Canım benim değistirme şansım olduğu için göz karari aldım ama aldıklarımda olduğu için sıkıntı olmadı.şuanki bedenime göre aldım sonuçta doğumdan sonra gobegimiz hemen gitmicek.peki bedenlere nasıl karar verdin normal giydiğinden bir beden büyük mü alıyorsun?
Benim kızım olsa idi ismini Lena koyacaktık.Çok tatlı olmuş.kızımın ismine karar verebilsem bende yaptırmak istiyorum:)
Ben daha önce kck yaşta lokal anestezi ile ameliyat geçirdim ama yeterli uyuşturma olmadığı için kesilirken hissettim ileriki yaslardada iki ameliyat geçirdim genel anestezi ilé.şimdi yapabilirmiyim bilmiyorum ama kendimi motive edersem olur diye düşünüyorum.bakalım tabi dr um ne diyecek onuda bilmiyorum. Ama bebeklerimi orda kucağıma almayi çok isterim.neden stres yapacağını düşünüyorsun ki. benim ameliyat ekibim çok rahatlatıcıydı. doktorumu zaten çok seviyorum. müzik açtı telefonu ile konuşa konuşa çıkardı çocukları.
ben hamile giyimde şuan ve doğumdan öncesi ile aynı giyiniyorum aslında o yüzden sordum. mesela hamile giyimden değilde normal birsey aldıgımda l-xl alıyosam, hamile tshirtünün m alıyorum. yanipijama gecelikleride m mu alsam yoksa daha üst beden göğüs kısmı büyür mü ki L beden mi alsam?Canım benim değistirme şansım olduğu için göz karari aldım ama aldıklarımda olduğu için sıkıntı olmadı.şuanki bedenime göre aldım sonuçta doğumdan sonra gobegimiz hemen gitmicek.
nasıl gidiyor Jane hanım ile. Çocukları kontrole getirdiğimizde mutlaka uğruyoruz yanına. acayip enerji veriyor bize.
Ben aynı giymiyorum m di eskiden şimdi L À transfer oldum :))) internettenmi alalacaksın sen?ben hamile giyimde şuan ve doğumdan öncesi ile aynı giyiniyorum aslında o yüzden sordum. mesela hamile giyimden değilde normal birsey aldıgımda l-xl alıyosam, hamile tshirtünün m alıyorum. yanipijama gecelikleride m mu alsam yoksa daha üst beden göğüs kısmı büyür mü ki L beden mi alsam?
neden stres yapacağını düşünüyorsun ki. benim ameliyat ekibim çok rahatlatıcıydı. doktorumu zaten çok seviyorum. müzik açtı telefonu ile konuşa konuşa çıkardı çocukları.
bizde oğlumuza Oğuz Kağan kızımıza Asya Liva ismini koyduk :) öyle sesleniyoruz :)Benim kızım olsa idi ismini Lena koyacaktık.
Hem modern bir isim hem de Yasin süresinde geçiyor. Artık bir daha çocuk yaparsam o da kız olursa ona kısmet olsun.
