- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
0-3 ayliklar dan baya var da 1 aylik olarak pek yok bide oyle mi alicaktik ya 0-3aylar isimizi gormezmi benim bi kac parcada premature takimim vargünaydın arkadaşlar yenidoğan grubundan (0-3 aylık değil, yenidoğan ve 0-1 aylık bedende) kısa kolllu body, uzun kolly body, alt giyim ve tulumdan kaçar adet aldınız. ben fazla almak istemiyorum ama şuan yetersiz mi acaba diye düşünmeye başladım.
Amin inşCanim cift yumurta ikizi insaAllah benim kuzularim.. Ayakta duramiyorum surekli dinlenmem gerekiyo... evde cok is yapamiyorum cabuk yoruluyorum.. pek gücüm kuvvetim yok basladim sanirim agirlasmaya yavastan.. gobegim baya var artik.. ancak bol giyindigim icin disardan gorenler kucuk diyolat gobegime ☺
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder insaAllah ☺
Rabbim gonlundekini nasip eder insaAllah canimAmin inş
Benim bebislerde çift yumurta cinsiyetleri çoğu zaman bir kız bir erkek oluyormuş galiba hoş bende öyle istiyorum:)
Kızımda yasadigim hamileliğimi unutmuşum herşeye acemiyim sanki
Canim ben instgram da tek gebelik gördüm birkac tane 20.haftada falan sanki benim kadardi gobekleri. Bebeklerim mi kucuk acaba?senin ne zaman hizlandi büyümesi. Benim belli hamile oldugum ama tek gebelik olanla ayni gibiydi karnımız sankiCanim cift yumurta ikizi insaAllah benim kuzularim.. Ayakta duramiyorum surekli dinlenmem gerekiyo... evde cok is yapamiyorum cabuk yoruluyorum.. pek gücüm kuvvetim yok basladim sanirim agirlasmaya yavastan.. gobegim baya var artik.. ancak bol giyindigim icin disardan gorenler kucuk diyolat gobegime ☺
Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip eder insaAllah ☺
ben premature almadım ama yenidoğan aldım yani tek bebeklerde bile yenidoğan alıyorlar kaldı ki bizimkiler daha küçük olabilir. sen neden hep 0-3 aylık aldım :) ilk ay için 0-3 ay buyuk gelir gibi geliyor0-3 ayliklar dan baya var da 1 aylik olarak pek yok bide oyle mi alicaktik ya 0-3aylar isimizi gormezmi benim bi kac parcada premature takimim var
bence odanda tadilat yapılacaksa bir an önce başlakızlar malum habire alışveriş yaptığımız için artık evlerde poşetler koliler kutular derken bir yığılma sözkonusu oluyor.. . sormak istediğim bebek odalarını kaçıncı haftada hazırlamaya başlamalıyız.. tadilatı boyası ıvır zıvır işleri felan... bizim küçük odamız tam bir ardiye gibi olmaya başladı beşikler dolaplar kurulunca o karışıklık gidicek diye düşünüyorum.. şuan için erken gibi de geliyor ama tecrübeli anneler bu hazırlığı kaçıncı haftada yaptı acaba ? malum bide 15 gün sonra ramazan ayı geliyor.. o sırada biraz zor olur oruç tutan eşlere felan.. o yüzden düştü aklıma yavaştan başlasak mı ki ?
Banada hala gobegin kucuk diyolar tek gebelik yasayanlar.. ama bebeklerin gelisimi kilosu iyi gittigi icin takilmamaya calisiyorum bi hemsire arkadasim cok iyi demek ic karnin genis senin dedi.. 20. Haftanin baslarinda daha kucuktu simdi daha bi belirgin ama bazilarina gore buda kucuk.. takilma sen bebeklerin iyi olsun yeter canimCanim ben instgram da tek gebelik gördüm birkac tane 20.haftada falan sanki benim kadardi gobekleri. Bebeklerim mi kucuk acaba?senin ne zaman hizlandi büyümesi. Benim belli hamile oldugum ama tek gebelik olanla ayni gibiydi karnımız sanki
Yenidoganda aldim bi 10lu 1 5li hastane cikisi aldim her ikisinede haricten bikac tane takim var ama zibinda felan 0 3 gibi aldim bikac tane vardir en fazla..ben premature almadım ama yenidoğan aldım yani tek bebeklerde bile yenidoğan alıyorlar kaldı ki bizimkiler daha küçük olabilir. sen neden hep 0-3 aylık aldım :) ilk ay için 0-3 ay buyuk gelir gibi geliyor
bizde arabalarımızı aldık. acaip içimize sindi, hem ergonomik hem şık. piyasada katlanınca en küçük hale gelen arabaymış, hafifte. Quniny zap xtra 2 ve maxi cosi ana kucağı. Ana kucağı dayanaklılık testlerden geçmiş bir ürünmüş.
