Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

kızlar philips avent yenidoğan biberon seti 83 tl hepsi burada da alanlar fikir verebilirmi acaba bu set için fiyatı ve kalitesi nasıl alabilirmiyim.?

Liste cok iyi.. eline saglik canimm

herkese merhabalar;

ben birşey sormak isttiyorum... Alışveriş yapmaya kaçıncı ayınızda başladınız 6 ayın dolmasını beklemek çok mu geç olur acaba??

herkese merhabalar;

ben birşey sormak isttiyorum... Alışveriş yapmaya kaçıncı ayınızda başladınız 6 ayın dolmasını beklemek çok mu geç olur acaba??
Biz 15. Haftada cinsiyetleri ogrendikten sonra basladik baya bi eksiklerimizi tamamladik sayilir.. bazen acelemi ediyoruz desemde simdi cok cabuk yorulmaya basladigim icin iyiki almisim diyorum aslinda bi taraftan..

kiyafette eksik gormedim ben batraniye ve mendil fazla olabilir ama. bide sterilizator almayacam ben. yan yatis yastigida alinmali. bide en onemlilerinden yatagi unutmussun sanirim :) ne kadarini tamamladin bu listenin?

kızlar philips avent yenidoğan biberon seti 83 tl hepsi burada da alanlar fikir verebilirmi acaba bu set için fiyatı ve kalitesi nasıl alabilirmiyim.?
cnm bu setin bide scd290/01 natural diye gecdni var oda 127 ayni sitede. ikisi arasındaki farki bende merak ediyorum acikcasi

cnm bu setin bide scd290/01 natural diye gecdni var oda 127 ayni sitede. ikisi arasındaki farki bende merak ediyorum acikcasi

Biz 15. Haftada cinsiyetleri ogrendikten sonra basladik baya bi eksiklerimizi tamamladik sayilir.. bazen acelemi ediyoruz desemde simdi cok cabuk yorulmaya basladigim icin iyiki almisim diyorum aslinda bi taraftan..
ne bileyim korkuyorumm....((( ailemde aldırmıyor bari bi 20. haftayı tamamlayım yavaaştan

ne bileyim korkuyorumm....((( ailemde aldırmıyor bari bi 20. haftayı tamamlayım yavaaştan

Haklisin o korku hep var ve bebislerimiz dogana kadarda olacak gibi.. benimde ailem cevremde acele etme diyo.. bazen acele etmemek konusunda esime de soyleniyorum ama sonra bende ayni heyecani tasiyorum hevesleniyorum kotu hicbirsey dusunmek demoralize olmak istemiyorum esimin dedigi gibi duasi gibi Allah buyuk yavrularimiz saglikla gelicek insaAllah.. hersey nasip.. Allahin izniyle korkularimiz yerini mutluluga yavrularimizin saglikla kucagimiza aldigimiz o guzel gunlere birakicak hayirlisiyla..

slm kızlar bende bu ay klomenle hamile kaldım doktorum ikiz ihtimalim olabilceğini söylüyor ama kan artışım çok çok yüksek değil..siz kan artışlarınızı haırlıyor musunuz? ilk öğrendiğinizde kaçtı değeriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…