Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

Korunakları olmalı tabi o yüzden almak istedim ancak yorgan kullanmakaycak olsakda ilk etapta yine 2 şer tane nevresim takımı lazım. belki ilk etapta yorgan kılıflarını kullanmayız ancak birkaç ay sonra yine lazım. Ayrı ayrı almaktans bence böylesi daha mantıklı gibi geldi bana.

Kizlar bizde dun ikeadan besik ve dolaplarimizi aldik .. babamizi durduramiyoruz☺ bende istiyorum alalim edelim ama biraz daha bekleyelim derken dun almis olduk Rabbim kullanacagimiz gunlere ulastirsin insaAllah saglikla..

Uyku seti almayi planliyorken dun iki bebek yorgani yastigi ve nevresimi dolap ici askilarini felan da alalim deyince planlar degisti .. onlarida aldik geriye bi yataklari kaldi .. bide belki sigdirabilirsem odaya alt acma unitesi dusuuyorum .. onu alt acmadan ziyade raflarini kullanmak icin istiyorum ama bakalim sona biraktik onu...

oy oy oy... güle güle kullansın tontişler inşallah :) yanlız çok güzel hazırlıklarmış. ben bırak almayı bakmayı bile çok seviyorum internetten. Yeni bir hobi olmuş oldu:) Beşiklerini kaça kaç aldın canım. nevresimlerini hangi marka aldın?

InsaAllah canimm insan nasil mutlu oluyo ki.. kafamizda odayi yaptik su surda bu burda diye☺ bende surekli nette bebislerime bisey bakiyorum.. Almasamda☺☺ Dolaplarimiz 279×2 Besiklerde 279×2 .. resimde gordugun besik ve dolap.. ilk etapta en az 1-2 sene goturur bizi diye dusunduk ama☺ bilmiyorum goruntu olarak hosuma gitmisti ikeaya ilk baktigimizda.. netten baktik baktik magazalara felan sorduk ettik sonunda ikeadan aldik geldik.. Rabbim kullanacagimiz o guzel gunlere saglikla ulastirsin insaAllah ..

Nevresimleride ikeadan aldik birer adet takim gibi oldu desenleri acisindan mavi ve pembe .. ben birer takim daha alirim sonra artik ... korumalik isinide nasil yapicam bilmiyorum orda goremedim pek bisey..

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-06-18-24-59.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 83
gule gule kullansinlar cnm, besik sallaniyor mu bide kadelidir demi.bizimde besik dolap yorgan yastik nevresimler hazir. 1'erde pike. kiyafet isinide kapattim. korumaliklari ayri alicam pahali geliese diktiririm belki. hatta bugun unnadoda indirim vardi bebek bezi bile aldim ben prima primiumcare :) su biberon tirnak makasi pisik kremi falan onlara bakacagim bu ara.

Canim sallanmiyo 2 kademeli.. yatak odamiza belki sallanan bi anne yani alsam mi diyorum oyle bi geciyo fikir olarak aklimdan.. korumalik hakkinda bende bakinicam artik nerde gorursem ... siz yataklari almistiniz dimi canim.. hangi marka ve ne kadara almistiniz eger aldiysaniz.. benimde kiyafet olarak eksiklerimin buyuk cogunlugu tamam simdilik almayi kestim.. iste besiklere yatak ve alez .. minik bi hali belki yetistirebilirsem bi perde dusunuyorum sonrayada kalabilir aciliyeti yok.. banyo malzemeleri emzik termos gibi bikac parcam kaldi vakit var henuz.. bide kendime pijama takimi gebelik ve camasir gibi eksiklerim kaldi.. artik cok cabuk yoruluyorum 3 magaza gezersrm opup basima koyuyorum belim agriyo duramiyorum ayakta.. bi taraftan acele mi ediyorum diyorum ama sonra alinmislar iyi bile oldu diyorum gücüm yok gezmeye cunku..

bence acele degil almak lazim. ya benim islerim cok yogun oyuzden gezmwyw vakit olmuyor bu aldiklarimida hep internetten aldim. ben besiklerin birini 3-4ay yatakodasina alip ikisini beraber yatiracam birbirlerini rahatsiz ettiklerimdede ikinci besigi alacam. yani en az 1 yil odalarina gecirmeyi dusunmuyorum ama odamizda fena degil ztn halimiz perdemiz uygun duvarkagidi yapariz bide susleriz yinede. yataklarini henuz almadik canim ama arastirip secenek ekledik ya yayli yari ortapedik yatak yada lateks alcaz. alez fln almistim ama ekstra carsaf alacam bende malum kazalar falan olabilir :) kendim icin urunlere bende bakmadim henuz

Canım 279 derken tam anlamadım.. beşiklerin eni boyu ne kadarmış.. Çok güzeller fotodan baktım şimdi güle güle kullansınlar canlar :)

Bende besigin birini bizim yatak odasina mi kursam dedim ama sök tak olmasin diye.. park yatak olabilir belki sonra toplar kaldirirm annemlere gittigimizde felan kullanirim..

Bide yatak odasini hazirlicaz insaAllah dimi☺ bende özdilekten pike takimi aldim pembeli mavili☺☺ bende odayi onlara gore süslemeyi dusunuyorum☺

Yatak olarak kraftin yatagina karar vermistik arkadaslar yari ortapedik daha iyi deyince ona donduk bizde .. bakiyorum simdi ..

