Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

kızlar ebebekte mycey müslin ağız bezi ve omuz bezi indirimde.. biraz ağız bezi ve omuz bezi alayım diyorum kaç tane alsam .. ne kadar bulundurmak gerekiyor adet olarak sizce?

Aldim gitti kizlar.. agız bezi dosyasini kapattim sanirim 6li paketten 7 adet oldu.. bide baska markalardan vardi 3-5paket.. ilk etapta yeterli olur heralde.. omuz bezini ozel mi diktirsem diyorum tanesi 10tlye geliyo en ucuzu .. onu sonraya biraktim.. kizimin emziklerimi aldim bide gogus pedi..

bende o kadar çok ki sayısını bilmiyorum :) diktirdim ben mermerşahiden iki kat tek kat bolca.

çok lazım oluyomuş zaten iyi yapmışsın canım.. benim toplamda 60-70 olmuştur sanırım.. yeterli gelmezse sonra artık alırız yine..

Arkadaşlar merhaba, Biz yataklara karar verdik gibi. Yataş miniko alacağız büyük ihtimal. yataklara baktık geçen hafta sonu. 70*140 lazım bana. 324 tl fiyat verdiler. yanında 1 tanede nevresim takımı hediye veriyorlar. 40. yıl kampanyası varmış. İndirim varmış bu yüzden. Ayrıca yatak üzerinde su geçirmez alezi var. kalitesini biz beyendik. Beşiklerimizde büyük olduğundan uzun süre yatacaklarını varsayıyoruz kısmetse. Bu yüzden yataş alabiliriz.

Baya pahaliya geliyo 324×2 ..
60×120 icinde 295 tl imis .. bakmak lazim baya pahaliya geliyo ama.. biz henuz karar veremedik besikler kuruluncaya kadar karar veririz heralde..

Baya pahaliya geliyo 324×2 ..
60×120 icinde 295 tl imis .. bakmak lazim baya pahaliya geliyo ama.. biz henuz karar veremedik besikler kuruluncaya kadar karar veririz heralde..
yani mekan marka falan 150 tl. Yani bu civarada bulunabiliyor. ancak 70 tl falan nevresim desek. 20 tl de alez desek. işte fiyat birazz daha makul hale geliyor. Nevresim falanda alınacak sonuçta. Nakitte de 300 dedi. Öyle düşünce de aradaki farka değmez diyorsun. Bakalım işte.

Evet canim nakit 300e fena degil nevresim ve alezle birlikte bide.. olabilir yani..

Biz iki tane 80 e 180 büyüyen bwsik aldik icinin süngerinide ona göre aldik ama sizin dediginiz daha uygun fiyat.bize ikisini 900 tl aldi dedemiz hediye.insallah kuzularimiz uzun yillar saglikla kullanirlar

Biz iki tane 80 e 180 büyüyen bwsik aldik icinin süngerinide ona göre aldik ama sizin dediginiz daha uygun fiyat.bize ikisini 900 tl aldi dedemiz hediye.insallah kuzularimiz uzun yillar saglikla kullanirlar

Saglikla.kullansin yavrularin insaAllah

Biz besikleri kucuk aldik 60×120 .. bakalim bakiyoruz yatak icin henuz karar veremedik .. bi taraftan cok pahali bisey olmasin diyoruz bi taraftan orada yaticaklar omurgalari icin onemli.. kaliteli bisey olsun diyoruz

hayırlı olsun inş canım, bizim beşikler 60 120, heralde iki yıl sonra yenilemek zorunda kalırız o yüzden o kadar rakam vermekten vazgeçtim, ama sizinkiler büyükmüş daha uzun kullanırlar. o parayı vereceksen işbir baby bed ede bakmanı tavsiye ederim, yaysız lateks yatak ilerde üzerinde zıplama düşme vakaları da olmaz bir de kılıfı çıkıp yıkanabiliyor bence bu büyük avantaj. 350 vermeyi düşünsem ben onu alacaktım.

bu arada hastane çantasında neler olmalı konuşulmuş muydu burada? keşke haftası ileri de olanlar veya tecrübeli bir annemiz listelese bize :)

Evet eşimde işbirede bakalım dedi. Onada bir bakacağız. Ancak bana fiyatları internetten baktığımda daha yüksek gibi gelmişti. 350 falansa yine bakılır. Yıkanması süpermiş :)

Evet eşimde işbirede bakalım dedi. Onada bir bakacağız. Ancak bana fiyatları internetten baktığımda daha yüksek gibi gelmişti. 350 falansa yine bakılır. Yıkanması süpermiş :)
doğru sizin ölçü 380tlye geliyormuş. yıkanması çok iyi heleki uzun kullanılacaksa. bebeklerin ne yapacagı belli olmaz :) bende yıkanabilir bir yatak istiyorum

bu arada hastane çantasında neler olmalı konuşulmuş muydu burada? keşke haftası ileri de olanlar veya tecrübeli bir annemiz listelese bize :)
Sizinle haftamiz ayni ve de tecrubeli degilim ama bikac sayfa once kendimce yaptigim listeyi paylasmistim burda :)

ben yatak hiç araştırmadım. 2 beşik aldık meltem mobilyadan biri anne yanı diğeri odalarına. İkisinde de yatak içindeydi. Ekstra yatak bakmadık bile. Bizim odadaki anne yanı olup aynı Zaman'da sallanıyor. Çocuklar öyle hızlı büyüyor kı 1 aydır döne döne mobilyasına çarpıp uyanıyorlardı o yüzde kendi odalarına geçtiler. Yani küçük beşik 3 ayda yalan oldu. Boş boş duruyor. Naçizane tavsiyem çok para vermeyin

Biz odalarina ikitane 60×120 aldik.. onlardan haric yatak odamiza bitane park yatak alalim diyoruz.. ilk zamanlar icin bizimle ayni odada olurlar ama gunduz uykulari icin odalarinda olurlar sonrafa yavastan temelli odalarina alistirmaya baslarim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…