Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

cnm biberonlara nasil karar verdin bende dr brown alabilirim. uni baby islak mendil yedek olmasi acisindan bende aldim ancak baslarda pamuk kullanicam. yatak yari ortapedik yayli yatak alacam bakalim hepsiburadadan olabilir

Ben su haftamda evde dogru duzgun is yapamadigim gibi.. disari cikiyoruz gidecegimiz yere arabayla gittigimiz halde 30dk icinde oturcak yer ariyorum belim kopuyo dermansizlasiyorum felan .. netten alisveris buyuk kolaylik oluyo hakikaten..

cnm biberonlara nasil karar verdin bende dr brown alabilirim. uni baby islak mendil yedek olmasi acisindan bende aldim ancak baslarda pamuk kullanicam. yatak yari ortapedik yayli yatak alacam bakalim hepsiburadadan olabilir

Yatak.markasi onemli mi yari ortapedik olmasi disinda canim

cnm kurutma makinası alirken isi pompali olmasina dikkat et. ensrji sinifindan daha onemli bu. kiyafeti yormayan sarartmayan ve ortama osi yaymadan kurutmak icin
cunku bazıları konulan odada ciddi buhar yaptigini soylemis. bende arastiriyorumda soyleyim dedim :)

Yatak.markasi onemli mi yari ortapedik olmasi disinda canim
aslinda önemlidir tabi isbir lateks düşünmüştüm başta ama pahali geldi. birde kraftin yatasa uretirdigi bi ortapedik yayli yatak vardi fiyati 230tl bildmedim alsammi. artik netten yorumlari okuyup ona gore alicam. sadece bildiğim pamuk sunger yada visko olmayacak :)

şimdi baktımda ısı pompalı olanların fiyatları 1500 civarında.. belimiz büküldüğünden dedik uygun fiyatlı bişey olsun arçelik 3885 kt 8 kg kurutma makinesine baktık sanırım bu ısı pompalı.. ama şikayet var nette .. bakmaya devam belki kampanyaya felan denk geliriz bekleriz birazdaha ..

bizde yarı ortapedik almayı düşünüyoruz kraftın o yatağına baktım bende ama ikitane alınca baya artıyo rakam haliyle..

Canım dr Brown birtané 120 ml cam doğal akış birtanede 125 ml aynasından aldım.kolik önleyici olduğu için. Ama diğer iki tanesi Chicco yada avent pp alıcam.açıkçası her kafadan bir ses çıktığı içi iki farklı marka alıp başta denemiş olacağım zaten sonrasında bebeklerimiz bizi yonlendirecek:)bu arada bende başta pamuk kullanacagim ıslak mendil değil uni babynin saflastirilmis şu +pamuk onu aldim 120 yapraklık baby ME nin temizleme pamuklarida güzel ondan da alıcam ama acil durumlarda ve yetisemediğim yerlerde aynı işi görüyor bir bak istersen her markanın artık pamuklari var bu sekilde ikiz olunca zaman problemimizde çokolacak haliyle.

anladim baby me pamuk ve unibaby islak mendil bende aldim. hazirda dursun ikisi de.

anladim baby me pamuk ve unibaby islak mendil bende aldim. hazirda dursun ikisi de.
kaç paket aldınız canım.. ben hiç almadım henüz..

birde seninle konuştuk burda sanırım.. 1 aylık tulum ve alt alma konusunu.. şimdi ebebekte chiccoda indirim varda 5li hastane çıkışı ve onların 1 aylık bedende 2li altları var ayrı ayrı.. alsammı diyorum.. sen ne yaptın 1 aylık alt üst zıbın işini..

Kızlar bebekleri hastaneden çıkarırken neyle tasiyacaksiniz.bu puset ve ana kucağı aynı şeymi oluyor biz şu arabaya Monte edilen pusetlerden aldık ama düşünüyorum içleri çok derin.hadi battaniye koyduk bebek rahatsız olmazmi((çok kafama takıldi yahu???

