bizim anakucaklarında destek minderi var cnm. mağaza gezmekten çok sıkılıyorum açıkçası :)Bende artik cogunlukla netten aliyorum olmadi netten indirimlerden 1 ayliklardan alirim bi iki takim daha.. ebebek in guzel indirimleri oluyo.. ben bugun ebebeke gittim ama gozume sevibebe nin otokoltugu destek minderu takildi 25 tl idi .. nette daha pahali oldugu icin onlari alayim dedim hedef sasti ☺☺
Eki Görüntüle 1836736 Eki Görüntüle 1836737
hmm malesef ben doğumdan sonrasına bırakamazdım ya araç koltuğu da kullanılacağı için. Aşılara giderken de gerekli.güle güle kullanın canım. Yok henüz almadık. Hatta bakmadık bile. Araba için acele etmiyorum. Uzun süre kullanmayacvağım için hemen almaya gerek yok diye düşündüm. Ancak doğumdan önce bir fikrim olsun diye bakmak istiyorum.
Bizimkindede ince bisey var ama içine gomuluyolar cok ufakken dedikleri icin birer tane aldim..bizim anakucaklarında destek minderi var cnm. mağaza gezmekten çok sıkılıyorum açıkçası :)
enteresan bir şekilde benim ağır bir yorgunluğum yok ya, koşuşturmacam çok belkide ondan fark etmiyorumdur. evet netten indirimleri iyi oluyor :) bide şu yatakları halletseydim.Bizimkindede ince bisey var ama içine gomuluyolar cok ufakken dedikleri icin birer tane aldim..
Ben magaza gezmeyi severim hamilelikten oncede cok gezerdim ama simdi gucum kuvvetim yok yoruluyorum hemen herseye bakamiyorum o yuzden netten bakmaya basladim artik .. hem indirimleri takip etmek netten daha kolay oluyo hergun magaza gezmek zor oldugundan☺
Benim de ikizlerim var biri kız biri erkek tek başıma bakıyorum. Ne salladım ne de emzik verdim. Emzik verdim aslında ama onlar emmediaynen canım, hafta sonu alışveriş mağazasında ikizleri olan bir aile ile konuştuk, puset çok kullanmadık diyor, bol bol primanın 0 ından stok yapın diyor, emzik kullanmamışlar ve pişmanlar mutlaka kullanın diyorlar, bide 4 kişi zor bakıyorlarmış :)
Herşeyden iki tane olacak diye birşey yok bence. Cinsiyetleri farklı olmasına rağmen ben desensiz olunca ikisinede giydiriyorum. Çok kıyafet almanıza da gerek yok. Önemli olan besinleri ve sağlıklı büyümeleri. Kıyafete para yatırmak saçmaAlıp kullanmadığınız malzemeler var mı? En gerekliler neler?
enteresan bir şekilde benim ağır bir yorgunluğum yok ya, koşuşturmacam çok belkide ondan fark etmiyorumdur. evet netten indirimleri iyi oluyor :) bide şu yatakları halletseydim.
Arkadaşlar içinizde emzirme yastığı alan var mı?
Herkes philios avent yeni dogan biberon seti almaktan yana ama dikkat ettiyseniz biberonlar plastik ne kadar iyi olursa olsun cam kadar saglikli olmaz dusuncesiyle biz chicco nun iki kucuk iki buyuk boy cam biberonlarindan aldik yeni dogan ikisi kagucuk ikisi silikon emzikli cok da guzel tavsiye ederim.
Kızlar internetten aldığınız eşyaların kaliteleri nasıl çıktı?
Plastige bebek elinde tutmaya baslayinca mecbur donulur sise afir gelir ama yeni doganda biz tutacagimiz icin sanki ilk asamada en azindan cam daha saglikli gibi geldi bana ama herkesin tercihi tabi her anne bebegi icin en iyisini dusunurBen internette baya arastirdim cok fazla tavsiye edilmesi sebebiyle tercih ettim avent yada dr browns en cok tavsiye edilenlerdi.. cam kullananlar bi zaman sonra mecburen plastige donuyosunuz yorumlarinida cok okudugum icin bastan camı elemistim ama bakalim insaAllah pisman olmayiz
Plastige bebek elinde tutmaya baslayinca mecbur donulur sise afir gelir ama yeni doganda biz tutacagimiz icin sanki ilk asamada en azindan cam daha saglikli gibi geldi bana ama herkesin tercihi tabi her anne bebegi icin en iyisini dusunur
Kizlar emzik isini nasil yaptiniz yani hangi marka nasil bir model olmali? Birlikte uyanip kora halinde aglamaya baslarlarsa birini beslerken digerine emzik veririm diye dusundum ama simdi de hangisi olmali bilemedim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?