Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

bende avent sootie düşünüyorum ama emzik arkası çok büyük gibi geldi.bebeğin dudağını tamamen kapatıp burnuna denk gelirse diye daha almadım

bende avent sootie düşünüyorum ama emzik arkası çok büyük gibi geldi.bebeğin dudağını tamamen kapatıp burnuna denk gelirse diye daha almadım
Ben bugun ebebekten birer adet termos aldim bizim bebislere.. emzikleri bugun alma niyetim yoktu ama mavi yesil olanini magazada gorunce aldim.. daha once hic bi magazada denk gelmemistim sadece nette goruyodum.. boyutunu bende merak ediodum buyukmu diye tevafuk bide arkadsima denk geldim orada calisiyomus ufak bi indirimle termoslarini ve emzigin mavi yesil olanini aldim pembe morunu netten alirim artik heralde orda yoktu.. ve boyut olarak buyuk degil oyle..

kızlar maşallah siz baya bitirdiniz biz daha bi iki parça dışında bişey almadık, haftasonu yataklara, arabalara baktık, araba prego iyi gibi geldi, yatak olarakta park yatak düşünüyorum, boyutlarda 70-110 düşünüyorum, çok mu geniş olur, siz kaç olandan aldınız 60 -110 mu?

hemen hemen bitti bi taraftan iyi oldu diyorum bi taraftan tedirginliğimi atamıyorum Rabbim büyük .. inşaAllah saglıkla yavrularımızı kucağımıza alırız canım.. biz şimdi evle ilgili ufak tefek tadilat işlerine başladık ramazan ayında birşey yapamam diyo eşim haklı olarak.. bakalım ufak ufak yapıyoruz bişeyler ama...

ben 60*120 aldım beşikleri canım.. alabilirsem yatak odasına bitane park yatak düşünüyorum bakalım..

içine korumalıkları koyunca çok küçülecek gibi geldi 60/120 bilemedim. Bizde bugün tadilata başlatacağız baya zor olacak inşallah süründürmezler, yoksa çocuk odasında bi sürü eşya var, orda yer açmak için tadilat şart.

bizde evimin boyası temiz gerçi 2 yıl olacak boyayalı diye boyansın istemiştim komple... ama ondan vazgeçtik gözüm yemedi açıkçası kalkamam altından.. bizde çocuk odasını boyayalım dedik sadece bide banyomuzda bikaç ufak tadilatla kapılarım boyansa yeter .. ramazandan önce halletmeyi düşünüyoruz boya işini bakalım.. bizimde o oda kalabalık baya.. kütüphanemiz vardı o çıkacak oradan salona geçicek ütü masası çamaşırlık hep ordaydı bitek orada L koltuk kalsın dedik Allah yardımcımız olsun her iş gözümüzde büyür oldu gücüm yok çünkü ..

biz bide kurutma makinesi almayı düşünüyoruz oturduğumuz evdebalkon yok malesef.. 2 balkonlu evden gelen biri olarak :) binada balkon olmaması garip geliyo... o yüzden çamaşırları o küçük odada kurutuyordum ama tozundan bıktım artı olarak çocuklar gelince artık evde kurutamayız yerde yok kurutucak zaten..

BEKO D 70 KT 7 Kg Kurutma Makinesine bakıyoruz .. netteki yorumlar gayet iyi .. b sınıfı ama a olanlar ve a++ olanların fiyatları malum varmı kullanan aranızda arkadaşlar..

selam tüm anneleeerrr...uzun zamandır giremedim forumlara.hazırlıklar hazırlıklar...37.haftada alınacaklartüm hazırlıklar bitti sayılır.sadece biberon ısıtıcı alamadım.sizce şart mı?ya da hangi marka düşünüyorsunuz.çok para vermek de istemiyorum açıkçası

MasaAllah ne guzel.. bizde bu haftalara gelsek bi hayirlisiyla.. ben biberon isiticisi almayi dusunmuyorum termos aldim herikisinede.. onlarda surekli su bulundurmayi dusunuyorum

peki sütlerini nasıl ısıtmayı düşünüyorsun?

eski usul sıcak suyun içinde :)

başta kafamda netti sterilezatör ve mama ısıtıcı.. ama sonra baktım nette alanlar bi süre sonra dolap beklemeye başlamış.. yakınlarımız sürekli birşeyler almanın derdinde.. belki onlara aldırırm sonrasında başedemezsem ama ilk etapta düşünmüyorum.. evde kalabalık yapması benim en büyük takıntım.. çünkü şuan evi sadeleştirip pratikleştirme telaşına düştüm

ben 60 120 aldım aldım ama 70 110 dA iyi bence büyük olmaz. hatta 60 120den daha rahAT OLABİLİR

Maşallah canım ya sonuna gelmissin.ben dün hepsi buradadan basit birsey aldım nuk olması lazım tekli küçük birsey 50 tl sırf deneme amaçlı.basit birsey her ihtimale karşı al bence gece uyanıp sen emzirirken esin biberon ü ısıtıp diğerini besleyebilir.

Kızlar erken yapmakla iyi yaptınız alışverişleri ben erken yapmaktan korktum ve iki hafta içinde okur ağırlaştımki suan yemek yerken bile yoruluyorum.haliyle ağız tadıyla gezip hicbirsey alamadım.28 de bitirin ALS vrsleriniZi Size tavsiyem.bir haftadır işten ayrıldım ve inanın evde hicbirsey yapamıyorum.

Ben disarı çıkmayınca girdim hepsi buradaya dün ikiser tane banyo havlusu dr Brownş iki tane cam biberon.avent sootie emzik lansinosh göğüs ucu kremi tek Kullanımlık alt açma ve normal alt açma minderi uni babynin ıslak pamuklarindan ve kck bir tane biberon isiticisi aldım. Geriye park yatagin içine alınacak yatak ve bebek nevresimlerim kaldı. Yatak alanlarınız hangisini tercih etti???

V vera nur iyi yapmışssın canım.. tek kullanımlık alt açma bende alıcam .. bizde yatakları henüz almadık bende alanların nereden aldığını merak ediyorum... ebebekte chicco ürünlerinde %50 indirim var ona bakıyodum şimdi acaba bikaç bişey alsammı diyorum pişman oluyorum bazen almayınca da.. ne dersiniz alsak mı?

Eksiklerin varsa indirim bulmuşken al bence canım.zaten ALS verin bitmek üzere senin.böyle indirimleri yakalayınca almak en mantıklısı.ben tabletde uğraşmaktan bikinca tek siteden girdim aldım.ama biberon iki tane daha alacağım oraya bakayım.

tulumlardan almak istiyorum ben aslında acaba 1 ay mı alsam 3 ay mı ? karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…