Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

Merhaba kızlar,
Termos ve biberonlardw Çin malı takıntınız varsa dikkat edin. Termos uzun süre aradım ve sadece Korkmaz ın ürününü buldum Türk malı.
Biberon dr browns cam hariç diğerleri Çin diye hatırlıyorum emin değilim
Chicco İtalyan
Anakucağının destek minderini benim çocuklarım hiç kullanamadı. Bende endişe etmiştim sizler gibi içine gömülüyır diye ama zaten anne karnında hissini yaşıyorlar o gömülme ile.
Hastane için tek kullanımlık çamaşır demişsiniz ben eve geçince deepend in pedli olan kullanımlık çamaşırını aldım. Eve numune isteyebiliyorsunuz. Lohusa dönemi kanamamam bitene kadar onu kullandım. Aman ped kaydımı pijamama leke geçtiği derdi yok. Hastanede normal tek kullanımlık kullanmıştım. Kocaman ped koymuşlardı kayıp durmuştu bir bakın derim.

Ben iki tane dr Browns cam aldım iki tanede Chicco alacagim başlangıç için yeterlidir değilmi? Birdé hastane için iki tane pijama bir tane gecelik aldım ama gecelik te emzirme yerleri gizli cep şeklinde ve gözüme kck geldi sırf göğüs ucu çıksa yeterli olurmu geceliği degistireyimmi sence? ??

ebebekten baktım şimdi pedli daha kullanışlı diyosun .. bikaç paket alıp koymak lazım o zaman .. çamaşır ayrı ped ayrı uğraşmaktansa

bende gördüm geçen e bebekte deepend 9 lu galiba alacağım inşallah.

Makersgirl birde sen genel anestezimi oldun?sezeryan sonrası iyilEşme süreci nasıl geçti.hastaneye kapı süsü yaptırdınmi yada seker gerek varmı:))))oy aklımda deli sorular.

aa onu bende merak ediyorum spinal veya epidural olsa diyorum bebeklerimi hemen görebilmek için.. dr.umla hiç konuşmadık ne düşünüyo bilmiyorum.. Makersgirl jane hanımdı senin doktorun dimi? çok merak ediyorum cevabını :) hastane için ufak bir hazırlık bende düşünüyorum şeker,çikolata lohusa şerbeti gibi birde kapı süsü.. araştırıyorum şimdilik..

dün ebebek indiriminde kendimi kaybettim sepete bi dünya bişeyler attım ama sonra alamadım tekrar denedim saatlerce tam alacakken vicdan yaptım gereksiz diye :) ihtiyaç olanları almayı tercih ederek bunları aldım prematüre bikaç parça ile ıslak mendil ve temizleme pamuğıu..

Rabbim yavrularımıza kullanacağımız günlere sağlıkla ulaştırsın inşaAllah

Eklentiler

• Adsız.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 49
kızlar ebebekte tekstil ürünlerinde %70 indirim var..
canım akşam geç saatte senin mesajı gördüm ve telefondan almaya çalıştım gece 3 e kadar :) sepete attıklarım tükenince düştü, bazen sitede sıkıntı çıktı genede 3,5 parça bişeylet aldım. Kendime deepend ped, bel bandı filan aldım. Çok işe yaradı bilgi vermen sağolasın.

Ne demek canim sen saol☺ O pedler indirimdemiydi ben onu gormedim☺ ben kiyafet isine takildim saatlerce ayni dedigin gibi stok sorunu vardi bence.. sepete attiklarim bi bakiyorum gitmis felan.. sonra bi ara baya bisryler attim ama alamadim odeme de ilerleyemedim.. saglik olsun luzumsuz seyler almadim en azindan..

ped indirimi yoktu, ürünler düşünce bende onuda aldım:) gögüs pedi aşfım %20 indirimden.

ben de bu indirimden 10 parça tulum body takımı filan aldım 80 tl tuttu ve az önce geldi.keşke 10 daha alsaymışım çok güzeller. bi baby ve my baby marka genelde. özellikle my baby tulum çok güzel.

Resimlerini de ekliyorum bu matkalardan alacaklara fikir olsun. Ben de hepsini bir kız bir erkek takım yapmıştım ama malesef bazıları sepetten silindi stok nedeniyle. Yine de karlı bi alışveriş oldu.
ben de bu indirimden 10 parça tulum body takımı filan aldım 80 tl tuttu ve az önce geldi.keşke 10 daha alsaymışım çok güzeller. bi baby ve my baby marka genelde. özellikle my baby tulum çok güzel.

Cok iyi yapmissin canim cok karli olmustur bende almistim ama surekli sepetten silinmesi felan beni baya ugrastirdi.. sanirim o ikili takimdan bende aldim 2 tane .. ayriyeten premature parcalar cok ucuzdu onlardan aldimm. Indirim cok iyiydi ama stoklari yetersizdi

Benim prematüre almaya bir türlü elim gitmiyo bir kaç hafta daha dayansam yenidoğanlar bol da olsa olur olur gibime geliyor. İnşallah senin de giydirmene gerek kalmaz canım. E bebek mağazasında incelemiştim çok miniklerdi insan konduramıyor.

evet canım bende oradan aldım çok küçükler ..inşaAllah ihtiyaç olmaz tombiş tombiş doğar yavrularım.. direk yenidoğanları giydirirm.. senin masaAllah az kalmış ihtiyacın olmasın inşaAllah

Destek minderi bakayım bende iyiki sormuşum benim bu şaşkın aklımà gelmezdi kesin.sgl canım.
Size bu konuda bir tavsiyem var kızlar
Birçok anne babada gördüm bilinçli yapıldığını sanmıyorum ama dizede soylemzsem vicdanim dayanmaz )

Oto koltuğunda bebekleri tasirken genelde onun kilidini takmiyor anneler zaten küçük ben dikkatliyim diyorlar!!!!!

Ama kaza geliyorum demez ben bikersinde kilitlemeyi unutmuşum kızım 3 aylikti uçtu koltuktan resmen Allahtan yumuşak iniş yapti koltuğa düştü

Siz ziz olun kemerini takmadan kullanmayın

aranizda emzirme sutyeni ve atleti alan var mi birde hastane icin pjima ve gecelik? hangi markalari tercih ettiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…