Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

bizim anakucaklarında destek minderi var cnm. mağaza gezmekten çok sıkılıyorum açıkçası :)

hmm malesef ben doğumdan sonrasına bırakamazdım ya araç koltuğu da kullanılacağı için. Aşılara giderken de gerekli.

bizim anakucaklarında destek minderi var cnm. mağaza gezmekten çok sıkılıyorum açıkçası :)
Bizimkindede ince bisey var ama içine gomuluyolar cok ufakken dedikleri icin birer tane aldim..

Ben magaza gezmeyi severim hamilelikten oncede cok gezerdim ama simdi gucum kuvvetim yok yoruluyorum hemen herseye bakamiyorum o yuzden netten bakmaya basladim artik .. hem indirimleri takip etmek netten daha kolay oluyo hergun magaza gezmek zor oldugundan☺

enteresan bir şekilde benim ağır bir yorgunluğum yok ya, koşuşturmacam çok belkide ondan fark etmiyorumdur. evet netten indirimleri iyi oluyor :) bide şu yatakları halletseydim.

Benim de ikizlerim var biri kız biri erkek tek başıma bakıyorum. Ne salladım ne de emzik verdim. Emzik verdim aslında ama onlar emmedi

Alıp kullanmadığınız malzemeler var mı? En gerekliler neler?
Herşeyden iki tane olacak diye birşey yok bence. Cinsiyetleri farklı olmasına rağmen ben desensiz olunca ikisinede giydiriyorum. Çok kıyafet almanıza da gerek yok. Önemli olan besinleri ve sağlıklı büyümeleri. Kıyafete para yatırmak saçma

enteresan bir şekilde benim ağır bir yorgunluğum yok ya, koşuşturmacam çok belkide ondan fark etmiyorumdur. evet netten indirimleri iyi oluyor :) bide şu yatakları halletseydim.

Ben disari ciktiktan 1 saat sonra oturcak yer aramaya basliyorum evde is yaparkende oyle ayakta duramiyorum uzun sure.. yataklari bizde almadik henuz besikler kurulmadan almayiz heralde .. artik hersey kutularda ustuste ☺

Arkadaşlar içinizde emzirme yastığı alan var mı?

Herkes philios avent yeni dogan biberon seti almaktan yana ama dikkat ettiyseniz biberonlar plastik ne kadar iyi olursa olsun cam kadar saglikli olmaz dusuncesiyle biz chicco nun iki kucuk iki buyuk boy cam biberonlarindan aldik yeni dogan ikisi kagucuk ikisi silikon emzikli cok da guzel tavsiye ederim.

Ben internette baya arastirdim cok fazla tavsiye edilmesi sebebiyle tercih ettim avent yada dr browns en cok tavsiye edilenlerdi.. cam kullananlar bi zaman sonra mecburen plastige donuyosunuz yorumlarinida cok okudugum icin bastan camı elemistim ama bakalim insaAllah pisman olmayiz

kizlar bende ufak ufsk arastiriyorum ne alacaklarimla ilgili. besik olarak neler aldiniz neler düşünüyorsunuz. ben park beşik veya ayni fiyatlarda ahşap beşik düşünüyorum ama nasil olacak bilemiyorum

Kızlar internetten aldığınız eşyaların kaliteleri nasıl çıktı?

Kızlar internetten aldığınız eşyaların kaliteleri nasıl çıktı?

Ben nette sadece ebebekten alisveris yapiyorum ondada kalite konusunda sorun yasamadim zaten magazada gordugum seyler genelde ama indirimli oldugu icin netten aliyorm.. gayet iyi oluyo yorulmadan istedigim ne varsa aliyorum simdi yine indirim bekliyorum

Plastige bebek elinde tutmaya baslayinca mecbur donulur sise afir gelir ama yeni doganda biz tutacagimiz icin sanki ilk asamada en azindan cam daha saglikli gibi geldi bana ama herkesin tercihi tabi her anne bebegi icin en iyisini dusunur

Plastige bebek elinde tutmaya baslayinca mecbur donulur sise afir gelir ama yeni doganda biz tutacagimiz icin sanki ilk asamada en azindan cam daha saglikli gibi geldi bana ama herkesin tercihi tabi her anne bebegi icin en iyisini dusunur

Aslinda hakli olabilirsin canim .. ne bastan beri kafamda ve arastirmalarimda hep philips avent vardi.. kalitesini dusunerek aldim.. ben bide renk olayina takildim mavi olsun pembe olsun diye.. ☺☺ Yavrularimiz saglikla gelsinler kucagimiza insaAllah kullanmak nasip olsun aldiklarimizi☺ her biri buyuk bi hevesle askla aliniyo☺

Kizlar emzik isini nasil yaptiniz yani hangi marka nasil bir model olmali? Birlikte uyanip kora halinde aglamaya baslarlarsa birini beslerken digerine emzik veririm diye dusundum ama simdi de hangisi olmali bilemedim ?

Kizlar emzik isini nasil yaptiniz yani hangi marka nasil bir model olmali? Birlikte uyanip kora halinde aglamaya baslarlarsa birini beslerken digerine emzik veririm diye dusundum ama simdi de hangisi olmali bilemedim ?

☺☺ o gunler gelsin lutfenn☺☺☺

Ben avent sootie dusunuyorum yeni dogan bebeklerin en cok tuttugu emzikmis.. henuz almadim pembe mor.. mavi yesil seklinde 2li satiliyo .. hatiri sayilir bi indirim yakalamayi panliyorum o yuzden bekliyorum ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…