Canım ben aldım. Emzirme sütyenı almistim ama ben çantama atletini koydum nbb nin.iki takım pijama birtane gecelik aldım. Gecelik ve bir takım pijamam feyzà marka lohusa sepetinde de satışı yapılıyor ama ben normal bir mağazadan aldım.birtané pijamamda ten magazasindan aldım. Yeterli diye düşünüyorum 3 tane.iç çamaşır pamuklu ve hamile kilodu her ihtimale karşı aldım ama kullan atlardan alacağım hastane için.aranizda emzirme sutyeni ve atleti alan var mi birde hastane icin pjima ve gecelik? hangi markalari tercih ettiniz?
Ben bitane aldim sutyen henuz.. pijama gecelik almadim.. sutyende kac numara almak lazim suanki numaradan kac fazla olmali bilemiyorum ... bide atlet daha mi kullanisli oluyo kizlar.. atleti hic dusunmemistim ..aranizda emzirme sutyeni ve atleti alan var mi birde hastane icin pjima ve gecelik? hangi markalari tercih ettiniz?
Canım ben aldım. Emzirme sütyenı almistim ama ben çantama atletini koydum nbb nin.iki takım pijama birtane gecelik aldım. Gecelik ve bir takım pijamam feyzà marka lohusa sepetinde de satışı yapılıyor ama ben normal bir mağazadan aldım.birtané pijamamda ten magazasindan aldım. Yeterli diye düşünüyorum 3 tane.iç çamaşır pamuklu ve hamile kilodu her ihtimale karşı aldım ama kullan atlardan alacağım hastane için.
Bir kaç eksiğim var ama bitti gibi.atlet daha kullanışlı çünkü terleme ihtimalimiz var ve sezaryanlı olacağımız için sütyen giymekten se ben atleti tercih ettim.bende tesettürlüyum bu arada gecelik kolları uzun ama etekleri kısa biraz ama gecelik té uzun bulamadım ben ne yazıkki.niyetim gerekmedikçe giymemek pijamalar daha rahat kısa kollu kalkınca sabahligini üstüne alıcam.Canim sen hastane icin cantani hazirladinmi? Kullan atlarda pedli olanlar cok iyi oluyomus bi arkadas demisti bende onlardan dusunuyorum bide ben tesetturluyum .. aramizda tesetturlu olan arkadaslar gecelik isini nasil yaptiniz boydan uzun ve sabahlikli mi ? Uzun kollu gecelikmi sadece yoksa..
Kafami en cok kurcalayan sey puset mi lazim anakucagi mi oto koltuğu puset kismi çıkan oto koltuğu olarak da kullanilan var mi ???Benim de ikizlerim var biri kız biri erkek tek başıma bakıyorum. Ne salladım ne de emzik verdim. Emzik verdim aslında ama onlar emmedi
Kafami en cok kurcalayan sey puset mi lazim anakucagi mi oto koltuğu puset kismi çıkan oto koltuğu olarak da kullanilan var mi ???
Birde benim bebek arabası pusetleri çıkıyor bazen onları da emniyet kemeri ile sabitleyip araba koltuğu gibi kullanıyoruz.Kafami en cok kurcalayan sey puset mi lazim anakucagi mi oto koltuğu puset kismi çıkan oto koltuğu olarak da kullanilan var mi ???
canım ben spinal sezeryan ile doğum yaptım. müthiş bir duygu bebeklerimi çıkar çıkmaz gördüm. 3. gün eve döndük kendim duşa girdim, ertesi gün ayaktaydım. Öyle korkuttukları gibi ağrı olmadı bende.Makersgirl birde sen genel anestezimi oldun?sezeryan sonrası iyilEşme süreci nasıl geçti.hastaneye kapı süsü yaptırdınmi yada seker gerek varmı:))))oy aklımda deli sorular.
biberon yeter canım. biz 4 aylık olduk hala aynı sayıdayız :)Ben iki tane dr Browns cam aldım iki tanede Chicco alacagim başlangıç için yeterlidir değilmi? Birdé hastane için iki tane pijama bir tane gecelik aldım ama gecelik te emzirme yerleri gizli cep şeklinde ve gözüme kck geldi sırf göğüs ucu çıksa yeterli olurmu geceliği degistireyimmi sence? ??