doğuma sadece fotoğrafçılar odasına kayıtlı fotoğrafçı sokabiliyorsunuz. Ben de eşimin girmesini çok istemiştim ama izin verilmedi.yaaa demek öyle :))) süpermiş.. ben medicalparkda jane hanımda bi operasyon geçirdim geçen sene o zamanda hiç tedirgin olmadım ortam ve şartlar güven vermişti.. ben eşimde girsin istiyorum doğuma acaba Jane hanım müsade ediyormu? :)
çok gzelmiş. İsimleri ile yaşasınlar.bizde oğlumuza Oğuz Kağan kızımıza Asya Liva ismini koyduk :) öyle sesleniyoruz :)
Hmmm. Doğuma girerken doktor uyardı. Acı duymayacak ama yaptıklarını hissedeceksin diye. Doğumda acı hariç bir çok şeyi hissettim. Doktor işlemleri yaparken anlatıyor. bak şimdi kesiyorum. Bebeği çıkarıyorum falan. bir ara tansiyonum düşmüş heyecandan. müzik sesi kulaklarımda buğulanmaya başladı. anestezi uzmanına söyledim. müzik sesi azaldı mı diye hayır dedi. 2-3 dk sonra sordu düzeld mi dedi evet dedim. tansiyonun düşmüştü dedi.Ben daha önce kck yaşta lokal anestezi ile ameliyat geçirdim ama yeterli uyuşturma olmadığı için kesilirken hissettim ileriki yaslardada iki ameliyat geçirdim genel anestezi ilé.şimdi yapabilirmiyim bilmiyorum ama kendimi motive edersem olur diye düşünüyorum.bakalım tabi dr um ne diyecek onuda bilmiyorum. Ama bebeklerimi orda kucağıma almayi çok isterim.
doğuma sadece fotoğrafçılar odasına kayıtlı fotoğrafçı sokabiliyorsunuz. Ben de eşimin girmesini çok istemiştim ama izin verilmedi.
çok gzelmiş. İsimleri ile yaşasınlar.
Çok guzel bir duygu olmalı onca hafta gün bekleyip dünyaya geldikleri anda kucağına almak.tsk ederim canım cesaretlendirdin beni.Rabbim minnaklarina hayırlı ömürler nasib etsin.Hmmm. Doğuma girerken doktor uyardı. Acı duymayacak ama yaptıklarını hissedeceksin diye. Doğumda acı hariç bir çok şeyi hissettim. Doktor işlemleri yaparken anlatıyor. bak şimdi kesiyorum. Bebeği çıkarıyorum falan. bir ara tansiyonum düşmüş heyecandan. müzik sesi kulaklarımda buğulanmaya başladı. anestezi uzmanına söyledim. müzik sesi azaldı mı diye hayır dedi. 2-3 dk sonra sordu düzeld mi dedi evet dedim. tansiyonun düşmüştü dedi.
ama inanılmaz bir şey bebekleri orda görmek.
çok duygulandım yine :/
Anestezi yapılıp doktor kesmeye başladığında tek hatırladığım şu. Allah'ım buraya kadarmış artık hayatımız tamamen değişiyor ve 4 kişi oluyoruz.Çok guzel bir duygu olmalı onca hafta gün bekleyip dünyaya geldikleri anda kucağına almak.tsk ederim canım cesaretlendirdin beni.Rabbim minnaklarina hayırlı ömürler nasib etsin.
ewet ya netten alacam magaza gezmekten hiç hoşlanmıyorum :) olmazsa hem m hem l isteyim iade ederimBen aynı giymiyorum m di eskiden şimdi L À transfer oldum :))) internettenmi alalacaksın sen?
Anestezi yapılıp doktor kesmeye başladığında tek hatırladığım şu. Allah'ım buraya kadarmış artık hayatımız tamamen değişiyor ve 4 kişi oluyoruz.
maşallahınızı alırız teyzeler.
oy oy maşallah barekallah, benim de iki oğluşum olacak inşallah.Anestezi yapılıp doktor kesmeye başladığında tek hatırladığım şu. Allah'ım buraya kadarmış artık hayatımız tamamen değişiyor ve 4 kişi oluyoruz.
son zamanlar hep doğum yaptığınızı göreceksiniz.Yaa masaAllah suphanAllah .. cok tatlilar...☺ bende gecen gun ruyamda gordum yavrularim kucagimda uyuyolardi.. muhtesem bi duyguydu.. Allahim o gunlere ulastirsin insaAllah
Maşallah çok tatlılar Rabbim hayırlı evlat eylesin ikisinide.Anestezi yapılıp doktor kesmeye başladığında tek hatırladığım şu. Allah'ım buraya kadarmış artık hayatımız tamamen değişiyor ve 4 kişi oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?