Canım 279 derken tam anlamadım.. beşiklerin eni boyu ne kadarmış.. Çok güzeller fotodan baktım şimdi güle güle kullansınlar canlar :)

InsaAllah canim benim insaAllah hepimizin yavrulari☺ canim besiklerin boyu 60*120
Cok buyuk de kucuk de degil ideal geldi bize

besik 279 TL dolap 279 TL
Toplamda besikle dolaplar 1120 tl ye geldi

Nevresimleri iki takim aldik ikisi toplamda 120 tl

Güle güle kullan canım. Bende 70*140 ebatlarında aldım biraz daha uzun süreli yatsınlar diye.
http://www.morhipo.com/kampanya/detay/3612323/46124/tatli-uykular-nevresimset81
http://www.morhipo.com/kampanya/detay/3612325/46124/tatli-uykular-nevresimset83

nevresim olarakda bunları aldım. Ama daha gelmediler. Bakalım artık kaliteleri nasıl olacak :)

Cok ciciler canim iyi cikar insaAllah ☺ bizde renkleri hosumuza gitti bunlari aldik yine aliriz nasil olsa sonra☺

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-16-16-35-07.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2016-05-16-16-34-37.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 85
bunlarda çok şekerlermiş. Güle güle kullan canım. Ben de ürünler gelince kalitesini yazarım. Fikrimiz olmuş olur. Bugünün yarınıda var :)
Aynen canim sen emzik.almismiydin bebislerine
Ben henuz almadim aventin sootie emziklernden dusunuyorm ama magazalarda denk gelmedim netten alirim onu biara dedim

Aynen canim sen emzik.almismiydin bebislerine
Ben henuz almadim aventin sootie emziklernden dusunuyorm ama magazalarda denk gelmedim netten alirim onu biara dedim

Banada onu tavsiye ettiler. Bende almadım henüz. Youtube dan video larını falan izlemiştim çok gülmüştüm. Balık gibi emiyorlar :)

Selam kızlar, tecrübeli değilim ama ikiz anne bloglarını ve yüz yüze görüşmelerimize göre hazırladğım listeyi aşağıda paylaşıyorum. Çoğu şeyi ak akçe de fiyat karşılşatırması yaparak internet üzerinden almayı planlıyorum.

Giysi
  • Alttan Çıtçıtlı Body 14 adet
  • Mendil & Önlük 12 adet
  • yün ve penye yelekler 4 adet
  • Ayaklı Uzun Kollu Penye Tulum 10 adet
  • Ayaklı pijama altları (penye/kadife) 8 adet
  • Uzun kollu body 8 adet
  • Çorap & Yün Patikler
  • Penye şapka, Eldiven
  • banyo havlusu
  • penye battaniye
  • örgü / bebek yünü battaniye

Eşya
  • Banyo Küveti & Filesi
  • Havlu-lif
  • vücut ve baş şampuanı
  • pişik kremi mustela & Desitin
  • saç fırçası, tarağı
  • tırnak makası ve bebek törpüsü
  • vücut derecesi Braun 1 adet 179 TL gittigidiyor.com & aynıgünkargo
  • banyo termometresi Weewell
  • kirli çamaşır kutusu
  • Anne-bebek çantası Skip Hop 1 219 webdenal
  • Park Yatak 4Moms Breeze
  • Ay yastık
  • Tarak Bebe Jou
  • Puset Bugaboo Donkey veya Peg Perego Book

Anne için
  • emzirme sütyenleri
  • emzirme pedleri Lansinoh
  • göğüs kremi (emzirme başlar başlamaz kullanılmalı, ilk hafta yara olması çok olası çünkü) Lansinoh
  • gerekirse göğüs pompası Avent 1 adet elektrikli 249 minicity & gittigidiyor
  • süt saklama şişesi Avent Via 180 & Lansinoh 10

Temizlik,Bakım ve Beslenme
  • sterilizatör Weewell 1 275 Avent minimoda & 389 gittigidiyor.com
  • Biberon Avent/Cam Natural 120 4 29 hepsiburada.com
  • Biberon fırçası-Biberonluk Bebedor
  • Emzik Avent Free Flow 4 47 gittigidiyor.com & turuncukasa 0-3 ay ayrı 0-6 ay ayrı alınmalı
  • minik plastik bebek kaşıkları Avent 4 20 hepsiburada.com
  • Bebek bezi Prima premium care 50 26 gittigidiyor.com
  • Islak Mendil Unibaby Newborn 49 turuncukasa
  • Alt Değiştirme Örtüsü Dalin&Can Bebe Dışardayken kullan at evdeylen kolay yıkanabilen tercih edilmeli
  • Şampuan Mustela
  • Bebe Yağı Mustela
  • Banyo Köpüğü Mustela & Chicco No Tears
  • Deterjan Friendly Organic / Joker Yumuşatıcı kullanılmamalı

Hastane Çantası
  • Gecelik & Pijama
  • Terlik
  • Göğüs ucu pedi
  • Orkid
  • Sütü artırıcı humana still tee
  • Bebek hastane çıkışı 2
  • Bebek mendilleri
  • Bebek bezi
  • Biberon &Emzik
  • Anakucağı Babyhope & Cybex 2 150 civilim.com & annelütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…