hehe hepsini yaptım. kapı süsümüz aşağıda ekledim. diğer fotoları da eklemeye çalışacağımMakersgirl birde sen genel anestezimi oldun?sezeryan sonrası iyilEşme süreci nasıl geçti.hastaneye kapı süsü yaptırdınmi yada seker gerek varmı:))))oy aklımda deli sorular.
jane hanım sormadı bile bana, nasıl istersin diye. suyumun gelmesi ile soluğu hastanede aldım. Hemen doğuma alındım. ve orda öğrendim spinal olacağını.aa onu bende merak ediyorum spinal veya epidural olsa diyorum bebeklerimi hemen görebilmek için.. dr.umla hiç konuşmadık ne düşünüyo bilmiyorum..Makersgirl jane hanımdı senin doktorun dimi? çok merak ediyorum cevabını :) hastane için ufak bir hazırlık bende düşünüyorum şeker,çikolata lohusa şerbeti gibi birde kapı süsü.. araştırıyorum şimdilik..
bakalım benim nasıl olacak.. Jane hanıma hiç sormadım oda birşey demedi doğum tarihi ve şekliyle ilgili.. bakalım hayırla gelsin yavrularım.. çok şükür bebişlerin 4 aylık olmuş.. maşaAllah .. :)jane hanım sormadı bile bana, nasıl istersin diye. suyumun gelmesi ile soluğu hastanede aldım. Hemen doğuma alındım. ve orda öğrendim spinal olacağını.
nasıl gidiyor Jane hanım ile. Çocukları kontrole getirdiğimizde mutlaka uğruyoruz yanına. acayip enerji veriyor bize.bakalım benim nasıl olacak.. Jane hanıma hiç sormadım oda birşey demedi doğum tarihi ve şekliyle ilgili.. bakalım hayırla gelsin yavrularım.. çok şükür bebişlerin 4 aylık olmuş.. maşaAllah .. :)
Bende Spinal istiyorum ama çok gerilip stres olmaktan korkurum..ama dediğin gibi o An bebekleri görmek harika olur.dr lâ görüşüp karar vereceğim. İnşaallah bizde çabuk toparlaniriz.canım ben spinal sezeryan ile doğum yaptım. müthiş bir duygu bebeklerimi çıkar çıkmaz gördüm. 3. gün eve döndük kendim duşa girdim, ertesi gün ayaktaydım. Öyle korkuttukları gibi ağrı olmadı bende.
Çok tatlı olmuş.kızımın ismine karar verebilsem bende yaptırmak istiyorum:)hehe hepsini yaptım. kapı süsümüz aşağıda ekledim. diğer fotoları da eklemeye çalışacağım
bebekli kokulu taş kendim yaptım.
bebek arabalı süs ( içinde badem şekeri kkoyduk tüllle süsledik)
kavanozda badem şekeri ikramlık
çocuklar için halka şeker
bebeklerin isimleri tablo şeklinde
peki bedenlere nasıl karar verdin normal giydiğinden bir beden büyük mü alıyorsun?Canım ben aldım. Emzirme sütyenı almistim ama ben çantama atletini koydum nbb nin.iki takım pijama birtane gecelik aldım. Gecelik ve bir takım pijamam feyzà marka lohusa sepetinde de satışı yapılıyor ama ben normal bir mağazadan aldım.birtané pijamamda ten magazasindan aldım. Yeterli diye düşünüyorum 3 tane.iç çamaşır pamuklu ve hamile kilodu her ihtimale karşı aldım ama kullan atlardan alacağım hastane için.
neden stres yapacağını düşünüyorsun ki. benim ameliyat ekibim çok rahatlatıcıydı. doktorumu zaten çok seviyorum. müzik açtı telefonu ile konuşa konuşa çıkardı çocukları.Bende Spinal istiyorum ama çok gerilip stres olmaktan korkurum..ama dediğin gibi o An bebekleri görmek harika olur.dr lâ görüşüp karar vereceğim. İnşaallah bizde çabuk toparlaniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?