Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

0-3 ayliklar dan baya var da 1 aylik olarak pek yok bide oyle mi alicaktik ya 0-3aylar isimizi gormezmi benim bi kac parcada premature takimim var

Amin inş
Benim bebislerde çift yumurta cinsiyetleri çoğu zaman bir kız bir erkek oluyormuş galiba hoş bende öyle istiyorum:)
Kızımda yasadigim hamileliğimi unutmuşum herşeye acemiyim sanki

Amin inş
Benim bebislerde çift yumurta cinsiyetleri çoğu zaman bir kız bir erkek oluyormuş galiba hoş bende öyle istiyorum:)
Kızımda yasadigim hamileliğimi unutmuşum herşeye acemiyim sanki
Rabbim gonlundekini nasip eder insaAllah canim

Benim ilk hamileligim ama hep duyumlarima ve tek gebelik gecirenlere gore oldukca farkliyiz.. cok cabuk agirlasiyoruz.. risk acisindan da oyle.. gebeligin basi ortasi sonu ve sonrasi acisindan.. ne ile karsilacsgimiz farkli.. her iki yandan aldigimiz tekmeler bile ☺ alisveris konusu oyle☺ Allah yardimcimiz olsun .. hem farkli hem ozel hemde cok guzel.. sukurler olsun..

kızlar malum habire alışveriş yaptığımız için artık evlerde poşetler koliler kutular derken bir yığılma sözkonusu oluyor.. . sormak istediğim bebek odalarını kaçıncı haftada hazırlamaya başlamalıyız.. tadilatı boyası ıvır zıvır işleri felan... bizim küçük odamız tam bir ardiye gibi olmaya başladı beşikler dolaplar kurulunca o karışıklık gidicek diye düşünüyorum.. şuan için erken gibi de geliyor ama tecrübeli anneler bu hazırlığı kaçıncı haftada yaptı acaba ? malum bide 15 gün sonra ramazan ayı geliyor.. o sırada biraz zor olur oruç tutan eşlere felan.. o yüzden düştü aklıma yavaştan başlasak mı ki ?

Canim ben instgram da tek gebelik gördüm birkac tane 20.haftada falan sanki benim kadardi gobekleri. Bebeklerim mi kucuk acaba?senin ne zaman hizlandi büyümesi. Benim belli hamile oldugum ama tek gebelik olanla ayni gibiydi karnımız sanki

0-3 ayliklar dan baya var da 1 aylik olarak pek yok bide oyle mi alicaktik ya 0-3aylar isimizi gormezmi benim bi kac parcada premature takimim var
ben premature almadım ama yenidoğan aldım yani tek bebeklerde bile yenidoğan alıyorlar kaldı ki bizimkiler daha küçük olabilir. sen neden hep 0-3 aylık aldım :) ilk ay için 0-3 ay buyuk gelir gibi geliyor

bizde arabalarımızı aldık. acaip içimize sindi, hem ergonomik hem şık. piyasada katlanınca en küçük hale gelen arabaymış, hafifte. Quniny zap xtra 2 ve maxi cosi ana kucağı. Ana kucağı dayanaklılık testlerden geçmiş bir ürünmüş.

bence odanda tadilat yapılacaksa bir an önce başla

Banada hala gobegin kucuk diyolar tek gebelik yasayanlar.. ama bebeklerin gelisimi kilosu iyi gittigi icin takilmamaya calisiyorum bi hemsire arkadasim cok iyi demek ic karnin genis senin dedi.. 20. Haftanin baslarinda daha kucuktu simdi daha bi belirgin ama bazilarina gore buda kucuk.. takilma sen bebeklerin iyi olsun yeter canim

ben premature almadım ama yenidoğan aldım yani tek bebeklerde bile yenidoğan alıyorlar kaldı ki bizimkiler daha küçük olabilir. sen neden hep 0-3 aylık aldım :) ilk ay için 0-3 ay buyuk gelir gibi geliyor
Yenidoganda aldim bi 10lu 1 5li hastane cikisi aldim her ikisinede haricten bikac tane takim var ama zibinda felan 0 3 gibi aldim bikac tane vardir en fazla..

Hayirli olsun guzel gunlerde saglikla kullansin kuzularin☺

Her kafadan bir ses çıkıyor hamile olan biziz kaygısı elaleme düştü.. Sinir oluyorum yaa benim karnım hemen büyükse sanane buyumese sanane milletler uğraşmaktan kafasını toplayamıyor insan tövbe yaa baya dolmuşum
Ama öyle değil mi
Ha bide doğumdan sonrası için ayrı fiyasko bizi bekliyor peşpeşe doğuran hanımalar aman bizde iki tane vuyuttuk ne var diye başlarlar artık sanki aynı anda yenidogan büyütmüş esasında
Habide herkes ayrı nasihatte bulunacak
Ayy yurdum teyzeleri seviyorum sizii

canım ne kadara mal oldu.? 2 ana kucağı mı aldın?

Yani herkesi çok umursamamak lazım ... :) gel alışveriş dışındaki sohbetlerimizi burada yapalım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nnesi-olacaklar.837352/page-881#post-46604228

Yarin gideyimde 1 ayliklara bi bakayim ebebekte☺☺ karistirdin aklimi benben00
karışmasın ya yeterli görüyorsan sorun yok. benimde yenidoğanım az şuanda gerçi 0-3 aylıkta az. 3ten fazlada aladım zaten, ilk doğduklarında kullanacakları kıyafetleri olsunda sonra alırız nasılsa zaten hep internetten alıyorum ben

canım ne kadara mal oldu.? 2 ana kucağı mı aldın?
cnm indirime denk geldi iki araba iki ana kucağı 3000 TL. hediye çeki falan hediyesi yok tabi. zaten araçların teki hepsiburadada falan 1200 TL. e maxi cosi ana kucakları zaten pahalı oda 750 falan oluyor. yani ikili fiyatlarının 1500 olması uyguna geldi bize. aslında fiyattan ziyade katlandığında çok küçülebilmeleri önemliydi bizim için, uçaklarda falan taşıma sorunu yaratmasın. 3 mağazaya girdik kolay katlanıp katlandığında en az yer kaplayan araç dediğimizde bunu gösterdiler hep. bide mamas papasın bir ürünü vardı o kadar kolay katlanıyor ama bunun kadar küçülmüyor. mamas papas ında 1 arabanın ana kucaklı fiyatı 1800 TL idi. sen aldın mı arabaları?

güle güle kullanın canım. Yok henüz almadık. Hatta bakmadık bile. Araba için acele etmiyorum. Uzun süre kullanmayacvağım için hemen almaya gerek yok diye düşündüm. Ancak doğumdan önce bir fikrim olsun diye bakmak istiyorum.

Bende artik cogunlukla netten aliyorum olmadi netten indirimlerden 1 ayliklardan alirim bi iki takim daha.. ebebek in guzel indirimleri oluyo.. ben bugun ebebeke gittim ama gozume sevibebe nin otokoltugu destek minderu takildi 25 tl idi .. nette daha pahali oldugu icin onlari alayim dedim hedef sasti ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…