiz uygun duvarkagidi yapariz bide susleriz yinede. yataklarini henuz almadik canim ama arastirip secenek ekledik ya yayli yari ortapedik yatak yada lateks alcaz. alez fln almistim ama ekstra carsaf alacam bende malum kazalar falan olabilir :) kendim icin urunlere bende bakmadim henuz
Canım 279 derken tam anlamadım.. beşiklerin eni boyu ne kadarmış.. Çok güzeller fotodan baktım şimdi güle güle kullansınlar canlar :)
Bende besigin birini bizim yatak odasina mi kursam dedim ama sök tak olmasin diye.. park yatak olabilir belki sonra toplar kaldirirm annemlere gittigimizde felan kullanirim..
Bide yatak odasini hazirlicaz insaAllah dimi☺ bende özdilekten pike takimi aldim pembeli mavili☺☺ bende odayi onlara gore süslemeyi dusunuyorum☺
Yatak olarak kraftin yatagina karar vermistik arkadaslar yari ortapedik daha iyi deyince ona donduk bizde .. bakiyorum simdi ..
InsaAllah canim benim insaAllah hepimizin yavrulari☺ canim besiklerin boyu 60*120
Cok buyuk de kucuk de degil ideal geldi bize
besik 279 TL dolap 279 TL
Toplamda besikle dolaplar 1120 tl ye geldi
Nevresimleri iki takim aldik ikisi toplamda 120 tl
Cok ciciler canim iyi cikar insaAllah ☺ bizde renkleri hosumuza gitti bunlari aldik yine aliriz nasil olsa sonra☺
Aynen canim sen emzik.almismiydin bebislerinebunlarda çok şekerlermiş. Güle güle kullan canım. Ben de ürünler gelince kalitesini yazarım. Fikrimiz olmuş olur. Bugünün yarınıda var :)
Aynen canim sen emzik.almismiydin bebislerine
Ben henuz almadim aventin sootie emziklernden dusunuyorm ama magazalarda denk gelmedim netten alirim onu biara dedim
Evet sekli felan gorunusu felanda farkli biraz☺☺Banada onu tavsiye ettiler. Bende almadım henüz. Youtube dan video larını falan izlemiştim çok gülmüştüm. Balık gibi emiyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?