Boya yapilacak odaya.. haricten evle ilgili bikac is var bebisler geliyo diye.. e anca o zaman diosunbence odanda tadilat yapılacaksa bir an önce başla
Her kafadan bir ses çıkıyor hamile olan biziz kaygısı elaleme düştü.. Sinir oluyorum yaa benim karnım hemen büyükse sanane buyumese sanane milletler uğraşmaktan kafasını toplayamıyor insan tövbe yaa baya dolmuşumBanada hala gobegin kucuk diyolar tek gebelik yasayanlar.. ama bebeklerin gelisimi kilosu iyi gittigi icin takilmamaya calisiyorum bi hemsire arkadasim cok iyi demek ic karnin genis senin dedi.. 20. Haftanin baslarinda daha kucuktu simdi daha bi belirgin ama bazilarina gore buda kucuk.. takilma sen bebeklerin iyi olsun yeter canim
bizde arabalarımızı aldık. acaip içimize sindi, hem ergonomik hem şık. piyasada katlanınca en küçük hale gelen arabaymış, hafifte. Quniny zap xtra 2 ve maxi cosi ana kucağı. Ana kucağı dayanaklılık testlerden geçmiş bir ürünmüş.
Her kafadan bir ses çıkıyor hamile olan biziz kaygısı elaleme düştü.. Sinir oluyorum yaa benim karnım hemen büyükse sanane buyumese sanane milletler uğraşmaktan kafasını toplayamıyor insan tövbe yaa baya dolmuşum
Ama öyle değil mi
Ha bide doğumdan sonrası için ayrı fiyasko bizi bekliyor peşpeşe doğuran hanımalar aman bizde iki tane vuyuttuk ne var diye başlarlar artık sanki aynı anda yenidogan büyütmüş esasında
Habide herkes ayrı nasihatte bulunacak
Ayy yurdum teyzeleri seviyorum sizii
karışmasın ya yeterli görüyorsan sorun yok. benimde yenidoğanım az şuanda gerçi 0-3 aylıkta az. 3ten fazlada aladım zaten, ilk doğduklarında kullanacakları kıyafetleri olsunda sonra alırız nasılsa zaten hep internetten alıyorum benYarin gideyimde 1 ayliklara bi bakayim ebebekte☺☺ karistirdin aklimibenben00
cnm indirime denk geldi iki araba iki ana kucağı 3000 TL. hediye çeki falan hediyesi yok tabi. zaten araçların teki hepsiburadada falan 1200 TL. e maxi cosi ana kucakları zaten pahalı oda 750 falan oluyor. yani ikili fiyatlarının 1500 olması uyguna geldi bize. aslında fiyattan ziyade katlandığında çok küçülebilmeleri önemliydi bizim için, uçaklarda falan taşıma sorunu yaratmasın. 3 mağazaya girdik kolay katlanıp katlandığında en az yer kaplayan araç dediğimizde bunu gösterdiler hep. bide mamas papasın bir ürünü vardı o kadar kolay katlanıyor ama bunun kadar küçülmüyor. mamas papas ında 1 arabanın ana kucaklı fiyatı 1800 TL idi. sen aldın mı arabaları?canım ne kadara mal oldu.? 2 ana kucağı mı aldın?
cnm indirime denk geldi iki araba iki ana kucağı 3000 TL. hediye çeki falan hediyesi yok tabi. zaten araçların teki hepsiburadada falan 1200 TL. e maxi cosi ana kucakları zaten pahalı oda 750 falan oluyor. yani ikili fiyatlarının 1500 olması uyguna geldi bize. aslında fiyattan ziyade katlandığında çok küçülebilmeleri önemliydi bizim için, uçaklarda falan taşıma sorunu yaratmasın. 3 mağazaya girdik kolay katlanıp katlandığında en az yer kaplayan araç dediğimizde bunu gösterdiler hep. bide mamas papasın bir ürünü vardı o kadar kolay katlanıyor ama bunun kadar küçülmüyor. mamas papas ında 1 arabanın ana kucaklı fiyatı 1800 TL idi. sen aldın mı arabaları?
karışmasın ya yeterli görüyorsan sorun yok. benimde yenidoğanım az şuanda gerçi 0-3 aylıkta az. 3ten fazlada aladım zaten, ilk doğduklarında kullanacakları kıyafetleri olsunda sonra alırız nasılsa zaten hep internetten alıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?