Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

peki bedenlere nasıl karar verdin normal giydiğinden bir beden büyük mü alıyorsun?
Canım benim değistirme şansım olduğu için göz karari aldım ama aldıklarımda olduğu için sıkıntı olmadı.şuanki bedenime göre aldım sonuçta doğumdan sonra gobegimiz hemen gitmicek.

neden stres yapacağını düşünüyorsun ki. benim ameliyat ekibim çok rahatlatıcıydı. doktorumu zaten çok seviyorum. müzik açtı telefonu ile konuşa konuşa çıkardı çocukları.
Ben daha önce kck yaşta lokal anestezi ile ameliyat geçirdim ama yeterli uyuşturma olmadığı için kesilirken hissettim ileriki yaslardada iki ameliyat geçirdim genel anestezi ilé.şimdi yapabilirmiyim bilmiyorum ama kendimi motive edersem olur diye düşünüyorum.bakalım tabi dr um ne diyecek onuda bilmiyorum. Ama bebeklerimi orda kucağıma almayi çok isterim.

Canım benim değistirme şansım olduğu için göz karari aldım ama aldıklarımda olduğu için sıkıntı olmadı.şuanki bedenime göre aldım sonuçta doğumdan sonra gobegimiz hemen gitmicek.
ben hamile giyimde şuan ve doğumdan öncesi ile aynı giyiniyorum aslında o yüzden sordum. mesela hamile giyimden değilde normal birsey aldıgımda l-xl alıyosam, hamile tshirtünün m alıyorum. yanipijama gecelikleride m mu alsam yoksa daha üst beden göğüs kısmı büyür mü ki L beden mi alsam?

nasıl gidiyor Jane hanım ile. Çocukları kontrole getirdiğimizde mutlaka uğruyoruz yanına. acayip enerji veriyor bize.

çok şükür iyi gidiyor.. :) ilk zamanlar çok panik olduğum rahatsız ediyordum baya ..çok sık arıyordum yada whatshaptan yazıyordum ama şimdilerde rahat bırakıyorum kendisini :) randevularımızda şakalaşıyoruz bazende bununla ilgili :) kendisine çok güveniyorum .. işini ehli olduğunu hissettiriyor onun rahatlığı bizide rahatlatıyo diyebilirim.. eşim benden çok güveniyo hatta kendisine :) çok şükür bugünlere geldik.. en son ayrıntılı ultrasonda kızımın kalbinde bi nokta olduğunu söyledi perinatolog ama önemli birşey olmadığını onu destekleyen başka bir bulgu olmadığını söylediğinde hiç kötü bişey doğmadı içime.. içim rahattı huzursuz olmadım.. Jane hanıma bunu söylediğimde şaşırdı şakalaştık hatta baya yol aldık çok iyi diye hiç kafaya takılacak birşey yok dedi :) bi doktorun kendinden emin ve rahat olması eşittir Jane hanım :) inşaAllah da böyle güzel devam eder ve bende senin gibi sağlıkla yavrularımı kucağıma alırım

Ben aynı giymiyorum m di eskiden şimdi L À transfer oldum :))) internettenmi alalacaksın sen?

neden stres yapacağını düşünüyorsun ki. benim ameliyat ekibim çok rahatlatıcıydı. doktorumu zaten çok seviyorum. müzik açtı telefonu ile konuşa konuşa çıkardı çocukları.

yaaa demek öyle :))) süpermiş.. ben medicalparkda jane hanımda bi operasyon geçirdim geçen sene o zamanda hiç tedirgin olmadım ortam ve şartlar güven vermişti.. ben eşimde girsin istiyorum doğuma acaba Jane hanım müsade ediyormu? :)

Benim kızım olsa idi ismini Lena koyacaktık.
Hem modern bir isim hem de Yasin süresinde geçiyor. Artık bir daha çocuk yaparsam o da kız olursa ona kısmet olsun.
bizde oğlumuza Oğuz Kağan kızımıza Asya Liva ismini koyduk :) öyle sesleniyoruz :)

doğuma sadece fotoğrafçılar odasına kayıtlı fotoğrafçı sokabiliyorsunuz. Ben de eşimin girmesini çok istemiştim ama izin verilmedi.

Hmmm. Doğuma girerken doktor uyardı. Acı duymayacak ama yaptıklarını hissedeceksin diye. Doğumda acı hariç bir çok şeyi hissettim. Doktor işlemleri yaparken anlatıyor. bak şimdi kesiyorum. Bebeği çıkarıyorum falan. bir ara tansiyonum düşmüş heyecandan. müzik sesi kulaklarımda buğulanmaya başladı. anestezi uzmanına söyledim. müzik sesi azaldı mı diye hayır dedi. 2-3 dk sonra sordu düzeld mi dedi evet dedim. tansiyonun düşmüştü dedi.
ama inanılmaz bir şey bebekleri orda görmek.
çok duygulandım yine :/

Çok guzel bir duygu olmalı onca hafta gün bekleyip dünyaya geldikleri anda kucağına almak.tsk ederim canım cesaretlendirdin beni.Rabbim minnaklarina hayırlı ömürler nasib etsin.

Çok guzel bir duygu olmalı onca hafta gün bekleyip dünyaya geldikleri anda kucağına almak.tsk ederim canım cesaretlendirdin beni.Rabbim minnaklarina hayırlı ömürler nasib etsin.
Anestezi yapılıp doktor kesmeye başladığında tek hatırladığım şu. Allah'ım buraya kadarmış artık hayatımız tamamen değişiyor ve 4 kişi oluyoruz.
maşallahınızı alırız teyzeler.

Eklentiler

• eymen.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 75
  • aden.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_7485.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 69

Yaa masaAllah suphanAllah .. cok tatlilar...☺ bende gecen gun ruyamda gordum yavrularim kucagimda uyuyolardi.. muhtesem bi duyguydu.. Allahim o gunlere ulastirsin insaAllah

oy oy maşallah barekallah, benim de iki oğluşum olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…