- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
cnm bu setin bide scd290/01 natural diye gecdni var oda 127 ayni sitede. ikisi arasındaki farki bende merak ediyorum acikcasi
Yatış yastığımı aldığım için eklememişim listeye :) Evet ilk etapta oda yapmayacağımdan dolayı bebek odası yani yatak beşik vs almayacağım bir tane park yatak almayı planlıyorum. Sadece listeyi hazırladım. Bir kalemi bile henüz almadım :) Sadece siteler arası fiyat karşılaştırması yaptım. Pahalı ürünleri hangi siteden alacağımı o nedenle ekledim.kiyafette eksik gormedim ben batraniye ve mendil fazla olabilir ama. bide sterilizator almayacam ben. yan yatis yastigida alinmali. bide en onemlilerinden yatagi unutmussun sanirim :) ne kadarini tamamladin bu listenin?
Bende ilk etap icin pamuk su dusunuyorum.. ama yinede yenidogan islak mendili alayim diyorum 1 koli kenarda dursun insaAllaharkadaslar bide uni baby islak mendol oneririyor genel olarak ama ben bide dogal pamuk ve su kullaniminin tavsiye edildigini duydum. en azindan yeni dogduklarinda bu sekilde direk pamuk ve su kullanilabilir. baby me markasiydi sanirim onun bunun icin uretilmis bebek pamuklari var. hatta youtube da havlu kagitla evde islak mendil yapim videoları var.:)ztn islak mendilde alsak yikayarak kullanmak gerekiyormus. ogrendiklari anlatayim dedim :)
cnm park yatak icinede yatak alacaksin nihayetinde. yatak onemli visco yada sunger onerilmiyorYatış yastığımı aldığım için eklememişim listeye :) Evet ilk etapta oda yapmayacağımdan dolayı bebek odası yani yatak beşik vs almayacağım bir tane park yatak almayı planlıyorum. Sadece listeyi hazırladım. Bir kalemi bile henüz almadım :) Sadece siteler arası fiyat karşılaştırması yaptım. Pahalı ürünleri hangi siteden alacağımı o nedenle ekledim.
en 1 beden aldim indirimden 88li 4paket. 0 numarayi suan almayi dusunmuyorum hic belli olmaz, erkenden dogarlarsa isteriz hemen internetten 1gunde geliyorBende ilk etap icin pamuk su dusunuyorum.. ama yinede yenidogan islak mendili alayim diyorum 1 koli kenarda dursun insaAllah
Bez alan varmi acep ☺ biz prima premium 1 numara 1 koli aldik 108 li
0 numaradanda 2paket alip koyayim diyorum
herkese merhabalar;
ben birşey sormak isttiyorum... Alışveriş yapmaya kaçıncı ayınızda başladınız 6 ayın dolmasını beklemek çok mu geç olur acaba??
İnşallah hadi hayırlısı ben büyütüyorum 2 yaşındalar paşalarım şuan 3 er kilo doğurdum ama doğum sonrası azalıyor kiloları 2800 2780 düştüler sonra birden almaya başladılar rabbim gönlünüzce versin inşallah. İlk aylarda pamuk ve sulandırılmış şampuan kullanın ben bi pompalı şişenin içerisine biodermanin bebek sampuanindan 10 pompa sıkıp üstüne kaynamış soğumuş şu yada hazır suyla doldurup öyle kullandım ve daha hala yaparım alerjik benimkiler azcık. Ellerini yüzlerini silmek içinde birebir oluyo bu su ve serum fizyolojik çok ihtiyacınız oluyo burun göz temizlemede ilk aylar bitanesi ikisi için yeterli geliyo ve 0 numara bez stoğu elinizde patlayabilir benim öyle oldu birden kilo aldıkları için 1 numaraya geçiyosun hemencik. Yurtdışınayim annemi getirdim doğuma 40 çıkasıya kadar kaldı tek başıma kendim baktım korkmayın öylebi planliyosunuzki hayatınızı herşey düzenli planlı olunca bakması hiçte zor değil şuan tekrar hamileyimInsaAllah tosbik tosbik dogarlarda direk 1 den baslariz☺☺☺
MasaAllah ☺ ne guzel tavsiyeler hepsini dikkate alacagim.. 0 numara hic almiyorum o zaman.. bebeklerime tek bakacagim ilk 40 gun sonunda.. yeter ki saglikla dogsunlar gelsinler kucagimiza.. gerisi beni korkutmuyo Allahin izniyle bakarim ben yavrularima☺İnşallah hadi hayırlısı ben büyütüyorum 2 yaşındalar paşalarım şuan 3 er kilo doğurdum ama doğum sonrası azalıyor kiloları 2800 2780 düştüler sonra birden almaya başladılar rabbim gönlünüzce versin inşallah. İlk aylarda pamuk ve sulandırılmış şampuan kullanın ben bi pompalı şişenin içerisine biodermanin bebek sampuanindan 10 pompa sıkıp üstüne kaynamış soğumuş şu yada hazır suyla doldurup öyle kullandım ve daha hala yaparım alerjik benimkiler azcık. Ellerini yüzlerini silmek içinde birebir oluyo bu su ve serum fizyolojik çok ihtiyacınız oluyo burun göz temizlemede ilk aylar bitanesi ikisi için yeterli geliyo ve 0 numara bez stoğu elinizde patlayabilir benim öyle oldu birden kilo aldıkları için 1 numaraya geçiyosun hemencik. Yurtdışınayim annemi getirdim doğuma 40 çıkasıya kadar kaldı tek başıma kendim baktım korkmayın öylebi planliyosunuzki hayatınızı herşey düzenli planlı olunca bakması hiçte zor değil şuan tekrar hamileyimsağ salim kavusmaniz dileğiyle inşallah rabbim yardımcınız olsun
Kizlar ebebekte fisher price urunlerinde %50 indirim vardı ben dayanamadim bunlari aldimEki Görüntüle 1835223 Eki Görüntüle 1835224
ay canım fiyatları çok uyguna gelmiş. Çokda şekerler güle güle kullansın tontişler inşallah :)
InsaAllah canimm insaAllah
fisher price ın urunleri kaliteli gibi gelirdi magazada baktigimda.. %50indirimle 6.ay stogu yaptim ikiser parca☺
İyi yapmışsın canım Bende birkaç parça 3-6 ay arası aldım. :)
Cabuk buyuyolar diyor kim gorse o yuzden 0-3 aya cok.yuklenmemeye calisiyorum iyimi yapiyorum acaba☺
benim bir arkadaşım yeni doğum yaptı sanırm 25-30 günde yeni doğandan 0-3 aylığa geçtiler. 3,50 falan doğmuştu bebekte. Yani aslında bence birazda doğum kiloları falan önemli. Sonra sütümüz yarayacakmı kilo nekadar sürede alacaklar. Bence bunlara göre değişir ancak çokda lazım olursa zaten eşin falan alır gelir yada sipariş veriyorsun artık ertesi gün kapında. O yüzden geretikçe almak belkide daha mantıklı
Ağırlaştın mıBiz 15. Haftada cinsiyetleri ogrendikten sonra basladik baya bi eksiklerimizi tamamladik sayilir.. bazen acelemi ediyoruz desemde simdi cok cabuk yorulmaya basladigim icin iyiki almisim diyorum aslinda bi taraftan..
Ağırlaştın mımercimeklerim ben henüz 9 haftalığım benim için erken tabi ama karnın ne zaman büyümeye başladı
Bide ikizlerin tek yumurta mı çift yumurta mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?