Pusetlerin yani bebek arabalarinin anakucagiyla cikaricaz insaAllah canim.. iclerine otokoltugu destek minderi aldim ben cok derin oldugu icin

Son düzenleme:
Biz de anakucağı ile çıkaracağız. Bence derin oluşu güzel, böylece daha korunaklı ve güvenli oluyor..

cnm baby me pamuk 6lı paketten 2 tane aldım 50 tlye e bebekte indirim vardı.yani toplamda 720 yaprak pamuk. unibaby ıslak mendilide 7+1 olan paketi aldım 25tl ye. onunda 1'i 40lı heralde. 1 beden premiumcare bez aldım 188li 4 paket. unibaby şampuan ve baby me deterjan aldım. kuvet, kova, maşrapa ve kuvet filesi aldım. yorgan ve nevresim,alez hediye geldi. bende 2şer tane çarşaf diktirdim. gögüs kremi ve pedini lansinoh aldım, bide tek kullanımlık anne alt çamaşırı aldım. yenidoğan ve sıfır ay olan kıyafete aldım ben biraz daha. 0-3 aylık ve 3 aylık diye geçen kıyafetimde var ama ben hiç 3-6 aylık falan kıyafet almadım gerek yok bence sonrada alınır. marka olarak chicco, baby corner, mothercare aldım. emzirme önlüğü ve yatığı diktirdim. havlu içlerine mermerşahi kumaş ve bolca ağız bezi diktirdim. şimdi bir kaç güne yan yatış yastığı, cam biberon, belki ucuz bi ısıtıcı alcam. yataklara karar verecem hemen. artık tamamlamak istiyorum. bi anne ürünleri kalacak. şimdilik aklıma gelenler bunlar. aslında konuşmak iyi oluyor eksiğimiz ne görüyoruz.

Uni Baby 6+1 Yenidoğan Islak Pamuk MendilUni Baby 6+1 Yenidoğan Islak Pamuk MendilUni Baby 6+1 Yenidoğan Islak Pamuk MendilUni Baby 6+1 Yenidoğan Islak Pamuk MendilUni Baby 6+1 Yenidoğan Islak Pamuk Mendil
;;
anakucağıyla çıkarılması geekiyor diyebiliyorum. yani bu aynı zamanda otokotuğu olan ve bebek arabasına takılan ana kucaklarından

canım ben ıslak mendil pamuk krem gibi hiçbişey almadım henüz. çok iyi oldu yazdığın... bende bunlarda hangi marka ve ne alacağıma pek bilmiyodum ıslak selpak için prima alırım diye düşünüyodum hani bezi prima alıyoruz ya ... uni iyi sanırım.. bende uni alayım o zaman.. prima 1 numara bi kutu bez almıştık geçenlerde bi o var şimdilik... tek kullanımlık anne çamaşırından kaç paket aldın canım ? hastanede lazım olur gibi geliyo baya..
süt poşeti alıcakmısınız inşaAllah sütümüz olurda sağarsak neyde muhafaza etmeyi düşünüyosunuz?

bu durumda ıslak mendil, temizleme pamuğu, 0 numara bez, göğüs kremi, göğüs pedi,tek kullanımlık çamaşır , termometre, ateşölçer, banyo malzemelerimiz, bebeklerin yatakları, kıyafetleri yıkamak için deterjan ve benim için alınacak pijama takımı gecelik vs gibi eksikler kalıyo.. belkide aklıma gelmeyen neler var daha..

cnm tek kullanimlik camasirdan 1paket aldim heralde 5liydi. baska almam bikac tanede pamukli yuksek bel alirim. unibaby islak mendilde baya iyiymis. baby me pamukta kullananlar memnun.ben sifir numara bez almayi dusunmuyorum cnm ya hani dogum erken falan olacak olursa biyerden alinir mutlaka. onun disinda olumlu dusunmeye calisiyorum 2500dogsalar 1numarayi kullanirlar.

Evet insaAllah tombis tombis dogarlarda 1den baslariz direk☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…